Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Ezt a sikolyt én is kiszúrtam már pár helyen (Indy, SW, Szörnyecskék). Az Indy 4-ben is hallható, de ha jól rémlik, a The Clone Warsban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Tudat alatt már én is észrevettem ezt, de ez így összefoglalva nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Az első alien képek James Cameron Avatarjából!!! http://www.worstpreviews.com/headline.php?...958&count=0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Kicsit species, kicsit twi'lek, kicsit orioni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Tetszik! Innovatív film lesz ez....hajjj de rég várok már egy ilyen sci-fi -re! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Nekem az Ötödik elem Dívája jutott róla eszembe először Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Mamma Mia! Úgy látszik mostanában szerencsém van a filmekkel.Múlt héten Wall-e most meg ez a film.Kb 10 perce lett vége, de olyan hatással van rám, hogy csak nézek ki a fejemből.Ilyen jó filmet nagyon rég láttam.Annyira kedves, varázslatos, hogy az ember legszívesebben fogná a böröndjét és irány Görögország.Az Abba-dalok fenomenálisak ilyen köntösben előadva.Nagyon át tudtam élni a szereplők helyzetét.Emlékszem az én szüleim is imádták az Abbát.Akár ők is lehettek ebben a helyzetben anno.A színészek nagyon jók, érdekes Brosnant énekelni látni, de jól csinálja.A kis hölgy is nagyon aranyos.Az egész olyan szép és magával ragadó, mint egy festmény.Holnap megnézem megint.Meg szerintem holnapután is.Nézzétek meg érdemes.Pénteken meg is veszem eredetiben. 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Örülök, hogy tetszett Neked ez a film, pont olyan, amilyennek leírtad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hát, frenkie, nagy dolog egy tőzsgyökeres rockertől ilyen véleményt olvasni egy ABBA-filmről, ami ugyebár egészen más műfaj. De a film jó, ez kétségtelen, én még nem találkoztam senkivel, aki látta, és ne tetszett volna neki, kortól és nemtől függetlenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Nekem egy dolog jut eszembe erről az együttesről. Hagyd ABBA. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Azért ezzel a filmmel tehetnél egy próbát, mert ABBA ide vagy oda, már a hangulatáért érdemes megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Ody:Igaza van Pildinek.Nézd meg nagyon jó.Én sem vagyok Abba-fan, de ebben a filmben üt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Ody:Igaza van Pildinek.Nézd meg nagyon jó.Én sem vagyok Abba-fan, de ebben a filmben üt. Majd megnézem TV -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Nekem se volt még szerencsém(vagy szerencsétlennségem) még megnézni, de a környezetemben sokan mondták, hogy jó film, nézzem meg. Majd én is megnézem vmikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Nekem annyira nem jött be a Mamma Mia!. Amiért nem bántam meg, hogy megnéztem (elrángattak) moziban, hogy jók voltak a számok, amiket végig élveztem. Szerintem anno az ABBA nagyon minőségi zenét csinált. Viszont maga a sztori nekem elég langyi volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 24. A száz legemlékezetesebb karakter az empireonline szerint. A vicces, hogy Star Warsból többet válogattak ki (ebből kettő a top10-ben), mint bármi másból, beleértve a Gyűrűk Urát is (igaz, csak az ep4-5-6-ból, pedig szvsz Jar Jar, ha sokaknak nem is pozitívan, de emlékezetes karakter ). Mondjuk az első helyezetten meglepődtem, két karaktert is oda szavaztam, de mindegyik arréb (de azért még top10-ben) végzett: http://www.empireonline.com/100-greatest-movie-characters/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Jó kis lista. Mondjuk én az elsőt egy tízessel hátrébb sorolnám. Dzséjt, szerintem a GYU szereplők nem igazán mozikultfigurák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 24. (szerkesztve) Jó kis lista. Mondjuk én az elsőt egy tízessel hátrébb sorolnám. Dzséjt, szerintem a GYU szereplők nem igazán mozikultfigurák Szerintem sem, de mégis szerepel belőlük pár. És többszőr hallom, hogy "mennyivel jobb film" a GyU-ra, mint "mennyivel jobb könyv". Szerkesztve: 2008. November 24. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 25. TDK Blu-Ray. No comment.... http://aeonflux.freeblog.hu/files/tdk_bd_scr_04.jpg http://aeonflux.freeblog.hu/files/tdk_bd_scr_05.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 25. (szerkesztve) Ezen be-, és össze ****-od magad: http://www.sonypictures.net/movies/termina...ion/poster.html Hang is van hozzá Szerkesztve: 2008. November 25. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Ötletes, de ettől miért sz*rnám össze magam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Ötletes, de ettől miért sz*rnám össze magam? Eh, te mit tudsz a Terminator feelingről...?! Nekem piszkosul bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Hmm... jó kis plakát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Eh, te mit tudsz a Terminator feelingről...?! :D Nem vagyok nagy Terminátor fan. Eddig nem vetted észre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 25. (szerkesztve) Nem vagyok nagy Terminátor fan. Eddig nem vetted észre? Dehogynem. Éppen ezért jegyeztem meg ily költőien. :D Szerkesztve: 2008. November 26. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...ain&rnd=506 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Épp ezt a hírt olvastam. Ez a Stallone-Lundgren mozi nagyon nagy kaszálás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Az tuti. Szépen összehozzák a teljes 80-as évek kemény fickóit. Remélem itt is majd szakadnak a végtagok és fröccsen a vér ezerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Az tuti. Szépen összehozzák a teljes 80-as évek kemény fickóit. Remélem itt is majd szakadnak a végtagok és fröccsen a vér ezerrel. Minimum olyan legyen mint a John Rambo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Nekem a Pókmalacos cikk jobban tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.