Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na, ahogy az Empire magazin következő havi ízelítőjét olvasom, lesz egy exklúziv interjú Cameronnal, aki beszél az AVATAR-ról!

Meg talán még képek is lesznek ezen kívül!

Sok Cameron kép, amint magyaráz a forgatáson!!! :lol::D

Hozzászólás ideje:

Én nem halok meg ha nem kapunk sok anyagot a filmből, nagyobbat fog ütni moziban.

Azért figyelitek hogy magyaráz a kezeivel?

Épp azt mutatja hogy mekkora darab sz*r lesz a film. :lol:

Hozzászólás ideje:
Épp azt mutatja hogy mekkora darab sz*r lesz a film. :D
Szerintem azt hogy Sully-nak hogy kéne a na'vi csaj cickóit fogdosni. :lol:
Hozzászólás ideje:
Na, ahogy az Empire magazin következő havi ízelítőjét olvasom, lesz egy exklúziv interjú Cameronnal, aki beszél az AVATAR-ról!

Meg talán még képek is lesznek ezen kívül!

Sok Cameron kép, amint magyaráz a forgatáson!!! :lol::D

Fordítást, skennelést minimum adnod kell :D

Hozzászólás ideje:

Kizártnak tartom hogy ezek a székelykáposzták igazán tudják hogy watchmenék képregényből kerültek vászonra. Emlegetik hogy comics-film de nem hiszem hogy tisztában vannak azzal hogy hogy mi az. :lol: Azon problémáznak hogy egy kék manus van benne meg hogy minek van benne. Azt se tudják hogy mit néztek.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Múlt héten én is megnéztem. Bejött, de nem túlságosan. Egyszer még biztos megnézem aztán majd meglátom hogy milyen lesz hozzá a viszonyom.

Hát nekem piszkosul bejött. Ha legközelebb John Rambo újra benézz a DVD lejátszóba megy vele Frank Castle is. :D Piszkosul véres mindkettő és darált húsival van tele. :lol: Itt tényleg nem lehet kifogásolni, hogy puhatökű lenne a Megtorló.

Hozzászólás ideje:
Ha legközelebb John Rambo újra benézz a DVD lejátszóba megy vele Frank Castle is. :D
Csak össze ne vesszenek az elsőbbségen. :lol:

Itt tényleg nem lehet kifogásolni, hogy puhatökű lenne a Megtorló.
Hát azt tényleg nem. Ez a fajta pániser egy állat. :D
Hozzászólás ideje:

Én is láttam a Megtorló 2-öt.Nekem a főszereplő miatt volt nagyon hiteltelen.Nagyon rossz színész.Persze akciómozinak jó, de nekem az első jobban tetszett.

A Hurt Locker meg egy egyszer nézhetős film.Meg sem közelíti a Black Hawk Down és a Generation Kill minőségét élethűségét.Kár mert az ötlet jó lett volna, csak a megvalósítás nem jó.Pl nagyon gyors a vágás.Olyan jelenetekkel van teli ami teljesen hiteltelen.

Hozzászólás ideje:
Hajaj, azt a filmet nagyon szeretném megnézni. :)

Nézd csak. :) Ha John Rambo bejött és a repkedő húscafatok, akkor tuti tetszeni fog. Ha komoly drámát is vársz mellé akkor felejtsd el. Ez a film nem a színészkedésről híres, hanem a hentelésről. :)

Hozzászólás ideje:
Nekem tetszett az első rész is
Azzal én úgy voltam hogy nagyon el akartam rá menni moziba de nem jött össze és amikor DVD-n megnéztem úgy voltam vele hogy nem is olyan nagy kár érte. Az is bejött, de nem túlságosan. Azóta tevében megint megnéztem de a hozzáállásom ugyanaz maradt.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Hát nekem piszkosul bejött. Ha legközelebb John Rambo újra benézz a DVD lejátszóba megy vele Frank Castle is. :) Piszkosul véres mindkettő és darált húsival van tele. :) Itt tényleg nem lehet kifogásolni, hogy puhatökű lenne a Megtorló.

De jó lenne, ha már hazánkban is lenne. Mondjuk moziban már biztos nem lesz, de DVD-re remélem kijön.

Hozzászólás ideje:
Nekem tetszett az első rész is, de ez....ez valami állat! :) És csaj rendezte a filmet. :)

Az első rész is viszonylag jó volt, de szerintem nem tudták visszaadni a képregénybeli "Garth Ennis" féle Megtorlót. A 2004-es verzió inkább arra a Megtorlóra emlékeztetett, akit a Sakál bérelt fel Pókember ellen az Amazing Spider-man valamelyik 70-es évekbeli számában.

Hozzászólás ideje:
Az első rész is viszonylag jó volt, de szerintem nem tudták visszaadni a képregénybeli "Garth Ennis" féle Megtorlót. A 2004-es verzió inkább arra a Megtorlóra emlékeztetett, akit a Sakál bérelt fel Pókember ellen az Amazing Spider-man valamelyik 70-es évekbeli számában.

Én annyira nem vágom a képregénybeli Megtorlót. Anno emlékeim szerint egyszer olvastam róla még gyerekkoromba és tetszett.

Amúgy nekem mint Megtorló karakter bejött Thomas Jane is, de ez a Ray Stevenson gyerek ábrázata pöpecre illett ehhez az állat Megtorlóhoz. :) És akkor még még meg se említettem Fűrészt meg a dilinyós öcsét. :)

Hozzászólás ideje:
Nézd csak. :) Ha John Rambo bejött és a repkedő húscafatok, akkor tuti tetszeni fog. Ha komoly drámát is vársz mellé akkor felejtsd el. Ez a film nem a színészkedésről híres, hanem a hentelésről. :)

Megtorlótól pont a hentelést várom el. :) Főleg azért tetszik a karakter, mert egy önkényes igazságosztó. Egy megkeseredett ember, aki nem akarja, hogy mással is ugyanaz történjen meg, mint a családjával ezért kiirtja a bűnözőket. Olyanokat öl, akik megérdemlik a halált.

Hozzászólás ideje:
Megtorlótól pont a hentelést várom el. :) Főleg azért tetszik a karakter, mert egy önkényes igazságosztó. Egy megkeseredett ember, aki nem akarja, hogy mással is ugyanaz történjen meg, mint a családjával ezért kiirtja a bűnözőket. Olyanokat öl, akik megérdemlik a halált.

Spoiler:

Ebben a részben azért ez nem teljesen így van :) De nem akarom lelőni a poént.

Az viszont tény, hogy nem sokat töketlenkedik. És nem csak öl hanem kínoz is. :) Nem az a jófiús képregényhős.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.