Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Viccelsz? A bulvár már kikiáltotta Oroszlán Szonja v2.0-nak.

De ez a sor tetszett: "A film nem lett befejezve." Ez azért elárul valamit a tavasz legnagyobb durranásáról: még befejezni sem tudták :D

Vajon a TS spot alatt már a film saját zenéje megy? Mert elég ütősnek tűnik (Danny Elfmantól ez lenne a minimum).

Ez a The Hurt Locker is érdekesnek tűnik. Csak félős, hogy elmegy majd túlzott hős pátoszba.

Hát azért Szonja már letett pár filmet és a való életben azért elég intelligensnek tűnik a buta, szőke szerepei után, de ez a csaj ebben a cup-cup szerepben/színészként(?).....hááááát.

Én merem remélni, hogy ez a néhány taktus már az új zenéből van, mert piszkosul ütős és a játéktrailerek alatt is mintha ez menne.

Szerintem messze nem lesz pátoszos film. Olyan meg végképp ne legyen minta a Fegyverek szava, mert az borzalom volt. Én némi Sólyom végveszélyben és Gyilkos megszállás keverékét várom temérdek Időzített bomba beütéssel. :D

Hozzászólás ideje:

Én meg már erről a 2012-ről hallgatnék valami érdekes infót. Csend és hulla szag van körülötte. Jöhetne már arról egy előzetes, a teaser kb nulla volt, totál semmitmondó, egy kínai tatát elmos a monszun.

Hozzászólás ideje:
Szerintem messze nem lesz pátoszos film. Olyan meg végképp ne legyen minta a Fegyverek szava, mert az borzalom volt. Én némi Sólyom végveszélyben és Gyilkos megszállás keverékét várom temérdek Időzített bomba beütéssel. :D

Azaz, az lenne a jó.

Hozzászólás ideje:
Íme egy szintén várós-nézős film, melynek megjött a második trailerje.

http://www.traileraddict.com/trailer/the-h...ocker/trailer-b

Ezt a filmet már tavaly októberben bemutatták, fesztiválokon és egyéb országok mozijaiba, torrent oldalkon már dvdripp is van belőle, valamint blu ray rip... :D

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Ezt a filmet már tavaly októberben bemutatták, fesztiválokon és egyéb országok mozijaiba, torrent oldalkon már dvdripp is van belőle, valamint blu ray rip... :D

Nocsak, akkor utána kéne nézni :D Főleg annak, hogy van-e már hozzá felirat :D

Hozzászólás ideje:

Zoe Saldana az AVATAR és a Star Trek főszereplője hatalmas Star Wars fannak valja magát, valamint az Alien filmeket is imádja, legfőképp az Aliens a legkedvesebb számára, mert szerintem James Cameron nagyon összerakta azt a mozit.

Saldana told the magazine that she's excited to be playing parts in the sci-fi genre. In addition to her 'Star Trek' role, she also plays an alien in the James Cameron sci-fi thriller 'Avatar,' due out in December. "I'm a Star Wars fan, but I love the whole 'Alien' legacy. My favorite was the second one, because of Ripley [sigourney Weaver]. She was such a feisty creature -- strong and still very motherly."
Hozzászólás ideje:

Érdekes hogy Cameron is nem egyszer mondta, hogy az AVATAR sci-fi thriller lesz.

Cameron meg ugye mestere a feszültség keltésnek. A thriller nálam meg jobban bejön stílusilag, mint a horror műfaj, szerintem egy jó thrillertől jobban lehet parázni, mint egy horrortól.

Valamint érdekes hogy ilyen paráztatós részek is várhatóak a filmbe, egyre jobban hangzik ez :D

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Korábban már napvilágra került, hogy James Cameron a Mattelt választotta az Avatarhoz kapcsolódó játékok megtervezésére és legyártására. Ezek a játékok várhatóan október végén jelennek meg a boltok polcain. Most azonban a filmhez kapcsolódó könyvek kerültek fel a világ talán legnagyobb online üzletének, az Amazonnak a rendszerébe, amelyek egyúttal már mostantól előrendelhetők. Az egyes kiadványok az Avatar bemutatóját nagyjából egy hónappal megelőzve, november és december eleje között jelennek meg. A továbbiakban összefoglaljuk, hogy mit is várhatunk ezektől a művektől.

A kérdés az, hogy ebből mi fog megjelenni magyarul?

Hozzászólás ideje:
Én meg már erről a 2012-ről hallgatnék valami érdekes infót. Csend és hulla szag van körülötte. Jöhetne már arról egy előzetes, a teaser kb nulla volt, totál semmitmondó, egy kínai tatát elmos a monszun.

Kb én is így érzek a The Runelords fantasy sorozat megfilmesítésével kapcsolatban. Először a Warner ígérte be 2007-re, aztán a Wasatch filmstúdió vásárolta fel a jogokat. Ők 2009-re ígérték, de még mindig semmi, se kép, se videó, se előzetes. :D

Az első 3 regényt olvastam magyarul, és szerintem ha nagyon jól megcsinálják filmben, akkor ütni fogja A Gyűrűk Urát. Nagyon eredeti a sztori, az egyik legeredetibb, amit valaha olvastam.

Hozzászólás ideje:

A hírek szerint a Twrminator 5-ben a T-1000-es is színre lépne. Robert Patrick a T5-ben egy tudóst alakítana, illetve el lesz magyarázva, hogyan született meg a T-1000-es, és a Skynet miért pont azt a tudóst választotta a T-1000-es mintájául.

Hozzászólás ideje:

Na végre hogy kijött az Armored tréler. December óta várok rá.

wolverineposter.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Future Begins..

Cameron a mozi jövőjéről

Cameron on the future of cinema:

from Business Week:

Q: Is there something beyond 3D in film? Could we ever see in cinema the same kind of physical participation we're starting to see in video-game consoles like Nintendo's Wii?

Cameron: Imagine a movie in which the viewer is swept along by a narrative, following the action from place to place, but without the intervention of a camera. You can choose which character to watch in a scene, as if you're an invisible witness standing there while a real event plays out. This is still years away, at a level of realism people would consider cinematic, but certainly not decades away.

Aztán itt egy videó, elképzelhető hogy így is lehet nézni majd az AVATART

Ez tényleg olyan "benne vagyunk a filmben" feeling. Elképesztő :D

http://marketsaw.blogspot.com/2009/04/3d-g...l#disqus_thread

Hozzászólás ideje:
Kösz a linkeket Jake :D Párat már leszedtem.

Öööö... akkor lekapnál többet is a kedvemért? :D Öcsém is itthon van, sebességem a béka*** alatt, irtó sz*r ez a T-net a környéken :D

Hozzászólás ideje:
Öööö... akkor lekapnál többet is a kedvemért? :D Öcsém is itthon van, sebességem a béka*** alatt, irtó sz*r ez a T-net a környéken :D

Érted bármit szívem.......no azért bizonyos határokon belül. :D Holnap majd megmondod mi kell pontosan, per pillanat ez év első három számát szedtem csak le.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.