Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az avatar beállt a sorba. Azért a Vader-Quaritch összehasonlításon jót nevettem. Mondjuk az Obi-Wan-Augustine se kevésbé viccesebb. Csak nem elképzelted az : Én vagyok az apád dolgot? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Csak nem elképzelted az : Én vagyok az apád dolgot? :) Inkább az késztetett kacajra, hogy egy akkora ikonnal mint Vader, hogyan lehet együtt említeni egy két hete felbukkant karaktert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Érdekességnek jó ez a tábla, de sok értelme nincs szerintem egy ilyen részletes összehasonlításnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Azért hihetetlen hogy a szociális helyeken mennyi verziója van az Avatarnak. Egy új filmnél nem láttam ennyi fajtát.720p verzió a legfrissebb, mozis verziós HD minőségben Ezen én is szakadtam Más. JCVD Megnéztem és borzalmasat csalódtam. Idén már dupla dózisban, ugye a G.I: Joe után. Gyerekek, piszok nagy film. Kicsit olyan szagú mint a Pankrátor, kicsit mint a Vaskabátok.....élvezet a négyzeten. Nemhogy a lentebbi 25-ös listába tenném, de simán az első tízbe. Szép volt a belga "sztártól" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Oldie, remélem nem felejtetted eé, hogy a kedvenc filmed az Álom.net kedden fél 8-kor lesz a Retken Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Oldie, remélem nem felejtetted eé, hogy a kedvenc filmed az Álom.net kedden fél 8-kor lesz a Retken Hé, erre én akartam a te figyelmedet felhívni ! Amúgy mi az, hogy kimaradt a 25-ös listából?! Úgy tudtam, hogy percenként nyomtad rá a 10-es értékelést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ez az igazán szép lista. Top Sci-fi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ez az igazán szép lista. Top Sci-fi Ez tényleg remek lista Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ez tényleg remek lista És ez mentes minden szubjektív tényezőtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. És ez mentes minden szubjektív tényezőtől. Igen, de egy bizonyos szempontja még eléggé képlékeny... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Igen, de egy bizonyos szempontja még eléggé képlékeny... Valóban. Valószínűleg az első hatban lesz. Az NH-t nem fogja letaszítani a trónról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Valóban. Valószínűleg az első hatban lesz. Az NH-t nem fogja letaszítani a trónról. Hát igen, akkoriban még csak a moziban lehetett filmeket nézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hát igen, akkoriban még csak a moziban lehetett filmeket nézni... Már akkor is volt videó. De amúgy sokkal szórakoztatóbb film az ANH szvsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. (szerkesztve) Már akkor is volt videó. De amúgy sokkal szórakoztatóbb film az ANH szvsz. Ja, de csak pár évvel később jelentek meg a filmek videón, meg persze nem volt annyira elterjedt a technika. Még ilyen re-release-k is voltak(persze vannak manapság is, csak nem olyan sok), pl. az SW-t 78-ban és 79-ben is moziba küldték. Szerkesztve: 2009. December 27. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Boxofficemojoról: AVATAR Domestic: $212,268,000 + Foreign: $402,900,000 = Worldwide: $615,168,000 Jesszusom több mint 600 millió dollár 10 nap alatt!!! Szerintem ez a gyorsaság új REKORD! Egyszerűen hihetetlen. Go Avatar go! Egy szörny ez a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ez tényleg hatalmas szám. Gratula neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Már nyereséges is.Nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Még péntek este láttam egy csodálatos animációs filmet a gyermeki elméről és a karácsonyról.Polar Expressz volt a film címe.Hát nagyon meghatott néhány jelenete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Mondom én, le fogja előzni a Titanicot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. (szerkesztve) És a King Kong csinált 550 milliót pár éve összesen. Hihetetlen Szerkesztve: 2009. December 27. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Már nyereséges is.Nem semmi. Ahhoz azért még kéne 100 misi amiban, de már dörzsölhetik a kezüket a befektetők. Az árát, még ha a külhoni forgalmazók jussát le is vonják, valószínűleg már visszahozta. Ha erre még rálapátol száz miskát, már háváj dzidzsi a hollywoodi rudiknak, mert akkor aztán maxi nyereséges a film Márpedig rátesz, szvsz mire kimegy a mozikból, amiban már meglesz a 600 milla is. És remélem, hogy az idei év két idegenes-jövőben játszódós-űrhajós filmjének eme hatalmas sikere (mert a Star Trek is szépen tarolt ugye) visszahozza a mozikba azt az időt, mikor Dunát lehetett rekeszteni az idegenes-jövőben játszódós-űrhajós filmekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Dzséjt: Többek között én is ezért szurkolok annyira az Avatarnak Ha baromi nyereséges lesz, jöhet a HALO és a Mass Effect mozi is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ha baromi nyereséges lesz, jöhet a HALO és a Mass Effect mozi is :) Csak jó kezekbe kerüljenek, ne Uwe Boll meg Paul W. S. Anderson vagy hasonszőrű mesteremberek álljanak nekik. Pláne a Mass Effectnek, mert akkor balhé lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. És a King Kong csinált 550 milliót pár éve összesen. Hihetetlen A KK egy nagy rakás sz*r volt. Nem csoda, hogy beelőzi az Avatar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Igen, a King Kong valami botrányosan rossz volt.Alig vártam, hogy vége legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Pedig az első óra és az utolsó fél óra bíztató benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Igen, a King Kong valami botrányosan rossz volt.Alig vártam, hogy vége legyen. Dzséjt: Szerintem január végére simán megvan az Usa-ban az 500 milka.Zsebpénznek meg jó lesz a worldwide bevétel.És még hol van a dvd-kiadás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Dzséjt: Szerintem január végére simán megvan az Usa-ban az 500 milka.Zsebpénznek meg jó lesz a worldwide bevétel.És még hol van a dvd-kiadás?Zsebpénznek? Amcsin kívül sokkal többet hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Zsebpénznek? Amcsin kívül sokkal többet hoz. Na de abból a készítők már nem sokat látnak. Az a külföldi forgalmazóké. Dzséjt: Szerintem január végére simán megvan az Usa-ban az 500 milka.Zsebpénznek meg jó lesz a worldwide bevétel.És még hol van a dvd-kiadás? Megeshet, majd elválik. Esélye van rá. A DVD meg valószínűleg majd rendesen megfejeli, de szerintem igazi kánaán a Blu-ray kiadás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.