MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Láttam én is ott az ep3-at, akkor mégsem éreztem, hogy rossz lenne. Persze ez régen volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Láttam én is ott az ep3-at, akkor mégsem éreztem, hogy rossz lenne. Persze ez régen volt Sokkal sötétebb volt a képe, megkérdeztem miért, az volt a válasz, nincs pénz kicserélni jobbra az izzót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. A Mom Park már évek óta haldoklik, már a ROTS is szar volt ott, pedig az már 4 éve volt. Akihez ennyi idő alatt nem jutott el, hogy a MOM egy nagy adag valami az süket Én az elmúlt években szinte kizárólag csak a MOM Parkba jártam mivel csak ott képesek eredeti nyelven adni filmeket, és soha semmi panaszom nem volt. A kép tűéles, szemben mondjuk a Duna Pláza mozijánál ami tényleg egy katasztrófa minőség szempontjából.Mondjuk a legjobb élmény még mindig az Aréna Plázában van, és most nem az IMAX-ről beszélek. A TDK-t ott néztem éjszakain és le a kalappal mert tényleg mindenben a legkorszerűbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Gondolom, azért is, mert új A többi mozinak meg korszerűsítenie kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Azért egy hagyományos termet ne mérjünk egy digitális teremhez. Nekem a Westend 3-as terme csillagos ötös RealD tekintetében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Csak hétvégén ennyien látták az Avatart: http://twitter.com/filmklub/statuses/7126310798 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szép eredmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. No megnéztem a Mélység Titikát. Asszem ez a film ma nagyobb fröcsögésre késztethetné az intelektuel nézőket mint az Avatar. Nekem bejött minden bájával, bakijával, atmoszférájával, világmegváltó gondolatával. Érdekes, hogy valamiért a Dolog című film ugrott most be róla, ezekkel a szűk folyósós jeleneteivel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. angol nyelvű második Inception tréler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. angol nyelvű második Inception trélerJöhetne a magyar is. Érdekes film lesz az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. törölt jelenetes utolsó mohi... vagyis Avatar fotó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. The brothers Bloom Könnyű kis szórakoztató film egy szélhámos testvérpárról, tetszett The ugly truth Gerard Butlert amúgy imádom, ebben a sztoriban kifejezetten szétnevettem magam rajta a film első órájában, az utána következő fél óra meg elmegy kategória Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. törölt jelenetes utolsó mohi... vagyis Avatar fotó Teljesen olyan érzésem van, mintha egy haldokló körül állnának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Teljesen olyan érzésem van, mintha egy haldokló körül állnának. Spoiler: Szerintem meglelték Cu Tej törött testét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Dzséjt, spoiler! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hmm... tényleg, valahogy nem tudtam elsőre hova tenni ezt a képet, de így okésnak érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Spoiler: Ha télleg Tsu'Tey, akkor sajnálom, hogy ez is kimaradt. Egyik kedvenc Navim lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nehogy komolyan vegyetek, én csak poénkodok. Gőzöm sincs, honnan van a jelenet, csak hasra vágtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Attól még lehet jó, amit írtál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nehogy komolyan vegyetek, én csak poénkodok. Gőzöm sincs, honnan van a jelenet, csak hasra vágtam. Viszont szerintem is eltaláltad, még ha viccnek is szántad. El tudom képzelni a jelenetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nehogy komolyan vegyetek, én csak poénkodok. Gőzöm sincs, honnan van a jelenet, csak hasra vágtam. Ja, de Spoiler: Tsu'tey halála elég nagy spoiler... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerintem kizárt, hogy beletrafáltam. Spoiler: Mert itt Jake avatar teste működik. Viszont az ezredessel vívott harc után ugye a szellemátvivő kütyü kissé rossz levegőjű lett, úgyhogy azt Jake már nem használhatta. Azt meg kétlem, hogy Tsu Tey-t addig nem keresték, amíg hazarúgdosták az embereket a Hell's Gate-ről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. (szerkesztve) Ja, de Tsu'tey halála elég nagy spoiler... De nem írtam, hogy Meghal. De azért spoilerbe teszem Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Aú, ezt most talán kicsit benéztük, de sebaj Mert egyébként tényleg jó ötlet volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Aú, ezt most talán kicsit benéztük, de sebaj Mert egyébként tényleg jó ötlet volt Nem baj, de elképzelni érdekes volt! Így is, úgy is sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Ma újra láttam az Avatart 3D-ben, a Lurdy-házban, és még jobban tetszett, mint elsőre! Pedig a látvány már nem volt akkora meglepetés, de valahogy több részletre tudtam már figyelni, ami az élményt még teljesebbé tette. Beigazolódott, hogy a történet is jó, mert ugyanúgy jött a bizsergés egyes momentumoknál, mint a múltkor, sőt még jobban. Ez a film nem a 3D miatt jó, most már én is úgy gondolom. Az IMAX-hoz képest nem láttam különbséget a kép minőségében, csupán a vászon nagysága volt kisebb, de most is középen ültünk, és nagyon jól lehetett látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Bizony, nincs nagy különbség a kettő között, inkább csak a vászon meg a terem Attól függetlenül még mindig fűzöm családot már említett okok miatt az IMAX-vetítésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Attól függetlenül még mindig fűzöm családot már említett okok miatt az IMAX-vetítésre Ha nem sürgős, akkor egyszer érdemes odamenni mindenképp, mert azért más, mint egy normál moziterem, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Ha nem sürgős, akkor egyszer érdemes odamenni mindenképp, mert azért más, mint egy normál moziterem, az biztos. Csak az a tök jó, hogy január 13-áig le vannak foglalva a legjobb helyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Na ezért is mentünk mi a Lurdy-ba. Ott 4-5 napja szabadon választhattam ülőhelyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.