Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Tessék lecsekkolni az új trailert. Részben ugyanaz mint az előző, de vannak benne szép számmal új jelenetek is. Lesz ítt kérem nehéztűzérség is. http://www.starship3.jp/ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ennek a japán plakátnak a mondanivalója nagyon bejövős. Nagyon ötletes és cool. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hát a kettőnél biztos jobb lesz. De még mindig erős kétségeim vannak az első részből átvett jelenetek láttán. Ez azért hihetetlenül Z kategóriás megoldás lenne, ha benne lennének a filmben (remélem csak a trailerbe gyömöszölték bele). Plusz, néha kicsit mintha eltúloznák a dolgokat, főleg a színészek. Bár lehet, hogy az csak a "híradók" elemei, de talán azokat sem kéne elmarháskodni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerintem azok híradórészletek lesznek. A szatíradologba meg még ezek beleférnek. A lényeg a valós történéseken alapuljon. Rico üvöltsön, dühöngjenek a Moritták és lehetőleg osztják majd az ellent a mecha-k is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. És förcsögjön a vér, száldossanak a végtagok, jöjjenek a meztelen nők Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. És förcsögjön a vér, száldossanak a végtagok, jöjjenek a meztelen nők Na ez a beszéd kérem szépen! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Uh, jó kis plakát Rog. A Tieid is frankók. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. (szerkesztve) Rico üvöltsön "GYERÜNK EMBEREK! ÖRÖKKÉ AKARNAK ÉLNI?!" Szerkesztve: 2008. Május 29. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. OH, MY GOD! OH, MY GOD! OH, MY GOD! Véééégre! Lehet leszedni a Cloverfield szinkronos DVD változatát! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Jaj, de szemét vagyok. Gyerekek, természetesen nem szabad követni a példámat. Tessék szépen kivárni június 25-ét, a megjelenés dátumát a boltokban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Jaj, de szemét vagyok. Gyerekek, természetesen nem szabad követni a példámat. Tessék szépen kivárni június 25-ét, a megjelenés dátumát a boltokban. Én megvárom. Az AVPR és a House mellé az a harmadik DVD, amit megrendelek, szóval, ejnye-bejnye Oldi. Hát így becsülsz meg egy ennyire szeretett filmet? Kapca lesz pumpával. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Én megvárom. Az AVPR és a House mellé az a harmadik DVD, amit megrendelek, szóval, ejnye-bejnye Oldi. Hát így becsülsz meg egy ennyire szeretett filmet? Kapca lesz pumpával. Én vettem a fáradtságot és elmentem a moziba megnézni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Én vettem a fáradtságot és elmentem a moziba megnézni 1:1, én nem Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. (szerkesztve) http://img110.imageshack.us/img110/4793/ha...ngposterne3.jpg Szerkesztve: 2008. Június 3. - Rog Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Ennél van egy jobb poszterje a filmnek szerintem. http://www.impawards.com/2008/posters/happening_ver2.jpg Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Ennél van egy jobb poszterje a filmnek szerintem. De jó neki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. No én nem vagyok egy íjedős gyerek és ismerem a Cloverfield történéseit percről perce, de asszem a szívemnek nem kellett túl sok, hogy kiugorjon a helyéről amikor a bulihangulat közepén "földrengés" érte a jelenlévőket. A Skywalkersound alaposan odatette magát ezzel a filmmel és DVD kiadással, mert bizony a szokványos hangerőbeállításnál nemhogy az én szőnyegemből menekültek ki a porszemek de talán még a fejem fölött pár emeletnyivel is megmozdultak a berendezési tárgyak. Zseniális hangkeverés! Szinkronnal néztem és leszámítva egy-két érdekes szinkronhangot, nincs ok panaszra, az effektek még Rambo gépágyúját is elhalványítják. Pedig az se semmin szól. Szóval aki elsőként hallgatja az jobb ha kicsit visszavesz a hangerőből már a film elején, ha nem akar üvegeshez menni. A kép is amúgy nagyon szép. Élénk színek és a sötét jelenetek is tiszták. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. No én nem vagyok egy íjedős gyerek és ismerem a Cloverfield történéseit percről perce, de asszem a szívemnek nem kellett túl sok, hogy kiugorjon a helyéről amikor a bulihangulat közepén "földrengés" érte a jelenlévőket. A Skywalkersound alaposan odatette magát ezzel a filmmel és DVD kiadással, mert bizony a szokványos hangerőbeállításnál nemhogy az én szőnyegemből menekültek ki a porszemek de talán még a fejem fölött pár emeletnyivel is megmozdultak a berendezési tárgyak. Zseniális hangkeverés! És erről spórolták le a DTS-t? Hisz magáért kiállt! Nekem még várni kell egy kicsit rá, addig figyelmeztetem a szomszédokat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. És erről spórolták le a DTS-t? Hisz magáért kiállt! Nekem még várni kell egy kicsit rá, addig figyelmeztetem a szomszédokat Igen, sajnos lemaradt és még a Blu-ray kiadványon sincs ha jól tudom, szóval nem lehet úgy összehozni a dolgokat mint azt a 300 esetében tették anno. :S Másrészről nincs panasz a Dolby Digitalra mert tökéletes. Ha meg kapott volna DTS-t akkor tuti beelőzte volna még a Világok harcát is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Talán meg kellene nézni ez a Cloverfield -et, de nem merem megvenni a DVD-t így látatlanban. Dzséjt! Esetleg nem tudnád elhozni nekem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Talán meg kellene nézni ez a Cloverfield -et, de nem merem megvenni a DVD-t így látatlanban. Dzséjt! Esetleg nem tudnád elhozni nekem? Aztán vidd el Wallatoshoz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. A Hobbit filmről pár infó Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. De jó neki. A linkelésemet elnézve már nem jó neki. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. A linkelésemet elnézve már nem jó neki. Most műxik. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Megnéztem a Cloverfieldet.Rég láttam már ennyire jól megcsinált filmet.Elöszőr tartottam attól, hogy zavarni fog a rángatozó kamera, de teljesen helyénvaló volt.Láttam mindent.Olyan az egész mintha tényleg megtörtént volna.Érezni a félelmet az ismeretlen szörnytől.Beleraktak egy-két a World Trade Center omlásánál látott felvételt is(jön a por), de ez csak hasznára vált a filmnek.Nagyjából minden szereplő azt műveli ami a dolga.A civilek rémültne menekülnek, a katonák meg kőkemények.Nagyon jó jelenetk azok melyben az amerikai hadsereg lövi mindennel amilyük van a lényt(lassan kezdem imádni a U.S Armyt. ).Persze azért általam vélt hibák is vannak benne.Pl nem hinném, hogy egy videókamera akkumulátora bírja a 7 órás folyamatos felvételt. A másik problémája, hogy nagyon rövid, kb 70 perc. 10/8 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Frenkie, először is örülök, hogy végre térhódítást nyer eme remek film a körünkben. Másodszor meg nem hinném, hogy fenn kéne akadni az aksi dolgon, mert elvégre 5.1-ben sem tud felvenni hangot a kamera. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Miért, a film sem hét órás Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. De a történet ennyi idő alatt játszódik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. De a történet ennyi idő alatt játszódik De a kamera nincs mindig bekapcsolva Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.