Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Remélem valami brutál kommandóst játszik majd. Van egy arca Szerinem inkább valószínűbb, hogy ő afféle környezetvédő lesz, aki szabadidejében öreg mamikákat kísér át az úton, majd kimegy a rétre virágot szedni a barátnőjének, és természetesen főállásban egy családsegítő alapítvány igazgatója. A filmben pedig a predatorok egyenjogúságáért fog küzdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. 9 új Basterds kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Ody te megvárod dvd-n, hogy megjelenjen? Engem nem túlzottan érdekel így se meg DVD -n se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Lőjed John, lőjed! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. A T-600nak is milyen kemény hangja van már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. A T-600nak is milyen kemény hangja van már. Jah, nagyon durva. Hallani, hogy már jó ideje nem kaptak olajcserét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. A T-600nak is milyen kemény hangja van már. Az egy T-700-as Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. (szerkesztve) Az egy T-700-as Ezt írdd meg annak is aki a vidi címébe rosszul írta. Onnan van a téves infó. Amúgy meg nem különösebben érdekel hogy milyen fajta. Így is úgyis ugyanaz lesz a sorsa. Szerkesztve: 2009. Május 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Star Trek szakértőktől kérdezném.Ezen st-filmeket találtam: Star.Trek.1.The.Motion.Picture.1979.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.2.The.Wraith.Of.Khan.1982.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.3.The.Search.For.Spock.1984.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.4.The.Voyage.Home.1986.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.5.The.Final.Frontier.1989.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.6.The.Undiscovered.Country.1991.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.7.Generations.1994.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.8.First.Contact.1996.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.9.Insurrection.1998.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.X.Nemesis.2002.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Ezeket a megjelenés éve szerinti sorrendben érdemes nézni? Különben a mozifilm nemcsak az akció miatt fogott meg.Abból már kinőttem, hogy piff-puff miatt tetszen egy film.Szerintem maga világ volt rám hatással, meg az a családi hangulat ami a hajón volt.Tehát igazából nem baj, ha a fenti filmek közül nem mindegyik akciódús. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Igen, nyugodtan nézheted megjelenési időben, mert kronológiailag is így jönnek egymás után. Ez alól a 11. sem kivétel, bár előzményeket mesél el, mégis a Nemesis után jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. A FOX nagyfőnök elhintette azt az infót, hogy valszeg a Jégkorszak 3 előtt debutál az Avatar trailer. Az ráadásul IMAX 3D-ben is fog menni. Plusz itthon is játsszák. (A Szörnyek az űrlényeket is játszották itthon, a Jégkorszak filmek nálunk nagyon népszerűek, naná hogy behozzák) Kíváncsi leszek hogy a pesti Arena moziba is adják e majd az előzetest 3D-ben a Jégkorszak előtt. IMAX-ban fantasztikus lehet majd a cucc. Szóval július eleje...Másfél hónap kb. Hamar elszáll.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Mintha ugyanezt mondták volna a Szörnyek az Űrlények ellen-ről is, hogy ott lesz előtte a trailer. No majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. (szerkesztve) Hát ugye akkor még nem voltak kész annyi effekt, hogy egy trailerbe bele sűrítsék. Szorgosan dolgoznak hogy a karakterek fotorealok legyenek. Gondolom igen kemények lehetnek az elvárások, meg a munkatempó. Szerkesztve: 2009. Május 15. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/15/viggo_...ptikus_vilagban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Az imdb szerint csak 20 millióból forgatták, ez is meg is látszik néhány effekten. de egyébként nagyon hangulatos. Poén, hogy 2008 végéről azért pakolták át egy évvel későbbre, hogy dolgozzanak még a trükkökön, na persze... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Lehet, hogy ez még a nyers film trailere ami megvolt már egy éve is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Erre a filmre kíváncsi vagyok én is A FOX nagyfőnök elhintette azt az infót, hogy valszeg a Jégkorszak 3 előtt debutál az Avatar trailer. Ha valaki látja a trailert, akkor számoljon be róla A lenti ST-filmek közül az első hatot láttam, és ha jól rémlik, a negyedik jött be legjobban, bár az volt a legkevésbé sci-fis Nagy bánatomra csak egyszer láttam jó régen No meg az első is jó volt, ezt a két részt láttam először, azokat is a 90-es években a tévében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Star Trek szakértőktől kérdezném.Ezen st-filmeket találtam: Star.Trek.1.The.Motion.Picture.1979.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.2.The.Wraith.Of.Khan.1982.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.3.The.Search.For.Spock.1984.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.4.The.Voyage.Home.1986.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.5.The.Final.Frontier.1989.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.6.The.Undiscovered.Country.1991.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.7.Generations.1994.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.8.First.Contact.1996.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.9.Insurrection.1998.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Star.Trek.X.Nemesis.2002.HUN.DVDRip.XviD-PREtorians Ezeket a megjelenés éve szerinti sorrendben érdemes nézni? Különben a mozifilm nemcsak az akció miatt fogott meg.Abból már kinőttem, hogy piff-puff miatt tetszen egy film.Szerintem maga világ volt rám hatással, meg az a családi hangulat ami a hajón volt.Tehát igazából nem baj, ha a fenti filmek közül nem mindegyik akciódús. Szerintem nézheted nyugodtan úgy is. A 2., 3. és 4. szorosan kapcsolódik egymáshoz, ott nem érdemes összevissza nézni. Ezekből nekem a 8. a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. A FOX nagyfőnök elhintette azt az infót, hogy valszeg a Jégkorszak 3 előtt debutál az Avatar trailer. Az ráadásul IMAX 3D-ben is fog menni. Plusz itthon is játsszák. (A Szörnyek az űrlényeket is játszották itthon, a Jégkorszak filmek nálunk nagyon népszerűek, naná hogy behozzák) Kíváncsi leszek hogy a pesti Arena moziba is adják e majd az előzetest 3D-ben a Jégkorszak előtt. IMAX-ban fantasztikus lehet majd a cucc. Szóval július eleje...Másfél hónap kb. Hamar elszáll.. Gondolom csak azért beülsz majd a moziba, hogy lásd a trailert, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Szerintem nézheted nyugodtan úgy is. Úgy is? Csak úgy lehet nézni. Elég hülyén jönne ki, ha az lső után a tizediket nézné, aztán a hetet. Csak ici-picit lenne teljesen értelmetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Nem sorrendben néztem őket annakidején, és nekem jó volt úgy is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Nem sorrendben néztem őket annakidején, és nekem jó volt úgy is. Akkor neked biza hülyén jöhetett ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Gondolom csak azért beülsz majd a moziba, hogy lásd a trailert, nem? Rohanok fel Pestre négykézláb, ha adják IMAXban az előzetes Azt majd Oldie vagy valaki elkisér, hogy nehogy mar egyedül tomboljak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Rohanok fel Pestre négykézláb, ha adják IMAXban az előzetes Azt majd Oldie vagy valaki elkisér, hogy nehogy mar egyedül tomboljak Tisztázzunk előtte valamit. Én csak a defiblilátort bírom el, az oxigénpalackokat bízd másra. Annyi szent, hogy a tb kártyádat ne hagyd otthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Johnny megint akciózik. Amíg van skuló addig tuti nem fogja abbahagyni. Innentől már csak a stáblistában érhetnek meglepetések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Tisztázzunk előtte valamit. Én csak a defiblilátort bírom el, az oxigénpalackokat bízd másra. Annyi szent, hogy a tb kártyádat ne hagyd otthon. Te inkább egy rekesz sört hozzál, mert a trailer után a sokk okozta traumát csak sörrel tudjuk enyhíteni Pont egy rekesznyivel. Fel kell dolgozni a látottakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Te inkább egy rekesz sört hozzál, mert a trailer után a sokk okozta traumát csak sörrel tudjuk enyhíteni Pont egy rekesznyivel. Fel kell dolgozni a látottakat Hát ha pixelről pixelre akarod feldolgozni -mert ugye alaposnak kell lenni -, akkor oda több kell egy rekesznél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Public Enemies teve szpotok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Ha jól sejtem még nem volt itt bemutatva az év akciófilmjének trailere!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.