Hozzászólás ideje: 2007. Július 31.18 éve Ennél sz*rabb körülmények között meg se nézhetted volna. De, ha még részeg is vagyok De majd pótlom eme mérhetetlen hiányosságom egy DVD-vel valszeg.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 31.18 éve De, ha még részeg is vagyok De majd pótlom eme mérhetetlen hiányosságom egy DVD-vel valszeg. Részegen fogod megnézni?
Hozzászólás ideje: 2007. Július 31.18 éve Na én meg még meg se tudtam nézni a Blade Runnert. De majd hamarosan pótolom.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 31.18 éve Pedig jó pár sörrel filmet nézni ,főleg az ostoba filmeket. Bomarr: Természetesen az amerikai hadsereg müködését nem egy filmből vonom le.Úgy értettem, hogy biztos felkértek a filmhez katonai szakértőt és legalább nagy vonalakban azt láttuk amit tennének ha megtámadnák őket.Persze a repcsi nincs ott 3 perc alatt de ezt a filmben sem láttuk.Azt mutatták amikor odaért.Az lehetett 20 perc is.A lézeres célbemérés meg tényleg így megy.Ráfogják a kommandosók a lézert a célra, jön a repcsi és bumm.A valóságban túl sem éltek volna persze egy ilyen támadást.De nekem tetszett. A szőke csaj is hihető.Meg a haverja is.A computerőrültek általában tényleg így néznek ki.És egy tini is jóval többet ért ma egy számítógéphez.Elég megnézni milyen komoly szervereket törtek fel 15-16 éves suhancok.Úgyhogy teljes mértékben elfogadható, hogy egy tini csaj fejti meg.A Die Hard 4-ben is az volt az egyetlen hihető ,hogy a csávó computerhacker volt.Teljesen úgy nézett ki mint a való élet hackerei.Az lett volna hiteltelen ha egy 60 éves töri fel. Azt meg te sem gondolod, komolyan, hogy a NATO-ban mindenkinek a szavazat ugyanannyit ér?Papíron biztos.Az USA gazdasági, katonai hatalma, technikai fölénye a többi tagállammal szemben akkora, hogy az érdekeit simán tudja érvényesíteni.Pl ha balhé van valahol mindig ők mennek, mert egyszerüen a többi NATO-ország hadereje anyyira el van maradva az USA-tól, hogy nem tudnak megfelelően békét fenntartani.És mivel az USA katonái hullanak mint a legyek, az ő felszerelésük amortizálódik, az ő pénzük fogy, ezért teljes joggal bírálják a többi tagállamot.Pl ha Magyarország szavazata kell nekik, akkor egyszerüen fogják és megmondják, hogy nem megy annyi tőke az országba ha nemmel szavazunk. Megoldják ők ne félj. Irak megtámadásához semmi köze a NATO-nak.A BT-t győzködték.Nem ment így egyedül megtámadták.Fel sem kérték a Nato-országokat, csak Törökországot, hogy hadd menjenek onnan is be.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve Ez még lehetne nagyon érdekes is, de mi a francot keres a filmek topicban? Moderáááátor!
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve Ez még lehetne nagyon érdekes is, de mi a francot keres a filmek topicban? Moderáááátor! Jogos, de nyilván több ilyen nem lesz. Ha igen, majd megoldjuk.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve Furcsa, de rám sem hatott. Bár én utoljára a Tv3-on láttam, ahol elég későn adták és majdnem elaludtam már azalatt, hogy vártam rá, így lehet ez volt a gubanc. Érdekes, velem pont ugyanez volt, mikor még egyszer régen egy másik évezredben láttam Alig tudtam nyitva tartani a szemem, és örültem, mikor végre vége lett, és mehettem aludni. Nah, kell majd ebből egy újranézés. Egyszer valamikor
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve A NATO-s témát és a filmekből átültetett realitás érzetekről szóló kommentezést engedélyt kérek átírányítani az Egyéb fontos topicba, miután ott elült a szülinapi csinadrata hangulat! Akkor azt mondom, majd itt folytassuk erről a témáról való beszélgetést : http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=150
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve Érdekes, velem pont ugyanez volt, mikor még egyszer régen egy másik évezredben láttam Alig tudtam nyitva tartani a szemem, és örültem, mikor végre vége lett, és mehettem aludni. Nah, kell majd ebből egy újranézés. Egyszer valamikor Marhára egy vontatott film benyomását keltette. Egyszer moziban, majd a rendezői változatot tv-ben láttam. Jó rég vót már
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve Marhára egy vontatott film benyomását keltette. Egyszer moziban, majd a rendezői változatot tv-ben láttam. Jó rég vót már Lassú film. Itt inkább a hangulat az ami dominál olyanformán, mint a 2001-ben.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve Lassú film. Itt inkább a hangulat az ami dominál olyanformán, mint a 2001-ben. A 2001 azért a maga korában félelmetesen überfasza film volt. Ahhoz képest, hogy a hatvanas évek végén készült technikailag ott van az SW mellett. A Szárnyas Fejvadászt nem tudom nagyon kiemelni a nyolcvanas évek filmterméséből. Ami engem megfogott asszem az a világítós esernyők voltak Kiskölökként meg amúgyis a "mozog valami a vásznon" effektus dominált nálam. Néztem én mindent ami a szemnek kellett Kimondott kedvencemé az SW-n kívül más film nem is került.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve Adott egy híd ami már nem áll és egy akna ami olyan ami robban.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve "- Az istenit! Egyszer már fene tudja hol megtámadtak minket a Tigrisek. Tudjátok mi az, hogy megtámadtak? Úgy meg voltunk támadva, hogy... - Állítsd már le a negatív hullámaid Moriarty. Inkább mondj valami felemelőt, bíztatót. Egyszer a változatosság kedvéért. - Szar." Alapmű a háborús filmek körében
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2.18 éve Ne szemeteljük már tele ezt a topikot ilyen vizsgafilmekkel... köszi!
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5.18 éve A Forrás Nem ismertem Darren Aronofsky munkásságát, ráadásul amit írtak róla, az alapján bármi elképzelhető a fazonról, így hát érdeklődve ültem le a Forrás című műve elé. "Lenyűgöző" - ez volt az első reakcióm a film megtekintése után. Ilyen gyönyörű és egyben művészi filmet, ritkán lát az ember! Egész meghatódtam. A két főhős belső érzelmi világának ábrázolása olyan szinten zseniális, hogy egyszerűen nem tudok betelni vele. Látnom kell újra és újra! Lényegében egy szerelmi történettel állunk szemben, amiben a férfi mindent latba vetve keresi a rákban szenvedő feleségének a gyógyszert. Ez így leírva egyszerűen hangzik, de korántsem az. Az elbeszélés mesteri, az érzelmek bemutatása tökéletes. Közben arra gondoltam, hogy "istenem, a karomat adnám egy ilyen idillli kapcsolatért". Egyszerűen megható az, amennyire Tom és Izzi szeretik egymást. A történetet átszövik a már említett belső világok, melyek metaforákra, és a fő szálban taglalt gyógymód keresésre épülnek. Izzi könyvben írja meg betegségét, míg Tom orvos lévén, a jövőbe merül el ábrándozva. A film végén a két világ meseszerűen olvad egybe... Egyébként nekem hatalmas gyönyörűséget jelentett felfedezni az utalások rendszerét, és ezáltal összerakni a filmet magát. A Forrást egyrészt a történet mesélése teszi forradalmivá, másrészt pedig az az utánozhatatlan atmoszféra, melynek a zene is nagyban megágyaz. Különleges művel állunk szemben, amihez a megfelelő lelki állapot elengedhetetlen, nem beszélve a kellő nyitottságról. A pontozás nem is fejezné ki a film értékét, mely Xibalbai magasságokban van. Szerkesztve: 2007. Augusztus 5.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6.18 éve Különleges hangulatú, stb. viszont olyan letargiába estem tőle, hogy ezért soha többet nem fogom megnézni még egyszer. Fél napig elment az összes életkedvem, miután megnéztem. És most nem a tartalmára értem, hanem tényleg a hangulata volt ilyen hatással. Főleg a zenéje ne kerüljön a fülem közelébe
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6.18 éve Örülök h így tetszett Ody! Én is így vagyok vele! Én is örülök. Már vagy négyszer megnéztem, és egyre jobb lesz. Azokat viszont nem értem, akik múltról meg jövőről beszélnek, meg sci-fi-ről... Amiket látunk, a főhősök gondolatai, érzései. Pl. állat, amit Izzi írt a könyvében! Az inkvizítor, ami az agytumort ábrázolja, és ahogy egyre nagyobb területeket foglal el a 'királyságából', és a vágya, hogy a férje mentse meg... Fantasztikus!
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6.18 éve Fura dolog ez, mert nekem nagyon erőltetett volt ez a film, akárcsak Aronofsky többi filmje. Na persze, izlések...
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6.18 éve Szerintem minden volt, csak nem erőltetett. Remekül megkomponált mű. Talán nem bírtad átérerzni eléggé....az okot neked kell tudni.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6.18 éve Szerintem minden volt, csak nem erőltetett. Remekül megkomponált mű. Talán nem bírtad átérerzni eléggé....az okot neked kell tudni. Nem, én meg szoktam ismerni a forradalmi filmeket anélkül is, hogy "átérezném" őket. És a Fountain nekem nem az... De nem akarom ismételni magamat, már leírtam régebben mit gondolok róla, ugyanazt gondolom most is. Ha meg akarjuk vitatni, legyen az a kiindulópont, egyszerűen azért, mert előbb íródott
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.