Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. A Generation Kill után asszem ez tetszeni fog. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Új Dredd bíró concept artok: http://filmbuzi.hu/files/film2009/judgedredd-conc.jpg Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Minden elismerésem a magyarországi forgalmazónak. Perfect tönkrevágja az itteni IMAX mozit.Ezek után meg ne csodálkozzanak ha a Real D meg a Dolby3D terme sora elhapolja előle a bevételeket. És a poén, hogy még ők értetlenkednek, és mondják, hogy nincs rá igénye a nézőközönségnek... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. De múltkor mintha már erről lett volna szó itt a fórumon, nem? Valami olyasmi, hogy ők adnák a TDK-t meg minden jó filmet, csak fentről nem engedik, vagy valami hasonló, nem emlékszem már pontosan... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. De múltkor mintha már erről lett volna szó itt a fórumon, nem? Valami olyasmi, hogy ők adnák a TDK-t meg minden jó filmet, csak fentről nem engedik, vagy valami hasonló, nem emlékszem már pontosan... Ugyanarról van szó. De azért vicc, hogy nem lehet hatással lenni az üzemeltetőnek a forgalmazóra. Nem hinném, hogy a sok negatív kritika olyan jót tenne neki, ámbár ismerve azt a tényt, hogy a hazai mozik fő bevétele nem is a mozijegyekből áll össze hanem a büféforgalmazásból...... :S Hagyjuk is. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Avatar képek a forgatásról. http://marketsaw.blogspot.com/2009/01/avat...see-photos.html http://3.bp.blogspot.com/_1qPLMlz01yQ/SWYb...n.+08+11.27.jpg Valaki. Ez milyen fajta kütyü lehet? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Öööö....fáziseltolásúplazmapörkölőutánsistergő? Dőfi a cuccos annyi szent Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Szép nagy jószág. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Dzséjt a fegyverszakértő, majd ő megmondja Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Dzséjt a fegyverszakértő, majd ő megmondja Szakértői szemmel megállapítom, hogy ez a kütyü a fegyver fajtába tartozik, méghozzá a nagyokat durranóba. Amúgy szerintem fiktív fegyver, mert különösebben nem ismerem fel. Nagyon nagyon nagy vonalakban emlékezetet egy MG-42-esre, de csak annyira, mint egy M41A a Thompson géppisztolyra Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Ez olyan tipikus Cameron féle megoldás. Szép nagy mordály, a nagyokat durranó fajtából. Aliensben talán egy ilyennel lett volna esélyük Hickséknek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Engem inkább egy Morittára emlékeztet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Valaki. Ez milyen fajta kütyü lehet? "Egy kávéfőzőgép. Nem, dehogyis! Jégkristálykészítő. Csakis az lehet." Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Rog: az elején én is erre tippeltem Dzséjt: akkor a lényeg, hogy valami spéci átalakított fegyver, amit nem használnak a jelenben ezek szerint. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. az elején én is erre tippeltem Cameron-filmről csak Cameron-film ugorhat be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Dzséjt: akkor a lényeg, hogy valami spéci átalakított fegyver, amit nem használnak a jelenben ezek szerint. És ez jó! A távoli jövőben ne használjanak mai fegyvereket. Egyre jobban várom ezt a filmet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Párszor már a páromnak is javasoltam, hogy a kompromiszum jegyében nézzünk meg egy romantikus-horrorfilmet. Lehet, hogy most itt lesz rá az alkalom. Nem mintha rá lennék kattanva az említett műfajra Csak amennyire másra is, és abból is a jobb fajtákra De azért a horrort utálom Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Karrde: Harry Potter Spoiler: Na jó, a hetedig már tényleg darkosabb, és egy csomó jó szereplő meghal, de nem érdemel az sem 18-sa karikát Viszont szerintem a hatodik filmben kb annyi lehetne a korhatáros, ami a trailerben van, a tavas rész leginkább, meg ugye a hatos könyv halála (ezt még spoilerben sem írom le, hátha valakimég nem tudja ) ami inkább lelkileg rossz, de szerintem nem feldolgozhatatlan sokk a kölköknek Már akinek újdonság lesz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Nem mintha rá lennék kattanva az említett műfajra Csak amennyire másra is, és abból is a jobb fajtákra De azért a horrort utálom Ezzel én teljes mértékben tisztában vagyok, csak éppen megcáfoltam az alábbi észrevételt, hogy ebben a filmben aztán mindenki talál kedvére valót. Más szóval aki a romantikára hajlik az nem fog ezért kömény kaszabolást nézni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hát ha mondjuk az ízlése eklektikus, akkor igen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Új Dredd bíró concept artok:http://filmbuzi.hu/files/film2009/judgedredd-conc.jpg Jaj, én még az elsőt is alig hevertem ki, pedig volt már vagy 15 éve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Ez a Dred bíró az a Dred bíró? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Jaj, én még az elsőt is alig hevertem ki, pedig volt már vagy 15 éve. Eleinte nekem nem tetszett, de aztán besoroltam a nosztalgikus és ezálltal a cool filmek közé Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Ez a Dred bíró az a Dred bíró? Az. reboot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. És ez jó! A távoli jövőben ne használjanak mai fegyvereket. Egyre jobban várom ezt a filmet. Jájá, a Doom óta nem láttam olyan jövős filmet, amiben vették a fáradtságot a fegyverek sci-fisítésére. Jövőre meg kettő is jön, tiszta jó Oldi, találtam neked egy játékot. Ha jó leszel, kapsz egyet a szülinapodra: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Köszi, egy ideje már kinéztem magamnak csak nem mertem a te Jézuskádnak szólni karácsony előtt. De nyugodt szívvel fogom szülinapomra is elfogadni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Oldi, találtam neked egy játékot. Ha jó leszel, kapsz egyet a szülinapodra: De aranyos kisbaba. Spoiler: Rob és Beth a végén meghaltak? Ugye nem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. (szerkesztve) De aranyos kisbaba. Rob és Beth a végén meghaltak? Ugye nem? Ezt már múltkor megtárgyaltuk. A stáblista végén lévő hanganyag szerint Rob a bombázást túlélte. De hogy a kamera megtalálásakor is életben volt e, az nem tudható Amúgy az egyik alternatív vbefejezésben egy képkockán mutatják ahogy egy katona a romok közt a kameráért nyúl. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Rövid az agyam. Spoiler: Azt a katona kezet én nem láttam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Rövid az agyam. Spoiler: Azt a katona kezet én nem láttam. Kockázd ki a jelenetet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.