Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Legyen má' július!!! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Legyen má' július!!! Én is várom ám Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. (szerkesztve) Lehet, hogy megírom egyszer ennek is a készülését... Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Teszemazt Clumsy megsértődik az Aliens vs Predator forgatása közben, és inkább visszatér a kaszkadőrködéshez - díszletmozgatáshoz. Plusz néhány valódi álcázott "tragacs" http://www.mtv.com/overdrive/?id=1561537&vid=153077 Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát! Én se hittem volna hogy megveszem a trilógiát, de a sors(vagy az erő) erre a sorsa kárhoztatott.Nem rossz filmek azok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Én se hittem volna hogy megveszem a trilógiát, de a sors(vagy az erő) erre a sorsa kárhoztatott.Nem rossz filmek azok. Bizonyos szemszögből, valóban nem készült ilyen egyedi film az SW óta. Ez az egyetlen olyan múvi, ami ki tud zökkenteni ebből a világból. És ez nagy szó. Régen sokat fikáztam, de nem volt igazam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát! Be vagy rúgva? Ez rettenetes. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát! Egészségedre. Ennyire le volt valahol értékelve, vagy megnyerted a brunei lottót? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Egészségedre. Ennyire le volt valahol értékelve, vagy megnyerted a brunei lottót? Le volt értékelve, 1990 Ft/db. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Le volt értékelve Hol? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Mostanában újra elővett a vágy, hogy filmet szeretnék rendezni. Egyrészt megcsinálnám egészestés mozinak a Tenkes kapitányát, a lehető legminimálisabb módosításokkal (csatajelenetek, színes film, egy nagyon kis rövidítés) és dédelgetett ötletem lenne egy igazi látványos lóversenyes filmet Kincsemről. Ez utóbbinak nemrég megnéztem a lelki szemeim előtt a teaser trailerét Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát! Hihetetlen Én nem venném meg. Elismerem, hogy jó filmek, egyediek, de nekem nagyon nem jöttek be. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hihetetlen Én nem venném meg. Elismerem, hogy jó filmek, egyediek, de nekem nagyon nem jöttek be. Ezzel én is így vagyok.Egyszer láttam mindhármat, de többet nem akarom. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. (szerkesztve) Hol? Például: xpress.hu A Lotr filmek nem tökéletesek, például az agyon dícsért harmadik részt szerintem nagyon elrontották.A film végi összeborulásokra rágondolni is rossz. Szerkesztve: 2007. Június 6. - Obi1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hol? Xpress.hu Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát! Good... good Csodás filmek azok, bizony Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. A Lotr filmek nem tökéletesek Ezt most úgy mondod, mintha létezne tökéletes film Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Ezt most úgy mondod, mintha létezne tökéletes film Miért, nem létezik? Pedig tudnod kéne. Ody! Ha egyszer elindulsz a sötét oldal ösvényén, örökké az uralja a sorsod. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát! Egész király arc vagy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Ody!Ha egyszer elindulsz a sötét oldal ösvényén, örökké az uralja a sorsod. Lada bácsi! Nagy LOTR fan lettél? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Egész király arc vagy Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Lada bácsi! Nagy LOTR fan lettél? Micsoda? Az nem kifejezés. Szívem csücske a Gyűrű. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Micsoda? Az nem kifejezés. Szívem csücske a Gyűrű. Az tény, hogy egyedi hangulata van, és talán Jacksonnak sikerült legjobban átültetni a képeibe azt az érzést, ami az SW filmekben is van. Idegen világ, de mégis hihető valamiért. Nehéz ezt megmagyarázni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megtörtént az, amit soha nem hittem volna. Megrendeltem a Gyűrűk Ura trilógiát! Szent egek Na de azért ezt mondhattad volna tegnap Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. (szerkesztve) Szent egek Még nagyobbat szólna a "Szent egek " ha a bővített változatot rendelte volna meg. Szerkesztve: 2007. Június 7. - Rog Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Az tény, hogy egyedi hangulata van, és talán Jacksonnak sikerült legjobban átültetni a képeibe azt az érzést, ami az SW filmekben is van. Idegen világ, de mégis hihető valamiért. Nehéz ezt megmagyarázni. Ezt szigorúan csak neked. Nekem pont azért nem hihető az egész és (ezért nem átélhető), mert úgy érzem, hogy mintha szabályok nélküli lenne. Grandiózus, monumentális, szárnyal a fantázia (ez eddig rendben), de mintha nem lenne felette következetes kontroll. Ez már 2002-ben, egyből az első filmnél nyilvánvaló volt nálam. Látva viszont ahogy pl. Lucas azóta még két SW-részt csinált és szigorúan ragaszkodott az általa kreált szabályrendszerhez, még jobban kitűnik számomra, hogy a GyU-nak ez nagy "gyengéje". Nyilván ez nem mindenkinek az és szúr szemet. Emellett nekem elvi okokból is akadályokba ütközik az alkotás, úgyhogy... ez van. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Pedig a GyU-nak is megvannak a maga szabályai természetesen Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Pedig a GyU-nak is megvannak a maga szabályai természetesen Ez végülis már nézőpont kérdése. Fogalmazzunk úgy, hogy nekem nem tetszik az a szabályrendszer, amiben a film gondolkodik, az alább említettek miatt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Nekem az egész olyan mint egy gyerekmese, lovagokkal sárkánnyal, szegény emberrel aki hős lesz.Mintha Benedek Elek egyik meséje elevenedne meg.Egyszerüen nem tudom elképzelni létező világként, míg a Star Warst igen.Ha találkoznék egy Jedivel holnap az utcán nem lepődnék meg, de ha Aragonnal akkor igen.Mondjuk tőlem a fantasy mint műfaj is idegen.De nem vagyunk egyformák. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hát én jobban meglepődnék ha egy Jedivel találkoznék, mintsem egy kószával. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.