Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Én is diákjegyet kérek. Jegyezve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. De ha nem vártok meg, akkor harapok ám! Tessék megvárni minket! Amikor Ti végeztek én már lassan indulok. Épp ez a lényege a korábbi mozinak. De azért kicsit rá lehet majd húzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Előtte is lesz idő dumálni, nem kötelező pont az Avatarról beszélni egész végig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie, én jobban szeretném, ha mégis Te rendelnéd meg ezt a délelőtti (egyelőre) három jegyet, mivel (bevallom nőisesen) nehezemre esne éjfélig fennmaradni. Nagyon köszönöm a többiek nevében is! És diákjegy nem kell itt senkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Okés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Amikor Ti végeztek én már lassan indulok. Épp ez a lényege a korábbi mozinak. De azért kicsit rá lehet majd húzni. Nem lehet, kötelező! Mehetnék kettecskén férjecskével, de a mozi mellett az is lényeg, hogy utána legyen jó, és HOZZÁÉRTŐ társaság, akikkel meg lehet beszélni a dolgot... Trekket pl a régi trekklubos maggal néztem... Jól is éreztük magunkat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Skaccok én szakadnék ha kiderülne, hogy az első két előadás a szokásos dokufilmekből állna és csak délutántól adnák az AAvatart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Amikor Ti végeztek én már lassan indulok. Épp ez a lényege a korábbi mozinak. De azért kicsit rá lehet majd húzni. Majd iszogatunk addig jó kis forralt bort. Az tavaly decemberben is volt a Katicában. És lehet, hogy előre rendelünk pár literrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Nem lehet, kötelező! Mehetnék kettecskén férjecskével, de a mozi mellett az is lényeg, hogy utána legyen jó, és HOZZÁÉRTŐ társaság, akikkel meg lehet beszélni a dolgot...Trekket pl a régi trekklubos maggal néztem... Jól is éreztük magunkat... Bizony-bizony, én is azért (is, meg az IMAX miatt is) akarom ott a társasággal megnézni, hogy aztán még lehessen is róla dumálni. Sokkal jobb, mint elmenni egyedül, megnézni azt hazamenni és némán merengeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Skaccok én szakadnék ha kiderülne, hogy az első két előadás a szokásos dokufilmekből állna és csak délutántól adnák az AAvatart Premierfilmeknél mérget vehetsz rá, hogy első héten csak az fog menni. Viszont tényleg lenne valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Majd iszogatunk addig jó kis forralt bort. Az tavaly decemberben is volt a Katicában. És lehet, hogy előre rendelünk pár literrel. Főleg nekünk, Mártival egyetemben akik vállt vállvetve éberen ..khm....álmosan várják az éjfélt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Bizony-bizony, én is azért (is, meg az IMAX miatt is) akarom ott a társasággal megnézni, hogy aztán még lehessen is róla dumálni. Sokkal jobb, mint elmenni egyedül, megnézni azt hazamenni és némán merengeni Akkor Te is délelőtt jössz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Skaccok én szakadnék ha kiderülne, hogy az első két előadás a szokásos dokufilmekből állna és csak délutántól adnák az AAvatart Ez mondjuk nagy hülyeség lenne részükről. Jóval kisebb bevétel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Majd iszogatunk addig jó kis forralt bort. Az tavaly decemberben is volt a Katicában. És lehet, hogy előre rendelünk pár literrel. Azt megköszönjük, szeressem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Főleg nekünk, Mártival egyetemben akik vállt vállvetve éberen ..khm....álmosan várják az éjfélt Ezen ne múljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Főleg nekünk, Mártival egyetemben akik vállt vállvetve éberen ..khm....álmosan várják az éjfélt Hé, én is fönt leszek (bár ez évek óta minden napra igaz ). Akkor Te is délelőtt jössz? Nem, délután. De én nem is megyek haza vasárnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hé, én is fönt leszek (bár ez évek óta minden napra igaz ). Nem, délután. De én nem is megyek haza vasárnap Dzséjt, te melyik bandához fogsz ülnui? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Dzséjt, te melyik bandához fogsz ülnui? Amelyik mellé szól majd a jegyem Nem t'om, lehet bevágódom a kettő közé, mint áthidaló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Amelyik mellé szól majd a jegyem Nem t'om, lehet bevágódom a kettő közé, mint áthidaló Na az poén lenne ha azon az előadáson tűnne fel csillagkapus meg sfportálos banda is mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. De ha nem vártok meg, akkor harapok ám! Tessék megvárni minket! Én bőven ráérek.Másnap nem kell mennem melózni, pesti is vagyok.Mindenképp megvárlak titeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Na az poén lenne ha azon az előadáson tűnne fel csillagkapus meg sfportálos banda is mi? Sanyi meg kattog majd mint a predator. Egyből lesz hely! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Én bőven ráérek.Másnap nem kell mennem melózni, pesti is vagyok.Mindenképp megvárlak titeket. ! Helles! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Na az poén lenne ha azon az előadáson tűnne fel csillagkapus meg sfportálos banda is mi? Az tényleg az lenne, hirtelen nehéz lenne négyfelé szaladnom. Bár cibálhatnálak magammal téged is, ugye, Joda/Darkoo Nehogy azt hidd ám, hogy ott csak nekem kell majd kétfelé figyelnem Huh... mondjuk furcsa lesz téged hívogatni. Az egyik banda mindig Darkoo-zni fog, a másik Jake-zni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Huh... mondjuk furcsa lesz téged hívogatni. Az egyik banda mindig Darkoo-zni fog, a másik Jake-zni. De a végén mindenki csak úgy fogja hívni, hogy az Áldozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. De a végén mindenki csak úgy fogja hívni, hogy az Áldozat .D Már látom magam előtt, ahogy Jake szalad végig Pest utcáin, nyomában az SWSaga-s és AVPU-s banda, mint ahogy szegény Ace Venturával történt a második részben. - Jikara hikara mikara! - Mit mond? - Hogy az Avatar sz*r. - Az kínos. SIKAKAAA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem az Avatar után az lesz, mint a Vissza a jövőbe 3 végén a dokival. Ébresztő koktélt kell kutyulnom nektek, mert sokkot kaptatok a filmtől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A Brigantik magyar hangjai: Brad Pitt ... Lt. Aldo Raine - Varga Gábor Christoph Waltz ... Col. Hans Landa - Csankó Zoltán Diane Kruger ... Bridget von Hammersmark - Solecki Janka Til Schweiger ... Sgt. Hugo Stiglitz - Stohl András Gedeon Burkhard ... Cpl. Wilhelm Wicki - Viczián Ottó B.J. Novak ... Pfc. Smithson Utivich - Szabó Máté Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Az ezredes elindult na'vit vadászni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem az Avatar után az lesz, mint a Vissza a jövőbe 3 végén a dokival. Ébresztő koktélt kell kutyulnom nektek, mert sokkot kaptatok a filmtől Elmentettem a "kedvenc" képed az ezredesről! Naggyon jóóóóóó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) A The Men Who Stare at Goats magyar címe: Kecskebűvölők és Február 25-én jön kis hazánkba Szerkesztve: 2009. December 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.