Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mi ez a Wanted?Jól néz ki és látványos, bár az elkanyarodó golyók érdekesek.Viszont jók a felvételek amikor megy a golyóval a a kamera.A piros kocsi milyen márka?Az új Dodge Viper?Nem Corvette az biztos.

Hozzászólás ideje:
Szerintem piszok látványos lesz, csak eddig már annyi részt megnéztem belőle, hogy túl sok meglepi már nem marad a moziban. :D

Moziban akarod megnézni?

Hozzászólás ideje:

most néztem meg az Incredible Hulkot, és hát sokkal jobb volt mint az előző.

Nem jött be az amitől féltem, sőt az volt benne szinte a legjobb.

Féltem h túl gumiszerű lesz, de nem sőt nagyon látványosra megcsinálták.

Viszont a sztori és a buinyók közti átvezető részek...pfffff.

Hát nehéz volt kivárni h Bruce mérges legyen. :D

Edward játékán kívül nem nagyon remekelt senki. Igazából nem volt mivel...mert senkisem kapott oan szerepet amiben csilloghatna.

De a zúzós részek nagyon ott voltak!!!

És a végén

mikor feltűnik Tony Stark... :D áááá h megbeszélje Ross távornokkal az Avengers összeállítását. Hát az hatalmas volt! Tonyt felkereste Nick Fury, ő meg a tábornokot és elkéri tőle a kis Hulkot! Na az is jó kis film lesz! Bár túl sok hősnél nagy az elcseszés veszélye!

Szóval összességében nekem egy oan 6/10!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Lehet süket fülekre talál, de tegnap megnéztem a Majmok bolygója új feldolgozását, és a záró képsorokat valaki elmagyarázná, mert azt valahogy nem értem. :D

Hozzászólás ideje:

Coce, sajna már nem emlékszem a film végére, így arra sem, hogy anno értettem-e :)

Sajnos nem volt maradandó élmény a számomra.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Lehet süket fülekre talál, de tegnap megnéztem a Majmok bolygója új feldolgozását, és a záró képsorokat valaki elmagyarázná, mert azt valahogy nem értem. :)

Én azon a véleményen vagyok, hogy nem lett olyan rossz film a 2001-es Majmok bolygója. Sajnálom, hogy elhanyagolták a folytatását.

A vége jól megvan kavarva, de ki lehet találni.

Az idővihar mindennek az okozója, mely véletlenszerűen röpteti ide-oda a belemenő dolgokat az időegyenesen.

Az elején belemegy a majom, aztán Wahlberg, majd utána a bázis. Viszont a bázis jön ki időben a legkorábban, majd Wahlberg és a film végére megérkezik a majom.

Ha jól emlékszem a filmből megtudjuk, hogy a bázis segítséget hívott, mielőtt bekerültek az időviharba. Tehát logikusan nézve, valószínű, hogy a mentőcsapat - amit a bázis hívott - is belekerült abba az időviharba és leszálltak a bolygóra, de ők mindenki után értek oda, ahol a gonosz majomvezér valószínű elfogta őket, és az űrhajójukkal ő is belement az időviharba, ami korábbi időpontra dobta ki őt, mint Walhberget. És mivel az 1800-as évekre tehető időben jött a majomvezér a Földre, nyilván a technikai hátterével leigázhatta az embereket. Walhberg meg akkor ért vissza, amikor már eltelt több mint száz év a majomvezér megérkezése óta, ezért van az ő szobra a film végén.

Kicsit agyalnom kellet anno nekem is rajta, de tetszett, hogy van benne értelem. A film adta lehetőségekkel ki lehetett találni.

Hozzászólás ideje:
Hát éppen ez az, DTS-ben még hangosabb :)

Nem a hangerőn van a hangsúly, hanem a részletességen. Mivel a DTS kevésbé tömörített, így "élethűbb" a hangzás, mondhatnám azt is, hogy a Dolbynál fémesebb :)

Hozzászólás ideje:
Mi volt ebben Spoiler??????? Nem is látszik nagyon semmi se.

Azért most egy kulcsfontosságú jelenetről van szó.. :)

Hozzászólás ideje:
Úgy hírlik hogy így fog kinézni a T4 első plakesza.

Nem csak hírlik, ez a T4 első plakátja. Sőt, erről a képről lemaradt, de ott van közvetlen alatta a Robocop Remake plakátja is.

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.