Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. A Predators 74% -on áll az RT-n. Van aki azt írta, hogy a legjobb Predator film az első rész óta. Állítólag teljesen kimaradtak az előző részek hülyeségei. Holnap mutatják be az USA -ban. Az jó. Milyen hülyeségek az előző részekből? Én nem láttam egyet se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Az jó. Milyen hülyeségek az előző részekből? Én nem láttam egyet se. Gondolom az AVP filmekre gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. James Cameron 350 millió dollárt vágott zsebre az Avatarral. Mit szóltok, biztos boldog ember http://www.deadline.com/2010/07/exclusive-...0m-from-avatar/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Saját maga is finanszírozhatná így a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Viharsziget Spoiler: Én meg úgy értelmeztem, hogy megértette, hogy ő beteg és inkább választja az agymosást, minthogy újra a rémálmai, képzelgései rabja maradjon. Nekem úgy tűnt, hogy az utolsó beszélgetése a "társával" tudatos volt, hogy megtévessze az összes dokit. Bár még én is emésztem a filmet. Igen. Az utolsó mondatával ezt alá is huzza. Nekem nem tünt kétértelmünek a befejezés. Abszolut erre huzott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Míg a Last Airbandernél mindenki fikázott, addig az új Predator filmet nagyon kedvelik az amerikai moziba járók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Köszi a hasonlítást. Amúgy én marhára örülök neki hogy siker, azért is mert a pred 1 az egyik kedvenc akcióilmem, és hát Nimród rendezte, és remélhetőleg mégnagyobb teret fog kapni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. kudar te már láttad a TLA-t, tényleg annyira rossz, ahogy azt állítja kritikus és mozinéző? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Huhhh ez a Machete legalább olyan, hanem jobb lesz mint az Expandebales. Nimródnak meg nagyon szurkolok! Lehet, hogy ezzel a Predi filmmel megcsinálta a szerencséjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Míg a Last Airbandernél mindenki fikázott, addig az új Predator filmet nagyon kedvelik az amerikai moziba járók Az imdb-n is 7.9 -cel kezdett. Nem rossz, nem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Ody akkor ezt olvasd el http://inforadio.hu/hir/kultura/hir-365622 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Remek Jake! Most már nagyon várom, hogy én is láthassam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Csak tudnám, miért hívják ezt a filmet anti Avatarnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Egy origós cikk alapján voltak akik éppen szapulták. De ezek tuti Shakespearei monológokat vártak tőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Egy origós cikk alapján voltak akik éppen szapulták. De ezek tuti Shakespearei monológokat vártak tőle Ilyen minden filmnél van, ezen nem kell fennakadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Ma megnéztem újfent az Indy Jones legutóbbi réstét, amit kb. a mozi óta (2 éve) nem láttam. Eszméletlen jó volt! Élveztem minden percét. Igazi régimódi kalandfilm, ami kellően lazán veszi magát. Semmivel se gyengébb mint elődei, sőt! az első rész után szerintem ez sikerült a legjobban. Hihetetlen, hogy Lucasnak és Spielbergnek sose sikerül felnőnie. 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. (szerkesztve) Hát gyerekek.... Kis túlzással a nézők ódákat zengenek az új Predi filmről. És ha már elkapott a Predator gépszíj, meg kell említenem a kedvenc beszólásomat az első részből. Dutch emígy köszöntötte rég nem látott Dillont haverját: "Dillon! A k*rva anyádat". Szerkesztve: 2010. Július 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. (szerkesztve) Frenkie: Szerintem, egyértelmű: beteg volt. Szerintem meg nem 100 %. Mi van ha annyira fanatikus rendőr volt, hogy képes volt alávetni magát akár egy agyműtétnek is ,hogy kiderítse mi folyik az intézet falai között? Ha beteg lett volna túl egyszerű a story. Túl egyértelmü a beteg. Így semmi poén nincs benne. Na és a cigi. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Brody odab*sz. http://www.imdb.com/media/rm796492544/tt1424381 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Azért nem semmi, hogy egy 20 kilós csávó izomembernek van beállítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Azért nem semmi, hogy egy 20 kilós csávó izomembernek van beállítva. Kigyúrta magát rendesen. Svájcinéger méltó utódja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Kigyúrta magát rendesen. Svájcinéger méltó utódja. Valahol láttam egy filmben és baromi vékony volt. Mostanra lehet hogy rágyúrt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. kudar te már láttad a TLA-t, tényleg annyira rossz, ahogy azt állítja kritikus és mozinéző? Kicsit nézz vissza ott leírtam részletesebben hogy mi a hibája, de sajna tényleg nem lett jó. Az egyik legnagyobb hiba a hossza, ami miatt rengeteg minden le kellett rövidíteni, ezt meg a szövegek rovására ment, karakterbemutatásra, stb stb. Rengeteg esetben pár mondatos elbeszéléssel ugrottak át nagyobb jeleneteket, ezzel is spórolván időt. Azért egyszer érdemes megnézni, mert az akciók nagyon látványosak lettek sztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Ma megnéztem újfent az Indy Jones legutóbbi réstét, amit kb. a mozi óta (2 éve) nem láttam. Lehet, hogy nem ártana nekem is megnézni már, én se láttam vagy 2 éve. Brody odab*sz. Huha, nem rossz kép. Svájcinéger méltó utódja. Na én ezt azért nem mondanám Ne degradáljuk le szegény Brodyt, aki remek színész is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Ez az egyik legfurább testalkat, és én is kb ebbe a kategóriába tartozom, mert mivel alapban vékony volt, az megmaradt, derék részen stb, de a válla kiszélesedett, és ez ruhában úgy hat mintha vékony lenne. És akkor jön a hoppá, amikor nincs poló. Nagyon szépen felgyúrta magát, én is csodálkozom, de mondjuk egy jó edzővel és dietetikussal a színészek hetek alatt kilókat adnak le meg fel. Én is inkább a fel-be tartoznék. De most már nagyon várós a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Kigyúrta magát rendesen. Svájcinéger méltó utódja. Na ezen most röhögök Kb van köztük vagy negyven kiló. Izomban Brody tényleg f*szán nézz ki, jó kis edzésprogramja lehetett, de inkább nézz ki inasnak mint izmosnak. Olyan Bruce Lee szerű alkata van. De azért még ezt az átalakulósdit még mindig Bale übereli a maga fogyókúráival. Az Amerikai pszichóban alkatilag odaver ennek a Brody gyereknek így is, bár neki könnyebb mert ő Brody ellenpéldája. Más volt a kiindulási alap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Azért Bruce Lee-vel ne hasonlítsuk össze, mert ő kb 60 kiló lehetett vasággyal, és semmi köze nem volt a gyúráshoz. Mondjuk az is vicces amit Ody mondott, mert konkrétan senki sem lehet Schwarzi méltó utódja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Csak vicceltem a Svájcinégerrel kapcsolatban, de úgy látszik ez senkinek nem esett le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megnéztem a Toy Story 1-2-őt. Fogalmam sincs miért van akkora sikere. Semmiben nem különbözik a többi animációs filmtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megnéztem a Toy Story 1-2-őt. Fogalmam sincs miért van akkora sikere. Semmiben nem különbözik a többi animációs filmtől.Hát most már nem, de 1995-ben és 1999-ben még nagy újító volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.