Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. (szerkesztve) Bunyós Pityu (akarom pötyögni Bunyós Downey ) kaszkadőrt gyepál Tony fiú nagyon kemény lesz. 3 Basterds klip Szerkesztve: 2009. Május 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. (szerkesztve) Durva effektparádé várható az AVATAR-ban. Ugyanis George Lucas effektcége az ILM is besegít a munkálatokba, hogy időben bejezzék a trükköket. Akkor a pre -visual és a lighting effekteknél a Digital Domain is dolgozott, derült ki egy újságból kivágott Cameron interjúból. Ugye most Michael Bay effekt cége, és a Transformers filmekben aláznak fotoreál robotokkal Akkor az AVP2 rendezőinek Colin és Greg Strause-nek Hydraulx cége is betársult Cameronékhez, ők maguk meg designer direktorok jelenleg az Avatarban. A Hydraulx számos látványfilmnél ügyködött, T3, 300, Watchmen stb.. Akkor eleve a Weta Digital évek óta ezzel ügyködik, övéké a munka legjava. Stan Wintson studió legkiválóbb effekt mesterei keltették életre Pandora lakosságát. Na már most. Weta Digital + Industrial Light and Magic+ Digital Domain +Stan Winston Studio + Hydraulx = világ leglátványosabb filmje az AVATAR Szerkesztve: 2009. Május 20. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Eklektikus látványvilágú egy film lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. (szerkesztve) (dobpergés) És íme http://marketsaw.blogspot.com/2009/05/avat...n-front-of.html Király lemezeken van a trailer Szerkesztve: 2009. Május 20. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Lehet imádkozni, hogy idehaza digitális termekbe is legyen Transformers. Általában ott úgyis DTS hangot adnak a filmekhez a technika miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Nagysokára én is megnéztem az új Star Treket. Na szerintem ilyen egy jó nyári blockbuster: látványos, kalandos és a forgatókönyvét lehetöleg nem szellemi fogyatékosokkal iratták meg. Teljesen rendben van. Nálam ez azért is nagy szó, mert a Star Trek világa a mozifilmek és a TV-ben elkapott sorozatrészek alapján nem volt bejövős: egyedül a Khan haragját szerettem. És ez az új film mintha pont annak a szellemiségét vinné tovább csak a korhoz igazitott kivitelben. Le a kalappal na. Egy újabb frenchise amit mostantól igyekszem majd nyomon követni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. (dobpergés)És íme http://marketsaw.blogspot.com/2009/05/avat...n-front-of.html Király lemezeken van a trailer A lényeget kihagytad. Mi, mikor láthatjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tyrannum Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. (szerkesztve) Ez az Avatar trailer kiküldés így nagyon gyanús. Főleg, hogy azt nehéz elhinni, hogy pont Európábából és nem Amerikából szivárogna ki. Ez erősen kétséges, ráadásul több, mint egy hónap van a Transformers-ig, nem hiszem, hogy kockáztatnák. És a forrás persze "nem nevezheti meg", hogy honnan vannak a képek. Szerintem Jim Dorey most ismét egy kicsit túl hiszékeny volt és mivel képeket is küldtek neki, rögtön elhitte, hogy valódiak. Persze a Transformers 2-nél régóta elképzelhető a trailer és reméljük is, hogy így lesz, de például a címre vonatkozó képet még semmiképpen sem szabad komolyan venni. A Believe jelmondat is elég fantáziátlan lenne így. Frissítés: Közben már frissült is a Marketsaw, és tény, hogy a képek hamisak. Viszont azt állítja, hogy második forrás is megerősítette a Transformers 2-t. Ez már csak azért érdekes, mert akkor miért nem kérdezte meg eddig is a másik forrást? Igazán már tényleg csak hivatalos közleménynek lehet hinni. Talán két-három héten belül lesz is. Szerkesztve: 2009. Május 20. - Tyrannum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Egészen 2008 közepéig úgy volt, hogy 2009 május 22-n lesz az Avatar premier eredetileg, azaz a héten.Akkor döntöttek úgy, jobb lesz nekik az év vége december.. A leghihetetlenebb az egészben, hogy egy éve senki se gondolta volna, hogy ilyenkor még egye képet annyit se látunk a filmből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Nagysokára én is megnéztem az új Star Treket. Na szerintem ilyen egy jó nyári blockbuster: látványos, kalandos és a forgatókönyvét lehetöleg nem szellemi fogyatékosokkal iratták meg. Teljesen rendben van. No, örülök, hogy neked is tetszett. Már majdnem minden olyan ember, aki kritikusan állt ehhez a világhoz, és számít nálam a véleménye, pozitívan állt fel a filmből. Akkor csak jó lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Ma bepótoltam egy pár évtizedes lemaradásomat. Megnéztem a lengyel remekművet, a Szexmissziót. Már értem, hogy miért nem nézhettem anno amikor még javában a matchboxokat tologattam. Hatalmas film, bomba jó nőkkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Ma bepótoltam egy pár évtizedes lemaradásomat. Megnéztem a lengyel remekművet, a Szexmissziót. Már értem, hogy miért nem nézhettem anno amikor még javában a matchboxokat tologattam. Hatalmas film, bomba jó nőkkel. Hatalmas film, de én csecsszopós koromban is megnézhettem. Az utolsó snitt mindent visz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Ma bepótoltam egy pár évtizedes lemaradásomat. Megnéztem a lengyel remekművet, a Szexmissziót. Már értem, hogy miért nem nézhettem anno amikor még javában a matchboxokat tologattam. Hatalmas film, bomba jó nőkkel. Ez nem az a film, amikor a nők átveszik az uralmat a férfiak felett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hatalmas film, de én csecsszopós koromban is megnézhettem. Az utolsó snitt mindent visz. Ody öregem, az a kor sose érhet véget ha picit belegondolunk és van mihez...khm...kihez társítanunk a fogalmát :D No azért az úszómedencés jelenet volt az igazi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Ez nem az a film, amikor a nők átveszik az uralmat a férfiak felett? Nincs min uralkodniuk mert minden férfi kihalt, csak két hibernált ürge maradt, akit kiolvasztanak. Örök klasszikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Ma bepótoltam egy pár évtizedes lemaradásomat. Megnéztem a lengyel remekművet, a Szexmissziót. Már értem, hogy miért nem nézhettem anno amikor még javában a matchboxokat tologattam. Hatalmas film, bomba jó nőkkel. Csöregem, ilyen vén vagy, de így le vagy maradva tőlem? Én is kb abban a korszakban láttam, mint Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Addict ismét írt egy Avataros összefoglalót http://promotertv.blog.hu/2009/05/20/avatar_update Ha igen véleményem szerint még az a három hónap vetítési idő is kevés lesz amit az IMAX vezetői rászánnak, pláne nálunk ahol egy darab vetítővászon van az egész országban. Valószínüleg tömegoszlatásra lesz szükség az Aréna Plázában decemberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Nincs min uralkodniuk mert minden férfi kihalt, csak két hibernált ürge maradt, akit kiolvasztanak. Örök klasszikus. Kiskoromban nagyon izgultam rajta, és komolyan vettem. Drukkoltam a srácoknak, hogy a gonosz nők nehogy elkapják őket. Remek életük lehetett azután.... Spoiler: Csak akkor nyugodtam meg, amikor kiderült, hogy a főnök csaj férfi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Eklektikus látványvilágú egy film lesz. Csak mindenki a maga erősségét csinálja a filmen Király lemezeken van a trailer Jah, jól nézett ki, de hogy ennyire odáig legyünk egy trailerért, az is ritka Nincs min uralkodniuk mert minden férfi kihalt, csak két hibernált ürge maradt, akit kiolvasztanak. Örök klasszikus. Hmm.. azt hiszem, ezt a filmet nekem is meg kéne nézni valamikor :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Ma bepótoltam egy pár évtizedes lemaradásomat. Megnéztem a lengyel remekművet, a Szexmissziót. Már értem, hogy miért nem nézhettem anno amikor még javában a matchboxokat tologattam. Hatalmas film, bomba jó nőkkel. Viccelsz? Ezt a nyolcvanas években moziban lehetett látni.Mi is ott néztük meg.Nagyon izgalmas volt annak idején.Te hogyhogy csak most láttad?Elvileg te is "öreg" vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Ezt a filmet leginkább Bomarrnak ajánlom http://filmdroid.blog.hu/2009/05/20/a_magy...rdog_is_tisztel Egy brazil Budapestre érkezik, és megbabonázza a város és a magyar nyelv. A filmben elhangzik a nagy mondás is: "Budapesten kívül nem létezik semmi" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Óh, a Szexmisszió! 80-as évek, fapados mozi, ütős poénok, eszméletlen zene, király atmoszféra. De nagy kedvenc! És a szinkron: felejthetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Viccelsz?Ezt a nyolcvanas években moziban lehetett látni.Mi is ott néztük meg.Nagyon izgalmas volt annak idején.Te hogyhogy csak most láttad?Elvileg te is "öreg" vagy. Én tv-s adásra emlékszem amitől a szülők eltíltottak. Aztán valahogy meg is feledkeztem róla és ha jól tudom utána kábeles adókon ment ( Szív tv?) , de nekünk sokáig csak a földi adók maradtak. :-S "De ami késik az nem múlik" -tartja a mondás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. (szerkesztve) Kiskoromban nagyon izgultam rajta, és komolyan vettem. Drukkoltam a srácoknak, hogy a gonosz nők nehogy elkapják őket. Remek életük lehetett azután.... Csak akkor nyugodtam meg, amikor kiderült, hogy a főnök csaj férfi. Bevallom kicsit többet vártam film közbe tőlük a "szent ügy" érdekében, de a párbeszédek mindent vittek. Hű, a jó nőket mondtam már? Elég legyen, mert rácsapok a fenekedre! aztán lerántás a földre na itt már lefordultam a székről. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. No tegnap én is megnéztem a Gran Torinot. Nagyon jó film volt, mindekinek ajánlani tudom. Spoiler: Mekkora volt már a végén, ahogy az öreg "megoldotta" a banda ügyét, nekem legalább is zseniális volt Kár, hogy ő maga ezért meghalt, de ha belegondolok, mivel haldoklott, talán jobb is volt így a számára. No meg azok a szövegek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Egészen 2008 közepéig úgy volt, hogy 2009 május 22-n lesz az Avatar premier eredetileg, azaz a héten.Akkor döntöttek úgy, jobb lesz nekik az év vége december.. A leghihetetlenebb az egészben, hogy egy éve senki se gondolta volna, hogy ilyenkor még egye képet annyit se látunk a filmből Lehet, hogy esélyt akartak adni a Terminator: Megváltás , a Star Trek, a Rozsomák, a TF2, meg a többi film sikerének és ezért nem mutatták be ilyenkor. Szóval a Transformers: A bukottak bosszújánál lesz végre trailer? Na akkor azt látni fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Szóval a Transformers: A bukottak bosszújánál lesz végre trailer? Na akkor azt látni fogom. Nem biztos, hogy látni fogod ( lásd lentebbi hszemet), ha nem DTS-ben adják a filmet. Ha a lenti hír igaz, akkor DTS lemezre pakolták fel a trailert és nem hagyományos szalagos tekercsre. Ilyen lemezeket pedig a digitális hang miatt, csak DTS moziknál adnak, többek között RealD termekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Jake, neked látnod kellett a Fenevadat. Igaz? Már csak Sam Worthington miatt. Volt benne egy kemény tíz perces szerepe. Amúgy laza kilencvenes évekbeli feelinget árasztó túlélő horrorzagyvaság, idegesítő klisékkel viszont remek fényképezéssel. Max Payne Hát ez is valami hihetetlen zagyvaság volt. :S Egysíkú karakterek, rájátszás a coolfaktorra, gyenge sztorivezetéssel, viszont jó látványvilággal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Csak meglett Artu amint mellékállásban Enterpriset vezet. http://gizmodo.com/5261285/is-r2+d2-driving-the-enterprise Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Hehe még egy SW-s filmet se láttam (SW= Sam Worthingtonos ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.