Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem a Transformers meg talán a DH4 bőven elég lesz.

Hátha rá bírom szánni magam hogy moziban nézzem meg őket.

Hozzászólás ideje:
Szinte semmiben nem különbözik, egy két jelenetet leszámítva, de a végén van egy jó kis poén. ^^  :)

Hát amikor magyaráz a robotnak, hogy maradjon észrevétlen, nehogy az anyja meglássa, lefordultam a székről. :clap:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Atyaég... még a végén tetszeni fog nekem ez a film! Hogy röhögni fogunk alatta az nem vitás, ahogy már a második és a harmadik részen is csak röhögni lehetett... de az elözetes alapján például simán lehet jobb, mint a harmadik rész. Eleve Stallone arca örökös humor-forrás lesz itt, ami alapból megdobja a hangulatot :clap:

Hozzászólás ideje:

Ez még mindig ugyanazt a szöveget nyomja hogy ő már abbahagyta az egész cirkuszt meg hogy ez nem az ő problémája.

De azért jól bedurvult. Azon csak röhögni tudtam amikor a kocsin szétlövi a sofőrt.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Lolerrrrrr!!! :)

Ebben aztán nem fukarkodnak a vérrel. Rambo is back... Chuck Norris kezdhet félni :)

Norris isten sose volt ennyire véres. De most, hogy megemlíteted akár jöhetne is az Ütközetben eltünt IV. :clap: Vagy a Magányos Farkas II.-pörgőforgó rugás folytatódik :cool:

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem a nyár legtökösebb filmje ez a Rambo lesz. :clap: Bár igaz, hogy a jó öreg John önmaga paródiája, de az akciók állatok lesznek. Régi feeling maximálisan benne van. Egy kis nyolcvanas évek, egy kis predator... Új "részegen a haverokkal csak ezt nézzük" film születhet ebből. :)

Hozzászólás ideje:

Úgy egy hónapja olvastam a Prestige című filmről egy elméletet, amit szívesen kibeszélnék azokkal, akik látták is a filmet, meg akik bele akarnak áskálódni a témába. :para:

Szóval a Spoiler mögött kezdeném:

Ugye azt leszögezhetjük, hogy zseniálisan összerakott filmről van szó, de a legnagyobb trükk vajon tudatosult bennünk? Vagyis hogy Tesla gépe nem is működött, csak ezt az áramnyalábcsapkodás figyelemelterelést szolgáltatta? És Angier is át lett verve Tesla által, aki a rengeteg kalappal és egy ugyanolyan macskával elhitette vele, hogy működik a gép... Igen, volt a filmnek egy olyan momentuma, ami mutatja, hogy Angier kipróbálja a gépet, és működik, de az csak elbeszélésként, naplóba leírva láthattuk, és ugye azt tudjuk, hogy később az a Borden (és a mi), megtévesztését szolgálta. Hullát sose láttunk, csak a film legvégén egyet, és az elvileg az elmélet szerint Angier hasonmása volt. NA röviden ennyi az elmélet, és így realitás érzetet is nyer maga a film. Nektek mi a véleményetek róla? Én nem tudom eldönteni, pedig már az elmélet elolvasása óta megnéztem mégegyszer a filmet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ezt az elméletet már egy másik topicban is olvastam. Érdekes. Ott arra jutottak, hogy a film végén az összes tartályban van hulla... ezt olyasvalaki állitotta, aki már látta a DVD-változatot és letudta ellenőrizni. Ez vajon mennyire lehet helytálló? Mert végülis ez eldönti vagy alátámasztja az elméletet.

Hozzászólás ideje:

Ez a Rambo iszonyatosan szánalmas.A nagy elődőket alázza ezzel meg.A 3 eddigi Rambo film legenda lett(volt), miért kellett ez?Nagyon öreg már Stallone.Legalábbis ehhez-Willisnek is van még pár éve aztán kiöregszik ő is.

Ja és miért kellett ilyen véresre?Kitépi a torkát szétlövi a sofőrt, de úgy ,hogy cafatokra.A sok brutalitással akarják eladni a filmet?Már a Burma is egy baromság, jó ha 25 amerikai tudja hol van és ugye ott kell sikeresnek lennie.Stallonénak vége.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát a harmadik Rambot pedig nehéz lenne alulmúlni... hosszú unalmas felvezető, ami a második elejének az ügyetlen koppintása, majd Rambo túldimenzionált, ámde mégis kellemetlenül gagyi akciói (és akkor ne is beszéljünk az idejét múlt sztoriról... Rambo, mint tálibok haverja igy 2007-ben már elég hülyén jön ki :P)... de végülis az egyébként remek második rész se volt más, mint egy jól megcsinált egotripp. Értelme és realitása nem volt, de legalább buzogott a tesztoszterontól... nem olyan magas a léc szerintem, amit Stallonénak bekell vennie, s talán még igy transzfesztita fejjel is beveszi. Burma jó ötlet... az egyik legnagyobb káosz ott van most a világon Szomália mellett, de ez utobbit már láttuk a Sólyom végveszélyben, meg egyébként is lerágott csont mostanság afrikaiakat vagy arabokat halomra ölni :para:

Hozzászólás ideje:

Tulajdonképpen a Rambo-sorozat a reagen-i poitikát tükrözte.Nem csodálkoznék, ha finanszírozták volna az állam részéről a filmeket.Ugye Reagen azt mondta '83-ban, hogy a Szovjetunió a sátán országa.A Rambo filmek pedig ebben a szellemben készültek(kivéve az elsőt).Minnél több szovjet katonát kinyírni ,lehetőleg egyedűl, hogy bizonyítsuk az amerikai zöldsapkás legyőzhetetelenségét.Sok ilyen film volt akkor a nyolcvanas években, de valahogy a Rambo lett az etalon.Nálunk tiltották akkor, mert ugye micsoda dolog, hogy egyetlen amerikai legyőzi a specnaz legkiválóbb katonáit.Emlékszem elöszőr a második részt '86-ban láttam videón hangalámondással.Akkor szenzációs film lvolt, legalábbis az itthon mozikban lévő filmekhez képest.

Ma már persze bárgyú ,meg nevetséges és hiteltelen(bár mondjuk melyik akciófilm nem az), de ez a 4. ez borzalom.Nem tudom lehet-e ez alá menni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.