Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Mi ez a Wanted?Jól néz ki és látványos, bár az elkanyarodó golyók érdekesek.Viszont jók a felvételek amikor megy a golyóval a a kamera.A piros kocsi milyen márka?Az új Dodge Viper?Nem Corvette az biztos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Szerintem piszok látványos lesz, csak eddig már annyi részt megnéztem belőle, hogy túl sok meglepi már nem marad a moziban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Szerintem piszok látványos lesz, csak eddig már annyi részt megnéztem belőle, hogy túl sok meglepi már nem marad a moziban. Moziban akarod megnézni? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. (szerkesztve) most néztem meg az Incredible Hulkot, és hát sokkal jobb volt mint az előző. Nem jött be az amitől féltem, sőt az volt benne szinte a legjobb. Féltem h túl gumiszerű lesz, de nem sőt nagyon látványosra megcsinálták. Viszont a sztori és a buinyók közti átvezető részek...pfffff. Hát nehéz volt kivárni h Bruce mérges legyen. Edward játékán kívül nem nagyon remekelt senki. Igazából nem volt mivel...mert senkisem kapott oan szerepet amiben csilloghatna. De a zúzós részek nagyon ott voltak!!! És a végén Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- mikor feltűnik Tony Stark... áááá h megbeszélje Ross távornokkal az Avengers összeállítását. Hát az hatalmas volt! Tonyt felkereste Nick Fury, ő meg a tábornokot és elkéri tőle a kis Hulkot! Na az is jó kis film lesz! Bár túl sok hősnél nagy az elcseszés veszélye! Szóval összességében nekem egy oan 6/10! Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Mi ez a Wanted? Mark Millar mini képregénysorijának az adaptációja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Moziban akarod megnézni? Valszeg szánok rá időt és pénzt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Mark Millar mini képregénysorijának az adaptációja. Ez is képregény?Sosem hallottam róla. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Edward játékán kívül nem nagyon remekelt senki. Őt meg még nem láttam rosszul játszani Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Ody. Kapaszkodj meg! Van John Rambo DTS relase. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Van, vagy nincs, még egyszer nem nézem meg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Ody. Kapaszkodj meg! Van John Rambo DTS relase. Gondolom az Blu-Ray vagy nem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Gondolom az Blu-Ray vagy nem? Sima DVD. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Lehet süket fülekre talál, de tegnap megnéztem a Majmok bolygója új feldolgozását, és a záró képsorokat valaki elmagyarázná, mert azt valahogy nem értem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hát ezzel szerintem nem vagy egyedül Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Miért jobb a DTS?Az írtást nem mindegy hogy hallod?Csak legyen hangos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hát éppen ez az, DTS-ben még hangosabb Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. (szerkesztve) Coce, sajna már nem emlékszem a film végére, így arra sem, hogy anno értettem-e Sajnos nem volt maradandó élmény a számomra. Szerkesztve: 2008. Június 17. - MissKarrde Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Lehet süket fülekre talál, de tegnap megnéztem a Majmok bolygója új feldolgozását, és a záró képsorokat valaki elmagyarázná, mert azt valahogy nem értem. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem lett olyan rossz film a 2001-es Majmok bolygója. Sajnálom, hogy elhanyagolták a folytatását. A vége jól megvan kavarva, de ki lehet találni. Az idővihar mindennek az okozója, mely véletlenszerűen röpteti ide-oda a belemenő dolgokat az időegyenesen. Az elején belemegy a majom, aztán Wahlberg, majd utána a bázis. Viszont a bázis jön ki időben a legkorábban, majd Wahlberg és a film végére megérkezik a majom. Ha jól emlékszem a filmből megtudjuk, hogy a bázis segítséget hívott, mielőtt bekerültek az időviharba. Tehát logikusan nézve, valószínű, hogy a mentőcsapat - amit a bázis hívott - is belekerült abba az időviharba és leszálltak a bolygóra, de ők mindenki után értek oda, ahol a gonosz majomvezér valószínű elfogta őket, és az űrhajójukkal ő is belement az időviharba, ami korábbi időpontra dobta ki őt, mint Walhberget. És mivel az 1800-as évekre tehető időben jött a majomvezér a Földre, nyilván a technikai hátterével leigázhatta az embereket. Walhberg meg akkor ért vissza, amikor már eltelt több mint száz év a majomvezér megérkezése óta, ezért van az ő szobra a film végén. Kicsit agyalnom kellet anno nekem is rajta, de tetszett, hogy van benne értelem. A film adta lehetőségekkel ki lehetett találni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Én is sokat töprengtem ezen a záró képsoron és remélem egyszer majd folytatják ezt a fajta változatot is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hát éppen ez az, DTS-ben még hangosabb Nem a hangerőn van a hangsúly, hanem a részletességen. Mivel a DTS kevésbé tömörített, így "élethűbb" a hangzás, mondhatnám azt is, hogy a Dolbynál fémesebb Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. TDK, filmrészlet Kétarc első megjelenéséről: GIGA SPOILER http://www.whysoserious.com/myhero/ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Nem birtam ki. Megnéztem... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Mi volt ebben Spoiler??????? Nem is látszik nagyon semmi se. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Mi volt ebben Spoiler??????? Nem is látszik nagyon semmi se. Azért most egy kulcsfontosságú jelenetről van szó.. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Én lusta vagyok megnézni, nekem lepetés marad Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Egy kis hallgatnivaló: TDK filmzene részletek És a trailer nézhetőbb minőségben: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Úgy hírlik hogy így fog kinézni a T4 első plakesza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Nem túl fantáziadús. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. (szerkesztve) Úgy hírlik hogy így fog kinézni a T4 első plakesza. Nem csak hírlik, ez a T4 első plakátja. Sőt, erről a képről lemaradt, de ott van közvetlen alatta a Robocop Remake plakátja is. Szerkesztve: 2008. Június 17. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Azanyját! http://www.traileraddict.com/clip/wanted/mr-x Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.