JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. A legjobb folytatásos filmek!!! Az 50 legjobb, és szerintem teljesen jó a lista, pont olyan filmek vannak benne, amiknek tényleg jó a folytatása.. Nade az első helyezett a lényeg. A harmadik se rossz persze http://www.empireonline.com/50greatestsequ...default.asp?c=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Ez Antal Nimród filmje lesz, kíváncsi vagyok rá nagyon! Micsoda színészekkel dolgozott együtt! Egyébként várom ezt a filmet. A trailer elég jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Micsoda színészekkel dolgozott együtt! Egyébként várom ezt a filmet. A trailer elég jó volt. Remélem a Predatorsban is kiváló színészekkel dolgozik. Mindegyik Rodriguez filmben általában csupa ismert ember játszik, itt is el kél pár ismerős pofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Nem vagyok oda a vámpíros cuccokért. Egy kivétel, na jó kettő: Underworld, Penge. Pengéről jutott eszembe. Még a Penge reboot előtt a Penge 1 főgonoszáról külön filmet forgatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Oldie, nem értem én ezt a felirat-fóbiád. Én eddig még egyszer sem jártam úgy, hogy nem tudtam elolvasni a feliratot. Én megértem őt. Többször is jártam már így. Általában ilyenkor egy idő után már nem is olvasom tovább a feliratot, hanem angol nyelvtudásomra hagyatkozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Az imdbn már leltem egy megbizható forrástól Avatar trailer leírást. (mozikba már szállítják a trailereket, az egyik ott dolgozo tag kuksizta meg) Tisztára úgy kezdődik mint az EP1 trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Az imdbn már leltem egy megbizható forrástól Avatar trailer leírást. (mozikba már szállítják a trailereket, az egyik ott dolgozo tag kuksizta meg)Tisztára úgy kezdődik mint az EP1 trailer Magyar idő szerint mikor is lesz ez elérhető a neten? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Magyar idő szerint délután 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Nem reggel hétkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Nem reggel hétkor? Ja hát közben kiderült, hogy az amcsiknál lesz az reggel 7, nálunk délután. http://www.apple.com/trailers/ 1 nap 18 óra az bizony csüt délután jár le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Miféle iskolába jársz te? Nekünk lettek volna ilyen feladataink, hogy mozifilmből dogát írni. Rambo egy, kettő, három például. Bírtuk volna Nekem amúgy...khm....bejött a film. Ki lehetett bírni Nekünk is voltak filmes témáink, bár inkább klasszikus választékból, és én írtam érettségi tételt is a "Lovakat lelövik, ugye?" c. filmből, mert az nagyon tetszett. Az Alkonyatot pedig már sikerült abszolválni mind könyvben, mind filmben, és tényleg egész jó volt, bár a sikoltozás nem jött rám sehogysem. :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Én még csodálkozom, hogy az Asylum nem ugrott rá az AvatarS-ra Lehet, hogy csak titkolóznak? Durvább non-markettingbe kezdtek mint Cameron? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Én még csodálkozom, hogy az Asylum nem ugrott rá az AvatarS-ra Lehet, hogy csak titkolóznak? Durvább non-markettingbe kezdtek mint Cameron? Nesze Asylum Avatars trailer! :o http://www.youtube.com/watch?v=iYBRFJ9RArc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Mi is angol órán néztünk filmeket felirattal Majd arról kellett írni egy kis házidolgozatot. Magyaron is néztünk filmeket, de azok érdekeltsége kiverte a biztosítékot Árvácska, Szerelem, 2 asszony... stb Angol tételek között is volt egy szabadon választott témakör, a szórakoztatás, amiben a kedvenc filmünkről kellett beszélni. Mit ad Isten, nem ezt húztam az érettségin. Máskor úgy be voltam sz*rva ha angolul kellett beszélni, de akkor egy jó 20 percben elbeszélgettem a tanárommal a Star Wars-ról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Nesze Asylum Avatars trailer! http://www.youtube.com/watch?v=iYBRFJ9RArc Ezt még hányszor rakod be ide? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Oldie: Lehet, hogy kell egy kis idő nekik. Most jött ki a 18 éves szűz tőlük, lehet hogy most kezdik majd az Avatars forgatását Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Oldie: Lehet, hogy kell egy kis idő nekik. Most jött ki a 18 éves szűz tőlük, lehet hogy most kezdik majd az Avatars forgatását Oks, megnyugodtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Ezt mondod most, de viszont majd ha DVD eléd kerül, és a kockahasú főszereplők kezdenek "pózolni" lesz ám ujjlenyomat a távirányítód PAUSE-ZOOM gombjain :o Egek, miért nem lehet szó szerint venni, amit írtam???? Már elnézést, de ennyire félreismersz vagy mi van?? Muszáj mindig cinkelni? Pont tegnap írtam, hogy nekem is sok belőle, az én humorérzékemnek meg aztán pláne. Ebben az Armoredben elég érdekes színészek játszanak, hmm... majd megnézem a trailert, lehet, hogy valamilyen formában nézős lesz majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Egek, már lassan hozzád se lehet szólni. De ennél nagyobb beszólás isten mentsen, hogy érjen téged, mert még kis lelked összetörik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Surrogates klip 7 brigantis részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Jake, ez most számodra durva éjszakának ki nézz ki, nemdebár. De ha itten nem éled túl a holnapi napot a trailer megnézése után, tuti nem állunk szóba veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Ez a Surrogates elég ígéretesnek nézz ki a továbbiakban is. Van benne némi Terminator meg....Avatar is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Jake, ez most számodra durva éjszakának ki nézz ki, nemdebár. De ha itten nem éled túl a holnapi napot a trailer megnézése után, tuti nem állunk szóba veled. Semmi extra, csak egy mozi trailer lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Semmi extra, csak egy mozi trailer lesz "Kevesebb mint két nap a trailerig. Wáá..." aha. Ismerős? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Ez is csak egy szokásos Cameron coolság lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Jake, az ég szerelmére, ha így folytatod, decemberre hót depressziósan fogsz bandukolni az IMAX moziig. Legalább magadnak ne hazudj már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Holnap délután 4 kor itt leszel, mikor jön a trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Holnap délután 4 kor itt leszel, mikor jön a trailer? Mi az hogy! Én meg egy pohár üdítő Abszurd kérdés jön: És te? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Mi az hogy! Én meg egy pohár üdítő Abszurd kérdés jön: És te? Talán leülök a gép elé, de lehet sziesztázom és fekszem az ágyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Jake: szerintem vegyél 10 üveg sört és óránként igyál egyet.Mindjárt könnyebb a várakozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.