Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nagy cumi volt az biztos. Bele se merek gondolni, hogy mit kapott otthon Selfridge. De én azt se értem, hogy ha meg volt a kommunikáció a földdel, akkor hogyan engedélyezhettek egy ilyen támadást? Bár Selfridge k*rva ideges volt végig, így lehet, hogy a földön nem is tudtak a lépésről. De abban az esetben ez érthetetlen, ha live a kommunikáció.

Sajnos a filmből ki lett vágva, de az Ezredes az egyik jelenetben ugye fojtogatta Selfridget, mivel teljesen elborult az agya, és mindenképp akarta a megtorló akciót.

Selfridge már nem tudta kontrolálni a helyzetet, mivel a katonaság átvette az irányítást.

Hozzászólás ideje:
Selfridge már nem tudta kontrolálni a helyzetet, mivel a katonaság átvette az irányítást.

Jaja, elég rendesen rettegett Selfi, bár igyekezett tartani magát, de esélye sem volt...

Hozzászólás ideje:
Sajnos a filmből ki lett vágva, de az Ezredes az egyik jelenetben ugye fojtogatta Selfridget, mivel teljesen elborult az agya, és mindenképp akarta a megtorló akciót.

Kár, hogy ez nem került bele.
Hozzászólás ideje:

Örülnétek ha a folytatásban Stallone vagy Swarci alakítaná az egyik keménykötésű katonát?

Swarcinak amúgyis nemsokára lejára a kormányzói mandátuma, és valszeg visszatér filmezni.

Cameron is eredetileg Swarcit belerakta volna az Avatarba, csak ugye a politikai pályája miatt ez nem jött össze.

Na de majd most :D

Hozzászólás ideje:
Nagy cumi volt az biztos. Bele se merek gondolni, hogy mit kapott otthon Selfridge. De én azt se értem, hogy ha meg volt a kommunikáció a földdel, akkor hogyan engedélyezhettek egy ilyen támadást? Bár Selfridge k*rva ideges volt végig, így lehet, hogy a földön nem is tudtak a lépésről. De abban az esetben ez érthetetlen, ha live a kommunikáció.
A filmben valami olyasmit mond, hogy a negyedéves mérleg is számít, ergó az üzlet az üzlet. Ha katonai akció szükséges a nyereséghez, akkor ahhoz kell tartania magát.
Hozzászólás ideje:
A filmben valami olyasmit mond, hogy a negyedéves mérleg is számít, ergó az üzlet az üzlet. Ha katonai akció szükséges a nyereséghez, akkor ahhoz kell tartania magát.
Ez ok, de így meg vége lett a kitermelésnek. A hajukra kenhetik a negyedéves jelentést. :D
Hozzászólás ideje:

Megnéztem én is a SZupercsapatot és iszonyú jó volt, nagyon bejött, a poénok ütöttek, az akciók pedig nagyon szépen pörgősre lettek vágva. A történet is jó volt, és marha sokat belezsúfoltak ebbe a filmbe. SZóval remélem lesz folytatása mert mindenki jó volt benne.

nálam 8,5/10, de persze majd még megnézem, aztán lehet feljebb csúszik. :D

Hozzászólás ideje:

Hagyjuk a mérlegeket, féléves miatt melóztam tegnap fél napot, mire kiderült, hogy tök fölöslegesen, így odaképzeltem bizonyos embereket Quaritch célkeresztjébe :D:o

Hozzászólás ideje:

Skaccok, nehogy valami letöltött sz*ron keresztül nézzétek a Szupercsapatot. :o De mondjuk már azon jó, akkor a moziban még jobban fog ütni :D Én már tuti nem fogok benne csalódni, az Eredet után ez lesz a kövi mozibanézős film :o

Hozzászólás ideje:
In brightest day, in blackest night,

No evil shall escape my sight

Let those who worship evil's might,

Beware my power... Green Lantern's light!

http://filmbuzi.hu/files/2010/ew-green-lantern.jpg

Improvizáltam...

Legyen nap, vagy fekete éj,

nem fenyeget senkit veszély,

gonosz erő, sötét fortély,

Zöld Lámpás ellen nincs segély!

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Nagyon jó, de legyen inkább Zöld Lámpás. :D

Öhh... azt hittem, a magyar cím Darázs. Szerk: na jól összekevertem. :o

Legyen nap, vagy fekete éj,

nem fenyeget senkit veszély,

gonosz erő, sötét fortély,

Zöld Lámpás ellen nincs segély!

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Itt az enyém (bár fogalmam sincs, miről van szó :o):

Fényes nap, vagy sötét éjjel,

A Gonosz űzte ellenséggel

Leszámolok, s fejek hullnak,

Zöld Lámpás az erőm kulcsa!

Szép, szép, csak egy helyütt nem stimmel a szótagszám, és a sorvégi rím mindenhol ugyanaz. :D

Hozzászólás ideje:

Megakartam keresni a hivatalos fordítást hogy eldönthessétek kinek van igaza, de marhára nem találom.

Amúgy ez a Zöld Lámpások esküje. :D

Hozzászólás ideje:
Kedves Inception-t várók!

Láttam sokan nagyon várjátok az IMAX változatot és nem tudjátok lesz-e Magyarországon. Ezért utánajártam. Sajnos rossz hírt kell közölnöm. Hazánkban nem lesz látható a film IMAX változata.

Az információ hivatalos.

Őszintén sajnálom, én is szívesebben néztem volna IMAX-ben.

Filmbaráti üdvözlettel

Gorzó János

moviehunter.hu

Jajj, ne már! Pedig már a nagy vászonért is megérte volna már simán 2D-be! :D Olyan király lett volna 3D-ben! Kicsit ellentmondásos, de király lett volna IMAX 3D-ben, sőt még 2D-s kiadásban is IMAX-ban.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Megakartam keresni a hivatalos fordítást hogy eldönthessétek kinek van igaza, de marhára nem találom.

Amúgy ez a Zöld Lámpások esküje. :)

Hogy mennyire hivatalos, azt nem tudom, mindenesetre a DC Comics Szuperhősök sorozatában így hangzik magyarul az eskü:

"Se fényes nappal, se sötét éjszaka,

gonoszság előttem rejtve nem marad.

Rettegjenek, akik a gonoszt imádják,

jön a legyőzhetetlen Zöld Lámpás! "

Hozzászólás ideje:

Jujjj ez de rossz. Én csak angolul láttam a részt, és gondoltam megkeresem a szinkronost, csak nem találtam, de ahogy nézem talán jobb is. :) De köszi Leon, én is erre a fordításra gondoltam.

Hozzászólás ideje:
Életemben először megnéztem a Keresztapát. Értem most már a sok lófejes utalást :)

Tetszett egyébként, csak picit hosszú.

Ez itt nekünk sokaknak olyan mint egy családregény :)

Én meg ma végeztem a távol-keleti filmek tömkelegével, utolsónak hagyva Kurosawa mester Káoszát. :D Na, ha van film ami vontatott, akkor többet között ez is az :D De amúgy pár ásítást leszámítva egyáltalán nem untam :o

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.