Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát a kettőnél biztos jobb lesz. De még mindig erős kétségeim vannak az első részből átvett jelenetek láttán. Ez azért hihetetlenül Z kategóriás megoldás lenne, ha benne lennének a filmben (remélem csak a trailerbe gyömöszölték bele).

Plusz, néha kicsit mintha eltúloznák a dolgokat, főleg a színészek. Bár lehet, hogy az csak a "híradók" elemei, de talán azokat sem kéne elmarháskodni.

Hozzászólás ideje:

Szerintem azok híradórészletek lesznek. :) A szatíradologba meg még ezek beleférnek. A lényeg a valós történéseken alapuljon. Rico üvöltsön, dühöngjenek a Moritták és lehetőleg osztják majd az ellent a mecha-k is. :D

Hozzászólás ideje:
Rico üvöltsön

"GYERÜNK EMBEREK! ÖRÖKKÉ AKARNAK ÉLNI?!" :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Jaj, de szemét vagyok. :D Gyerekek, természetesen nem szabad követni a példámat. Tessék szépen kivárni június 25-ét, a megjelenés dátumát a boltokban. :)

Én megvárom. Az AVPR és a House mellé az a harmadik DVD, amit megrendelek, szóval, ejnye-bejnye Oldi. Hát így becsülsz meg egy ennyire szeretett filmet? Kapca lesz pumpával. :P

Hozzászólás ideje:
Én megvárom. Az AVPR és a House mellé az a harmadik DVD, amit megrendelek, szóval, ejnye-bejnye Oldi. Hát így becsülsz meg egy ennyire szeretett filmet? Kapca lesz pumpával. :D

Én vettem a fáradtságot és elmentem a moziba megnézni :):P

Hozzászólás ideje:

No én nem vagyok egy íjedős gyerek és ismerem a Cloverfield történéseit percről perce, de asszem a szívemnek nem kellett túl sok, hogy kiugorjon a helyéről amikor a bulihangulat közepén "földrengés" érte a jelenlévőket. :) A Skywalkersound alaposan odatette magát ezzel a filmmel és DVD kiadással, mert bizony a szokványos hangerőbeállításnál nemhogy az én szőnyegemből menekültek ki a porszemek de talán még a fejem fölött pár emeletnyivel is megmozdultak a berendezési tárgyak. :D

Zseniális hangkeverés!

Szinkronnal néztem és leszámítva egy-két érdekes szinkronhangot, nincs ok panaszra, az effektek még Rambo gépágyúját is elhalványítják. :P Pedig az se semmin szól.

Szóval aki elsőként hallgatja az jobb ha kicsit visszavesz a hangerőből már a film elején, ha nem akar üvegeshez menni. :cry:

A kép is amúgy nagyon szép. Élénk színek és a sötét jelenetek is tiszták. :D

Hozzászólás ideje:
No én nem vagyok egy íjedős gyerek és ismerem a Cloverfield történéseit percről perce, de asszem a szívemnek nem kellett túl sok, hogy kiugorjon a helyéről amikor a bulihangulat közepén "földrengés" érte a jelenlévőket. :) A Skywalkersound alaposan odatette magát ezzel a filmmel és DVD kiadással, mert bizony a szokványos hangerőbeállításnál nemhogy az én szőnyegemből menekültek ki a porszemek de talán még a fejem fölött pár emeletnyivel is megmozdultak a berendezési tárgyak. :D

Zseniális hangkeverés!

És erről spórolták le a DTS-t? Hisz magáért kiállt! Nekem még várni kell egy kicsit rá, addig figyelmeztetem a szomszédokat :cry:

Hozzászólás ideje:
És erről spórolták le a DTS-t? Hisz magáért kiállt! Nekem még várni kell egy kicsit rá, addig figyelmeztetem a szomszédokat :cry:

Igen, sajnos lemaradt és még a Blu-ray kiadványon sincs ha jól tudom, szóval nem lehet úgy összehozni a dolgokat mint azt a 300 esetében tették anno. :S Másrészről nincs panasz a Dolby Digitalra mert tökéletes. :) Ha meg kapott volna DTS-t akkor tuti beelőzte volna még a Világok harcát is.

Hozzászólás ideje:
Talán meg kellene nézni ez a Cloverfield -et, de nem merem megvenni a DVD-t így látatlanban. :cry: Dzséjt! Esetleg nem tudnád elhozni nekem?

Aztán vidd el Wallatoshoz. :)

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Cloverfieldet.Rég láttam már ennyire jól megcsinált filmet.Elöszőr tartottam attól, hogy zavarni fog a rángatozó kamera, de teljesen helyénvaló volt.Láttam mindent.Olyan az egész mintha tényleg megtörtént volna.Érezni a félelmet az ismeretlen szörnytől.Beleraktak egy-két a World Trade Center omlásánál látott felvételt is(jön a por), de ez csak hasznára vált a filmnek.Nagyjából minden szereplő azt műveli ami a dolga.A civilek rémültne menekülnek, a katonák meg kőkemények.Nagyon jó jelenetk azok melyben az amerikai hadsereg lövi mindennel amilyük van a lényt(lassan kezdem imádni a U.S Armyt. :yeah: ).Persze azért általam vélt hibák is vannak benne.Pl nem hinném, hogy egy videókamera akkumulátora bírja a 7 órás folyamatos felvételt.

A másik problémája, hogy nagyon rövid, kb 70 perc.

10/8

Hozzászólás ideje:

Frenkie, először is örülök, hogy végre térhódítást nyer eme remek film a körünkben. :yeah: Másodszor meg nem hinném, hogy fenn kéne akadni az aksi dolgon, mert elvégre 5.1-ben sem tud felvenni hangot a kamera. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.