Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. A Terminator Salvation összbevétele (USA+világ többi része) már 205 milliónál tart és a vetítéseknek még nincs vége. Talán lehet reménykedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Háromszáz milla borítékolható a mozipénztárakból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Háromszáz milla borítékolható a mozipénztárakból. Ennyit az Avatar egy hétvége alatt össze fog szedni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Ennyit az Avatar egy hétvége alatt össze fog szedni Egy jó markettinggel meglehet. De eddig nem sok van neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Buktával dicsérjük a napot, Jake Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Egy jó markettinggel meglehet. De eddig nem sok van neki. Ne felejtsük a filmbe szereplő összes lény és karakter, eddig sohasem látott lesz. Egy képpel, vagy poszterrel nem is érdemes kijönniük, hisz a nagyközönségnek teljesen közömbös lenne. Mondanák hogy "aham Avatar poszter meh..okés" persze aki nem tud róla. Nem ám egy új képregényfilm, vagy híres könyvadaptáció ugye És szerintem Cameron is úgy van vele, hogy ami eddig kész van fotorrealisztikus cucc, azt inkább először mozgásban lássa a nagyközönség , mert állóképen nem olyan sokk. A kezdeti sokk sokat számít, lásd Cloverfield. Tehát elég nekik egy ütős trailer, és az interneten vírus módra terjed majd a hájp. Okos és ügyes marketinggel meglásd borítékolható a siker. Bár lehet nem emlékszel, de Zack Synder a 300 előzetesét először a Comic Conon mutatta be, és olyan siker lett, hogy az egész internet megbolondult, alig várta már az internet trailer. A mozipénztáraknál meg kaszált a film, ráadásul 18as karikával ment Tehát az Avatar trailer Comic Conos debütálása nem is hülye ötlet. A nagy teremben több mint 6000 ember is elér, ahogy olvastam, ezrek fognak majd önkívületi állapotba sikítozni, és örjöngeni. És ezek az ezrek majd ellepik a netet a beszámolóikkal, aztán olyan hájp veszi kezdetét, amit rég nem látott a világ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Csak győzzük kivárni a nagy hájpot De legyen igazad is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. (szerkesztve) Buktával dicsérjük a napot, Jake Tény hogy még egyetlen gigafilm se tudott December havában 100 milliós határral nyitni első hétvégén. Egyik se. Ezért lesz ez kihívás az Avatar számára. Mondjuk mi magyarok a hidegebb hónapokban szívesen megyünk mozizni, mint nyáron. Amcsik meg inkább nyáron, de azért télen is szívesen mennek. Szerkesztve: 2009. Június 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Tény hogy még egyetlen gigafilm se tudott December havában 100 milliós határral nyitni első hétvégén. Egyik se. Ezért lesz ez kihívás az Avatar számára. Mondjuk mi magyarok a hidegebb hónapokban szívesen megyünk mozizni, mint nyáron. Amcsik meg inkább nyáron, de azért télen is szívesen mennek. A probléma inkább az lesz, hogy a december hagyományosan a családi filmeké.Akkor vannak a szünetek, akkor érnek rá a családok moziba menni.Akkor szoktak bemutatni gyerekeknek szóló filmeket is.Szerintem hatásosabb lett volna nyáron bemutatni a blockbuster-szezonban ami ugye a látványfilmek szezonja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Lehet, hogy a példa nem annyira jó, de egyetértek. Másrészről nagy félreértés azt hinni, hogy az SW csak azért foglalt el olyan fontos szerepet egy generáció, sőt mostmár ahogy látom még a felnövő generációk életében is, mert szép. Tulajdonképpen a legelső SW már pár évvel a bemutató után lelett sprintelve és SE ide vagy oda, már jó ideje nem ez képviseli a maximumot a látvány terén. Ennek ellenére (unokaöcséimen keresztül tudom) a mai napig számos rajongója akad a fiatalabbak körében is. Aki azt hiszi, hogy az "új SW"-hez csak bokaf*sós látvány kell az nem is érti mitől SW az SW. Természetesen itt csak a két filmet látványilag hasonlítottam össze.Viszont szerintem az SW-nek ha nem ilyen látványos és hihetőek az űr-és csatajelenetek, akkor nem lett vclna legenda.Szerintem a látvány ,a remek történet a, a jól kidolgozott karakterek, és a fantasztikus zene elegye adta azt, hogy milliók rajonganak érte még most is.Ha ezekből egy is hiányzik akkor egy mára elfeledett film lenne.Legalábbis szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. (szerkesztve) frenkie szerintem majd próbáld elvonatkoztatni az SW-t az Avatartól, és ülj be rá úgy, mint a Star Trekre. Várjál egy sima látványos, jó történetű scif-i eposzt Cameron atyánktól, aki a Terminatorral meg Aliensel bizonyított. Mert azért gondolom eme mozik neked is bejönnek. Tehát ne állítsál párhuzamokat, még ha a marketing duma ezt sugallja is. Élvezd a filmet, fülig érő mosollyal távozz a moziból, és ha majd kijön dvd-n, bármikor szívesen elővedd újranézni. Trafó klippek Szerkesztve: 2009. Június 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. frenkie szerintem majd próbáld elvonatkoztatni az SW-t az Avatartól, és ülj be rá úgy, mint a Star Trekre. Várjál egy sima látványos, jó történetű scif-i eposzt Cameron atyánktól, aki a Terminatorral meg Aliensel bizonyított. Mert azért gondolom eme mozik neked is bejönnek.Tehát ne állítsál párhuzamokat, még ha a marketing duma ezt sugallja is. Élvezd a filmet, fülig érő mosollyal távozz a moziból, és ha majd kijön dvd-n, bármikor szívesen elővedd újranézni. Trafó klippek Én elvonatkoztatom, nem én hasonlítgatom hozzá az Avatart.Cameron munkáit nagyon kedvelem.Az Aliens nagyon-nagy film.Pontosan azt várom tőle amit leírtál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Aki azt hiszi, hogy az "új SW"-hez csak bokaf*sós látvány kell az nem is érti mitől SW az SW. Ott a pont! Ezt mondtam én is, hogy a látvány nem elég. Főleg a mai korban. Léleknek kell lennie benne, ami sokkal inkább megvolt a régi nagy múvikban. Reménykedem azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Jók ezek a klipek, főleg a második Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. A probléma inkább az lesz, hogy a december hagyományosan a családi filmeké.Akkor vannak a szünetek, akkor érnek rá a családok moziba menni.Akkor szoktak bemutatni gyerekeknek szóló filmeket is.Szerintem hatásosabb lett volna nyáron bemutatni a blockbuster-szezonban ami ugye a látványfilmek szezonja. Meg az Oscar-szezon kezdete is, főleg Amerikában Mivel legkésőbb akkor be kell mutatniuk a filmeket, ami még az aktuális évig. Ezek persze nálunk csúsznak, de odaát egész másképp alakul a decemberi szezon, mint itt. Egyébiránt a legtöbb bevételt hozó film is decemberi bemutatóval kezdett, és szerintem nem egészen családi mozinak minősül (Titanic). Inkább ez is a látványfilm kategória De vannak kivételek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. (szerkesztve) Na most mit várjak a G.I Joe mozifilmtől? A Múmia filmek rendezőjét Stephen Sommers a Paramaount fejesei kirúgták a G.I Joe utómunkálatai alatt, mert a tesztvetítések során kiderült, hogy a filmje minősíthetetlenül rossz.. Most megy a huzavona, de a lényeg ez. http://www.latinoreview.com/news/sommers-f...he-project-7114 Mondjuk én már semmi pénzért nem tekintem meg moziba most meg pláne Szerkesztve: 2009. Június 11. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Sommers letett az asztalra egy kitűnő kalandfilmet (Múmia), de ez a G.I. Joe már az első trailertől kezdve nevetséges. Amikor moziban adták az előzetesét csak pirulni tudtam. Ellenben ma megyek végre a Terminátorra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. A stábból nem szólt senki se Sommers-nek, hogy figyi, ez vérgáz lesz!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Nagyon úgy néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. (szerkesztve) Moon részletek http://www.traileraddict.com/clip/moon/everything-okay http://www.traileraddict.com/clip/moon/hi-sam http://www.traileraddict.com/clip/moon/no-damage Szerkesztve: 2009. Június 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Scorsese mit kajál Leoban? Jó színész de azért ennyire nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Ennyit az Avatar egy hétvége alatt össze fog szedni Ha mégsem, akkor Cameron feje főhet nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Jók ezek a klipek, főleg a második Nekem is a második tetszett a legjobban. Már kevesebb, mint 2 hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Ááá Hugo Weaving visszatér a Hobbitba. Ala Elrond, ala Smith ügynök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Scorsese mit kajál Leoban? Jó színész de azért ennyire nem. Pedig az egyik legjobbnak számít, szóval remek színész Még ha nekem nem is kedvencem Ááá Hugo Weaving visszatér a Hobbitba.Ala Elrond, ala Smith ügynök Remek Remélem, tényleg így lesz, ez egy nagyon jó kapocs lesz a trilógiához Skaccok, G.I.Joe-ról meg annyit, hogy nem csak a rendezőn múlik egy film. Amúgy totál hidegen hagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Ááá Hugo Weaving visszatér a Hobbitba.Ala Elrond, ala Smith ügynök Ala Megatron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Na megnéztem a Terminátort, nagyon jó volt. Volt annyira mint a Star Trek. Kultfilm az nem lesz belőle az biztos, de sok mindent kihoztak belőle. Kellemes meglepetés volt hogy olvasható volt a felirat, és hogy nem volt most annyira elmosott a kép mint általában. Amúgy egy dolgot nem nagyon értek ebben a Terminátor-univerzumban. Most a Skynetnek mi a célja? Úgy értem öntudatra ébredtek, elkezdték irtani az emberiséget, de miért? Mi lesz ha győznek? Valahogy nem tudom elképzelni ahogy 3000 Arnie napozik kezükben koktéllal, lesve a bikinis TX-eket. Spoiler: És ha tudnak olyan Terminátorokat kreálni mint Marcus, akkor miért küszködnek olyan fapofa termikkel mint a T-800-as? Félnek hogy azok is Marcus sorsára jutnának? Azt se nagyon tudom elképzelni ahogy egy T-800-as a maguk monoton természetükkel elvegyülnek az emberek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. (szerkesztve) Na megnéztem a Terminátort, nagyon jó volt. Volt annyira mint a Star Trek. Kultfilm az nem lesz belőle az biztos, de sok mindent kihoztak belőle.Kellemes meglepetés volt hogy olvasható volt a felirat, és hogy nem volt most annyira elmosott a kép mint általában. Amúgy egy dolgot nem nagyon értek ebben a Terminátor-univerzumban. Most a Skynetnek mi a célja? Úgy értem öntudatra ébredtek, elkezdték irtani az emberiséget, de miért? Mi lesz ha győznek? Valahogy nem tudom elképzelni ahogy 3000 Arnie napozik kezükben koktéllal, lesve a bikinis TX-eket. Spoiler: És ha tudnak olyan Terminátorokat kreálni mint Marcus, akkor miért küszködnek olyan fapofa termikkel mint a T-800-as? Félnek hogy azok is Marcus sorsára jutnának? Azt se nagyon tudom elképzelni ahogy egy T-800-as a maguk monoton természetükkel elvegyülnek az emberek között. Ez egy jó kérdés. De ha már újra Terminator.A film alapján én úgy láttam, hogy a T-600-as, sokkal hatékonyabb emberírtó mint a T-800.Pl a kezébe épített hatcsövüvel szinte legyőzhetetlen.Míg a T-800-nak ugye nincs fegyvere, messziről kilőhető.Persze nem arar tervezték, hogy harcoljon, hanem hogy beépüljön, mégis felmerül a kérdés miért elavult a T-600?Aztán ami még felmerült.Honnan szereznek kaját az ellenállók, és lőszert?Vagy üzemanyagot?Gondolom az Itélet Napján meg utána pár napig a Skynet Nato támaszpontokat bombázta szét, majd a löszerraktárakat, fegyverraktárakat, repülőtereket stb..Az A-10-es is meglepett, meg a helikopterek is.Magyarán honnan szereznek a fegyverekhez lőszert a vadászgépekhez pedig üzemanyagot.Gondolom készítenek, mert azért 15 évig csak nem elég ami maradt.De ha a Skynet ismeri az embereket, akkor mindent ami az életfenntartásukhoz kell meg kell hogy semmísítsen. Szerkesztve: 2009. Június 11. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 12. (szerkesztve) Amúgy egy dolgot nem nagyon értek ebben a Terminátor-univerzumban. Most a Skynetnek mi a célja? Úgy értem öntudatra ébredtek, elkezdték irtani az emberiséget, de miért? Mi lesz ha győznek? Valahogy nem tudom elképzelni ahogy 3000 Arnie napozik kezükben koktéllal, lesve a bikinis TX-eket. Szerintem ebbe anno még Cameron sem gondolt bele, nem, hogy Mostow és McG. De vagy épít egy Mátrixféle robottársadalmat, vagy mivel értelmetlenné válik a létezése, kikapcsolja magát. Legalábbis én ezt a két lehetőséget látom. Vagy elindul az űrbe, a legvégső határra, feladatául tűzve ki különös, új lemészárolandó életformák, kiirtandó civilizációk felkutatását, és hogy eljusson oda, ahová még MI nem merészkedett. Marcushoz hasonló kiborgból szerintem azért nem készült több, mert elég nagy kudarc volt a prototípus. Ők a tökéletes beszivárgók, de annyira jól sikerültek, hogy még Skynet ellen is fordulnak. Ez részben magyarázat lehet arra is, hogy a T-800-asok processzora miért van csak olvasó üzemmódban. Az öntudat túlságosan nagy rizikó Skynetnek. Lehet, hogy a 101-esek fapofák, de végül is csak az ellenálló bázisok küszöbén kell átjutniuk, onnantól, mint ahogy a T1-ben is láttuk, csak darálnak. A precíziós merényletekre meg majd jó lesz a T-1000-es, meg később a TX. EDe ha már újra Terminator.A film alapján én úgy láttam, hogy a T-600-as, sokkal hatékonyabb emberírtó mint a T-800.Pl a kezébe épített hatcsövüvel szinte legyőzhetetlen.Míg a T-800-nak ugye nincs fegyvere, messziről kilőhető.Persze nem arar tervezték, hogy harcoljon, hanem hogy beépüljön, mégis felmerül a kérdés miért elavult a T-600?Aztán ami még felmerült.Honnan szereznek kaját az ellenállók, és lőszert?Vagy üzemanyagot?Gondolom az Itélet Napján meg utána pár napig a Skynet Nato támaszpontokat bombázta szét, majd a löszerraktárakat, fegyverraktárakat, repülőtereket stb..Az A-10-es is meglepett, meg a helikopterek is.Magyarán honnan szereznek a fegyverekhez lőszert a vadászgépekhez pedig üzemanyagot.Gondolom készítenek, mert azért 15 évig csak nem elég ami maradt.De ha a Skynet ismeri az embereket, akkor mindent ami az életfenntartásukhoz kell meg kell hogy semmísítsen. Attól, hogy valaminek a karján van egy hatcsövű gépágyú, nem lesz hatékonyabb annál, amelyik külön kénytelen kézbevenni ugyanazt a célszerszámot (mert ugye a T2-ben a 800-as is aprított rendesen a minigunnal). Pláne, ha a T-600-as is csak extraként kapta a vulcant, nem szériatartozék. Egy másik jelenetben meg egy másfajta fegyvert markolászott, a film elején a fél 600-as meg semmit (de a töltényhevedere alapján annak gránátvetője lehetett). Viszont, egy hatszázas csak acélból van, mint a film elején látható volt, közelről egy M4-essel is ki lehetett akasztani, az M240-es is lazán megfogta, ráadásul ha a nyakába beleszúrsz bármit, megkergül szegényem. És emelett a T-800 lazán kettéhasítja. Ezzel szemben egy 800-ast milyen ma használatos fegyverrel lehet elpusztítani? Lőttek rá puskával, M16-ossal, M4-essel, MP5-össel (bár ez csak szimpla 9 mm-es), Remington 850-essel (igaz, ennek a rendőrségi változata puha tölténnyel van felvértezve), illetve ebben a filmben már M203-as gránátvetővel és XM-26 LSS shotival, ami már nem puha töltényeket köpköd. És a 800-asból max némi repülést és pihengetést lehetett kicsikarni (mint mikor felrobbant alatta a benzinszállító, amit ugye szintén kibírt). És persze anno a TX és a T-1000-es sem tudta csak úgy hip-hop szétszerelni. Nem beszélve arról, hogy sokkal fejlettebb programja van, és nem mellesleg, maga a kasztni mennyivel fürgébb. A 800-as futott, helyből korlátokat ugrott át. Ellenben a 600-ast egy járókeretes nagymama is lefutja. Szóval mindent összevetve, nem csoda, hogy Skynet a 600-asokat leváltotta 800-asokra (illetve előtte volt még a 700-as modell, mert elvben abban a gyárban egyetlen 800-as volt, a T-RIP, amely Johnt agyalta, az összes többi még 700-as volt, de mivel nincs nagy különbség - főleg csak anyagban, meg némileg - ezért a sötét helyszínen a filmben már nem igazán lehet megállapítani, hogy azok tényleg 700-asok, vagy 800-asok. Minden esetre a concepteken még négy modell van: 600, 700, 800, Marcus. Talán majd a DVD változat erre is kitér). Ami a járműveket, fegyvereket, lőszert, élelmet illeti, nos, szvsz ez is olyan dolog, amibe még egyik alkotó sem gondolt bele. Bár azért érintőlegesen utaltak a témára. A T1-ben a menekültek patkányt fogtak, a TS-ben Kyle-ék dingót. Szerintem bőven maradt azért még lőszergyár, de a világban amúgy is baromi sok golyó lehet még. Azért nem az egész Földet bombázta szét Skynet, hiszen az emberek közül is csak 3 milliárdan haltak meg a kb. 6-ból (és ezek azok a részletek, ami miatt Skynet egész hatalomátvételi terve már a tervezőasztalon dugába dől, és ha alaposan belegondolunk, látható, hogy az egész szériát Cameron alapvetően egy kolosszális hülyeségre alapozta... szóval már csak ezért sem fogom megérteni a fanyalgást). Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 12. Egyetértek Dzséjtel, sőt, hozzátenném, hogy ugye a benzinkútnál még kecskék is voltak és még Connor is említi valamikor a filmben, hogy voltak területek ahová még a terminatorok soha nem merészkedtek. Valahogy az egyik könyv is úgy írja, hogy eldugott völgyekben ésatöbbi, azért az emberek gazdálkodhatnak. Szerintem majd ennek a résznek a könyvváltozata is elég sok mindenről le fogja lelplezni a fátylat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.