Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Az Új Holdban lévő szerepéről is mondhatsz pár dologot, úgy is tudjuk, hogy az a kedvenc filmed Nem láttam még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ennek a Zoe Saldanának ne lenne ilyen bumszli orra és akkor simán mondanám neki, hogy Jöjjön be. Én így sem csapnám rá az ajtót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Én így sem csapnám rá az ajtót Főleg nem az orrára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Szerintem nincs is nagy orra: http://img193.imagevenue.com/img.php?image...122_1004lo.jpg# http://img31.imagevenue.com/img.php?image=...3_122_44lo.jpg# http://img146.imagevenue.com/img.php?image..._123_443lo.jpg# Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Széles. Nem tetszik. Amúgy jó hús Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Széles. Nem tetszik. Amúgy jó hús Húzz zacskót a fejére, oszt kész Mondták már, hogy válógatós vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (azért "megtiszteltem" annyival, hogy írtam róla pár gondolatot: Elolvastam, teljesen egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Húzz zacskót a fejére, oszt kész Mondták már, hogy válógatós vagy? Eh, csak véleményeztem az egyetlen látható "hátrányának" tárgyát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. A hajam végit szívesen összekapcsolnám Zoe hajával, meg kell hagyni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Dzséjt említettem már, hogy bírom a stílusodat? Írhatnál egy ilyen cikket az Avatarról is, örömmel olvasnám el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Írhatnál egy ilyen cikket az Avatarról is, örömmel olvasnám el Írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Akit érdekel , jó kis képek az Avatarból, az EW friss számából Naná, hogy érdekel Köszi Semmi baj Zoé orrával, nagyon szép az a csaj Phobos, pedig be volt ide linkelve az a cikk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Jó, de itt jót ír róla. Írjon rosszat, arra értettem, hogy szivesen olvasnám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Dzséjt említettem már, hogy bírom a stílusodat? Írhatnál egy ilyen cikket az Avatarról is, örömmel olvasnám el Írjak egy ilyet az Avatarról War of the Worldsos stílusban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Elolvastam, teljesen egyetértek. Elolvastam én is, nagyon jó írás volt, néhol vigyorogtam is rajta Olyan igazi Dzséjt-féle cikk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Írjak egy ilyet az Avatarról War of the Worldsos stílusban? Aha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Aha Na akkor a közeljövőben elkövetek egy ilyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (szerkesztve) Made in Hungária: Remek kikapcsolódás volt, jó zenékkel és hangulattal Kinsey: Anno a moziban szerettem volna látni, de valahogy nem jutottam el addig, csak most néztem meg az amerikaiak szexuális életét kutató biológusról szóló filmet Jó volt Szerkesztve: 2010. Január 17. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Na akkor a közeljövőben elkövetek egy ilyet Negatív hangvételűt, ahogy Phobos kérte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Negatív hangvételűt, ahogy Phobos kérte? Ne bánkódj, tökéletes film sosem születhet, az Avatar meg jó messzire áll tőle. Lesz mit írnia Dzséjtnek és már előre leborulok a nagysága előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Negatív hangvételűt, ahogy Phobos kérte? Csak kukacoskodóst, olyan jóféle élő (otthon)fába is belekötőset Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ne bánkódj, tökéletes film sosem születhet, az Avatar meg jó messzire áll tőle. Lesz mit írnia Dzséjtnek és már előre leborulok a nagysága előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ó, nem is tudtam, hogy Dr. Evil is megnézte az Avatart Minő meglepetés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Nekem megvan az eredeti, ötvenes években készült változata is Meg kéne már néznem Azt még én se láttam. Most viszont ott ragadtam a TV előtt. Jó kis film ez, bár néhol brutális, néhol depressziós. Olyan évente újranézős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Írjak egy ilyet az Avatarról War of the Worldsos stílusban? Jó gyorsan gépelsz ha ezt beírtad 10 perc alatt.10 ujjal nyomod? Phobos: Van tökéletes film.Pl az SW ,de emlithetném az Avatart is. Az Alice meg a kutyát nem érdekli, nehogymár amiatt levegyék a legjövedelmezöbb alkotást.Simán maradhat nyárig.Naponat figyelem mikor lehet már február 3 utánra jegyet szerezni, már kéne látnom újra.Kolléga ma látta és vagy 5 percig áradozott róla telefonba.Aztán ha családdal megnézem akkor utána lehet hogy haverral is.Ez a film minden pénzt megér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Na vajon mi nyerte a Golden Globe-ot? Ava f*cking tar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Na vajon mi nyerte a Golden Globe-ot? Ava f*cking tar :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Na vajon mi nyerte a Golden Globe-ot? Ava f*cking tar This is gonna be ava...wait for it...taaar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Gratula az Avatarnak és Cameronnak Elég érdekes díjazottak születtek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. (szerkesztve) Azért milyen jó már egy sci-fit látni így díjazva Jó megélni ezt is a fantasy sikere után Szerkesztve: 2010. Január 18. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.