Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Nem akarok ilyen rebootot (úgy általában rebootot), szerencsére senki sem kötelez rá, hogy megnézzem. Pedig úgy általában csípem a pókfazont. Az Ultimate Spider-man egy nagyon jó alapanyag. Szerintem még jobb is, mint az eredeti Amazing. Az Ultimate gyakorlatilag a régi Amazing reboot-ja képregényben. Jó dolgokat lehet ebből kihozni. A baj csak az, hogy még korai. Szerintem kvázi a világ legfeleslegesebb remake-je ez. Nem voltam épp a Raimi-trilógia rajongója, de amit kilehetett, azt kihozta a témából.15 éves Pókember, hát ez nem hangzik valami túl jól. Elméletileg az Ultimate SMben is gimiben jár Peter, és hát a filmben is éppen végzett szóval nem nagy a korkülönbség. Ezért nem értem miért kell ezt csinálni. Az Ultimate Spider-manban végig gimibe jár. Abban a sorozatban még nem jutottak el a felnőtt Peter-ig. Szerintem a különbség ott lesz, hogy, ha lesz 2. vagy 3. rész ebből a szériából Peter ott is gimis lesz. (Vagy kezdő egyetemista.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Engem a Pókember sose érdekelt. Az első filmet láttam, de teljesen röhejes volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. A PÍ-ről még nem is hallottam. Régen szerettem volna megnézni, de sajna mai napig nem jutottam el addig. De az már elég homályos, hogy miről is szól Csak valahogy megmaradt bennem a címe meg a rendezője Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. A pí arról szól, hogy a matematikus zseni Max Cohen egy új felfedezés küszöbén és az őrület határán áll. Körülöttünk minden rendszerekből áll össze, és Max az egyik legnagyobbat akarja megfejteni: a tőzsde rendszerezett káoszát. Egy hatalmas számítógép, az Euclid segítségével megpróbál rendszert találni a másodpercenként gazdát cserélő részvények forgalmában. Miután Max a számítógépbe táplálja a héber ábécét, az Euclid kiad egy kétszáztizenhat számjegyű összeget. Ez a számsor a Tóra szerint Isten neve lehet. Maxot eközben folyamatosan üldözi egy cég, amely bármit megtenne, hogy megszerezze a kapott eredményt. Ez az elviselhetetlen helyzet és állandó migrénjei, élet és halál közé sodorják a matematikust. /Forrás: Port De kb. én is így tudnám összefoglalni. Eléggé depreszziós a hangulata de nagyon jó film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Ez a Pi már engem is érdekelne.Jól hangzik a storyja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Ez a Pi már engem is érdekelne.Jól hangzik a storyja.Fent van a közös boltunkon (id-je: 93184) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Ma volt negyedik nézés az Avatarból Húgom csavarogni akart a hétvégén, szóval családdal testületileg felmentünk Pestre filmet nézni Végre látta ő is, azt mondta, hogy jó volt Persze tőle már ez is hatalmas dicséret egy sci-fire No és ami a lényeg, hogy Frenkie és anyukája is pont ma jött megnézni, szóval egy teremben moziztunk, szervezni sem lehetne ilyet jobban Frenkie, anyukád nagyon szimpatikus és kedves Megnéztük a Farkasembert is, bár annyira nem rajongtam az ötletért, húgi választottja volt. Közepes film jó színészekkel. A szörnyek nagyon retrok, szóval nem tetszettek. Egynek elment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. (szerkesztve) Igen, ma megnéztem az Avatart édesanyámmal.Végre sikerült eljönnie.Neki is nagyon tetszett.Az meg külön öröm volt, hogy összefutottunk MissKarrdéval és családjával és egy jót beszélgettünk a film elött.Szimpi nővéred és anyukád van. Örülök, hogy jól telt a napotok.Maga a film különben még mindig üt. A Real 3D nekem minimálisan különbözött az Imaxhez képest.Néha kisebbek voltak a navik.Tulajdonképpen ennyit vettem észre, meg azt hogy itt csak magyar felirat volt. Szerkesztve: 2010. Február 20. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Lazarus projekt Hát egy elég érdekes film volt, az egyszer biztos. Majdnem Gépész szintű mű lett belőle. De csak mejdnem, amit kicsit sajnálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Szimpi nővéred és anyukád van. Köszi Egyébként a húgom, majdnem 4 évvel fiatalabb nálam De sokan a nővéremnek nézik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megnéztem most a Forrást. Hát nem egy könnyen emészhető film, de Aronofsky-tól nem is vártam mást Szép és jó film, nem bántam meg, hogy megnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Köszi Egyébként a húgom, majdnem 4 évvel fiatalabb nálam De sokan a nővéremnek nézik Megmondom öszintén előszőr én is a nővérednek hittem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Ma végre letudtam a "Requiem for a Dream"-et. Beteges egy film. Utána meg Weaver néne ezévi Golden Globe jelölése okán megnéztem a "Prayers for Bobby" (Imák Bobbyért)-t. Szomorú és tanulságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Az árva Nagyszerű thriller, régen nem izgultam ennyire filmen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. (szerkesztve) Ma végre letudtam a "Requiem for a Dream"-et. Beteges egy film. Tavaly volt hozzá szerencsém, és ezt a filmet többé nem fogom megnézni. Inkább a világ beteges, amit bemutat, azért ilyen a film. Mindenesetre nagyon felkavaró. Szerkesztve: 2010. Február 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Árvához még nem volt szerencsém, de rákeresve megnéztem a trailert és van egy olyan érzésem, hogy holnap én is megnézem A Requiem pedig jó film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Árvához még nem volt szerencsém, Magos oldalon elég sok példányban fenn van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Magos oldalon elég sok példányban fenn van.Már megtaláltam De amúgy ezt úgy értettem, hogy nem ismertem eddig, nem hallottam róla. Az meg, hogy fent van, az nem ok arra. hogy jó lehet. Viszont ha Ody azt mondja jó film, akkor megéri megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. (szerkesztve) Már megtaláltam De amúgy ezt úgy értettem, hogy nem ismertem eddig, nem hallottam róla. Az meg, hogy fent van, az nem ok arra. hogy jó lehet. Viszont ha Ody azt mondja jó film, akkor megéri megnézni Szerintem mindenképpen nézd meg, nagyon szórakoztató. A süket-néma kislány meg annyira aranyos, hogy arra szó nincs. Nekem is ilyen kislány kell! Szerkesztve: 2010. Február 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. avatar tv spot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Jó ez a kiscsákó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. thx 1138 Baromi érdekes film viszont nagyon vontatott.A helyszín nagyon nyomasztó és az a légkör is melyben a társadalom él.Ma már nekem ez a film túl lassú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. thx 1138 Baromi érdekes film viszont nagyon vontatott.A helyszín nagyon nyomasztó és az a légkör is melyben a társadalom él.Ma már nekem ez a film túl lassú. Igazi réteg film! Én ilyeneket várnék Lucastól, de sajna erre kevés az esély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Árva Már a 3. percnél éreztem, hogy ez egy jó film De hogy ennyire. Teljesen döbbenten ültem végig a filmet, teljesen lekötött. Sehol egy üres járat, egy felesleges perc, ez a film nagyon jól felépített és megdöbbentő. Csak néztem és közben tátott szájjal ültem... Elképesztő. Nagyon jó film, köszi Ody, hogy szóltál róla. A kislány pedig tényleg aranyos volt, nekem is kell majd egy ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Igazi réteg film! Én ilyeneket várnék Lucastól, de sajna erre kevés az esély. Ma már nem hinném, hogy csinálnának ilyen filmeket.Lucastól a vadászrepülőst várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Taken (Elrabolva) Luc Besson, a kedvenc francia 'réalisateur', mostanában inkább a háttérmunkában jeleskedik amiért nem lehetünk neki elég hálásak. Legutóbb azért csókolhattunk neki kezet, amiért kihozta Tarntinobol a zseniális Brygantikat, ám a közelmúltban sem lehetett okunk panaszra. Most néztem meg a címben szereplő filmet, és a végén muszáj volt csettintenem! Igazi bosszú történet, remek megvalósítással. Szép példa arra, hogy klisékből is lehet remek filmet csinálni, csak tehetség kell hozzá. Rambo kezet foghat Bryan Mills -el. Egyébként láttátok már a tűzben edzett férfi című filmet (Men on Fire)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Igen, én láttam a Tűzben edzett férfit ... nagyon komoly film volt. A Taken is tetszett... de a Brigantikra továbbra sem tudom rászánni magam. Tarantinot egyébként sem komálom (és a filmjeit sem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Igen, én láttam a Tűzben edzett férfit ... nagyon komoly film volt.Az bizony! Shoti őrülteknek kötelező darab. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Egyébként láttátok már a tűzben edzett férfi című filmet (Men on Fire)?Láttam és nagyon jó. De javaslom nézd meg a Death Sentence-t is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Láttam és nagyon jó. De javaslom nézd meg a Death Sentence-t is. Jó a címe. Frenkie is látta a tűzben edzettet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.