JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Új AVATAR forgatási kép az Empire magazintól! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Új AVATAR forgatási kép az Empire magazintól! Sokatmondó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Meg vagyok győzve. Jó film lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) Azért figyelitek hogy magyaráz a kezeivel? Szerkesztve: 2009. Április 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Na, ahogy az Empire magazin következő havi ízelítőjét olvasom, lesz egy exklúziv interjú Cameronnal, aki beszél az AVATAR-ról! Meg talán még képek is lesznek ezen kívül! Sok Cameron kép, amint magyaráz a forgatáson!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Én nem halok meg ha nem kapunk sok anyagot a filmből, nagyobbat fog ütni moziban. Azért figyelitek hogy magyaráz a kezeivel? Épp azt mutatja hogy mekkora darab sz*r lesz a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Épp azt mutatja hogy mekkora darab sz*r lesz a film. Szerintem azt hogy Sully-nak hogy kéne a na'vi csaj cickóit fogdosni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) http://www.traileraddict.com/trailer/termi...acked-by-skynet MegtorlóMúlt héten én is megnéztem. Bejött, de nem túlságosan. Egyszer még biztos megnézem aztán majd meglátom hogy milyen lesz hozzá a viszonyom. Szerkesztve: 2009. Április 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Székely magyarok a Watchmenről Érdemes végignézni! http://kukker.manna.ro/showvideo/1046 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Na, ahogy az Empire magazin következő havi ízelítőjét olvasom, lesz egy exklúziv interjú Cameronnal, aki beszél az AVATAR-ról!Meg talán még képek is lesznek ezen kívül! Sok Cameron kép, amint magyaráz a forgatáson!!! Fordítást, skennelést minimum adnod kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) Kizártnak tartom hogy ezek a székelykáposzták igazán tudják hogy watchmenék képregényből kerültek vászonra. Emlegetik hogy comics-film de nem hiszem hogy tisztában vannak azzal hogy hogy mi az. Azon problémáznak hogy egy kék manus van benne meg hogy minek van benne. Azt se tudják hogy mit néztek. Szerkesztve: 2009. Április 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Fordítást, skennelést minimum adnod kell Értettem főnök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Múlt héten én is megnéztem. Bejött, de nem túlságosan. Egyszer még biztos megnézem aztán majd meglátom hogy milyen lesz hozzá a viszonyom. Hát nekem piszkosul bejött. Ha legközelebb John Rambo újra benézz a DVD lejátszóba megy vele Frank Castle is. Piszkosul véres mindkettő és darált húsival van tele. Itt tényleg nem lehet kifogásolni, hogy puhatökű lenne a Megtorló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Ha legközelebb John Rambo újra benézz a DVD lejátszóba megy vele Frank Castle is. Csak össze ne vesszenek az elsőbbségen. Itt tényleg nem lehet kifogásolni, hogy puhatökű lenne a Megtorló.Hát azt tényleg nem. Ez a fajta pániser egy állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Nekem tetszett az első rész is, de ez....ez valami állat! És csaj rendezte a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Oldie azért majd elvárom, hogy a Terminator után valami AVATAR-os avatarod legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. MegtorlóEgyszemé.....ízé, Háborús övezet. AZTA K**VA ! AZTA K**VA ! AZTA K**VA ! Hajaj, azt a filmet nagyon szeretném megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Én is láttam a Megtorló 2-öt.Nekem a főszereplő miatt volt nagyon hiteltelen.Nagyon rossz színész.Persze akciómozinak jó, de nekem az első jobban tetszett. A Hurt Locker meg egy egyszer nézhetős film.Meg sem közelíti a Black Hawk Down és a Generation Kill minőségét élethűségét.Kár mert az ötlet jó lett volna, csak a megvalósítás nem jó.Pl nagyon gyors a vágás.Olyan jelenetekkel van teli ami teljesen hiteltelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Oldie azért majd elvárom, hogy a Terminator után valami AVATAR-os avatarod legyen Ezt megbeszéltük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hajaj, azt a filmet nagyon szeretném megnézni. Nézd csak. Ha John Rambo bejött és a repkedő húscafatok, akkor tuti tetszeni fog. Ha komoly drámát is vársz mellé akkor felejtsd el. Ez a film nem a színészkedésről híres, hanem a hentelésről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) Nekem tetszett az első rész isAzzal én úgy voltam hogy nagyon el akartam rá menni moziba de nem jött össze és amikor DVD-n megnéztem úgy voltam vele hogy nem is olyan nagy kár érte. Az is bejött, de nem túlságosan. Azóta tevében megint megnéztem de a hozzáállásom ugyanaz maradt. Szerkesztve: 2009. Április 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Székely magyarok a Watchmenről Köszi, én végigröhögtem. Ennyi hülyeséget összehordani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hát nekem piszkosul bejött. Ha legközelebb John Rambo újra benézz a DVD lejátszóba megy vele Frank Castle is. Piszkosul véres mindkettő és darált húsival van tele. Itt tényleg nem lehet kifogásolni, hogy puhatökű lenne a Megtorló. De jó lenne, ha már hazánkban is lenne. Mondjuk moziban már biztos nem lesz, de DVD-re remélem kijön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Székely magyarok a WatchmenrőlÉrdemes végignézni! http://kukker.manna.ro/showvideo/1046 Asszem pont ezt linkeltem be a mozi után pár nappal, hogy mekkora két balf*sz is az illető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. De jó lenne, ha már hazánkban is lenne. Mondjuk moziban már biztos nem lesz, de DVD-re remélem kijön. Most jött ki DVD-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Nekem tetszett az első rész is, de ez....ez valami állat! És csaj rendezte a filmet. Az első rész is viszonylag jó volt, de szerintem nem tudták visszaadni a képregénybeli "Garth Ennis" féle Megtorlót. A 2004-es verzió inkább arra a Megtorlóra emlékeztetett, akit a Sakál bérelt fel Pókember ellen az Amazing Spider-man valamelyik 70-es évekbeli számában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Az első rész is viszonylag jó volt, de szerintem nem tudták visszaadni a képregénybeli "Garth Ennis" féle Megtorlót. A 2004-es verzió inkább arra a Megtorlóra emlékeztetett, akit a Sakál bérelt fel Pókember ellen az Amazing Spider-man valamelyik 70-es évekbeli számában. Én annyira nem vágom a képregénybeli Megtorlót. Anno emlékeim szerint egyszer olvastam róla még gyerekkoromba és tetszett. Amúgy nekem mint Megtorló karakter bejött Thomas Jane is, de ez a Ray Stevenson gyerek ábrázata pöpecre illett ehhez az állat Megtorlóhoz. És akkor még még meg se említettem Fűrészt meg a dilinyós öcsét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Nézd csak. Ha John Rambo bejött és a repkedő húscafatok, akkor tuti tetszeni fog. Ha komoly drámát is vársz mellé akkor felejtsd el. Ez a film nem a színészkedésről híres, hanem a hentelésről. Megtorlótól pont a hentelést várom el. Főleg azért tetszik a karakter, mert egy önkényes igazságosztó. Egy megkeseredett ember, aki nem akarja, hogy mással is ugyanaz történjen meg, mint a családjával ezért kiirtja a bűnözőket. Olyanokat öl, akik megérdemlik a halált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Most jött ki DVD-n. Az árát nem tudod véletlenül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megtorlótól pont a hentelést várom el. Főleg azért tetszik a karakter, mert egy önkényes igazságosztó. Egy megkeseredett ember, aki nem akarja, hogy mással is ugyanaz történjen meg, mint a családjával ezért kiirtja a bűnözőket. Olyanokat öl, akik megérdemlik a halált. Spoiler: Ebben a részben azért ez nem teljesen így van De nem akarom lelőni a poént. Az viszont tény, hogy nem sokat töketlenkedik. És nem csak öl hanem kínoz is. Nem az a jófiús képregényhős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.