Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Több év szenvedés után végre itt egy jó animációs film, nyomorult szülők fellélegezhetnek egy hétre. Ha egy cseppet csavarnak rajta, a Szörnyek az űrlények ellen minden idők legjobbjai között lenne, de így sem vagyunk elégedetlenek, sőt. Az utóbbi 2-3 évben csak bénábbakat láttunk. A 3D-verzió pedig fenomenális.

Szörnyek az űrlények ellen kritika indextől

http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/..._szekeres_imre/

itt a lényeg:

Betojtunk a plusz dimenziótól

A figurák grafikailag lenyűgözőek, és ami ritkaság a modern animációs filmeknél, az emberek sem néznek ki rettentő bénán. A látványvilág minden ízében remek, ellentétben mondjuk a Madagaszkár 2.-vel, ugyanettől a stúdiótól. Talán emiatt is volt annyira lehengerlő hatással háromtagú tesztcsapatunkra [3] - Miriam (5 1/2), Borisz (7) és én (39) - a 3D-s vetítés. Egy héttel a normál verzió sajtóbemutatója után ugyanis elmentünk a MOM Parkba, a szemüveges változatra is. Én eddig annak a rosszindulatú előítéletnek voltam a foglya, hogy a térbeli mozi csillogó hülyeség, ami soha nem fog túllépni az e célra gyártott üldözős-kanyargós demócskák bemutatásán. Ezennel nyilvánosan megtépem a köntösömet. Egy jó film 3D-ben 37 százalékkal élvezetesebb, mint kettőben. Egy rossz filmből persze nyilván nem csinál jót, de ha van rendes alapanyag, a hatás lenyűgöző. Én utoljára kamaszkoromban voltam térbeli mozin, így eleve fellelkesített, hogy a szemüvegek már nem színesek, hanem átlátszó lencse van bennük, a vizuális élmény pedig tényleg összehasonlíthatatlanul sokat javult. Kapkodtak is rendesen a gyerekek a levegőbe a röpködő tárgyak után, ha nem látom, el se hittem volna, hogy ilyen létezik. Beszari gyerekek szüleinek mondom, hogy a rettegés is 37 százalékkal nő a térhatás miatt.

:)

Szóval aki be akar tojni a plusz dimenziótól, az mai naptól nézheti Aréna Plázában IMAX 3D-ben :D

Senki közületek nem megy el rá? ;)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Per pillanat a Star Trek mozira kíváncsibb vagyok, már ami a közeljövőt illeti. Ha lenne elég zsé-m akkor még talán a Halálos Iram-ot sasolnám meg. De most másra megy a spórolás és ugye hamarosan jön a Salvation, Transformers......

Hozzászólás ideje:
Per pillanat a Star Trek mozira kíváncsibb vagyok, már ami a közeljövőt illeti. Ha lenne elég zsé-m akkor még talán a Halálos Iram-ot sasolnám meg. De most másra megy a spórolás és ugye hamarosan jön a Salvation, Transformers......

Jaja, nálam is Trek-Terminator-Transformers (tripla T ;) ) az, amire ki lesz osztva a zsé a nyár folyamán, az egyéb kiadások mellett ("nyaralás", pestezés, utcazene fesztivál). Olyan filmek, amik nem annyira érdekelnek, már nem férnek bele a keretbe.

Hozzászólás ideje:
Benne lesz, legalábbis azt mondogatják.

Ez egy jó kép :pfff:

tf2robotsrevealed5.jpg

Most olvastam, egy cikkben miszerint Bay csak el akarta hitetni, hogy Megatron nem lesz benne. De pár apróságon elcsúszott a dolog. :D

Hozzászólás ideje:

Valami Amerika 2

Úristen mekkora film.Nagyon jó.Méltó az elsőhöz.Ritka ,hogy a folytatás is jó, dehogy a folytatás jobb mint az első rész az ritka.Benne van Lukács Mester is tankcsapdástul.De persze nem csak ezért jó.Aranyosak a szereplők, egy felhőtlen szórakozás így buli elött.Ónodi Eszter meg istennő.Ha valaha lesz barátnőm, akkor ilyennek kell lennie.Azok a szemek, azok a lábak.She is a beautiful woman.

Ezt mindenképp m,egveszem dvd-n.Annyira jól szórakoztam a filmen, hogy nem tudom mikor lesz ilyen film még valaha.

10/10

Hozzászólás ideje:

frenkie: Gondolatolvasó vagy, mert én is most készültem megnézni a VA2-őt :)

Az első nekem nagyon tetszett, ha ez is fog (nagy a valószinűsége) én is megveszem mindkettőt digipackban :)

Hozzászólás ideje:

Az előbb fejeztem be a Taken-t. Nagyon bejövős. Neeson bá' szinte már tiszta Rambo benne. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.