Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Tudtam, hogy kiakadsz Dzséjt. Nekem nagyon bejön a Pitch Black hangulata, és igazán rémisztő is. Nálam legalább annyira működik mint az Alien (ha nem jobban). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Provokálunk, provokálunk? Nekem is nagyon bejön azért a film. Talán az utolsó jól sikerült sci-fi horror. Csak azt sajnálom így utólag, hogy nem Twohy forgatókönyvét használták az A3-hoz, sokkal jobb lett volna az is (igaz, akkor most nem lenne Pitch Black széria). Ott is van, közvetlen az Alien BR-ek mellett. Sőt, nekem még a folytatása is nagyon tetszett, remek kis űropera, űr-fantasy. De csak a sima, a bővített változat annyira nem sikerült jól ezzel a Furya cuccal. És a két videó játék is baromi jól sikerült, ami meg aztán kifejezetten ritka jelenség filmekből készült játékoknál. Úgyhogy összességében várom az új mozit, remélem lesz olyan jó, mint Riddick eddigi megjelenései. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Egy kis provokáció nem árt néha, főleg így fórumtali előtt. Nekem is nagyon bejött a Riddick második része is, nagyon szórakoztató mozi. Ahogy elnézem a harmadik is követi a nagy elődöket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Egy kis provokáció nem árt néha, főleg így fórumtali előtt. Tény, már olyan régen alakult ki kocsmai verekedés a talikon. Mióta Phobos és Oldi nem járnak, csak simán lelövöldözzük egymást. Most már tényleg jó lenne valami tartalmasabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Ezt a filmet Frenkie-nek ajánlom, mert imádja a Walking Dead sorozatot. http://www.youtube.com/watch?v=1knVjpM1G0c Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. (szerkesztve) Engem ettől hideg kirázott ami azt jelenti jó film lesz Nagy piros pont, hogy Izrael és Moszkva is benne lesz, valamint hogy a tengerre menekültek az emberek. Bár a könyvből tudjuk, hogy az se sokat ér. Szerkesztve: 2013. Március 23. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Köszi Jake. Iszonyú jó film lesz. Nem is tudom mi ez a kavarás körülötte. Végre nem az van hogy onnan kezdődik a film hogy már vége a világnak. Ahogy nézem a hadsereg végre azt teszi amit kell és a lakosságot is evakuálják. A könyvet meg lassan el kéne már olvasnom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Nem unják már a zombikat? Mert én piszkosul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Titkok az új Star Warsról. Na ez a szám érdekes lesz akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Nem unják már a zombikat? Mert én piszkosul... http://www.youtube.com/watch?v=XOB_K0Dgl1A Nézd meg ezt a filmet és utánna kérdezd meg újra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Nézd meg ezt a filmet és utánna kérdezd meg újra Oké, ebben a formában jöhet. Most látom, hogy ezt már adták tavaly. Batyki, erről miért nem tudtam eddig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Haláli Hullák Hajnala feeling megcsapott picit ez alatt a trailer alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Király, most van a neten Peter Jacksonnal az online interaktív beszélgetős műsor a Smaug pusztaságáról... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Új Wolverine poszter Rozsomák szétcsap a ninják között ááh egy kis nosztalgia :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Szép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Ez az új poszter még jobb Nem szereti Rozsi, ha elveszik a játékszerét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Egyre várósabb a film. Remélem a Days of the Future Past is hatalmas lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Remélem a Days of the Future Past is hatalmas lesz. Konkrétan én azt jobban is várom. Mivel a First Class volt számomra a legjobb X-Men film + Jennifer Lawrence és Michael Fassbender miatt egyébként is kötelező! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Detto. Időutazás lesz a téma, és James Cameron szakmai tanácsadó a filmben, mert Bryan Singer vele egyeztetett. Meg a GoT kanos törpéje ,Peter Dinklage lesz a nemezis állítólag. És hát a régi X-Men-es színészek is jelen lesznek, köztük Sir Ian McKellen és Sir Patrick Stewart. Jobban várom, mint az Avengers 2-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. (szerkesztve) Annál én is. De nem jobban, mint a Prometheus 2-t, SW Episode VII-et, Nolan új sci-fijét, vagy a Hobbit 2. részét, stb.. (+ Avatar 2-re is marha kíváncsi vagyok) Szerkesztve: 2013. Március 25. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. (szerkesztve) BREAKING: Június helyett május 16-án mutatják be itthon a Star Trek Sötétségbent! Nálam most a következő 3 évben a TOP 3 várt film: SW Episode VII Avatar 2 Nolan Interstellar/ Prometheus2 Szerkesztve: 2013. Március 25. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Új Wolverine poszter Szerintem szörnyű ez a poszter, de a másik sem annyival jobb. Konkrétan én azt jobban is várom. Mivel a First Class volt számomra a legjobb X-Men film + Jennifer Lawrence és Michael Fassbender miatt egyébként is kötelező! Akárcsak én, hasonló okokból (A Wolverine-film amúgy sem tud túlzottan izgatni), plusz a színészeken kívül is jó volt a First Class. BREAKING: Június helyett május 16-án mutatják be itthon a Star Trek Sötétségbent! Remek, akkor 18-án óra után megyek megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. (szerkesztve) Itt a Wolverine teaser trailer!!! Érdemes erre a filmre odafigyelni. A könyv alapmű, sci-fi klasszikus. Hazánkfia Hatvani Balázs 2011 óta készülő filmje a Gyilkos Bohóc végre májusban a mozikban. Budapesti Vidámparkban is forgattak. 0:48-nál a Körhinta, vagy 0:56-nál a hullámvasút alatti "csónakázó" ismerős nektek ? A Thelomerissal viszont sehogy se halad. Pedig Mark Hamill is játszik benne Itt az új előzetes Szerkesztve: 2013. Március 25. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Roland "Mindent Lerombolok' Emmerich visszatér. Persze, ez is csak átlagos napnak indult Holnap előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Jaj ne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Egyik kedvenc vígjátékomból egy aktuális filmrészlet A héten szerintem újra megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Elég rövid a Rozsomák előzetes. Most néztem meg a Vasember 3 szinkronos új előzetesét. Fantasztikus lett. Mandarin magyar hangja remélem tényleg Szilágyi Tibor lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Elég rövid a Rozsomák előzetes. Itt van egy fél perces előzetes! Baromi jó lesz ez, én nagyon várom... http://www.youtube.com/watch?v=AuB6izN9yJM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Egyik kedvenc vígjátékomból egy aktuális filmrészlet Örök klasszikus, és mennyire ideillő most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Most néztem meg a Vasember 3 szinkronos új előzetesét. Fantasztikus lett. Mandarin magyar hangja remélem tényleg Szilágyi Tibor lesz. Igen, Szilágyi tényleg sokkal jobban passzol a karakterhez, mint az előző trailerben hallott Forgács Gábor. Sokkal fenyegetőbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.