Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az EP3-as filmecskékből kiindulva gondolom hogy valamikor a közeljövőben nem is kell már a színészeket más fajjá maszkolni.

Egy olyan távvezérlős robocseket meg el is fogadnék igaz nem dínót hanem Spacebugot.

Eljátszanám vele "A légy" végének a forgatását a teleportálós részig és még meg se kéne izzadnom tőle mert talán egy emberke is elég lenne mozgatni.

A Telepod ajtóablaka helyett még az ablakunkat is kiveretném vele ha nem rokkanna meg tőle. Max én is karcolgatnám közben az üveget. :)

Frászt kapnának tőle az emberek. :D

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:

Nos, újabb infók a The Sarah Connor Chronicles-ről (forrás: www.mozinet.hu)

Sarah Connor a jövőnkről mesélt / 2007-03-05 /

A SCI-FI Wire interjút készített a Fox csatornán nemsokára debütáló The Sarah Connor Chronicles főszereplőjével, Lena Headeyvel, aki készségesen beszélt az elkerülhetetlen jövőről: a műsor alapból egy konfrontációval fog elstartolni, melynek főszereplői a Headey által életre keltett Sarah, és annak fia, John Connor (akit a hazánkban most indult Hősökből beazonosítható Thomas Dekker alakít) között lesz. Emellett rögtön a show elején megismerhetünk két terminátort is: egy női (Summer Glau) és egy férfi (Owain Yeoman) modellt. A 300 sztárja ezeken felül elárulta még azt is, hogy az egyik robot a totális pusztításra, míg a másik a védelemre és egyéb pozitív tulajdonságokra van beprogramozva, de hogy ki-ki milyen formában fog testet ölteni, arról egyelőre még mélyen hallgatott. Halovány támpont lehet az a kis bennfentes információ, mely szerint a női cyborgot - nem tévedés - Cameronnak, míg férfi megfelelőjét Cromartie-nak hívják.

Hozzászólás ideje:

Már megint csak azzal jönnének hogy egy védelmes és egy pusztítós Termi püföli egymást. :)

Hozzászólás ideje:

Ezek után az ember már azt hiheti, hogy csak a múltaba visszautazni képes Terminatorok léteznek. Skynet nem tudom még mit szerencsétlenkedik a jövőben. Igazán visszaküldhetne egy Terminator sereget a középkorba, aztán kiírthatná az emberiséget.

Summer Glau... hát valahogy nem tudom elképzelni terminatornak.

Hozzászólás ideje:

Nah hogy más is legyen mint a Terminator, itt van egy szép hosszú rész a Spiderman3ból. Tökéletes minőségben. Benne egy teljes rész a Goblinnal való harcból.

Egész jó lett szerintem. :)

SM3

És itt egy 300mp-es rész a 300ból. :) Na ez egy nagyon nagy film lesz!

300sec from 300

Hozzászólás ideje:
Miért, milyen más terminatorok vannak még?  :)

Például olyanok amik a futószalagról lejönnek és még aktiválatlanok és programnélküliek meg olyanok amik már roncstelepen vannak. :)

Igazán visszaküldhetne egy Terminator sereget a középkorba, aztán kiírthatná az emberiséget.

OFF

Ez ismerős.

"Démon a jövőből" című könyvben Skynet még a T1 termije előtt visszaküldött egy kísérleti Termit valahová 1974 és '82 közé és így az Sarah híján az ő őseit akarta magát Isten küldöttének nevezve kiirtani egy általa megalapított szerzetesrend élén. Mondjuk ez csak egy Termis EU.

ON

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
Tudja valaki, hogy a zene, ami 2:45-től szól eme videón minek a zenéje, és mi a címe? Mert már többszőr is hallottam és nagyon tetszik.

A Requiem for a Dream főtémájának remixe.

Szerkesztve: - yodamester

Hozzászólás ideje:
A Requiem for a Dream főtémájának remixe.

Tegnap is épp ezt a számot hallgattam.

Clint Mansell - Lux Aeterna (Full Orchestral Remix)

Ezt a remixet használják legtöbbször.

Hozzászólás ideje:
300. Ez most jó? Szimpla akciófilm, ami arra helyezi a hangsúlyt, hogy még "kúlabb" legyen társainál. Én tuti nem fogom megnézni.

Én bírom a stílusos, kúl cuccosokat (Miami Vice... :)). Persze biztos nem fogom én sem agyonnézni a 300-at, mert ugye sztori nem nagyon lesz benne, de egyszer nagyvásznon mindenképp bevállalom, csak a hatás végett.

Meg hát azért helyenként érezni rajta a Sin City, GyU és egyéb hatásokat, amik számomra ezerszer érdekesebbé teszik a valóban gagyi hatású Póknál...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hir az origo-ról:

"Most kaptuk a hírt a Grindhouse hazai forgalmazójától, a Budapest Filmtől, hogy a Tarantino-Rodriguez duplafilm amerikai forgalmazója, a The Weinstein Co. úgy döntött, elhalasztja a Rodriguez-féle Planet Terror nemzetközi bemutatóját. Mint ismeretes, az alkotást Amerikában április 6-án mutatják be, ahol a rajongók a két rendező által tervezett formában élvezhetik a filmet: a kettőt egymás után, köztük nem létező filmek kamuelőzeteseivel.

Az már korábban kiderült, hogy a Weinstein fivérek úgy döntöttek, Európában és a világ más országaiban - ahol a duplavetítéseket tartó grindhouse moziknak nincs hagyománya - két részre vágva, és természetesen egy mozijegy ára helyett kettőért mutatják be a filmet. Eredetileg áprilisban került volna a mozikba Rodriguez Planet Terror-ja, májusban pedig Tarantino Death Proof-ja, ehelyett a legújabb döntés értelmében május 31-én mutatják be a Tarantino-filmet, a Rodriguezt pedig csak nyár végén vagy koraősszel. A döntést nem igazán értjük, különösen a keményvonalas rajongókat ismerve, akik a nyár folyamán nyilván világszerte elterjesztik a film amerikai verzióját az interneten."

u.i.: Hát ezt se moziban fogom először látni akkor...

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

300: se a látvány, se a téma, se semmi nem fog meg belőle, sőt, valahogy még enyhe undorom is van...

Pókimóki 3... hát majd DVD-n az is meg lesz nézve egyszer.

Planet Terror/Death Proof: ez meg vicces, majd megnézi moziban, akinek nincs netje, és aki nem ismer olyat, aki képes megszerezni, vagy csak és kizárólag szinkronnal hajlandó filmet nézni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Bomarr neked tetszik a 300?

Nagyon vegyesek az érzéseim... az első elözetest imádtam. Jó kis izomszagú marhaságnak tünik (elötte olvastam a képregényt is amiből készül). De aztán minnél többet mutattak és minnél többet néztem annál jobban csökkent a lelkesedésem. Ott van pl. az a jelenet, ahogy felülről mutatják a támadó perzsákat és a szorosban váró spártaiakat. Oké, hogy stilizáltság, de azért ezek az effektek néhol elég cikinek tünnek... most egyenlőre várakozó állásponton vagyok... azért Zack Snyderben bizok és remélem a lényeget nem puffogtatták el a trailerekben és kellemes meglepi ér a filmnél :)

Hozzászólás ideje:

Én szórakoztató filmként nézek rá mintsem történelmi adaptációként. Elvégre képregényből készült...ámbár nem olvastam végig a sztorit. Majd érjen valami meglepi is a film alatt :yeah:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.