Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Már megint Oldi :D

Ch16

Melyik elnök idején alakult a Sector 7?

Hoover

Nincs több palacsinta! Max gyümölcsös! És csak szénsavas üdítő lesz! Grrr ;-)
Kegyetlen :D
Hozzászólás ideje:

Ody: ha a fél kvíz itt van, ugye nem baj, ha most már itt is fejezzük be? Különben is, az a topik másra van, itt meg szépen elvan a sok Avatar és 2012 hsz között.

Hozzászólás ideje:
Ody: ha a fél kvíz itt van, ugye nem baj, ha most már itt is fejezzük be? Különben is, az a topik másra van, itt meg szépen elvan a sok Avatar és 2012 hsz között.
Sajnos későn vettem észre, mert így már nem fogom kikeresni az összes ilyen hszt és a rá adott válaszokat. De legközelebb ne itt kezdjél ilyenbe. A filmkvíz topik címe egyértelműen elárulja miről szól. Így most belekevertél ide valamit, ami nem igazán megfelelő hely a számára. Ott pl. mennyivel könnyebb lenne megnézni az egészet, mert ott szépen követnék egymást, itt meg elveszeik a sok filmes hsz között. Remélem sikerült érzékeltetnem a különbséget. Az ebből fakadó off -okról már nem is beszélve.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Amúgy látta már valaki a Pí-t? :D

Még nem. Némi ismertető?

Egyébként ha 2D -ben nem üt, akkor megette a fene. Semmit se ér.

Sajnos nekem a monitoron nézett előzetes is üt, szóval jó lesz ez 2D-ben is :D

Na ez már valami :D Madaras is, de a legjobb az lesz, ahol nincs helikopáter-féleség :P

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, ha ezt megnéznéd, tobbnál egy hátast. Minden benne van, amire vágytál az Aliens és a Csillagközi Invázió óta

Avatar katonai haderő bemutatása

Viszont baromi spoileres..

Szerk: HD letöltés(jobb egér gomb, mentés..)

http://streamingmovies.ign.com/movies/arti...dware_wmvhd.wmv

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Dzséjt, ha ezt megnéznéd, tobbnál egy hátast. Minden benne van, amire vágytál az Aliens és a Csillagközi Invázió óta

Viszont baromi spoileres..

/avatar_hardware_wmvhd.wmv"]http://streamingmovies.ign.com/movies/arti...dware_wmvhd.wmv[/url]

OOOOh, kösszike! Engem sosem zavartak a spilerek! :D (de természetesen teljesen megértem,azokat is, akik nem szeretik) Látványos, részletes, egyszóval lehetne már bemutató! :D

Hozzászólás ideje:
Amiből pont nincsen egy sem az első filmben :)
Jaj dehogynem! Ott volt hátul a reptéren, a négyes és ötös barakk között látszott egy pillanatra az egyiknek a rotorlapátja. :D
Hozzászólás ideje:

Elvileg a Sherlock Holmes előtt lesz látható a Vasember 2 előzetese.

Most meg Anne Hathaway került szóba Fekete Macskaként.

És hír a Warhammer 40000 filmről:

"Rengetegen rajongót tudhat maga mögött ez a világ és a mozifilm szekere is beindult

Rendezőnek a kezdő Martyn Pick-et kérték fel, míg a forgatókönyvet Dan Abnett írhatja, aki eddig 25 Warhammer regényt tett már le az asztalra, a Marvelnek és a DC-nek is dolgozott már. A rajongók egy látványos csatákkal tarkított sci-fi akciót várnak szerintem tőlük, az író személyével nincs gond, a rendező hallatán talán pár embernek lesz majd kifogása.

A Warhammer 40 000 játékvilágát legkönnyebben gótikus sci-fi-fantasy univerzumként jellemezhetjük, a jelentől hozzávetőlegesen 38 991 évvel egy elképzel jövőbe, a 41. évezredbe helyezve. A technológia egyes embereknek lehetővé teszi hogy száz évnél jóval tovább éljenek, néhánynak akár évezredekig, habár a meghosszabbodott élet ára rendszerint valamiféle összeolvadás gépekkel, ami által sokat veszítenek "emberi" mivoltukból. Az egyik központi és legnépszerűbb eleme a Warhammer 40 000-nek az űrgárdisták (Space Marines) akik anakronisztikus keveréke a genetikailag felerősített hatalmas tűzerejű szuperkatonáknak és a fanatikus, az Istencsászárhoz tántoríthatatlanul hűséges keresztes lovagoknak. Ezek a harcosok az elit védői az emberiség birodalmának, egy antiutópisztikus, az egész galaxis átszelő birodalomnak. A Birodalmat általában a megszámlálhatatlan jelzőkkel írják le - míg az űrgárdisták egy rendkívül ütőképes, de kis számú különleges haderő, a birodalom haderejének jelentős részét a több száz milliárd normál katonát tartalmazó Birodalmi Őrség/Birodalmi Gárda (Imperial Guard - elnevezésük fordításokban különbözik) teszi ki a végnélküli háborúkban. A wikipedián többet olvashatsz erről az univerzumról."

Hozzászólás ideje:

Azért megnézem én is :P Egyébként jól mutat ez a lenti madaras kép a gépemen :D

Biztos Apache rotorlapát volt? :)

Ha jobban megnézzük, lehet akár mezei helikopteré is :D

Hozzászólás ideje:

Az a baj, hogy ezekkel a morzsákkal már nem érem be! Látni akarom! Az egészet!

(köszike természetesen, nagyon várom már)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Lenti Avatar-videó

Spoiler:

Tök ciki, hogy Jake-t csak így le tudják kapcsolni az avatárjáról :D

Márti, én is szeretném látni hasonlóan, de már nincs sok hátra, öt hét :D

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, én itt fejeztem be. Ezt már nem nézem meg. :D

öt hét :D

Mit öt? Kevesebb, mint négy! :D

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Mint az LV426, csak zöldben. :D

Annál valamivel jobban kiépített :D Amúgy tényleg feelinges, bár nekem nem a kolónia szó jut róla eszembe, hanem a katonai támaszpont. A kolónia nekem tényleg a Hadley's Hope, egyszerű, koszos, zsúfolt és teli van civilekkel (meg alienekkel :D ). Na de majd a filmben elválik, hogy milyen is lesz ez a katonai kolónia.

Hozzászólás ideje:
Lenti Avatar-videó

spoiler

Gondolom, ELŐSZÖR még igen. Aztán csak tanul belőle. :D

Egyébként baromi ismerős volt a zene alatta. Nektek nem?

Szerkesztve: - Darth Krande

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.