Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. (szerkesztve) Szerintem is megérdemelte Nem is csodálkozom azon, hogy a nő nem tud túllépni. Ma sem könnyű család és karrier között-mellett őrlődni, de az ő korában még nehezebb volt. Főleg a beállítottságaival, hogy ők különlegesek, stb. Azok lehetnének, csak éppen a férfinak már más kell, és kap is egy remek lehetőséget, ami egyébként is csak azért történik meg vele, mert az utazás miatt bátrabb lesz a munkahelyen. A nő meg csak otthon van a kölkökkel, ez nem túl vonzó alternatívája a szép jövőképnek. Nem tud túllépni, szerintem azért, mert körülötte nem történnek annyira a dolgok, mint a férfi körül. Az otthon négy fala között elég unalmas lehet az élet. A nő tragédiája, hogy nem tudja feldolgozni, hogy a férje, akit a legcsodálatosabb embernek akart látni, teljesen középszerű, és nem meri vállalni a kockázatot, amit az új élet jelent, és elfogadni a lehetőséget, amit a felesége kínál, hátha kiderül, hogy egyáltaán nincs tehetsége semmi különlegeshez. A nőnek rá kell jönnie, hogy Párizs igazából csak az ő álmainak a megvalósulása lett volna, ahogy írtad is, ő akart mindenképpen kitörni a háztartásbeli feleség számára nagyon szűkre szabott szerepköréből. Amikor kiderül, hogy nem lehet, csapdába esett vadként addig szaggatja a láncot, amíg az megöli. És szerintem az a legszomorúbb az egészben, hogy senkit sem vádolhat mindezért (ahogy a szórakozóhelyen a szomszédnak mondja is, egy ki nem mondott ígéretre alapozta a reményeit), és ezért is választja az öngyilkosságnak azt módját, ami nem mocskolja be a családját, mert tragikus balesetnek tűnik, és ezért is készíti el úgy, ahogy azt az utolsó reggelit. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Egyetértek, valóban jobb film, és persze Kate remekel Nálam A felolvasó top3-as film lett Csak fogalmam sincs, mikor mutatják be vajon nálunk. Köszi a tippet mindkettőtöknek Jake-kel, meg fogom nézni, ha bemutatják. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Napi Avatar hírem: http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=2295 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Ahhoz képest, hogy milyen messzi jövőben zajlik az Avatar, elégé "egyszerű" a múltkori hajóbelső képe. De ez végülis nem baj, ha a mi világunk technikai fejlődésének léptékét tartja szem előtt, hiszen űrhajózásban nagyjából ott tartunk ahol negyven éve. :S Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Nahát, az se biztos, hogy az egy űrhajó belső képe volt Lehet találgatni, de ugye semmi se tuti Az is lehet, hogy csak egy a forgatás során használt jármű háttere, és abban csücsültek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Trailer kéne már, de nagyon Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Cameron már 2008 márciusára ígért anno teasert, valami Showfest fesztiválon... Lassan eltelt egy év...Még finomított kicsit az effekteken Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Trafó 2 kamerás tréler Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Azt hisze, zúzás is lesz bőven. Nagyobb, rombolósabb, hangosabb Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Nekem inkább egy hosszú teasernek tűnik, minden esetre Dzséjt véleményét osztom. Talán némi szöveges infó még megfért volna a trailerben. :S Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Felül a "kötelező" klasszikus, alatta pedig a remake trailere. The taking of Pelham 1 2 3 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. http://filmdroid.blog.hu/2009/02/13/4_kep_...lverine_filmbol Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. A mélység szülöttei Bevallom, én kicsit csalódtam benne. Ennél azért többre számítottam. Abban voltam, hogy Cameron egy feltételezett idegen világ óceánjában kutat, de csak itt az utolsó két perc volt ami ezt igazolta. Kár érte. Amúgy nem rossz kis film, csak inkább promóciónak hat mint ismeretterjesztésnek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Valkyrie Egyszer nézős, de nem volt rossz film, inkább csak közepes, nagyon jó és pörgős utolsó fél órával Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. http://filmdroid.blog.hu/2009/02/13/4_kep_...lverine_filmbol Ez a Rozsomák film nagyon ász lesz. Egyébként Viharról is forgattak volna önálló filmet, de Halle Berry nem ment bele. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. http://filmdroid.blog.hu/2009/02/13/the_pe...vs_george_lucas Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Jézusom....ezek a csalódott rajongók. Átlagéletkor 55 év. Fájdalmas (nekik) ha még mindig itt tartanak... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. TF2 járgányok a "Chicago Auto Show"-n a "Chicago Auto Show"-hoz készült kis vidió Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. A mélység szülöttei Bevallom, én kicsit csalódtam benne. Ennél azért többre számítottam. Abban voltam, hogy Cameron egy feltételezett idegen világ óceánjában kutat, de csak itt az utolsó két perc volt ami ezt igazolta. Kár érte. Amúgy nem rossz kis film, csak inkább promóciónak hat mint ismeretterjesztésnek. Végülis dokumentumfilm volt, és a tenger mélységének szülötteit szépen megmutatta többnyire.. De amit ugye te is észrevehettél, hogy Cameron mennyire ért a műszaki mechanikához és a fizikához. Nagyon durván okos a pali Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. De amit ugye te is észrevehettél, hogy Cameron mennyire ért a műszaki mechanikához és a fizikához. Nagyon durván okos a pali Pedig kamion sofőrként kezdte. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Nagyon profi az ürge, de ez ott mindenkiről elmondható volt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Pedig kamion sofőrként kezdte. És a Die Hard 3 óta tudjuk, hogy a kamion sofőrök okosak Ugye ott hogy vágta már az egyik tag, hogy az USA 21. elnöke Chester A. Arthur volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. És a Die Hard 3 óta tudjuk, hogy a kamion sofőrök okosak Ugye ott hogy vágta már az egyik tag, hogy az USA 21. elnöke Chester A. Arthur volt KAminon söfőrként látta a New Hope -ot. Akkor azt mondta, ő ezt szeretné csinálni... Szerintem jó hogy megnézte anno. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. KAminon söfőrként látta a New Hope -ot. Akkor azt mondta, ő ezt szeretné csinálni... Szerintem jó hogy megnézte anno. Naja, és nagyon örülök , hogy minden összejött neki az életben, hogy megcsinálhasson egy új sci-fi univerzumot. Ugye Hollywood eléggé hanyagolja a nagy látványos sci-fiket, vagy pedig remakel egyfolytában. Kifogytak az ötletekből vagy nemtudom. De nem akárkinek adnának 250 millió zsetont, hogy az új Star Wars szintű dolgot kreáljon. Kitudja ha nem lenne Cameron, ki vállalkozna ekkora dologra... Imádjuk a Star Warst, de én örülök, hogy valami újat is kapunk, új hősökkel új sztorival. Távoli jövős bolygós filmekből hiány van sajna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Egyetértek. Bár az SW már történelem és a kultúra része. Boldog leszek ha az Avatar egy úttörő megoldásokkal operáló látványos sci-fi lesz. Nem kell, hogy megváltsa a világot. Bár ha megváltja, akkor se leszek szomorú. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Én arra leszek kíváncsi, hogy James Horner tud e majd olyan maradandó filmzenét kreálni a filmhez, mint anno Williams papa a Star Warshoz.. Mert ugye létezik John Williams majd alattuk a többiek Bár ha azt nézzük Horner Titanichoz írt zenéje van olyan ismert világszerte, mint az SW intró, vagy a Birodalmi induló Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hornert imádom! Biztos jó zenét kreál a film mellé. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hornert imádom! Biztos jó zenét kreál a film mellé. Számomra azért is lesz izgalmas,mert kb olyat kell elképzelni mint az új SW trilógia vagy a Gyűrűk ura trilógia epikus kórussal megspékelt zeneművei. Hátamon a szőr feláll, ha ezeket hallgatom. Persze jó értelemben Itt meg Horner szintén kórust alkalmazott, hogy megalkoss a na"vik zenei világát. Egyedi lesz szerintem, mert mint Gyűrűk uránál, itt is idegen nyelven énekelnek benne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. A Titanic zenéjét nagyon szeretem, szóval én bízom benne, hogy ismét egy klasszis filmzenével gazdagodunk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Valamikor olvastam hogy öt énekest vont be a melóba. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.