Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Valaki az éjféli premieren az első sor közepére foglalt :D

Az egyik überfanatikus magányában :D

:D :D :D

Amúgy a jegyrendelésről itt is kap a jómadár e-maul értesítést?

Szerk.: előbb kellett volna kérdeznem, meggyütt :D

Nekem is megjött. :P
Hozzászólás ideje:

Nem gondoltam volna hogy ennyire fogynak a jegyek, és még egy óra se telt el. És még 3 hét a premierig..Jesszus szerintem vasárnap is dugig lesz a terem, amelyiken nézzük :D

Hozzászólás ideje:
Ne viccelj, ex-el jól kiosztjuk egymást, utána kész élvezet lesz majd összegörnyedni a rekeszek alatt :D Node kapsz ám belőlük te is, este csípákat izzadva fentmaradtál velem. :D

Egy üveg elég lesz? :D :D :D

Hozzád is vágom! Becherovka vagy Jager. Esetleg forralt bor. SÖRT NEM ISZOM! :D

Hozzászólás ideje:
13 jegyet foglaltam a megbeszéltek szerint, ebből négy diák. :D Jake, tiéd is benne van :D
Oldie, köszönet érte! :D De azért megkérdezhetem, hogy pontosan melyik előadásra? Mert erről nem látok infót sehol.
Hozzászólás ideje:
Oldie, köszönet érte! :D De azért megkérdezhetem, hogy pontosan melyik előadásra? Mert erről nem látok infót sehol.

Végül megegyeztünk az éjféli premierben, így hát arra megyünk :D:D

Hozzászólás ideje:
Végül megegyeztünk az éjféli premierben, így hát arra megyünk :D:D
Jaj, de vicces vagy... :D Közben megtaláltam, hogy 12:30, de nem gondoltam volna, hogy ehhez két oldalt kell visszalapoznom.
Hozzászólás ideje:
Hozzád is vágom! Becherovka vagy Jager. Esetleg forralt bor. SÖRT NEM ISZOM! :D

Márti, az istenért, vállald az egy üveget, én iszom sört, kb. ennyit :D

Hozzászólás ideje:
Közben megtaláltam, hogy 12:30, de nem gondoltam volna, hogy ehhez két oldalt kell visszalapoznom.

Kicsit sokat csevegtünk ma, szóval könnyen elveszik a sok duma között az időpont. Szerintem előtte nem gondoltuk volna, hogy a teremben délelőtt más műsor fog menni, így maradt az első előadás, ami 12:30. Kár volt ezen ennyit vitázni, de nem tudhattuk előre :D

Hozzászólás ideje:
Kolmilan, te csak nem duplázol? :D

Szádat remélem tartani fogod a közös mozizás alatt. Semmi spoiler :D

Nekem mondhatja, én nem harapok érte :D

Hozzászólás ideje:

Kész szerencse, hogy most jutott limitre a topik. Ahogy elnézem az avatar láz már a tetőfokára hágott nálatok, így az új hatos számú topik első pár tucat oldala legalább 90% -ban biztos erről fog szólni (és hamar be is fog telni). :D Lenne pár kérésem illetve javaslatom. A régi kapcsolatok sérelmein alapuló ilyen-olyan beszélgetéseket ha lehet vegyük minimálisra. Gondolom nem kell ecsetelni kikre gondolok. :D Egyéb fontosba nagyon jól elfér, de itt ez elég off. A másik dolog pedig a filmnézéshez kapcsolódó fórumtalis rész amit Oldi - nagyon okosan - az ennek megfelelő "fórumtali" részbe helyezett. Tehát az erre irányuló és a filmeket mellőző zöngéket lehetőleg oda írjátok. Remélem azért a többi filmről se feledkeztek majd el. :D

Akkor hajrá! :D

Az előzmény itt található: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=13

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Remélem azért a többi filmről se feledkeztek majd el. :D

Mi? Többi film? Az Avatar után új időszámítás következik, onnantól a többi film már nem is film lesz, hanem valami más :D

Tényleg, lassan itt az év vége, nemsokára jöhetnek a szokásos "mit láttam az idén és mennyire tetszett" összefoglalók.

Hozzászólás ideje:

Akkor már csak két hét :D

Ha regelve vagy a Facebookon, akkor tudsz élőben csetelni este 9-ről James Cameronnal, Sam Worthingtonnal és Zoe Saldanaval!!!

Vagy ha nincs kedved feltenni kérdést, figyeld élőben a csetelést!!!

http://apps.facebook.com/avatar_live/?_fb_...a47a347fdc4aea8

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Egyébként az Avatarig csak két hét van hátra és nem három.

Akkor jól írtam a párat, az pont kettő :D

Tényleg, lassan itt az év vége, nemsokára jöhetnek a szokásos "mit láttam az idén és mennyire tetszett" összefoglalók.

Hmmm... majd a téli szabi alatt igyekszem sok mindent pótolni, és rájönni, miket is láttam az idén :D

Egyébiránt jövő novemberben új Potter jön, szóval nem áll meg az élet mozifronton :D

Hozzászólás ideje:

Ody, hogy van az, hogy eszed ágában sincs haladni a korral? :D Mint hamarosan újdonsült HD cucc tulajdonos, illő lenne már áttérned az 5.1, 6.1, 7.1 számozásra. Mi az, hogy 6.0?! :D

Hozzászólás ideje:
Kolmilan, te csak nem duplázol? :D

Szádat remélem tartani fogod a közös mozizás alatt. Semmi spoiler :D

Már hogy a fenébe ne! :D Majd audiokommentálhatok is, ha kéritek... :D

Hozzászólás ideje:
Egyébiránt jövő novemberben új Potter jön, szóval nem áll meg az élet mozifronton :D

Igaz, ráadásul még érdekel is az új HP film (hm... majdnem tíz év kellett hozzá, hogy idáig eljussanak a HP filmek :D ). Bár mondjuk a jövő év kínálatából eddig legjobban Stallone bácsi The Expendables-e érdekel.

Hozzászólás ideje:
Már hogy a fenébe ne! ;) Majd audiokommentálhatok is, ha kéritek... :D

Akkor csüccs mellém! :) Én is lehet h kétszer nézem, hugicám most még nem tudta megmondani h a huszadika jó-e neki. így majd amikorra szabadnapot kap, akkor elmegyek vele :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként ugye a 3D-s filmek mind szinkronizáltak? Mert elég lehetetlennek tűnik közben feliratot is olvasni. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.