Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerintem ettől azért nem kell tartani. Bár csak a két trailert láttam, a második végén ott van az a kis poén Wayne és Alfred között, ami nekem afféle garancia arra, hogy ezek az apró poénok azért megmaradnak. A próféta szóljon belőled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. (szerkesztve) Kicsit még visszatérve a T4-hez, a Comic Conon állítólag filmrészleteket is mutattak a készülő alkotásból. Talán egy-két nap, és a neten is feltűnnek majd ezek. Szerkesztve: 2008. Július 28. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Kicsit még visszatérve a T4-hez, a Coming comon állítólag filmrészleteket is mutattak a készülő alkotásból. Talán egy-két nap, és a neten is feltűnnek majd ezek. Ha esetleg érdekel, itt a bemutatott jelenet leírása magyarul: Spoiler: A jövő. Kopár vidék egy füstölgő helikopter ronccsal. Rádió: "Bravo 10, bravo 10, van ott valaki? Kérem, válaszoljon! Jelentkezzenek! Van ott valaki? Hány túlélő van?" Egy túlélő megmozdul, John Connor az. JC: "Egy." Rádió: "Ismételd!" JC: "...EGY!" Jelenetváltás: Bale egy Terminator teste fölé hajol. Jelenetváltás: Bale szemtől szembe kerül a Sam Wothington játszotta Marcus Wrighttal. JC: "Ha elengedlek, megölsz mindenkit ebben a teremben." MW: "Nem mindenkit, csak téged, Connor. Mert le se szarlak téged. Kér napja még a nevedet sem tudtam." JC: (suttogva) "Megölni engem? Harcban állunk már jóval azelőttről, hogy bármelyikünk is létezett volna." Jelenetváltás: Marcus egy lepusztult udvarban áll. MW: "Hé!" Hirtelen lövöldözés töri meg a csendet és töltények verik fel a földet Marcus körül. Úgy tűnik, alig áll a lábán, amikor egy alak kitérve a lövések elől ellöki Marcust a tűzvonalból. Marcus felnéz rá...Kyle Reese az, akit Antol Yelchin játszik. KR: "Gyere velem, ha élni akarsz!" Láthatjuk egy minigun forgóhengerét a torkolattűzzel, valamint egy Terminator lábát, ahogy feléjük tart széttaposva egy emberi koponyát. MW: (utánozva Michael Biehn szövegét az első részből) "Milyen nap van ma? Milyen év?" KR: "2018." MW: "Mi történt itt?" KR: "Az Ítélet Napja." Jelenetváltás: Egy teherautó, aminek hóeke van hegesztve az elejére, akadályokat tör keresztül egy úton, egy Jeep keresztülhajt a sivatagon, ellenálló katonák vasúti síneken rohannak át, és 3 ember átugrik egy szakadékon biztosítókötéllel (?) magukon. Hangok: "Gyerünk! Gyerünk! Gyerünk!" Jelenetváltás: Egy T-600 megégett arca, a fémkoponyája kilátszik a húscafatok alól. Jelenetváltás: Egy fegyvert tartó Terminator belső vázának körvonalai, szemei vörösen világítanak a sötétben. Jelenetváltás: Éjszakai képsor a Moon Bloodgood játszotta Blair Williamsről, aki háttal áll nekünk félmeztelenül. Megfordul, de a kezeivel takarja szerénységét (MEGALOL, micsoda megfogalmazás! :mrgreen: Ilyen kis csöcsei vannak ennek a csajnak? :mrgreen: ) Jelenetváltás: Alakok rohannak robbanások és fegyvertűz közepette, egy alak motoron repül a levegőben. Jelenetváltás: John Connor és emberei egy bunkerben. Egy nagy kibernetikus kar van az asztalhoz rögzítve. Kb. 7 láb hosszú és egy fogókaromban végződik. Connor lehajol a karom mellé, hogy tanulmányozza...a karom megelevenedik: felcsap a levegőbe. Jelenetváltás: Egy nagy fém gépezet vörös szemekkel és hatalmas páncélzattal lövésre készül. Nem emberi ordítás tölti be a levegőt. JC: "Ez nem az a jövő, amire anyám mesélt. Valami megváltozott." A népszerű Terminator taktus belekezd. Kate Connor: "Ha megmentettél minket egy másik jövőben, megmenthetsz minket ebben is." Jelenetváltás: Reese Johnhoz fordul. KR: "Ki vagy te?" JC: "John Connor!" Jelenetváltás: Kate a kamera felé rohan és Jonh nevét kiabálja. Jelenetváltás: John és Marcus ismét szemtől szemben. JC: "Megpróbáltad megölni az anyámat. Megöldted az apámat. Engem nem fogsz megölni!" Jelenetváltás: Egy alak, aki fejét védi sáros ujjaival, beleordít az éjszakába (vagy John, vagy Marcus, nehéz megmondani). Jelenetváltás: Egy helikpoter nehezedik egy Terminatoron. Egy fegyvercső közeledik a Terminator koponyájához és megszabadítja szenvedéseitől. A kamera felemelkedik felfedve Johnt. Jelenetváltás: Egy épület belseje. Egy óriási kibernetikus kar keresztülszakítja a mennyezetet és megragad valakit, aztán kirántja a lyukon. Ez egy Begyűjtő karja, az egyik a gépek embervadászai közül. Jelenetváltás: Egy lezuhanó autó szétzúz egy Terminatort. A vége főcím szavanként jelenik meg: A. Vég. Megkezdődik. Jelenetváltás: John hason fekszik fájdalmasan, miközben egy Terminator kéz ereszkedik az arca felé. JC: "A kurva anyád!" A Termiantor karmai belevájnak John arcába...ordít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Kösz Dzséjt. Remélem a video is meglesz hamarosan. Piszok jó lesz ez, érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-...-con-footage-ii http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-...mic-con-footage Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Oké már most állítom, hogy ez jobb lesz mint az összes Xmen rész együtt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. (szerkesztve) http://www.worstpreviews.com/images/poster...her26_large.jpg "Megvan minden stukker, kezdődhet a háború." Szerkesztve: 2008. Július 28. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Aktuális mert sokan várnák a hazai IMAX-ba is, főleg azok után, hogy a külföldi termekben rekordokat döntött.De itt, Balkánföld Abszurdisztán országában minek minek tartson többre bárki is? :S A tulaj szerint maradjunk a múlt században. Akkor minek az IMAX moziterem idehaza??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Én meg, ahogy írtam, sort kerítettem a Mamma miára tegnap. Kb. azt adta, amit vártam, vidám kis felszabadító kissé csöpögős filmecske, remek zenékkel, az idősebb korosztályban remek színészekkel Szerintem a Dancing Queen volt a film csúcspontja, hihetetlenül jól sikerült Brosnan hangjától majd kiestem a székből, mint ahogy a vége főcím alatt attól is, ahogy a főszereplő csajok és pasik a régi disco szerelésben énekelnek Jó volt megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Akkor minek az IMAX moziterem idehaza??? Eccerű. Azért, hogy még el lehessen valahová adni a kint már húsz éve lejárt IMAX természetfilmeket, melyekre ott már a kutya se kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Délután voltam a "kanyarba lövős" "sajnálomos" Wanteden. Jó kis akció múvi volt. Kellemesen csalódtam benne. Még meg is tudott lepni, több ízben is, amire aztán végképp nem számítottam. Viszont a végét kicsit sajnáltam (ami mellesleg az egyik meglepetés volt). Spoiler: Foxnak miért kellett meghónia!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. (szerkesztve) Nagyon jó lesz ez a T4.Szenzációs szövegek és képek.Végre megtudjuk milyen az a háború amiről Kyle Reese beszélt '84-ben(itthon meg '86-ban). Aki elolvassa a spoilert, választ kap arra melyik jövőt fogják bemutatni.Hálistennek azt amit én is szeretnék és amit logikusnak tartok. Szerkesztve: 2008. Július 28. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Dzséjt: Wanted Spoiler: Nekem az jött le a filmből, hogy Fox mélységesen hisz a Szövetségben, vagy hogy is hívják őket, így mivel kijött a neve (ami akár még Freeman karijának a svindlije is lehet, de ez a filmből nem derül ki), így aztán ha kijött a név, meg kell halnia. Ez volt a Szövetség szabálya. Már ha komolyan gondoltad a kérdést és nem csak költői volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Pontosan. Jól írtad szívem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Miss, költői volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Sejtettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Már nagyon szeretném látni ezt a filmet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Már nagyon szeretném látni ezt a filmet... A Wanted -et? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. A Wanted -et? Igen, azt. Az eddigi morzsákból úgy érzem, nagyon fog tetszeni, pláne ha váratlan fordulatokban bővelkedik. És utána jöhet a Wall-E, és a The Dark Knight. Ezeket is nagyon várom már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. (szerkesztve) És itt a TDK-ról egy friss hír a Világgazdaságban: http://www.vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=233721 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon ténylegesen mi a az oka ennek a fergeteges sikernek, de úgy sejtem, itt nem csak egy-két tényezőről van szó (mint pl. Heath Ledger halálhoz vezető alakítása), az kevés volna. De majd a moziban kiderül. Szerkesztve: 2008. Július 30. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Hajnali mentőakció A FILM. Ha röviden akarnám jellemezni akkor csak ennyit írnék. De ehhez még hozzátenném a remek színészi alakításokat, az ugyan kissé sablonos sztorit...ámde ahogy kivitelezték az egyszerűen hihetetlen. Spártai díszletek, nuku CGI mégis működik a sztori mind a mai napig a vietnámi háború eme perspektívából való megjelenítése. Christian Bale meg megint odatette magát. Mintha csak a Nap Birodalmából tették volna át ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Na, megvolt a Wanted! Hát jól elszédültem a végére a nagy akcióforgatagban.... Nekem nagyon mátrixos volt az egész, de ez annyira azért nem zavart, fordulat volt bőven, bár én valahogy sejtettem, hogy végül is ki lesz majd a rosszfiú . Szóval érdemes volt megnézni, de a Vasember (amivel korábban párhuzamba lett állítva) azért jobban tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. (szerkesztve) Hajnali mentőakció A FILM. Ha röviden akarnám jellemezni akkor csak ennyit írnék. De ehhez még hozzátenném a remek színészi alakításokat, az ugyan kissé sablonos sztorit...ámde ahogy kivitelezték az egyszerűen hihetetlen. Spártai díszletek, nuku CGI mégis működik a sztori mind a mai napig a vietnámi háború eme perspektívából való megjelenítése. Christian Bale meg megint odatette magát. Mintha csak a Nap Birodalmából tették volna át ide. Na ez jó hír, nemrég szedtem le, csak egy kérdésem van.Miért nem adták moziban ha olyan jó? A TDK-nál ara tudok gondolni, hogy az emberek egymásnak ajánlják a filmet.Azért nézik meg ennyien.Lehet, hogy mondjuk a Múmiát nézte volna meg ,de mondták neki, hogy annyira jó a Batman, hogy jobban jár azzal.Ez nem csak Titanic szint, hanem SW is.Ilyen sikereket csak ezek értek el.Már nagyon várom, de mjövő héten itt is van. Szerkesztve: 2008. Július 30. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Narnia krónikái - Caspian herceg Ezt vártam a kritikák alapján. Nem valami agyon-kiemelkedő alkotás, de akinek az előző tetszett, szerintem ez is fog. A poénok nem túl erősek, de aranyosak, a színészekkel semmi gondom. Aslan olyan keveset szerepel Jappp, és az egyik törpét egy ismerős ewok játssza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Jappp, és az egyik törpét egy ismerős ewok játssza Hmm... Én meg azt hittem, az a podverseny-néző, aki Watto mellett ült... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hmm... Én meg azt hittem, az a podverseny-néző, aki Watto mellett ült... Nem inkább egy kölyök rodi, alias Wald? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Wall-E Azt figyeltem meg az elmúlt években, hogy nálam a Pixar-filmek fogadtatása elég ritmusos. Értem ez alatt, hogy az egyik tetszik, aztán a következő gyengébb, majd megint egy tetszetős darab és utána ismét egy gyengébb. Ha azt mondom, hogy a tavalyi L'ecsó nagy kedvencem lett, akkor nem nehéz kitalálni, hogy nekem a Wall-E nem a felejthetetlen kategóriát képviseli. De mégis érdekes a helyzet. Ugyanis nem mondhatom, hogy a Pixar hibázott volna. Profi munka ismét, minden egyben van, csak éppen ez a film az én korosztályomhoz nem annyira szól, mint pl. a Hihetetlen család. Olyan Verdás beütése van. Úgy érzem, hogy a 10 éves lurkóknak alapmű. Rossz osztályzatot nem érdemel, de hát ha nem annyira tetszett, nem tehetek mást: 10/7 U.i.: A szokásos kisfilm viszont megint nagyot üt. Többet nevettem azon, mint a nagyfilmen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Én is tegnap néztem meg a Wall-e-t, és nekem tetszett. Nagyon aranyos volt. Tényleg azaz igazi kikapcsolódás, amin nem kell gondolkodni. Talán ha 10 mondtad van az egész filmben. Nem rakták tele karakterekkel, csak volt 2-3 robot azt annyi. Az egész arra alapoz, hogy walle mennyire aranyos és esetlen, de azt nagyon eltalálták, és ezért nagyon bejött nekem! Persze ez az erőltetett mondanivaló kicsit sok nekem, de hát ez is kellett! Nekem is 7/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Na ez jó hír, nemrég szedtem le, csak egy kérdésem van.Miért nem adták moziban ha olyan jó? A TDK-nál ara tudok gondolni, hogy az emberek egymásnak ajánlják a filmet.Azért nézik meg ennyien.Lehet, hogy mondjuk a Múmiát nézte volna meg ,de mondták neki, hogy annyira jó a Batman, hogy jobban jár azzal.Ez nem csak Titanic szint, hanem SW is.Ilyen sikereket csak ezek értek el.Már nagyon várom, de mjövő héten itt is van. A költségvetése miatt szerintem senki se számított arra, hogy nagymozikban adják. De még szerintem művészmozikban sem ment. :S Pedig szerintem aki anno szerette a Híd a Kwai folyón, esetleg látta a Nap Birodalmát az tuti vevő lett volna rá a hasonló stílusa miatt. A Batman őrülethez meg annyit, hogy olvastam pár hidegfejű kritikát is. Nem akkora nagy szám a film, hogy ennyit foglalkozzanak vele. Odakint amerikában máris átvette a hypeolást a Terminator Salvation, mely nagyon úgy nézz ki le fogja körözni ebből a szempontból a Batmant. Tuti, hogy Headger halála okozta a hype nyolcvan százalékát, amúgy nem foglalkoztak volna vele ennyien premier előtt. De persze majd a T4 bemutatójakor fog eldőlni, hogy kettőjük közül melyik is hozta meg a hozzá fűzött reményeket. A Batman már bizonyított. Jó film, de ennyi. Ja és még valami. Undorító ami az imdb-n megy a szavazók között. Nem a filmüket osztályozzák 10-esre, hanem a konkurenciáét 1-esre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Múmia kritika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.