Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Láttam én is ott az ep3-at, akkor mégsem éreztem, hogy rossz lenne. Persze ez régen volt :pfff:
Sokkal sötétebb volt a képe, megkérdeztem miért, az volt a válasz, nincs pénz kicserélni jobbra az izzót.
Hozzászólás ideje:
A Mom Park már évek óta haldoklik, már a ROTS is szar volt ott, pedig az már 4 éve volt. Akihez ennyi idő alatt nem jutott el, hogy a MOM egy nagy adag valami az süket :pfff:
Én az elmúlt években szinte kizárólag csak a MOM Parkba jártam mivel csak ott képesek eredeti nyelven adni filmeket, és soha semmi panaszom nem volt. A kép tűéles, szemben mondjuk a Duna Pláza mozijánál ami tényleg egy katasztrófa minőség szempontjából.

Mondjuk a legjobb élmény még mindig az Aréna Plázában van, és most nem az IMAX-ről beszélek. A TDK-t ott néztem éjszakain és le a kalappal mert tényleg mindenben a legkorszerűbb.

Hozzászólás ideje:

No megnéztem a Mélység Titikát. :pfff: Asszem ez a film ma nagyobb fröcsögésre késztethetné az intelektuel nézőket mint az Avatar. ;)

Nekem bejött minden bájával, bakijával, atmoszférájával, világmegváltó gondolatával. :P Érdekes, hogy valamiért a Dolog című film ugrott most be róla, ezekkel a szűk folyósós jeleneteivel ;)

Hozzászólás ideje:

The brothers Bloom

Könnyű kis szórakoztató film egy szélhámos testvérpárról, tetszett ;)

The ugly truth

Gerard Butlert amúgy imádom, ebben a sztoriban kifejezetten szétnevettem magam rajta a film első órájában, az utána következő fél óra meg elmegy kategória :pfff:

Hozzászólás ideje:
Nehogy komolyan vegyetek, én csak poénkodok. Gőzöm sincs, honnan van a jelenet, csak hasra vágtam.

Viszont szerintem is eltaláltad, még ha viccnek is szántad. El tudom képzelni a jelenetet.

Hozzászólás ideje:
Nehogy komolyan vegyetek, én csak poénkodok. Gőzöm sincs, honnan van a jelenet, csak hasra vágtam.

Ja, de

Spoiler:

Tsu'tey halála elég nagy spoiler... :pfff:

Hozzászólás ideje:

Szerintem kizárt, hogy beletrafáltam.

Spoiler:

Mert itt Jake avatar teste működik. Viszont az ezredessel vívott harc után ugye a szellemátvivő kütyü kissé rossz levegőjű lett, úgyhogy azt Jake már nem használhatta. Azt meg kétlem, hogy Tsu Tey-t addig nem keresték, amíg hazarúgdosták az embereket a Hell's Gate-ről.

Hozzászólás ideje:
Aú, ezt most talán kicsit benéztük, de sebaj :P Mert egyébként tényleg jó ötlet volt ;)

Nem baj, de elképzelni érdekes volt! :pfff: Így is, úgy is sajnálom.

Hozzászólás ideje:

Ma újra láttam az Avatart 3D-ben, a Lurdy-házban, és még jobban tetszett, mint elsőre! Pedig a látvány már nem volt akkora meglepetés, de valahogy több részletre tudtam már figyelni, ami az élményt még teljesebbé tette. Beigazolódott, hogy a történet is jó, mert ugyanúgy jött a bizsergés egyes momentumoknál, mint a múltkor, sőt még jobban. Ez a film nem a 3D miatt jó, most már én is úgy gondolom. :)

Az IMAX-hoz képest nem láttam különbséget a kép minőségében, csupán a vászon nagysága volt kisebb, de most is középen ültünk, és nagyon jól lehetett látni.

Hozzászólás ideje:

Bizony, nincs nagy különbség a kettő között, inkább csak a vászon meg a terem :) Attól függetlenül még mindig fűzöm családot már említett okok miatt az IMAX-vetítésre :)

Hozzászólás ideje:
Attól függetlenül még mindig fűzöm családot már említett okok miatt az IMAX-vetítésre :)
Ha nem sürgős, akkor egyszer érdemes odamenni mindenképp, mert azért más, mint egy normál moziterem, az biztos. :)
Hozzászólás ideje:
Ha nem sürgős, akkor egyszer érdemes odamenni mindenképp, mert azért más, mint egy normál moziterem, az biztos. :)

Csak az a tök jó, hogy január 13-áig le vannak foglalva a legjobb helyek. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.