yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Ezt akarom. American Gangster trailer Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Te mit eszel ezekben a filmekben Yoda? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Te mit eszel ezekben a filmekben Yoda? Sok mindent Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. (szerkesztve) Sok mindent Már a traileren majdnem elaludtam. Ezerszer látott gengszter film. Tökös legények keménykednek. Uncsi... Szerkesztve: 2007. Június 10. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Végre egy netes quicktime-os trailer amit meg tudtam nézni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Nekem is csak bajaim vannak ezekkel a trailerekkel, de majd otthon megsasolom, mert érdekel Bomarr, olvastam róla, hogy haláljó a Vaskabátok, de moziban nem tudom mostanság megnézni, majd másképp Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. A Hot Fuzz tényleg nagyon nagy film. Teljesen olyan mint mint a Haláli Hullák. Hozzák a szintet. Az eleje irtó poénos, a közepe naon kemény, és a vége is nagyon duuurva! Mindenki nézze meg! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. (szerkesztve) No, nemrég visszatértem a Karib-tengerekről, ahol beleutottam néhány kalózba Nagyon tetszett, talán még a másodiknál is jobban (ami meg jobban tetszik az elsőnél). A látvány páratlan, Jack továbbra is remek, Barbossa király, Elisabeth gyönyörű, a történet fordulatos. Engem végig lekötött. Egyszer zökkentem csak ki, mikor félidőnél megszakadt a film... na akkor a nézősereg és a mozi dolgozói között valami Holtak hajnala viszony kezdett kialakulni... Néhány dolog nem nyerte el csak a tetszésem, de azok sem olyan hűde rosszak, csak egyszerűen nem kellettek volna. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Első ilyen a sok Jack. Először jó volt, többet nem kellett volna erőltetni. Főleg nem a két mini-Jack nem tetszett. A másik, ami nem jött be, az elején a dalolászás. Magasztos volt, meg minden, de mire fel? Úgy értem, az akasztás érthető. Be kellett mutatni, hogy a Keleti-Indiai Társaság nem csak a kalózokkal, de a pórnéppel is kegyetlen, hogy megérdemelt legyen a végső büüntetés. De a dal, azt nem tudom mire vélni. Dalma megnövesztése meg pláne nem tetszett, nagyon gagyi volt szerintem. Inkább azonnal esett volna rákokká. Annak viszont örültem, hogy a gyanúm, ami a második részben kellt, beigazolódott, vagyis, hogy ő Jones szerelme.A végső csata viszont nagyon jó. Picit talán csalódtam mondjuk benne, azt reméltem, hogy mind a kilenc kalózvezér nekidurálja magát, de ők végül nem estek neki a bajnak, ami nem csoda, az örvényt úgyis csak a Bolygóhollandi és a Gyöngy bírta volna ki. A jelenet pedig, amiben közrefogták a Rettenthetetlent és szitává ágyúzták, mesés volt. Az esküvőn én szakadtam a röhögéstől, meg alapból a legtöbb poénon jót nevettem - kutya -> két teknőc. Tetszett, hogy sok első részes karakter, akik a másodikból hiányoztak, újra itt voltak - a két idióta katona, meg a megmondó ember a Rettenthetetlen fedélzetén. A zene pedig már a soundtrack óta bejön. A vége is jó vol, hogy visszatértünk a kedző felálláshoz, vagyis Barbossa megfújta a Gyöngyöt, Sparrow meg egy kis csónakkal és az iránytűjével nekivágott az új kalandnak. A legvége meg megint jó volt, bár az utolsó Will-Elisabeth jelentbők már számítottam rá. Itt jegyezném meg, hogy abban a jelenetben én valami iszonyúan irigyeltem Will-t. Annyit mondhatok, ez a három rész szerintem nagyon egynben van. Jó lenne, ha nem lenne több rész. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Jó lenne, ha nem lenne több rész. Ezzel az egyel én is egyetértek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Ezzel az egyel én is egyetértek. Az a baj, hogy sok pénzt hoznak a konyhára. Az állítólag botrányasan gyenge pókember 3, már 868 milliónál jár, worldwide... Amíg ennyit termel, addig úgy is lesz rész. Ezeknek a sorozatoknak csak egy céljuk van, a minél nagyobb profit. Hol van már az SW vagy a GYU filmek, amik szóltak is valamiről... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Ezzel az egyel én is egyetértek. Dettó! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Dzséjt, én viszont nemcsak ezzel az egy mondatoddal, hanem minden szavaddal egyetértek!!! Végre valaki, akinek tetszik a film rajtam kívül Én továbbra is úgy tudom, hogy ez a záróepizód volt, legalábbis az újságokban ezt írták, hogy aztán mit hoz a jövő - pont amiatt, amit Ody ír - az persze kérdéses... Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Én továbbra is úgy tudom, hogy ez a záróepizód volt, legalábbis az újságokban ezt írták, hogy aztán mit hoz a jövő - pont amiatt, amit Ody ír - az persze kérdéses... Így volt, dehát a stúdió valszeg ezt nem fogja engedni. Nagyon röpködnek a hírek a 4-5-6. epizódról, meg hogy Depp is benne lenne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Végre valaki, akinek tetszik a film rajtam kívül Nekem is tetszett De hozzá kell tennem, hogy abszolút nem vettem komolyan, még picit sem, de rém mulatságos és látványos volt. Mint tisztességes film viszont nem állja a helyét, csak az első Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Az a baj, hogy sok pénzt hoznak a konyhára. Az állítólag botrányasan gyenge pókember 3, már 868 milliónál jár, worldwide... Amíg ennyit termel, addig úgy is lesz rész. Ezeknek a sorozatoknak csak egy céljuk van, a minél nagyobb profit. Hol van már az SW vagy a GYU filmek, amik szóltak is valamiről... A SW meg a GyU nagyságát elérő filmek nagyon ritkán készülnek, barátom... Ki tudja meddig kell várni a következőre (ha lesz egyáltalán)... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. De hozzá kell tennem, hogy abszolút nem vettem komolyan, még picit sem, de rém mulatságos és látványos volt. Én sem vettem komolyan, nem is szándékoztam, de még így is gyenguszka volt szegényke... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Én sem vettem komolyan, nem is szándékoztam, de még így is gyenguszka volt szegényke... Ráadásul nekem Sparow humora se jön be. Pedig ezeknek a filmeknek ez a húzóereje. Legtöbb poénját fapofával ültem végig. Persze voltak jó dolgok is, de legalább annyi nem működött. Én a Halo-t várom, ahol Jackson a producer, és ahogy olvastam az sci-fi lesz. Hol van még 2009? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. A SW meg a GyU nagyságát elérő filmek nagyon ritkán készülnek, barátom... Ki tudja meddig kell várni a következőre (ha lesz egyáltalán)... Sajnos. Valami mindig hibádzik. Vagy sok a látvány, és amúgy üres a film, vagy se látvány se történet nincs. Persze most csak a blockbusterekről beszélek. A Batmant direkt nem vettem még számításba, mert megvárom a második részt. Nehogy arra a sorsra jusson mint a Mátrix. Bár Nolan szerintem képtelen hibázni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Bár Nolan szerintem képtelen hibázni. Eddig még nem volt rá példa! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Sajnos. Valami mindig hibádzik. Vagy sok a látvány, és amúgy üres a film, vagy se látvány se történet nincs. Persze most csak a blockbusterekről beszélek. A Batmant direkt nem vettem még számításba, mert megvárom a második részt. Nehogy arra a sorsra jusson mint a Mátrix. Bár Nolan szerintem képtelen hibázni. Nolan nem fogja elszúrni, ebben biztos vagyok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. http://www.sg.hu/cikkek/52923/dokumentumfi...amosztagosokrol Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. http://media.movies.ign.com/media/486/4869...id_2016044.html Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. http://www.sg.hu/cikkek/52923/dokumentumfi...amosztagosokrol Eh... már el is kezdtek anyázni a fórumon miatta Mondjuk jó nagyot csusztatott a cikk-iró igy némileg érthető. Nem a rohamosztagosokról, hanem a rajongókról csinálnak doku-filmet. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Elegem van már ebből a Fűrészből. Most volt a 3. rész és már mindjárt itt a 4... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. (szerkesztve) És már úgy tünik a poszter-ötletekből is kezdenek kifogyni... az előzöeknél legalább azok jók voltak Szerkesztve: 2007. Június 13. - Bomarr Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Ne bazz... még egy Fűrész? Lőjjék már le vagy valami. Az első korrekt volt, de ott véget is kellett volna vetni. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Fűrész... ez valami egészséges kikapcsolódás? Egyet sem láttam, nem is fogom. Beteg az egész. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Micsoda klassz "robotok" vannak ebben a műsor....akarom mondani a filmben! :D http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=28273 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Új sárkányosgodzillás film a láthatáron......."ajaj CGI"-vel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Ezt már csak erős idegzetűeknek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.