Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem is csak bajaim vannak ezekkel a trailerekkel, de majd otthon megsasolom, mert érdekel :D

Bomarr, olvastam róla, hogy haláljó a Vaskabátok, de moziban nem tudom mostanság megnézni, majd másképp :)

Hozzászólás ideje:

A Hot Fuzz tényleg nagyon nagy film. Teljesen olyan mint mint a Haláli Hullák. Hozzák a szintet. Az eleje irtó poénos, a közepe naon kemény, és a vége is nagyon duuurva! Mindenki nézze meg!

Hozzászólás ideje:

No, nemrég visszatértem a Karib-tengerekről, ahol beleutottam néhány kalózba :)

Nagyon tetszett, talán még a másodiknál is jobban (ami meg jobban tetszik az elsőnél). A látvány páratlan, Jack továbbra is remek, Barbossa király, Elisabeth gyönyörű, a történet fordulatos. Engem végig lekötött. Egyszer zökkentem csak ki, mikor félidőnél megszakadt a film... na akkor a nézősereg és a mozi dolgozói között valami Holtak hajnala viszony kezdett kialakulni...

Néhány dolog nem nyerte el csak a tetszésem, de azok sem olyan hűde rosszak, csak egyszerűen nem kellettek volna.

Első ilyen a sok Jack. Először jó volt, többet nem kellett volna erőltetni. Főleg nem a két mini-Jack nem tetszett. A másik, ami nem jött be, az elején a dalolászás. Magasztos volt, meg minden, de mire fel? Úgy értem, az akasztás érthető. Be kellett mutatni, hogy a Keleti-Indiai Társaság nem csak a kalózokkal, de a pórnéppel is kegyetlen, hogy megérdemelt legyen a végső büüntetés. De a dal, azt nem tudom mire vélni. Dalma megnövesztése meg pláne nem tetszett, nagyon gagyi volt szerintem. Inkább azonnal esett volna rákokká. Annak viszont örültem, hogy a gyanúm, ami a második részben kellt, beigazolódott, vagyis, hogy ő Jones szerelme.

A végső csata viszont nagyon jó. Picit talán csalódtam mondjuk benne, azt reméltem, hogy mind a kilenc kalózvezér nekidurálja magát, de ők végül nem estek neki a bajnak, ami nem csoda, az örvényt úgyis csak a Bolygóhollandi és a Gyöngy bírta volna ki. A jelenet pedig, amiben közrefogták a Rettenthetetlent és szitává ágyúzták, mesés volt. Az esküvőn én szakadtam a röhögéstől, meg alapból a legtöbb poénon jót nevettem - kutya -> két teknőc. Tetszett, hogy sok első részes karakter, akik a másodikból hiányoztak, újra itt voltak - a két idióta katona, meg a megmondó ember a Rettenthetetlen fedélzetén. A zene pedig már a soundtrack óta bejön. A vége is jó vol, hogy visszatértünk a kedző felálláshoz, vagyis Barbossa megfújta a Gyöngyöt, Sparrow meg egy kis csónakkal és az iránytűjével nekivágott az új kalandnak. A legvége meg megint jó volt, bár az utolsó Will-Elisabeth jelentbők már számítottam rá. Itt jegyezném meg, hogy abban a jelenetben én valami iszonyúan irigyeltem Will-t.

Annyit mondhatok, ez a három rész szerintem nagyon egynben van. Jó lenne, ha nem lenne több rész.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Ezzel az egyel én is egyetértek. :)

Az a baj, hogy sok pénzt hoznak a konyhára. Az állítólag botrányasan gyenge pókember 3, már 868 milliónál jár, worldwide... Amíg ennyit termel, addig úgy is lesz rész. Ezeknek a sorozatoknak csak egy céljuk van, a minél nagyobb profit. Hol van már az SW vagy a GYU filmek, amik szóltak is valamiről... :D

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, én viszont nemcsak ezzel az egy mondatoddal, hanem minden szavaddal egyetértek!!! :D Végre valaki, akinek tetszik a film rajtam kívül :)

Én továbbra is úgy tudom, hogy ez a záróepizód volt, legalábbis az újságokban ezt írták, hogy aztán mit hoz a jövő - pont amiatt, amit Ody ír - az persze kérdéses...

Donát

Hozzászólás ideje:
Én továbbra is úgy tudom, hogy ez a záróepizód volt, legalábbis az újságokban ezt írták, hogy aztán mit hoz a jövő - pont amiatt, amit Ody ír - az persze kérdéses...

Így volt, dehát a stúdió valszeg ezt nem fogja engedni. Nagyon röpködnek a hírek a 4-5-6. epizódról, meg hogy Depp is benne lenne.

Hozzászólás ideje:
Végre valaki, akinek tetszik a film rajtam kívül :D

Nekem is tetszett :P De hozzá kell tennem, hogy abszolút nem vettem komolyan, még picit sem, de rém mulatságos és látványos volt. Mint tisztességes film viszont nem állja a helyét, csak az első :P

Hozzászólás ideje:
Az a baj, hogy sok pénzt hoznak a konyhára. Az állítólag botrányasan gyenge pókember 3, már 868 milliónál jár, worldwide... Amíg ennyit termel, addig úgy is lesz rész. Ezeknek a sorozatoknak csak egy céljuk van, a minél nagyobb profit. Hol van már az SW vagy a GYU filmek, amik szóltak is valamiről... :D

A SW meg a GyU nagyságát elérő filmek nagyon ritkán készülnek, barátom... Ki tudja meddig kell várni a következőre (ha lesz egyáltalán)...

Hozzászólás ideje:
De hozzá kell tennem, hogy abszolút nem vettem komolyan, még picit sem, de rém mulatságos és látványos volt.

Én sem vettem komolyan, nem is szándékoztam, de még így is gyenguszka volt szegényke... :D

Hozzászólás ideje:
Én sem vettem komolyan, nem is szándékoztam, de még így is gyenguszka volt szegényke... :P

Ráadásul nekem Sparow humora se jön be. Pedig ezeknek a filmeknek ez a húzóereje. Legtöbb poénját fapofával ültem végig. Persze voltak jó dolgok is, de legalább annyi nem működött.

Én a Halo-t várom, ahol Jackson a producer, és ahogy olvastam az sci-fi lesz. Hol van még 2009? :D

Hozzászólás ideje:
A SW meg a GyU nagyságát elérő filmek nagyon ritkán készülnek, barátom... Ki tudja meddig kell várni a következőre (ha lesz egyáltalán)...

Sajnos. :D Valami mindig hibádzik. Vagy sok a látvány, és amúgy üres a film, vagy se látvány se történet nincs. :P Persze most csak a blockbusterekről beszélek.

A Batmant direkt nem vettem még számításba, mert megvárom a második részt. Nehogy arra a sorsra jusson mint a Mátrix. Bár Nolan szerintem képtelen hibázni.

Hozzászólás ideje:
Sajnos. :D Valami mindig hibádzik. Vagy sok a látvány, és amúgy üres a film, vagy se látvány se történet nincs. :P Persze most csak a blockbusterekről beszélek.

A Batmant direkt nem vettem még számításba, mert megvárom a második részt. Nehogy arra a sorsra jusson mint a Mátrix. Bár Nolan szerintem képtelen hibázni.

Nolan nem fogja elszúrni, ebben biztos vagyok. :P

Hozzászólás ideje:

Fűrész... ez valami egészséges kikapcsolódás? :lol:

Egyet sem láttam, nem is fogom. Beteg az egész. :cool:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.