Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Adrien Brody isteníti a PPREDATORS-t!Oltári epikus lesz, finoman fogalmazva Már megint kezdődik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Jakeeeeee!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. James Cameron még durvább 3D-s hatásokat ígér az Avatar 2-ben Amit nem bánnék. Viszont Kiss ward Balázs megüzente egy másik fórumon, pár hónap és jön a bővített verzió a mozikba. Azt már remélhetőleg megnézhetem IMAX-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Amit nem bánnék. Viszont Kiss ward Balázs megüzente egy másik fórumon, pár hónap és jön a bővített verzió a mozikba.Azt már remélhetőleg megnézhetem IMAX-ben Hehe, akkor megnézem harmadszorra is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Láttam már előzetest is, de nem tűnt valami hivatalosnak. Semmi új jelenet... De remélem, tévedek. Óh, és welcome back, Jake! Szerkesztve: 2010. Június 8. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Láttam már előzetest is, de nem tűnt valami hivatalosnak. Semmi új jelenet... De remélem, tévedek. Tudnál egy linket adni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Tudnál egy linket adni? Ím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Gondolom egy hivatalos teaserben belecsempésznek valami új jelenetet is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ím. Köszi! biztató, hogy mutattak földi jeleneteket. remélem tesznek bele egy csipetkét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. hithű ateista Ez remek szólás volt, hasonlót szoktam én is mondogatni néha Pedig mekkora! Alan Rickman itt(is) remek! Jaj, már ezer éve láttam, de haláli jó volt Igen Egyik kedvenc színészem Nekem is Hát az eddig valahogy kimaradt az életemből. Csatlakozom lentiekhez, szerintem pótold Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Pótold sürgősen Ráállítom magam az ügyre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Köszi! biztató, hogy mutattak földi jeleneteket. remélem tesznek bele egy csipetkét No olyat eddig is mutogattak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. No olyat eddig is mutogattak. De a Blade Runner féle lehangoló városképeket, akkor a túlzsúfolt szórakozóhelyeket nem mutogatták. Remélem a bővített verzióban igen. Az igaz amúgy Oldie, hogy Pandorán sokkal elavultabb volt a haditechnika, mint a Földön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. De a Blade Runner féle lehangoló városképeket, akkor a túlzsúfolt szórakozóhelyeket nem mutogatták. Remélem a bővített verzióban igen.Az igaz amúgy Oldie, hogy Pandorán sokkal elavultabb volt a haditechnika, mint a Földön? Én a teaserben látottakra gondoltam A filmben én is látnám a Földet ezerrel. Jaja, igaz. Már több generációval ezelőtt elavult haditechnikát használtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Az igaz amúgy Oldie, hogy Pandorán sokkal elavultabb volt a haditechnika, mint a Földön?Ha ez igaz, akkor a második részben nagy gyilkolászások lesznek. Jake tudja, hogy nyolc évük van felkészülni az újabb menetre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Jaja, igaz. Már több generációval ezelőtt elavult haditechnikát használtak. Akkor érdekes lesz a folytatásban az új hadikütyüket megvizsgálni Szerkesztve: 2010. Június 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ha ez igaz, akkor a második részben nagy gyilkolászások lesznek. Jake tudja, hogy nyolc évük van felkészülni az újabb menetre. És Cameront ismerve, a film is 8 évig fog készülni. Hogy realisztikus legyen a válaszcsapás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Akkor érdekes lesz a folytatásban az új hadikütyüket megvizsgálni Értem, akkor jön a RDA visszavág, majd a Navi visszatér! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ha ez igaz, akkor a második részben nagy gyilkolászások lesznek. Jake tudja, hogy nyolc évük van felkészülni az újabb menetre. Akkor érdekes lesz a folytatásban az új hadikütyüket megvizsgálni A helyzet az, hogy pont a Pandorán fellelhető körülmények miatt használják ezeket a járműveket, illetve fegyvereket. A légcsavaros gépek még itt is nagy hatásfokkal üzemeltethetőek, a kézifegyverekről meg nem is beszélve.De ez persze még nem garancia arra, hogy ne vessék itt is be a ferromágneses fegyvereket, melyekkel a Földön "operálnak". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. És Cameront ismerve, a film is 8 évig fog készülni. Hogy realisztikus legyen a válaszcsapás Úgy hallottam, hogy neked nem jött be hosszútávon az Avatar. Mi igaz ebből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) A helyzet az, hogy pont a Pandorán fellelhető körülmények miatt használják ezeket a járműveket, illetve fegyvereket. A légcsavaros gépek még itt is nagy hatásfokkal üzemeltethetőek, a kézifegyverekről meg nem is beszélve.De ez persze még nem garancia arra, hogy ne vessék itt is be a ferromágneses fegyvereket, melyekkel a Földön "operálnak". No meg ez nem klasszikus értelemben vett hadsereg volt, hanem olyan zsoldos csapat. A cég állt mindent. Egy elit hadsereg más tészta lehet... Szerkesztve: 2010. Június 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. No meg ez nem klasszikus értelemben vett hadsereg volt, hanem olyan zsoldos csapat. A cég állt mindent. Egy elit hadsereg más tészta lehet...Hát ezen kudarc után nem tudom, hogy fog az RDA egy elit haderőt felállítani. Gondolom a részvényesek nem fognak tolongani és még a nemzetközi szerződések is megkötik a cég kezét. Viszont érdekes lehet egy olyan fejlemény, hogy egy konkurens cég veszi a keze ügyébe a dolgot Ugyan az RDA monopolhelyzetben van, de nem ő az egyetlen aki hasznot akar húzni a pandorai dolgokból No majd erről akarok valamikor egy kisebb regényt írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Úgy hallottam, hogy neked nem jött be hosszútávon az Avatar. Mi igaz ebből? Nekem bejött, már rég megbékéltem a tudattal, hogy pár "várós jelenetet" kivágott belőle Cameron. De szerencsére a november körül érkező bővített verzióban ezek benne lesznek, amit meg szeretnék vásárolni majd. Azóta a filmet már tucatszor megnéztem, magával ragadó itthon is. Viszont nagyon el voltam keseredve télen, hogy az IMAX mozizás elúszott veletek azon a téli napon. Meg február környékén reggel lefikszáltam ismerőssel, hogy megyünk Pestre IMAX-ba 2 nap múlva, és mire nézem a honlapon, az összes jegyet lefoglalták aznapra. Második lehetőség is elúszott, utána már nem adódott megfelelő időpont sajna De hátha a következő hónapokban a bővített verziót játssza itthon az IMAX...Ha nem marad az Avatar 2 2013-14 telén Oldie mester majd ismét ügyesen lefoglalja a jó helyeket a premierre, aztán remélhetőleg most már a MÁV is úgy akarja meg az időjárás, hogy feljussak Pestre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hát ezen kudarc után nem tudom, hogy fog az RDA egy elit haderőt felállítani. Gondolom a részvényesek nem fognak tolongani és még a nemzetközi szerződések is megkötik a cég kezét. Viszont érdekes lehet egy olyan fejlemény, hogy egy konkurens cég veszi a keze ügyébe a dolgot Ugyan az RDA monopolhelyzetben van, de nem ő az egyetlen aki hasznot akar húzni a pandorai dolgokból No majd erről akarok valamikor egy kisebb regényt írni. Ezt a regényt kíváncsian várom. Remélem Dzséjtet is elkapja az alkotói fantázia, mert anno az AVP-s átirata igen jól sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. A Gyűrűk Ura és a többiek mitől valódibb fantasy-k, mint a HP? Számomra az a valódi fantasy, ami egy a mi világunktól teljesen különálló világban játszódik. És a mi világunkból nem mászkálnak át a fantasy világba a szereplők és fordítva sem. A valódi fantasy-ban nem szerepelnek modern dolgok, mint pl. autó, telefon. Egy élőszereplős lenne az igazi. No majd a Mass Effect Az is jön majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hát ezen kudarc után nem tudom, hogy fog az RDA egy elit haderőt felállítani. Gondolom a részvényesek nem fognak tolongani és még a nemzetközi szerződések is megkötik a cég kezét. Viszont érdekes lehet egy olyan fejlemény, hogy egy konkurens cég veszi a keze ügyébe a dolgot Ugyan az RDA monopolhelyzetben van, de nem ő az egyetlen aki hasznot akar húzni a pandorai dolgokból No majd erről akarok valamikor egy kisebb regényt írni. Ezek után lehet, hogy az RDA csődbe is ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ezek után lehet, hogy az RDA csődbe is ment. Felvásárolta őket a Weyland-Yutani Az mekkora lenne már.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Felvásárolta őket a Weyland-Yutani Az mekkora lenne már.. Nem tudom... Valahogy az Aliens és a Predator egy univerzumban okk. Az Avatar univerzum itt sok lenne. Persze el lehet rajta elmélkedni, mi lenne ha... Szerkesztve: 2010. Június 8. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hát ezen kudarc után nem tudom, hogy fog az RDA egy elit haderőt felállítani. Gondolom a részvényesek nem fognak tolongani és még a nemzetközi szerződések is megkötik a cég kezét. Viszont érdekes lehet egy olyan fejlemény, hogy egy konkurens cég veszi a keze ügyébe a dolgot Ugyan az RDA monopolhelyzetben van, de nem ő az egyetlen aki hasznot akar húzni a pandorai dolgokból No majd erről akarok valamikor egy kisebb regényt írni. Szerintem inkább az lenne a logikusabb, ha az Avatar 2-ben az egész emberiség támadna. Elvégre, a na'vik hadat üzentek a Földnek, aminek szüksége van a lebegő kavicsokra, így adott, hogy másodjára a földi kormány menjen oda rendet vágni. Remélem Dzséjtet is elkapja az alkotói fantázia, mert anno az AVP-s átirata igen jól sikerült :) Hát ez nem valószínű Számomra az a valódi fantasy, ami egy a mi világunktól teljesen különálló világban játszódik. És a mi világunkból nem mászkálnak át a fantasy világba a szereplők és fordítva sem. A valódi fantasy-ban nem szerepelnek modern dolgok, mint pl. autó, telefon. Aha. Nem tudom... Valahogy az Aliens és a Predator egy univerzumban okk. Az Avatar univerzum itt sok lenne. Persze el lehet rajta elmélkedni, mi lenne ha... Múltkor elmélkedtem erről, vagyis arról, hogy miért lehetetlen Szerintem jobb az Aliens és a Predator univerzumot is külön tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Szerintem inkább az lenne a logikusabb, ha az Avatar 2-ben az egész emberiség támadna. Elvégre, a na'vik hadat üzentek a Földnek, aminek szüksége van a lebegő kavicsokra, így adott, hogy másodjára a földi kormány menjen oda rendet vágni.Hadat üzentek a földnek? Miért? Ha minket megszállna Szlovákia és kiűzzük őket, akkor szerintem nem mi üzenünk hadat nekik. Szerkesztve: 2010. Június 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.