Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Na, a japánok megint bizonyítják, hogy náluk nincs debilebb: A gyilkos haj Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. LöBöf új filmje. Hm, ígéretesnek tűnik. http://trailer.blog.hu/2008/05/22/eagle_ey...etes#more481489 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. (szerkesztve) Úton van a John Rambo DVD az xpress-től, holnap megkapom!!! A film bemutatása előtt kiröhögtem volna ha valaki azt mondja nekem, hogy az új Rambo film DVD kiadását megevszem eredetiben, sőt mi több, már alig bírok magammal, hogy lássam. Pedig így van...szombaton mi lesz itt....szegény szomszédok...előtte betárazok egy rekesz sörrel, aztán hagy szóljon. 'GO HOME!' Szerkesztve: 2008. Május 22. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Remélem, holnap már fent lesz valamelyik, biztonsági másolatokat biztosító oldalon Nekem most erre telik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Remélem, holnap már fent lesz valamelyik, biztonsági másolatokat biztosító oldalon Nekem most erre telik. Állítólag nagyon jó a képe, igazi 'anamorph windescreen' , és a hang is rendben van. A végén az a gépágyú hogy fog szólni.... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. A végén az a gépágyú hogy fog szólni.... A szomszédaitok majd azt fogják hinni hogy itt a harmadik világháború. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Állítólag nagyon jó a képe, igazi 'anamorph windescreen' , és a hang is rendben van. A végén az a gépágyú hogy fog szólni.... Falbontó lesz, tuti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. (szerkesztve) Rog: biztos majd ijedeznek, és nem tudják mi van. Oldie: engem az extrák is érdekelnek, így annak nagyon örülök, hogy mind feliratos! Remek kiadvány lesz ez ennyi zsozsóért. Szerkesztve: 2008. Május 22. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Rog: biztos majd ijedeznek, és nem tudják mi van. Oldie: engem az extrák is érdekelnek, így annak nagyon örülök, hogy mind feliratos lesz! Remek kiadvány lesz ez ennyi zsozsóért. Sok ember panaszkodott, hogy igen szegényes a kiadvány. Node az ára az tényleg kecsegtető. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Lehet, megveszem én is.Párszor meg kell még nézni azt a "gyönyörű" írtást a végén. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Ody. Reflektálva a Revisited kapcsán tett kérdésedre : Mond csak, Ody. Gondoltad volna úgy egy éve amikor leszóltad Stallonét a kinézete miatt, hogy most a John Rambot fogod éjjel és nappal pörgetni a lejátszódban? :P Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Ha már szóba jött Sly kinézete: az öregnek ebben a részben a szteroidoktól olyan torz a feje vagy a maszkmesterek csinálták olyanra? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Ha már szóba jött Sly kinézete: az öregnek ebben a részben a szteroidoktól olyan torz a feje vagy a maszkmesterek csinálták olyanra? Egyis sem. Az élet megpróbáltatásai, azok készítették ki ennyire. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Azt hiszem Sly kinézetére senki nem szólhat semmit. jelenleg ha jól tom 62 éves, és tömény izom. Az hogy így néz ki azért van mert még mindig lejár naponta ezdeni. Azt nem mondom h nem szedhet valamit, de ki nem szed? És itt most nem szteroidra gondolok. Aki kicsit is foglakozik is a témával, tudhatja mikre gondolok. Egy kis kondi sosem árt! Én összetenném a két kezem ha így néznék ki ilyen koromra, de nagyobb az esélyem h...nem. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Na azért az is érdekel, hogy az ízületei hogy néznek ki..... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Egyis sem. Az élet megpróbáltatásai, azok készítették ki ennyire. Én úgy vettem észre hogy a filmbeli és a forgatás utáni képeken levő pofázmánya között jó nagy különbség van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Khm, amint elnézem a Rambo Blu-ray kiadásán van egy olyan szívemhez közelálló információ, hogy DTS Talán lesz fent a közeljövőben egy olyan hibrid kiadás mint anno a 300 esetében ahol ugye is a DVD-t úgy hozták össze, hogy Blu-rayről konvertálták át a képet és hangot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. (szerkesztve) Azt hiszem Sly kinézetére senki nem szólhat semmit. A filmen kívülire nem is szólok én semmit. jelenleg ha jól tom 62 éves, és tömény izom. Nahát! Ezt én is így tudom. Micsoda véletlen. Az hogy így néz ki azért van mert még mindig lejár naponta ezdeni. Ezt én is tudom. Nem is arra célozgattam hogy állandóan tömi magát. Azt nem mondom h nem szedhet valamit, de ki nem szed? És itt most nem szteroidra gondolok. Annyit lehetett ezt meg azt olvasni az illegális szercsempészéséről amire azt mondta hogy azért kell hogy a filmben jobban nézzen ki hogy már teljesen bezavarják a népet, akár igaz az a hír akár nem. Mivel nekem eléggé elüt a filmbeli képe a normáltól hát arra következtettem hogy vagy valamilyen szertől vagy maszkertól lehet olyan. Szerkesztve: 2008. Május 23. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Ody. Reflektálva a Revisited kapcsán tett kérdésedre : Mond csak, Ody. Gondoltad volna úgy egy éve amikor leszóltad Stallonét a kinézete miatt, hogy most a John Rambot fogod éjjel és nappal pörgetni a lejátszódban? :P Változnak az idők. John Rambo üt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Gyűn má' lefelé Rambo DVD9-es verzióban. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Nekem akkor fog gyűni ha elmegyek érte a vidiótékuszba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. (szerkesztve) Uwe Boll első jó filmje? Szétröhögtem az agyam ezen az előzetesen. Szerkesztve: 2008. Május 23. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. "Uwe Boll lehet hogy hitetlen, de egy nagyon vicces filmet csinált." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. "Uwe Boll lehet hogy hitetlen, de egy nagyon vicces filmet csinált." Ezt ki mondta? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Ezt ki mondta? A tréler végén a Bin-Láden imitátor. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Uwe Boll egy tehetségtelen senkiházi.Nem tudom miért adnak ennek még pénzt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Uwe Boll egy tehetségtelen senkiházi.Nem tudom miért adnak ennek még pénzt. Szerintem az alábbi trailer remek. Kiváncsi vagyok a filmre. Amúgy meg amit írtál, az inkább tűnik egyen szövegnek mint igazi véleménynek. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Szerintem az alábbi trailer remek. Kiváncsi vagyok a filmre. Amúgy meg amit írtál, az inkább tűnik egyen szövegnek mint igazi véleménynek. Szerintem hű marad korábbi filmjei színvonalához, az imdb 3.6-os értékelése és az alábbi trailer legalább is ezt sejteti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Szerintem hű marad korábbi filmjei színvonalához, az imdb 3.6-os értékelése és az alábbi trailer legalább is ezt sejteti. Az IMDB nem ér semmit. Az alábbi trailerrel semmi baj nincs, ugyanis ez vígjáték. Szerintem vicces is. Persze ettől még a film lehet rossz, de csak azért nem fogom szidni, mert ez a divat... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megsasoltam a Fantasztikus négyest....... hát....... ha lehet azt mondan rá, jellegtelen. Groteszk dolog, hogy egy képregény-adaptációnak ronda legyen a grafikája és hogy egy főgonosznak ne legyen kimutatható a színészi képessége. Zene nem tűnt fel. A második része is ilyen? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.