Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. A Naviktól engem is kiver a víz, de ezen nem akadok fenn. Nekem bejöttek, a nyúlánk alakjukkal leginkább. (elfogadom, ha valakiknek nem tetszenek, nem ez a baj, hanem az ahogy teszik) Ami szerintem állati jó még, az a növény és állatvilág, valami gyönyörű, idegen és mégis ismerős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Űrjárművek, katonaság, giga csatajelentek. Engem főleg ez fogott meg Na meg Neytiri cicije Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. (szerkesztve) Nekem bejöttek, a nyúlánk alakjukkal leginkább. (elfogadom, ha valakiknek nem tetszenek, nem ez a baj, hanem az ahogy teszik)Ami szerintem állati jó még, az a növény és állatvilág, valami gyönyörű, idegen és mégis ismerős A florát faunát valóban nagyon jól megcsinálták! Látszik, hogy minden nagyon kidolgozott, ami eleve jó pont nálam. Szerkesztve: 2009. December 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Márti fekdesd le Ortist Engem az Vatarban főleg a táj fog(ott) meg. Azok a hatalmas fák......nem evilágiak És az az éjszakai kép....fantasztikus azzal a gázóriással és a többi holddal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Bocs, agymenésem van...Hatalmas ez a vers, jót nevettem rajta. Ámbár kezd off lenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Űrjárművek, katonaság, giga csatajelentek.Engem főleg ez fogott meg Na meg Neytiri cicije Mert hím vagy, azé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Űrjárművek, katonaság, giga csatajelentek.Engem főleg ez fogott meg Na meg Neytiri cicije A hadsereg cumói, na még télleg azok nagyon jók lettek. Szárazföldi-légi egyaránt. Női szemmel is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hatalmas ez a vers, jót nevettem rajta. Ámbár kezd off lenni... VEttem az adást főnök! Ez itt nem... Khm... Zóval ez itt a Film 6.0 topic! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Én a következőt várom legfőképp.Mivel a trailerből kiderül, hogy az emberek a rosszak, ezért a film végén lévő monumentális csatában(csak így érhet végett), írtsák az embereket mint a legyeket.Tehát Jake találjon egy olyan módszert(nyilván fog), amivel a high-tech cuccokat a kőkorszaki fegyverekkel rendelkező kék lények le tudják szedni.Hulljanak százasával lefele az égboltról a helikopternek kinéző harci repcsik. Magyarán legyen egy olyan jó érzés, hogy mindenért megfizettek amit tettek. Meggyőztetek.Megnézem a sorozatot.Mi a címe?Firefly? Dzséjt: nyilván nem csak az ILM-re gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Meggyőztetek.Megnézem a sorozatot.Mi a címe?Firefly? Igen igen. NEm sok része van szóval gyorsan le lehet pörgetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Quaritch! Kérem helyesen írni! Még kimondani sem tudom helyesen, nem, hogy leírni. Kortárs... Korpás... Kartács vagy mi? Kuotárcs... Taccs ez a fickó. Én a szokásos Cameroni felhozatalt várom: asztallap egyszerűségű sztori köré frenetikus világot tálalni, benne király karakterekkel, látványos és töménytelen akcióval és szállóigévé avanzsálható beszólásokkal. Ha már egyszer nem Kenzesz... Amúgy elsősorban eddig engem is a lépegetők, röpcsik és ágyúk ragadtak meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Ez olyan Jurassic Parkos feeling, pedig nem is dinókat bámulnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Ez olyan Jurassic Parkos feeling, pedig nem is dinókat bámulnak Hát az én arcomat is lehetne nézni egy ilyen szituban. Majd a moziban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hát az én arcomat is lehetne nézni egy ilyen szituban. Majd a moziban! Nem csoda hogy így bámulnak...Hisz ez már nem Kenzesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Nem csoda hogy így bámulnak...Hisz ez már nem Kenzesz Jóreggelt! Könnyesre röhögtem az arcom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. A Cameron-féle Titanic vége nem teljesen szomorú. Nekem olyasmi, talán egy árnyalattal több pozitívummal, most is megfelelne. Igaz, ha valaki pozitív szereplő meghal a film végén, az még nem jelenti azt, hogy totál szomorú. Majd csak megkapjuk a pozitívabb véget, legalább is remélem Megszámolhatjuk a fűszálakat. Más topicon valaki hisztizett, miért nincs szőrös lény a Pandorán, mások szerint nem néznek ki jól a Navik. Nekem valahogy ilyesfajta kötözködés eszembe sem jutna.... Szerintem fűszál számolásra már nem fog jutni sem idő, sem energia, kell a többi látványra Anyám, ilyen marhaságon fennakadni? Amúgy látta már a filmet, hogy biztos benne, nincsenek szőrös lények? Vagy ezt honnan veszi. Na mindegy, próbálok nem kiakadni ilyeneken. Ami szerintem állati jó még, az a növény és állatvilág, valami gyönyörű, idegen és mégis ismerős Nekem is főképp ez tetszik, leginkább a "sárkányok", amiken repülnek Iszonyú jól néznek ki Még kimondani sem tudom helyesen, nem, hogy leírni. Kortárs... Korpás... Kartács vagy mi? Kuotárcs... Taccs ez a fickó. Én a szokásos Cameroni felhozatalt várom: asztallap egyszerűségű sztori köré frenetikus világot tálalni, benne király karakterekkel, látványos és töménytelen akcióval és szállóigévé avanzsálható beszólásokkal. Ha már egyszer nem Kenzesz... Na kb. én is így vagyok vele, sem így, sem úgy nem megy még a neve, de majd egyszer csak megtanulom Hasonlót várok én is, de leginkább bűvöljön el a moziban mindenestől Jóreggelt! Könnyesre röhögtem az arcom! Hasonlóan, ami nem is olyan könnyű a melóhelyen a gép mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) Hmm, ez nem rossz hír! http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2009/...avatar_vetites/ Szerkesztve: 2009. December 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Kritikusok odáig vannak az Avatarért. Jelölhetik legjobb rendezés, film kategóriában is!!! A tegnapi nap folyamán a Hollywoodi Külföldi Újságírók Szövetségének (HFPA) tagjai megtekinthették James Cameron legújabb "minden idők legdrágább" filmjét (anno ezt a címet a T2, a TRUE LIES és a TITANIC is kivívhatta magának - mindhárom cím bazi nagy siker lett). Az előzetes vetítésre azért volt szükség, mert a HFPA-nak december 9-ig bezárólag látnia kell minden olyan egészestés filmet, amely esélyes lehet a szövetség által megszavazott Golden Globe-díjra. A tegnapi napig csak a legelvetemültebb AVATAR-hájperek gondoltak arra, hogy a film eséllyel indulhat komolyabb kategóriákban (kivéve talán az Oscar "legjobb filmjét", ahol idéntől már tíz címet nominálnak), de a HitFix egy "nagyon megbízható forrást" említett, amely szerint a HFPA tagjai teljesen odáig voltak a filmért, amely immáron jó eséllyel indulhat a legjobb film (dráma) és legjobb rendezés kategóriájában a jövő hét kedden hajnalban (itteni idő szerint délután kettőkor) kihirdetett Golden Globe-jelöltek között. aeonflux blog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Kritikusok odáig vannak az Avatarért.Jelölhetik legjobb rendezés, film kategóriában is!!! aeonflux blog Jake, ugyanezt linkeltem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Én akarok odáig lenni a filmtől A kritikusok nem érdekelnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Igaz, ha valaki pozitív szereplő meghal a film végén, az még nem jelenti azt, hogy totál szomorú. Majd csak megkapjuk a pozitívabb véget, legalább is remélem Mi lenne, ha olyan pozitív vége lenne, mint az Alien3-nak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Kritikusok odáig vannak az Avatarért. No ez egy pozitív kezdet, bár vigyázzunk az ilyen hírekkel Mi lenne, ha olyan pozitív vége lenne, mint az Alien3-nak? Köszi, olyat azért nem kérek, már ha jól emlékszem rá Spoiler: Ez volt a forró izébe esős, öngyilkolós végű, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Avatar A szinkronról: a T4-ből ismerős Sam Worthington, aki a főszereplő katonát, Jake-et alakítja, Széles Tamás hangján szólal meg, ami jó választás, mert ő szinkronizálta Winters századost is az Elit alakulatban. A fenti videórészlet tudósa, Sigourney Weaver az Alien-filmek után hagyományosan Menszátor Magdolnát kapta hangnak (bár a rajongók szerint a 88-as A bolygó neve: Halál-szinkron számít klasszikusnak Farkas Zsuzsával). Zoe Saldana játssza Jake űrlény nőjét, Neytirit, aki Pikali Gerdát kapta, a tökös pilótanőt alakító Michelle Rodriguez pedig Kéri Kittyt. Maffiózók-rajongóknak jó hír: a szemét Quaritch ezredes (Stephen Lang) Kőszegi Ákos, azaz Tony Soprano hangján szólal meg, az okoskodó, nyakkendős Giovanni Ribisit pedig Rajkai Zoltán szinkronizálja (a Maffiózókban ő Christopher Moltisanti). http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Ezek szerint Weaver trailer szinkronja ment a kukába Amúgy jónak tűnik a szinkronválasztás továbbra is a többiek részéről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Köszi, olyat azért nem kérek, már ha jól emlékszem rá Az biza Jók ezek a szinkronhangok. Weavernek én reménykedtem, hogy Menszátor Magdolna lesz a hangja. Az öreg Weaverhez az illik (bár Ripley karakteréhez, legalábbis az AR-ig Farkas Zsuzsa jobb volt, én is őt szeretem). A trailerben nem tudom, ki adta neki azt a hangot, de ha az lett volna a moziban is, lefejeltem volna a szemközti széket kínomban. Pikali Gerda meg a kedvenc női szinkronhangom (NCIS-ben ő Ziva hangja), és úgy tűnik, elindult örökös Saldana hangnak, mert a Star Trekben is ő szinkronizálta. Szélesi Tamás jöhet, már a TS-ben is jó volt Sam bácsinak. Kőszegi Pike kapitány és Mace Windu után már nem is csoda, hogy megint egy marcona vezetőt kapott (és hát az AR-ben is szinkronizált, szóval végigment majdnem minden kedvenc szériámon, hátha beáll az Avatar is melléjük ). Kéri Kitty oks, nem is először szinkronizálja Rodriguezt (nem ő volt a trailerben, ugye?). Rajkai Zoltán, ő sem a hajégnekállító színészeink közül van, hál' isten. Klafa, egész tisztes hangokat válogattak össze. Most már csak jó hangmérnököt, jó szinkronrendezőt és jó fordítót kérek melléjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Kíváncsi vagyok, hogy hogy oldották meg a leszinkronizálást. ( Gondolom már elkészültek vele) Vajon ők is csak ajakmozgást kaptak, mint az SW 3 szinkronszínészei ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) No ez egy pozitív kezdet, bár vigyázzunk az ilyen hírekkel Ha egy látványfilm ilyen pozitív visszhangott kapott a kritikusoknál (már ha tényleg mondtak olyat, hogy a film díj-esélyes, mert azért az egész csak "állítólag" volt így), akkor ott nagy baj nem lehet. AvatarA szinkronról: Mégis jó lesz az, hogy szinkronosan nézzük, Széles Tamás és Kőszegi Ákos hangját kifejezetten szeretem. Szerkesztve: 2009. December 8. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Reynolds szerint Tarantino lenne a megfelelelő rendező a Deadpool mozihoz "Az már biztos, hogy Ryan Reynolds lesz a főszereplője a Deadpool mozinak, a producereknek nem probléma, hogy a színész a konkurens képregénykiadó egyik hősét, a Zöld Lámpást is el fogja játszani. Reynolds azt mondta, hogy a Deadpool filmet Quentin Tarantinonak vagy valami hozzá hasonló rendezőnek kell ledirigálni. Csak hát ezzel két baj is van, hogy Tarantino eddig a saját forgatókönyve alapján dolgozott és hogy a film készítőinek már van egy listája a szóba jöhető rendezőkről. Tarantinonak egyébként felajánlották a Zöld Lámpás film rendezését is, de elutasította, ha mégis ő készíthetné el a Deadpoolt, akkor biztos, hogy a főhős előadna pár vicces monológot. A Fox a forgatókönyv megírására leszerződtette Rhett Reeset and Paul Wernicket, nekik a Zombielandet köszönhetjük. Remélhetőleg jobb munkát végeznek, mint David Benioff a Wolverine-nel." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Mégis jó lesz az, hogy szinkronosan nézzük, Széles Tamás és Kőszegi Ákos hangját kifejezetten szeretem. Az ezredes úrnak én inkább Gáti Oszkárt választottam volna, de Kőszegi sem lesz rossz, remélem. Szeretem amúgy a hangját, de Lang hangja kicsit kicsit - nem is tudom megfogalmazni - reszelősebb tán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Az ezredes úrnak én inkább Gáti Oszkárt választottam volna, de Kőszegi sem lesz rossz, remélem. Szeretem amúgy a hangját, de Lang hangja kicsit kicsit - nem is tudom megfogalmazni - reszelősebb tán.Én bízok Kőszegi Ákosban, hogy sikerül megoldania az átmenetet a simulékony, lágy tónusból ( ugye ez nagyon is illenne ahhoz a jelenethez amikor Kuaritcs Jake-el beszél, hogy visszaadja a lábát ha teljesíti a küldetését), illetve majdan a teljesen megőrült karakterhez egy dűhös, kegyetlen hangváltás, amikor mindenen és mindenkin átgázol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.