Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

;) Lehet, hogy megírom egyszer ennek is a készülését...

Teszemazt Clumsy megsértődik az Aliens vs Predator forgatása közben, és inkább visszatér a kaszkadőrködéshez - díszletmozgatáshoz. Plusz néhány valódi álcázott "tragacs"

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát!

Én se hittem volna hogy megveszem a trilógiát, de a sors(vagy az erő) erre a sorsa kárhoztatott.Nem rossz filmek azok. :)

Hozzászólás ideje:
Én se hittem volna hogy megveszem a trilógiát, de a sors(vagy az erő) erre a sorsa kárhoztatott.Nem rossz filmek azok. :)

Bizonyos szemszögből, valóban nem készült ilyen egyedi film az SW óta. Ez az egyetlen olyan múvi, ami ki tud zökkenteni ebből a világból. És ez nagy szó. Régen sokat fikáztam, de nem volt igazam.

Hozzászólás ideje:
Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát!

Be vagy rúgva? :D Ez rettenetes. :)

Hozzászólás ideje:

Mostanában újra elővett a vágy, hogy filmet szeretnék rendezni. Egyrészt megcsinálnám egészestés mozinak a Tenkes kapitányát, a lehető legminimálisabb módosításokkal (csatajelenetek, színes film, egy nagyon kis rövidítés) és dédelgetett ötletem lenne egy igazi látványos lóversenyes filmet Kincsemről. Ez utóbbinak nemrég megnéztem a lelki szemeim előtt a teaser trailerét :)

Hozzászólás ideje:
:D Hihetetlen :)

Én nem venném meg. Elismerem, hogy jó filmek, egyediek, de nekem nagyon nem jöttek be.

Ezzel én is így vagyok.Egyszer láttam mindhármat, de többet nem akarom.

Hozzászólás ideje:
Hol?

Például: xpress.hu

A Lotr filmek nem tökéletesek, például az agyon dícsért harmadik részt szerintem nagyon elrontották.A film végi összeborulásokra rágondolni is rossz.

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
Ezt most úgy mondod, mintha létezne tökéletes film :)

Miért, nem létezik? Pedig tudnod kéne. :D

Ody!

Ha egyszer elindulsz a sötét oldal ösvényén, örökké az uralja a sorsod. :D

:D

Hozzászólás ideje:
Micsoda? Az nem kifejezés. Szívem csücske a Gyűrű. :)

Az tény, hogy egyedi hangulata van, és talán Jacksonnak sikerült legjobban átültetni a képeibe azt az érzést, ami az SW filmekben is van. Idegen világ, de mégis hihető valamiért. Nehéz ezt megmagyarázni.

Hozzászólás ideje:
Szent egek  :D

Még nagyobbat szólna a "Szent egek :)" ha a bővített változatot rendelte volna meg. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Az tény, hogy egyedi hangulata van, és talán Jacksonnak sikerült legjobban átültetni a képeibe azt az érzést, ami az SW filmekben is van. Idegen világ, de mégis hihető valamiért. Nehéz ezt megmagyarázni.

Ezt szigorúan csak neked. :)

Nekem pont azért nem hihető az egész és (ezért nem átélhető), mert úgy érzem, hogy mintha szabályok nélküli lenne. Grandiózus, monumentális, szárnyal a fantázia (ez eddig rendben), de mintha nem lenne felette következetes kontroll. Ez már 2002-ben, egyből az első filmnél nyilvánvaló volt nálam. Látva viszont ahogy pl. Lucas azóta még két SW-részt csinált és szigorúan ragaszkodott az általa kreált szabályrendszerhez, még jobban kitűnik számomra, hogy a GyU-nak ez nagy "gyengéje". Nyilván ez nem mindenkinek az és szúr szemet.

Emellett nekem elvi okokból is akadályokba ütközik az alkotás, úgyhogy... ez van. :D

Hozzászólás ideje:
Pedig a GyU-nak is megvannak a maga szabályai természetesen :D

Ez végülis már nézőpont kérdése. Fogalmazzunk úgy, hogy nekem nem tetszik az a szabályrendszer, amiben a film gondolkodik, az alább említettek miatt. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem az egész olyan mint egy gyerekmese, lovagokkal sárkánnyal, szegény emberrel aki hős lesz.Mintha Benedek Elek egyik meséje elevenedne meg.Egyszerüen nem tudom elképzelni létező világként, míg a Star Warst igen.Ha találkoznék egy Jedivel holnap az utcán nem lepődnék meg, de ha Aragonnal akkor igen.Mondjuk tőlem a fantasy mint műfaj is idegen.De nem vagyunk egyformák.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.