Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Dzséjt belehúzott! Ch10 Milyen színű Barricade és Frenzy szeme? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Chapter rövidítése, ami azt jelenti, hogy fejezet.A ch9 az Dr. Krande kvízében a 9. kérdést jelenti Aha, és honnan tudjátok, melyik film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. (szerkesztve) Transmorphers 1-2ből tesz fel kérdéseket Ha mindennap 5-6 órán át itt lennél, mint más rendes ember, tudnád Szerkesztve: 2009. November 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Oldie milyen volt a 2012 látom hazajöttél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Aha, és honnan tudjátok, melyik film? Múltkor mondta, hogy valahol csinálja ezt a Transformerses kvízt az első filmből (DVD fejezetenként 1 kérdés), és itt is megosztja velünk a kérdéseket. Ch10Milyen színű Barricade és Frenzy szeme? Barricade-é vörös, Frenzy-é furcsa mód kék. Tán annak idején autobot volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. 2012 ( Jake, moziba, most, rögtön, azonnal! ) No gyerekek..... Her Emmerich megcsinálta megint a tutit, pöpec iparosmunkát tett le a brigádjával az asztalra...ööö...illetve vitt a vászonra. Nem tudom, hogy eddig pontosan hány katasztrófafilm készült, de, hogy most az összes "áldás" az ember képébe robbant, az tuti. Kicsit ugyan nehezen "indul" a film, húztam is a szám kissé és a későbbiekben is némileg megmaradt egy furcsa keserű íz, hogy a forgatókönyvre talán több időt szánhattak volna. Igazság szerint ismerve Emmerich munkáit, túl nagy elvárásom nem is volt ez irányba, de amennyi karaktert behozott és törődni akart velük, úgy lett kissé silányabb a film bizonyos szempontból. Az ID4 jobban össze volt rakva az tény, de szerencsére messze túlszárnyalta a Holnapután fásultságát és közönyét. Itt azért "éltek" a karakterek.....csak a sztoriszál kibontakozása ugye, nekem ott maradt hiányérzetem. De ennyi, már ami a negatív jelzőket illeti, mert ami ezen kívül esik az maga a nagybetűs FILM élmény. Aki ezt a filmet monitoron akarja megnézni és stereo hanggal akarja hallgatni az már az elején vágja nyakon magát. Megérdemli. Ilyen vizuális látványorgiát még életemben nem láttam és szerintem nem is fogok. A hátamon még a ször is felállt, libabőr ezerrel amikor minden irányból sikítanak az emberek és dőlnek össze az épületek, zuhannak az óceánba a földrészek.......Adrenalinbomba ezerrel emberek. Amennyi bennem feltódult azzal egy halottasházat is életre lehetett volna kellteni. Ha ezért nem kapnak Oscart a vizuális fiúk akkor nincs igazság. Az ID4 pusztítása piskóta ehhez képest. Nem is nagyon lehet ezt szavakba foglalni, látni kell, kész. Szóval kép, hang tutira rendben volt. Karakterek is ( mint fentebb jeleztem kicsit talán túl sokan is voltak "fontosak" a sztoriban); szépen adagolták a drámaiságot és a póénokat, mert ugye senki se akarja túlságosan komolyra venni a szitut. Az amerikai pátosz persze nem hiányozhat, se a gyerekek, se a kutya.......aki ezeket még máig nem tudta megszokni amcsi filmekbe akkor az messze kerülje el, mert nem neki készült. De aki mérhetetlen vizuális látványorgiát és film végéig merő izgalmat vár az ne hagyja ki. "Ereszkedjen" le a hétköznapi mozi szinvonalára és hozzám hasonlóan élvezze a filmet. Összehasonlítva immár teljes mértékben az idei év másik kataklizma mozijához, a Képlethez, azt kell, hogy mondjam, hogy a Képlet sztorija jobban átjött nekem, de mint FILM élmény a 2012 a tuti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Na ez jól hangzik Avatar előzetes nem volt előtte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Volt ám Avatar.....bocsánat, AvatÁr előzetes. Jó a szinkron, megnyugtatok mindenkit. Ha jól vettem ki akkor Q.... ezredes magyar hangja az Pike-é lesz a Star Trekből. Worthingtoné a szokásos. Ezen kívül mutattak még Titánokat, Sherlock Holmest, Eredetet ( az új Nolan film), meg valami vígjátékot Hugh "sose leszek akciófilm sztár" Granttel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Valami közönségreakció az Avatar előzetes után? Apró neszek, hangok esetleg? Felállva tapsoló közönség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Valami közönségreakció az Avatar előzetes után? Apró neszek, hangok esetleg?Felállva tapsoló közönség? Hát páran mintha nagyobb adagért nyúltak volna a kajájukhoz, mert a zacskózörgés felerősödött. Nem tudom, hogy ezt most milyen jelnek lehet venni ebből a szempontból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Volt ám Avatar.....bocsánat, AvatÁr előzetes. Jó a szinkron, megnyugtatok mindenkit. Ha jól vettem ki akkor Q.... ezredes magyar hangja az Pike-é lesz a Star Trekből. Worthingtoné a szokásos. Hurrá! Kőszegi Ákos... elmegy. Lehet, hogy én is megnézem majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hát páran mintha nagyobb adagért nyúltak volna a kajájukhoz, mert a zacskózörgés felerősödött. Nem tudom, hogy ezt most milyen jelenek lehet venni ebből a szempontból Kérdés kb milyen sokan voltak a teremben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. (szerkesztve) Dzséjt belehúzott! Ch10 Milyen színű Barricade és Frenzy szeme? Utóbbié kék, de Barricade, mintha piros rémlene. Ahham, Dzséjt már beírta, fene gyors Szerkesztve: 2009. November 12. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Kérdés kb milyen sokan voltak a teremben Félház. De a k*rva sok reklámból mindenkinek elege volt már. Fél órán át más se ment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Félház. De a k*rva sok reklámból mindenkinek elege volt már. Fél órán át más se ment Bozai volt a narrátor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. A narrátor felsorolta Cameron filmjeit, vagy kiírták hogy Bolygó neve halál , Két tűz között stb...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ki is írták és fel is olvasta. Szerintem nem Bozai volt. De nem esküszök meg rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Kösz Oldie az infót. A 2012 amúgy jobban bele paszírozott a székbe, mint a Trafó 2 ? Hanghatások, VFX effektek terén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Kösz Oldie az infót.A 2012 amúgy jobban bele paszírozott a székbe, mint a Trafó 2 ? Hanghatások, VFX effektek terén? Valahol azzal egyenértékű volt. Vizuális effektek terén azonban jóval többet mutatott a 2012. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ha az idei nagy látványfilmeket rangsorolnád mi a listád? Star Trek, Trafó2, 2012 közül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Oldie: Iszonyatos baromságok voltak benne?Pl mondjuk egy hajó bemegy több kilométert az utcán és a főhösök elött áll meg?Vagy a földönkivüliek Windowst használnak?Gondolom megint egy amcsi mentette meg a világot.Jó lesz ez letöltve is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Ha az idei nagy látványfilmeket rangsorolnád mi a listád? Star Trek, Trafó2, 2012 közül Látványilag? 2012 az első. Utána már nem rangsorolnék. Oldie: Iszonyatos baromságok voltak benne?Pl mondjuk egy hajó bemegy több kilométert az utcán és a főhösök elött áll meg?Vagy a földönkivüliek Windowst használnak?Gondolom megint egy amcsi mentette meg a világot.Jó lesz ez letöltve is.Ilyen eszed ágába se jusson, mert én váglag nyakon. Ezt a feelinget monitor, négy méteren alúli képátlóju bizz-bazz át nem adja. Ez MOZIFILM. A te általad felsorolt baromságok közül egy sincs benne. Világmegmentés meg főleg nem. Legalábbis nem emberi oldalról. Kicsit talán sajnálom, hogy nem a korai forgatókönyv(?) alapján készült el a film, vagy legalábbis hallani lehetett valami párhuzamos világról is. Lehet, hogy elrugaszkodottabb lett volna a film a "valóságtól", de legalább valami érdekes ötlettel állt volna elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Bazz, ciki nem ciki, de piszkosul megfájdult a fejem mozi után. Előbb le kellett dőlnöm . :S Nehogymá' egy surroundbuzin kifogjon egy két és fél órás film hangeffektjei :S Durva lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Látványilag? 2012 az első. Utána már nem rangsorolnék. Ilyen eszed ágába se jusson, mert én váglag nyakon. Ezt a feelinget monitor, négy méteren alúli képátlóju bizz-bazz át nem adja. Ez MOZIFILM. A te általad felsorolt baromságok közül egy sincs benne. Világmegmentés meg főleg nem. Legalábbis nem emberi oldalról. Kicsit talán sajnálom, hogy nem a korai forgatókönyv(?) alapján készült el a film, vagy legalábbis hallani lehetett valami párhuzamos világról is. Lehet, hogy elrugaszkodottabb lett volna a film a "valóságtól", de legalább valami érdekes ötlettel állt volna elő. Ok meggyőztél.Dec-ben megnézem moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Azt hiszem, ezt a filmet tényleg nem nézem meg (2010), hiába látványmozi, kell hozzá azért valami épkézláb fk, meg a karakterek is legyenek okék. Így már nem éri meg a mozi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Azt hiszem, ezt a filmet tényleg nem nézem meg (2010), 2010-et én sem, nade a 2012-re se vagy kíváncsi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. kell hozzá azért valami épkézláb fk Fk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. 2010-et én sem, nade a 2012-re se vagy kíváncsi? Jó van na, elgépeltem És nem, nem vagyok kíváncsi a 2012-re Fk? Forgatókönyv, bocsi, csak siettem. Oldie panaszkodott rá fél mondat erejéig, no meg máshol is olvastam, és annyira nem érdekel, hogy saját szememmel is meggyőződjek róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Forgatókönyv, bocsi, csak siettem. No problémo, csak reggel van, lassan jár az agyam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Én Miss véleményét osztom. Nem hiszem, hogy erre beülnék moziba, de még azt se, hogy egyáltalán valaha megnézem (saját szándékból). Persze megértem, ha valaki szereti az ilyen látványfilmeket, nekem ezek kimaradnak az életemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.