Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Oldie, én jobban szeretném, ha mégis Te rendelnéd meg ezt a délelőtti (egyelőre) három jegyet, mivel (bevallom nőisesen) nehezemre esne éjfélig fennmaradni. :D Nagyon köszönöm a többiek nevében is! :) És diákjegy nem kell itt senkinek.

Hozzászólás ideje:
Amikor Ti végeztek én már lassan indulok. :D Épp ez a lényege a korábbi mozinak. De azért kicsit rá lehet majd húzni. :)

Nem lehet, kötelező! :P Mehetnék kettecskén férjecskével, de a mozi mellett az is lényeg, hogy utána legyen jó, és HOZZÁÉRTŐ társaság, akikkel meg lehet beszélni a dolgot...

Trekket pl a régi trekklubos maggal néztem... Jól is éreztük magunkat...

Hozzászólás ideje:
Amikor Ti végeztek én már lassan indulok. :D Épp ez a lényege a korábbi mozinak. De azért kicsit rá lehet majd húzni. :)
Majd iszogatunk addig jó kis forralt bort. :P Az tavaly decemberben is volt a Katicában. És lehet, hogy előre rendelünk pár literrel. :D
Hozzászólás ideje:
Nem lehet, kötelező! :D Mehetnék kettecskén férjecskével, de a mozi mellett az is lényeg, hogy utána legyen jó, és HOZZÁÉRTŐ társaság, akikkel meg lehet beszélni a dolgot...

Trekket pl a régi trekklubos maggal néztem... Jól is éreztük magunkat...

Bizony-bizony, én is azért (is, meg az IMAX miatt is) akarom ott a társasággal megnézni, hogy aztán még lehessen is róla dumálni. Sokkal jobb, mint elmenni egyedül, megnézni azt hazamenni és némán merengeni :)

Hozzászólás ideje:
Skaccok én szakadnék ha kiderülne, hogy az első két előadás a szokásos dokufilmekből állna és csak délutántól adnák az AAvatart :D

Premierfilmeknél mérget vehetsz rá, hogy első héten csak az fog menni. :) Viszont tényleg lenne valami. :P

Hozzászólás ideje:
Majd iszogatunk addig jó kis forralt bort. :D Az tavaly decemberben is volt a Katicában. És lehet, hogy előre rendelünk pár literrel. :)

Főleg nekünk, Mártival egyetemben akik vállt vállvetve éberen ..khm....álmosan várják az éjfélt :P

Hozzászólás ideje:
Bizony-bizony, én is azért (is, meg az IMAX miatt is) akarom ott a társasággal megnézni, hogy aztán még lehessen is róla dumálni. Sokkal jobb, mint elmenni egyedül, megnézni azt hazamenni és némán merengeni :D
Akkor Te is délelőtt jössz? :)
Hozzászólás ideje:
Skaccok én szakadnék ha kiderülne, hogy az első két előadás a szokásos dokufilmekből állna és csak délutántól adnák az AAvatart :D
Ez mondjuk nagy hülyeség lenne részükről. :) Jóval kisebb bevétel...
Hozzászólás ideje:
Majd iszogatunk addig jó kis forralt bort. :) Az tavaly decemberben is volt a Katicában. És lehet, hogy előre rendelünk pár literrel. :D

Azt megköszönjük, szeressem! :P

Hozzászólás ideje:
Főleg nekünk, Mártival egyetemben akik vállt vállvetve éberen ..khm....álmosan várják az éjfélt :D
Ezen ne múljon. :)
Hozzászólás ideje:
Főleg nekünk, Mártival egyetemben akik vállt vállvetve éberen ..khm....álmosan várják az éjfélt :D

Hé, én is fönt leszek (bár ez évek óta minden napra igaz :D).

Akkor Te is délelőtt jössz? :P

Nem, délután. De én nem is megyek haza vasárnap :)

Hozzászólás ideje:
Hé, én is fönt leszek (bár ez évek óta minden napra igaz :)).

Nem, délután. De én nem is megyek haza vasárnap :D

Dzséjt, te melyik bandához fogsz ülnui? :P
Hozzászólás ideje:
Amelyik mellé szól majd a jegyem :D Nem t'om, lehet bevágódom a kettő közé, mint áthidaló :)

Na az poén lenne ha azon az előadáson tűnne fel csillagkapus meg sfportálos banda is mi? :P

Hozzászólás ideje:
De ha nem vártok meg, akkor harapok ám! Tessék megvárni minket! :)

Én bőven ráérek.Másnap nem kell mennem melózni, pesti is vagyok.Mindenképp megvárlak titeket.

Hozzászólás ideje:
Na az poén lenne ha azon az előadáson tűnne fel csillagkapus meg sfportálos banda is mi? :D

Sanyi meg kattog majd mint a predator. Egyből lesz hely! :)

Hozzászólás ideje:
Na az poén lenne ha azon az előadáson tűnne fel csillagkapus meg sfportálos banda is mi? :)

Az tényleg az lenne, hirtelen nehéz lenne négyfelé szaladnom. Bár cibálhatnálak magammal téged is, ugye, Joda/Darkoo :D:P Nehogy azt hidd ám, hogy ott csak nekem kell majd kétfelé figyelnem :D

Huh... mondjuk furcsa lesz téged hívogatni. Az egyik banda mindig Darkoo-zni fog, a másik Jake-zni. :P

Hozzászólás ideje:
Huh... mondjuk furcsa lesz téged hívogatni. Az egyik banda mindig Darkoo-zni fog, a másik Jake-zni. :D
De a végén mindenki csak úgy fogja hívni, hogy az Áldozat :P:)
Hozzászólás ideje:
De a végén mindenki csak úgy fogja hívni, hogy az Áldozat .D :D

Már látom magam előtt, ahogy Jake szalad végig Pest utcáin, nyomában az SWSaga-s és AVPU-s banda, mint ahogy szegény Ace Venturával történt a második részben.

- Jikara hikara mikara!

- Mit mond?

- Hogy az Avatar sz*r.

- Az kínos.

SIKAKAAA :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem az Avatar után az lesz, mint a Vissza a jövőbe 3 végén a dokival. Ébresztő koktélt kell kutyulnom nektek, mert sokkot kaptatok a filmtől :)

Hozzászólás ideje:

A Brigantik magyar hangjai:

Brad Pitt ... Lt. Aldo Raine - Varga Gábor

Christoph Waltz ... Col. Hans Landa - Csankó Zoltán

Diane Kruger ... Bridget von Hammersmark - Solecki Janka

Til Schweiger ... Sgt. Hugo Stiglitz - Stohl András

Gedeon Burkhard ... Cpl. Wilhelm Wicki - Viczián Ottó

B.J. Novak ... Pfc. Smithson Utivich - Szabó Máté

Hozzászólás ideje:
Szerintem az Avatar után az lesz, mint a Vissza a jövőbe 3 végén a dokival. Ébresztő koktélt kell kutyulnom nektek, mert sokkot kaptatok a filmtől :D

Elmentettem a "kedvenc" képed az ezredesről! Naggyon jóóóóóó! :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.