Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Különösebben nekem sem, nagyon jó akció-vígjáték volt. :evil:

Miért is? Mi volt azzal a baj hogy elmesélték hogy lett Farkas az aki? Szerintem baromi jó volt.

Hozzászólás ideje:

Miért is? Mi volt azzal a baj hogy elmesélték hogy lett Farkas az aki? Szerintem baromi jó volt.

A röhejes szövegen, az első három X-men filmmel kicsit összeegyeztethetetlen forgatókönyvön és a pocsék látványon kívül? Semmi. :D

Hozzászólás ideje:

Riddick egy szomorú hír, a Prometheus 2 körül nehézségek adódtak..

Damon Lindelof nélkül nagy bajban van a Fox, meg egyéb problémák miatt ki vannak készülve.

http://www.comicbookmovie.com/fansites/BatFreak/news/?a=76523

Hát ez elég baj! Kapják össze magukat és találjanak megoldást, de nagyon gyorsan!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Valóban érdekesen hangzik és örülnék is neki, csak kezdjenek valamit a dologgal, mert ez így nem kóser. Jelentsék be a 2. rész készítését hivatalosan és nyugodt leszek!

Hozzászólás ideje:

A röhejes szövegen, az első három X-men filmmel kicsit összeegyeztethetetlen forgatókönyvön és a pocsék látványon kívül? Semmi. :D

Na erről majd beszélünk szombaton. Nem hagyom annyiban. :D

Hozzászólás ideje:

Előre jelzem hogy ebben a diskurzusban Dzséjt oldalán leszek :D

Semmi baj. Nem kell minden filmben egyetértenünk. Viszont szerintem a röhejes szöveget kizárhatjuk mert az nagyon szubjektív.

Hozzászólás ideje:

Természetesen! Mivel pakliról beszéltem, evidens, hogy az is benne van a pakliban, hogy nem. De az esély meg van rá, hogy a legjobbak között legyen idén!

Mint ahogy egyeseknek a Pi élete volt az év filmje tavaly, másoknak nem ;) így lesz ez a szóban forgó filmmel is!

(Mivel tudom, hogy anti-Nolan fan vagy, így neked nyilván nem fog jelenteni semmit ;))

Hozzászólás ideje:

Csillagközi utazás féreglyukakon át, feketelyukak segítségével, párhuzamos dimenziók és időutazás. Nolan ezeket vegyíti az új filmjében, Kip Thorne elméleti fizikus elgondolása, feljegyzései alapján.

23723223.jpg

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Természetesen! Mivel pakliról beszéltem, evidens, hogy az is benne van a pakliban, hogy nem. De az esély meg van rá, hogy a legjobbak között legyen idén!

Mint ahogy egyeseknek a Pi élete volt az év filmje tavaly, másoknak nem ;) így lesz ez a szóban forgó filmmel is!

(Mivel tudom, hogy anti-Nolan fan vagy, így neked nyilván nem fog jelenteni semmit ;))

Fogalmam sem volt, hogy ez egy Nolan-film, így nem ezért írtam. Az más hogy megvan rá az esélye, hogy a legjobb film legyen, mint az, hogy tuti hogy az lesz. Lehet nálam nem. Egyébként maximum anti-Nolan lehetnék, anti-Nolan fan nem, utóbbi meglehetősen értelmezhetetlen.

Hozzászólás ideje:

Én most láttam először a Drive-ot. Nagyon tetszett, még emészteni kell, de hatalmas film. Ryan Gosling meg egyszerűen zseniális!

Hozzászólás ideje:

Induljon a hájp!!!

elysium-matt-damon-comic-con.jpg

Jövőhéten érkezik az év egyik legjobban várt sci-fijének az előzetese. :rock::yeah:Neill Blomkamp, a Disctrict 9 rendezője ismét egy nagyszabású eredeti filmet szállít nekünk, az Elysium-ot.

Emlékeztető:

A cselekmény 2159-ben játszódik, a tehetős emberek az Elysium űrállomásra költöztek, a szegényebbek pedig a lepusztult és túlzsúfolt Földön próbálnak boldogulni. Rhodes (Jodi Foster), a keménykezű miniszterasszony minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy betartassa a bevándorlásra vonatkozó szigorú törvényeket, amely által biztosítani tudja a vagyonosok boldog életét az Elysiumon. Az intézkedések ellenére a szegények folyamatosan megpróbálnak bejutni az állomásra, reménykednek, hogy ki tudják játszani a rendszert, ezáltal ők is belekóstolhatnak a "jóba". Max (Matt Damon) is egy hányattatott sorsú férfi, akire fontos feladatot bíznak, ami ha sikerrel végződik, nem csak az ő életére lesz kihatással, de végre egyenlőséget hozhat ebbe a polarizált világba.

Pár kép a viral oldalról:

Robotok vigyáznak a gazdagokra:

http://www.armadyne.net/products/humanoids.php

Van itt biztonsági robot (lásd a belinkelt képen), elsősegély robot és a kényes vegyi anyagokat takarító gépezet is

create-kyart.jpg

A gazdagok ilyen high-tech házakban laknak:

care-kyart.jpg

Az Alien és a Blade Runner látványtervezője, Syd Mead kreálta meg a világot. :

Látható, hogy az elit társadalom ilyen szuper, henger alakú állomáson éldegél, ahol a belső kialakítás szép kertvárosias

blueprint01.jpg

blueprint02.jpg

Hozzászólás ideje:

A Prometheus társírója Jon Spaihts heggeszti a Disney klasszikus sci-ijének a Black Hole filmnek az új szkriptjét. Joseph Kosinski (Tron Legacy) rendezi, úgy néz ki.

Black Hole, gyerekkoromban nagy hatással volt rám. Tv1-en, a mozidélután Disney-vel is adta.

Hozzászólás ideje:

Christopher Nolan Izlandon forgatja az idegen bolygós jeleneteket a készülő Interstellar filmjéhez. Ugye Ridley is itt forgatta javarészt a Prometheust.

Mit keresnek majd űrhajósaink eme kietlen tájon?

2014 novemberében kiderül, alig várom!

Hozzászólás ideje:

Az Oscar díjas Ron Howard rendezésében készült mozifilm az 1976-os Formula-1-es világbajnokságot-, ezen belül is két nagy rivális, James Hunt és Niki Lauda párharcát dolgozza fel.

A háromszoros világbajnok, a fegyelmezett és maximalista Niki Lauda, valamint a nőcsábász, karizmatikus James Hunt versengésére kiélezett Rush (magyar címe: Hajsza a győzelemért) című film idén ősztől lesz látható a mozikban, a Bosszúállók valamint a Hófehér és a vadász sztárja, Chris Hemsworth (Hunt), és Quentin Tarantino „Becstelen Brigantyk” című filmjéből ismert, Daniel Brühl (Lauda) főszereplésével.

A forgatás helyszínei között szerepelt a Nürburgring is, ahol a Ferrariban versenyző Lauda ’76-ban majdnem végzetes balesetet szenvedett.

Hozzászólás ideje:

Az Oscar díjas Ron Howard rendezésében készült mozifilm az 1976-os Formula-1-es világbajnokságot-, ezen belül is két nagy rivális, James Hunt és Niki Lauda párharcát dolgozza fel.

Jól hangzik, bár azért a trailer annyira nem dobott fel. Mindenesetre valamilyen formában nézős lesz.

Hozzászólás ideje:

Nem kérdés, hogy ezen ott a helyem. :) Ez a korszak eszméletlen volt, kíváncsi lennék, hogy maiak közül pl. Alonso, vagy Hamilton mire lett volna képes ekkor.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.