Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 06. - 10:24, kudar írta:

IM3

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Vasember 3

Barátnőm fizikai kényszert is bevetve rávett, hogy megnézzem a Vasember 3-at, és azt mondom jól tette, mert kellemes csalódás volt és nagyon tetszett. :) Sokkal jobb, mint az első rész (a másodikat még nem láttam), és szerintem a Bosszúállókat is lekörözi. Nem vagyok túlságosan oda a képregényfilmekért, de ez most tényleg jó volt, a sztori és a látvány is nagyon tetszett.

Számomra kiváló moziélmény volt, 5/5 :)

Hozzászólás ideje:

Csak aztán most kicsit jobban eressze el magát a sztorival Cameron, mint az egynél. :) Amúgy várós, sőt, egy ideje már tervezem megnézni. A HD monitoromon még nem láttam a BR-t. :pfff:

Hozzászólás ideje:

Nah, az Avatat 2-3 sztorijában az lesz az érdekes, hogy kb akár 50-60 év is el fog telni az Avatar 3 és az első rész között. 60 év alatt meg az RDA tudósai olyan komoly kis űrhajóflottát és hadi arzenált fejleszthet ki, hogy na'vi legyen a talpán (túlélés kézikönyvből meg kiderült, hogy már a pandorai dzsungelbe is eleve retro gépeket vittek, tehát milyen lehetett akkortájt egy hipermodern RDA gépezet? bele se merek gondolni :evil: )

, hogy az Avatar 2-3 generációkat átívelő sztori lesz, Jake és Neytiri gyerekei, meg még azoknak a gyerekei is részesednek az epikus kalandokban. Tehát a sztori így évtizedeket fog magába foglalni. :)
Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 07. - 20:17, Bomarr írta:

Nekem is ez volt az első ami eszembe jutott. Simán tök jó lesz újra Han Solonak :D

Mit több, tökéletes lesz! Fischert nehéz lesz felhozni erre a szintre, de a botox nem ismer határokat, szóval reménykedjünk... :D

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 08. - 6:14, JakeSully írta:

Breaking! Kukában a Jurassic Park 4...

http://aeonflux.blog.hu/2013/05/08/breaking_kukaban_a_jurassic_park

Ennyire hányattatott sorsú filmet már rég láttam... Kezdve a fegyveres dinókkal annó évekkel ezelőtt. El van átkozva a project..

Imáim meghallgatásra találtattak.

2013. 05. 08. - 13:06, JakeSully írta:

De rohadt messze van még jövő hét pénteeeeek...

Hozzászólás ideje:

"Végre nem csak az ismeretlen váltakozik hajóbelsőkkel, hanem kapunk egy kis betekintést a jövő hétköznapjaiba is - egy reggeli ébredés rutinjába, egy kórházba, egy sürgő nagyvárosba vagy egy diszkóba."

Ezeket hiányoltam mindig a Star Trek-ben, ami miatt eléggé idegenkedek ettől a jövőképtől még most is. Soha nem tudtam elképzelni, hogy aki nem a Csillagflotta tagja, az vajon mivel tengetheti a napjait.

Hozzászólás ideje:

Érdekes hír:

"A Warner rebootolja a Dungeons and Dragonst"

http://filmdroid.hu/2013/05/a-warner-rebootolja-a-dungeons-and-dragonst/

Valahogy nem hozott lázba a hír. Legutóbb is mikor önálló történetet próbáltak összehozni, kudarcba fulladt. Sokkal ésszerűbb lenne, ha a Dungeons and Dragons alvilágaira koncentrálnának. Azon is belül inkább a regényekre. Rengeteg jó Forgotten Realms, Dragonlance született, melyeket érdemes lenne megfilmesíteni.

Csak pár darab.

Sötételf trilógia ( Ez utóbbi nagyon látványos lehetne, akár Avatar szintű élménnyel.)

Jeges szelek völgye trilógia,

A drow ököksége tetralógia,

Pap ciklus,

Erevis Cale története,

Alkonyháború,

A pókkirálynő háborúja,

Vezeklő papnő,

Sárkánydárda krónikák,

Sárkánydárda legendák,

Huma legendája,

Papkirály trilógia.

Ezeket mind sokkal jobb ötlet lenne megfilmesíteni. A történetek nagyszerűek, sok filmet lehetne készíteni, melyek nagyon gazdag fantázia univerzumokba vezethetnék el a nézőket. Méltó vetélytársai lehetnéneg Középfölde, vagy Westeros világának.

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 07. - 20:10, JakeSully írta:

Megérkezett az Ender's Game előzetes!!!

Jól néz ki. És micsoda "gyerekszínész" gárdát hoztak össze :o

2013. 05. 08. - 13:06, JakeSully írta:

Azért ilyeneket jó olvasgatni :clap:

Jó ám, és nekem is sokára lesz még jövő szombat :cry:

De ha nagyon nem bírom a strapát, akkor péntek este suli után első körben. Csak aztán másnap hajnalban kell felkelnem, és szombat éjjel Doctor szezonzáró, jó lenne éberen maradni emiatt!! Sűrű hétvége lesz.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Revan, a Warner ugye készít egy Warcraft filmet is (már ősszel elvileg forgatják is), reméljük az nagy siker lesz, és minőségben is ott lesz a LOTR és Hobbit mellett mondjuk.

Ez ösztökélheti majd a stúdiót, hogy több fantasy regényt (mondjuk egy Sötét Elf trilógia) megfilmesítsenek :yeah:

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 08. - 15:08, JakeSully írta:

Revan, a Warner ugye készít egy Warcraft filmet is (már ősszel elvileg forgatják is), reméljük az nagy siker lesz, és minőségben is ott lesz a LOTR és Hobbit mellett mondjuk.

Ez ösztökélheti majd a stúdiót, a több fantasy regényt (mondjuk egy Sötét Elf trilógia) megfilmesítsenek :yeah:

Egyetértek, én is ebben bízom.

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 08. - 19:19, JakeSully írta:

A Star Trek 3-at 2016-ban, a Trek univerzum 50. évfordulóján mutatják be. J.J. Abrams már csak producer lesz.

Aha, ezt már a Star Trek után is mondták, aztán mi lett belőle. :)

Hozzászólás ideje:

Hát ez valami brutálisan jó és izgalmas filmnek ígérkezik. Tom Hanks egy teherhajó kapitánya, és szomáliai kalózok támadják meg őket. A macska egér játék beindul, és az amerikai haditengerészet is közbelép. Paul Greengrass , a Bourne filmek rendezőjétől. Megtörtént eset alapján. :shocked:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.