Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Nem kell használni a spoilert, engem nem igazán érdekel, sőt szeretem a spoilereket 1x szívtam meg eddig, amikor betartottam, hogy nem spoilerezek. A Terminátor 4-nél. Az egy akkora nagy csalódás volt számomra a 3. azaz a Terminátor-saga legjobb része után, hogy már komolyan azon voltam, hogy sírok, mert annyira nem jött be Szóval mostmár nem tud lázba hozni a spoiler, de mivel eddig mindent elolvastam az Avatárral kapcsolatban, amit itt belinkeltetek, ez azért váratlanul ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Az egy akkora nagy csalódás volt számomra a 3. azaz a Terminátor-saga legjobb része után, Nekem a harmadik tetszik legkevésbé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Nekem a harmadik tetszik legkevésbé! Mint sokaknak Ehhez hozzá kell szokni, hogy nekem valami nagyon elrontott ízlésem és felfogásom van, de ezt a többiek már megszokták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Mert lenézett rá, egy hullazsákban feküdt! Nézd vvissza! De tény, vigyázzunk ilyesmikre, van, aki tényleg minimális cuccot nézett:) Majd jövőhétfőn! :D Ha jól emlékszem akkor már tavaly is volt róla szó, amikor kikerültek a karakterek szerepkörei És ez kb annyira informatív jelleggel bír, mint az, hogy van a filmben egy női pilóta ( Rodrigez) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Mint sokaknak Ehhez hozzá kell szokni, hogy nekem valami nagyon elrontott ízlésem és felfogásom van, de ezt a többiek már megszokták Ahh, ilyenkor mondom mindig, nem vagyunk egyformák...szerencsére. Ha mindenki ugyanazt szeretné, ugyanúgy, de baromiunalmas is lenne minden! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Nekem a harmadik tetszik legkevésbé! Nekem is Mint sokaknak Ehhez hozzá kell szokni, hogy nekem valami nagyon elrontott ízlésem és felfogásom van, de ezt a többiek már megszokták Sebaj, megszoktuk már mi is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Sebaj, megszoktuk már mi is Igen, pont rátok céloztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Igen, pont rátok céloztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Mert... Totál azt hittem,hogy ezt mindenki tudja, mivel már régebbről ismert sztorielem. Hát nem... Mert lenézett rá, egy hullazsákban feküdt! Nézd vvissza! Én még a hullazsákra sem emlékszem, de ha még fekszik is valaki egy zsákban, arról miért kéne automatikusan tudnom, hogy a bátyja? Ha jól emlékszem akkor már tavaly is volt róla szó, amikor kikerültek a karakterek szerepkörei És ez kb annyira informatív jelleggel bír, mint az, hogy van a filmben egy női pilóta ( Rodrigez) Hát, talán valaki direkt nem olvasott el még ilyen "karakterek szerepkörei" dolgot sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Én még a hullazsákra sem emlékszem, de ha még fekszik is valaki egy zsákban, arról miért kéne automatikusan tudnom, hogy a bátyja? Spoiler: Mert az ikerbátyja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ezt a bátyó dolgot életemben nem hallottam.Ha lehet vigyázzunk ilyenekre vasárnapig.A tarilerben én sem emlékszem zsákra, de Dzséjt jól megfogalmazta.Ha lett is volna nem tudható, hogy az ki.Elvégre John Rambo is lehet, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Nincs is bátyám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Jake, én azt hittem te minden trailer megnéztél Vagy csak néztél és nem láttál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Hát nem...Én még a hullazsákra sem emlékszem, de ha még fekszik is valaki egy zsákban, arról miért kéne automatikusan tudnom, hogy a bátyja? Spoiler: Mert egyformák. Teljesen egyformák A feje, felsőteste látszott. És tényleg csak azé mertem a védelmükre kelni, mert Trailerben volt És mert ezt én sem éreztem volna spoilernek. Nem egy hogy készült cucc extra spoileres dolga volt. ELNÉZÉST! Tenném ezt is spoiler megé, de nem tudom, hogy kell :D Heeeelp! Szerkesztve: 2009. December 14. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ezt a bátyó dolgot életemben nem hallottam.Ha lehet vigyázzunk ilyenekre vasárnapig.A tarilerben én sem emlékszem zsákra, de Dzséjt jól megfogalmazta.Ha lett is volna nem tudható, hogy az ki.Elvégre John Rambo is lehet, nem? Finoman fogalmazom. Mert teljesen egyértelmű a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Este jutott egy ötlet a fejembe az Avatarról. Van egy olyan furcsa érzésem, hogy Jake bátyja nem halt meg Lehet, hogy Avatar testben él valahol. Jake bátyja még a Földön halt meg. Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Tenném ezt is spoiler megé, de nem tudom, hogy kell :D Heeeelp!Az üzenet bírásakor a bal oldalon van olyan, hogy gyors hozzáférés és abban a 5. lehetőség a spoiler gomb. Arra rákattintasz és beírod azt az üzenetet amit el kíváncs rejteni. Majd ok-ra katt és mehet a küldés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Tessék. Köszi, Rog. Nem ezt az előzetest láttam, mert az sokkal rövidebb volt, és csak a csatákból mutattak villanásnyi részleteket, ami engem inkább elborzasztott, mintsem kedvet csinált volna a filmhez. Ez a trailer sokkal jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Jake bátyja még a Földön halt meg. No ezt nem tudtam. De teszem azt, a programban még dolgozhatot. Én bízok valami hasonló fordulatban Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) No ezt nem tudtam. De teszem azt, a programban még dolgozhatot. Én bízok valami hasonló fordulatban Sajna nem, még épp' csak elkezdték "tenyészteni" az avatárját. Ezért kellett Jake, hogy ne vesszen kárba az a rahedli pénz, amit a testvérébe fektettek. Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Sajna nem, még épp' csak elkezdték "tenyészteni" az avatárját. Ezért kellett Jake, hogy ne vesszen kárba az a rahedli pénz, amit a testvérébe fektettek. Valahol érthető. De azért nagy szám lett volna ha a na'vik már ismerték volna a testvérét. Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Köszi, Rog. Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Finoman fogalmazom. Mert teljesen egyértelmű a dolog. Akkor valami baj lehet frenkie-vel és velem, mert nekünk ez valahogy ne pottyant le. Pedig hát az Alitar vágása közben szó szerint képkockáról képkockára vettem a trailert, de hullazsák nem tűnt fel (különben kerestem volna rá jelenetet az Aliensből ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Akkor valami baj lehet frenkie-vel és velem, mert nekünk ez valahogy ne pottyant le. Pedig hát az Alitar vágása közben szó szerint képkockáról képkockára vettem a trailert, de hullazsák nem tűnt fel (különben kerestem volna rá jelenetet az Aliensből ). Utánanézek holnap, melyikben is van. Legrosszabb esetben azt tudom elképzelni, hogy összemosódott nekem két jelenet. Ennyinél már könnyen előfordulhat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Stephen Lang, aki játssza az ezredest, nagyon legatyásodott a forgatás óta... Kép róla a londoni premierről Tiszta beesett arc stb...nincs jó bőrben A filmben mennyire másabb, hihetetlen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Akkor valami baj lehet frenkie-vel és velem, mert nekünk ez valahogy ne pottyant le. Pedig hát az Alitar vágása közben szó szerint képkockáról képkockára vettem a trailert, de hullazsák nem tűnt fel (különben kerestem volna rá jelenetet az Aliensből ). Na, megnéztem. Ez lenne az "nyilvánvalóan kiderül a trailerből" jelenet? Mert ezen kívül semmiféle hullazsákra utaló momentumot nem láttam... http://images.netbag.hu/20091214/22132619018.png Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Utánanézek holnap, melyikben is van. Legrosszabb esetben azt tudom elképzelni, hogy összemosódott nekem két jelenet. Ennyinél már könnyen előfordulhat! Ha kiderül, hogy nincs is benne a trailerben, a poéngyilkosok fizetnek nekünk egy kört, rendben frenkie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Stephen Lang, aki játssza az ezredest, nagyon legatyásodott a forgatás óta...Kép róla a londoni premierről Tiszta beesett arc stb...nincs jó bőrben A filmben mennyire másabb, hihetetlen... Szerintem egyszerűen hulla fáradt. Volt a napokban Párizsban, Moszkvábn, Londonban. Csoda hogy kész van? Azé mégiscsak 57... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ha kiderül, hogy nincs is benne a trailerben, a poéngyilkosok fizetnek nekünk egy kört, rendben frenkie? Hehhe, én csak védtem őket! :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hehhe, én csak védtem őket! :D :D Még rosszabb, mert minket kellett volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.