Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Képregény őrültek figyelem:

http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=22584

Ez a pók szvsz elég jól néz ki... Kicsit mintha tanultak volna a sincityből, hogy miként kell egy comicnak kinéznie a vásznon. Ha a film is ilyen lesz, rohanok majd megnézni :angry:

Lejjebb már volt ez a kép Priestől, de azért köszi. :D Én inkább a Sin City 2-t várom, a pókember nem hoz lázba (lehet, hogy azért mert csak a gyengus első részt láttam? :cry: )

Hozzászólás ideje:
Lejjebb már volt ez a kép Priestől, de azért köszi. :) Én inkább a Sin City 2-t várom, a pókember nem hoz lázba (lehet, hogy azért mert csak a gyengus első részt láttam? :roll: )

A második sem sokkal jobb...

Az új rész nem az első két minősége miatt érdekel, hanem mert bármi, amiben ilyen dögös képek vannak, számíthat az érdeklődésemre (no meg persze a pókregényeket tucatszámra faltam kiskoromban :) ).

Amúgy persze, a SinCity 2. azért más kategória...

Hozzászólás ideje:
Yodamester, a linken az alsó vagy a felső ruha lesz benne a filmben?

Az alsó a hivatalos, úgyhogy valszeg az lesz. A felső az fan-art, nekem jobban tetszik, mint a hivatalos.

Hozzászólás ideje:

Kösz, csak most vettem észre a hozzá tartozó szöveget :roll:

A felső szerintem is jobb.

Remélem a film is sötétebb hangulatú lesz.És a poster hangulata azt sugallja.

Emlékezetül a régi poster teaserek:

11313a.jpg

Spiderman_2_teaser_01.jpg

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:

A fan-art nagyjából mindenkinek jobban tetszik mint a hivatalos (engem is beleértve :) ). Sajnos semmit se lehet tudni arról, hogy hogy is fog kinézni a -végleges- fekete ruha. Akkora hírzárlat van az új jelmez és Venom készítőinek kilétéről mint ha valami nemzetbiztonsági titok lenne (amit tudni lehet, hogy a Steve Johnson' Edge FX (Dr.Octopus) anno kiesett a Venom versenyből (pedig a terveik iszonyatossan durvák voltak :) be is zárt egy időre a cég-Spielberg WoTW-je miatt indult újra- ezek után kiváncsi vagyok ki tudott jobb koncepcióval előállni (vagy rosszabbal, ugyan is pont ez történt az F4 Thingje kapcsán is

- az Edge FX és az ADI is jobb terveket adott le mint a Spectral Motion :roll: ). Jöhetne még pár kép! :)

Volt valami arról lentebb, hogy csak 3 Spidermen film lesz; ez a Sony legnagyobb hasznot hozó beruházása nem fognak megállni 3-nál, ha csak nem bukik meg nagyon durván az új film, ami az előző kettő sikerét ismerve szinte kizárt.

Szerkesztve: - Priest

Hozzászólás ideje:
"A fan-art nagyjából mindenkinek jobban tetszik mint a hivatalos (engem is beleértve )"

Akkor én kivétel vagyok :roll:

Nekem az alsó jobban bejön.

Donát.

:)

Hozzászólás ideje:

Tegyük hozzá, hogy én még egyetlen pókember képregényt sem láttam életemben, de a filmek nekem tetszettek :roll:

Mindenesetre, nekem az alsó kép jobban tetszik, bár nem tudom kit ábrázol. Gondolom nem pókicát, mert valami Venomot említettek itt lentebb.

Donát.

Hozzászólás ideje:

Jah :roll: Hát igen... ez köb olyan volt, mint amikor egyik osztálytársam elkezdi:

Tudod, a nemrég kijött Star wars részben... tudod, amikor az a barna, tar fejű csávó leakarja gyakni azt a zombit... azt a shit-lordot... na... figyi már, akkor miért változik át a tetűnek a feje?

Hát köb én is ennyit értek a pókemberhez :)

Donát.

Hozzászólás ideje:
Kissé Spawn feelinges. :roll:

McFarlane mester soha se tagadta, hogy a Spawnt már meglévő hősökből rakta össze. :)

Hozzászólás ideje:

A képregény első részére még emlékszem gyerekkoromból, sőt, nekem még a Zöld Manó és Octopus doki sem volt ismeretlen, de Venom már igen. Több gonoszra sem emlékszem, tehát az első két résszel kifújtak az ismerős gonoszok, így izgalmasabbnak ígérkezik innentől a sorozat. Rajzfilmen mióta van? Nekem ez is új.

Hozzászólás ideje:
Na én is így vagyok ezzel. Azért a Zöld manót, meg oktopusz ismerem. Meg volt valami öreg nő, aki a pókhálót font, és így az időben átküldözgette Pókembert, meg a jókat. Hogy is hívták?

Donát.

Madame Web

Hozzászólás ideje:
Az lesz az, csak a magyar neve sem ugrik be (nem az volt, hogy Pókháló?)

Donát

Na erről fogalmam sincs ! :roll:

Hozzászólás ideje:
"A fan-art nagyjából mindenkinek jobban tetszik mint a hivatalos (engem is beleértve )"

Akkor én kivétel vagyok :D

Nekem az alsó jobban bejön.

Donát.

Én meg először észre sem vettem, hogy a két kép különbözik. :D

Csodálkoztak is, hogy miért rakták egymás alá kétszer ugyan azt a képet. Csak mikor írtátok itt, hogy az alsó jobban tetszik, akkor néztem meg , hogy tényleg nem ugyanolyan.

Számomra akkor is tök egyformák. :D

Hozzászólás ideje:

Ma volt szerencsém megnézni a Doomot. Kicsit még paráztam is rajta, de ez azt hiszem a játéknak volt köszönhető. Tetszett, de a végén az a verekedés, hát az valami borzalom. Mit keres verekedés Doomban? Ez nem a Mortal Combat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.