Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Minden elismerésem a magyarországi forgalmazónak. Perfect tönkrevágja az itteni IMAX mozit.

Ezek után meg ne csodálkozzanak ha a Real D meg a Dolby3D terme sora elhapolja előle a bevételeket.

És a poén, hogy még ők értetlenkednek, és mondják, hogy nincs rá igénye a nézőközönségnek...

Hozzászólás ideje:
De múltkor mintha már erről lett volna szó itt a fórumon, nem? Valami olyasmi, hogy ők adnák a TDK-t meg minden jó filmet, csak fentről nem engedik, vagy valami hasonló, nem emlékszem már pontosan...

Ugyanarról van szó. De azért vicc, hogy nem lehet hatással lenni az üzemeltetőnek a forgalmazóra. Nem hinném, hogy a sok negatív kritika olyan jót tenne neki, ámbár ismerve azt a tényt, hogy a hazai mozik fő bevétele nem is a mozijegyekből áll össze hanem a büféforgalmazásból...... :S Hagyjuk is.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt a fegyverszakértő, majd ő megmondja :D

Szakértői szemmel megállapítom, hogy ez a kütyü a fegyver fajtába tartozik, méghozzá a nagyokat durranóba. Amúgy szerintem fiktív fegyver, mert különösebben nem ismerem fel. Nagyon nagyon nagy vonalakban emlékezetet egy MG-42-esre, de csak annyira, mint egy M41A a Thompson géppisztolyra :)

Hozzászólás ideje:

Ez olyan tipikus Cameron féle megoldás. Szép nagy mordály, a nagyokat durranó fajtából. Aliensben talán egy ilyennel lett volna esélyük Hickséknek :)

Hozzászólás ideje:
Valaki. Ez milyen fajta kütyü lehet? :)
"Egy kávéfőzőgép. Nem, dehogyis! Jégkristálykészítő. Csakis az lehet." :D
Hozzászólás ideje:

Rog: az elején én is erre tippeltem :):D

Dzséjt: akkor a lényeg, hogy valami spéci átalakított fegyver, amit nem használnak a jelenben ezek szerint.

Hozzászólás ideje:
Párszor már a páromnak is javasoltam, hogy a kompromiszum jegyében nézzünk meg egy romantikus-horrorfilmet. :) Lehet, hogy most itt lesz rá az alkalom. :D

Nem mintha rá lennék kattanva az említett műfajra :D Csak amennyire másra is, és abból is a jobb fajtákra :D De azért a horrort utálom :P

Hozzászólás ideje:
Karrde: Harry Potter

Spoiler:

Na jó, a hetedig már tényleg darkosabb, és egy csomó jó szereplő meghal, de nem érdemel az sem 18-sa karikát :D Viszont szerintem a hatodik filmben kb annyi lehetne a korhatáros, ami a trailerben van, a tavas rész leginkább, meg ugye a hatos könyv halála (ezt még spoilerben sem írom le, hátha valakimég nem tudja :D) ami inkább lelkileg rossz, de szerintem nem feldolgozhatatlan sokk a kölköknek :) Már akinek újdonság lesz :D

Hozzászólás ideje:
Nem mintha rá lennék kattanva az említett műfajra :D Csak amennyire másra is, és abból is a jobb fajtákra :D De azért a horrort utálom :D

Ezzel én teljes mértékben tisztában vagyok, csak éppen megcáfoltam az alábbi észrevételt, hogy ebben a filmben aztán mindenki talál kedvére valót. :P Más szóval aki a romantikára hajlik az nem fog ezért kömény kaszabolást nézni. :)

Hozzászólás ideje:
Jaj, én még az elsőt is alig hevertem ki, pedig volt már vagy 15 éve.

Eleinte nekem nem tetszett, de aztán besoroltam a nosztalgikus és ezálltal a cool filmek közé :)

Hozzászólás ideje:
És ez jó! A távoli jövőben ne használjanak mai fegyvereket. Egyre jobban várom ezt a filmet.

Jájá, a Doom óta nem láttam olyan jövős filmet, amiben vették a fáradtságot a fegyverek sci-fisítésére. Jövőre meg kettő is jön, tiszta jó :)

Oldi, találtam neked egy játékot. Ha jó leszel, kapsz egyet a szülinapodra:

cloverfield-monster-1.jpg

Hozzászólás ideje:
De aranyos kisbaba. :D

Rob és Beth a végén meghaltak? Ugye nem?

Ezt már múltkor megtárgyaltuk. :D A stáblista végén lévő hanganyag szerint Rob a bombázást túlélte. De hogy a kamera megtalálásakor is életben volt e, az nem tudható :)

Amúgy az egyik alternatív vbefejezésben egy képkockán mutatják ahogy egy katona a romok közt a kameráért nyúl.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.