Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Ritkán fordul elő, hogy egy elözetes kifejezetten elvegye a kedvem a filmtől, de a Két kopper elözetese nálam ezt hozta. Egyébként is ki nem állhatom a "vicces négert", mint sablonkaraktert, de ennek a filmnek a vicces négere már az elözeteseben is alulmul mindent, amit eddig a témában láttam. Respect mindenkinek aki ezt végig tudja nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. "Vicces négerben" a Bad Boys a csúcs. Ott kettő is van Volt ám a Ragadozók előzetese is. Két hét múlva az lesz soron, aztán ha nem lesz Expendables a Tron Legacy-ig síri csönd a részemről. Az idei év mozikerete kimerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. A színész amúgy frenetikus volt bár meg kell valljam nekem néhány nappal ezelőttig le se esett, hogy ő volt Wikus a Districtben Ezt én már az A-Team film forgatásáról szóló cikkek felbukkanása óta tudom de ha nem olvastam volna róla biztos nem ismertem volna fel. Annyira nem hasonlít a Murdock-os feje a Districtes fejére hogy egyáltalán nem bírom kinézni belőle hogy ugyanaz játszotta mindkettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Ezt én már az A-Team film forgatásáról szóló cikkek felbukkanása óta tudom de ha nem olvastam volna róla biztos nem ismertem volna fel. Annyira nem hasonlít a Murdock-os feje a Districtes fejére hogy egyáltalán nem bírom kinézni belőle hogy ugyanaz játszotta mindkettőt. Kerestem én is veszettül az azonosítási pontokat, de ezzel a kissé görnyedt hozzáállásával meg azzal a séróval nagyon elüt Wikustól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Kerestem én is veszettül az azonosítási pontokat, de ezzel a kissé görnyedt hozzáállásával meg azzal a séróval nagyon elüt Wikustól Igazi átváltozóművész az a fazon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Még nincs itthon forgalmazója az Expendablesnek, így valószínűleg csak dvd-n jelenik meg decemberben.forrás: origo. Hogy mennének abba jó édes ******* anyjukba. Nem hiszem el hogy nem bírják moziba behozni. Ennyire agyatlan barom dolgozik a forgalmazónál? Alig várják az emberek és azt hiszi hogy a kutya nem fogja megnézni? Miért kell elvenni az ember örömét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hogy mennének abba jó édes ******* anyjukba. Nem hiszem el hogy nem bírják moziba behozni. Ennyire agyatlan barom dolgozik a forgalmazónál? Alig várják az emberek és azt hiszi hogy a kutya nem fogja megnézni? Miért kell elvenni az ember örömét? Majd megkapjuk igazi retro hangulatban. Másolt VHS-en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Majd megkapjuk igazi retro hangulatban. Másolt VHS-en. De én nem így szeretném. Moziban akarom látni. Nem érdekel a retro. Alig vártam az akióélményt Miért kell tömkretenni az ember moziélményét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. De én nem így szeretném. Moziban akarom látni. Nem érdekel a retro. Alig vártam az akióélményt Miért kell tömkretenni az ember moziélményét?Írj szépen nekik egy levelet, hogy felvilágosítsd őket, hogy Magyarország nem a világ vége, itt kőkemény hagyományai voltak a tesztoszteronfilm kultusznak. Most még Románia is beelőz minket. Amúgy kinek a tulajdonában vannak a forgalmazási jogok? Azt a céget kitiltanám ebből az országból, az is biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Amúgy kinek a tulajdonában vannak a forgalmazási jogok? Azt a céget kitiltanám ebből az országból, az is biztos. Egyrészt, ha kitiltod, ugyanaz lesz, mint most, azzal a különbséggel, hogy akkor már egyáltalán nem jelenik meg semmi. Másrészt, senkinek a tulajdonában nincs a The Expendables, éppen ez a baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Én úgy olvastam egy bennfentestől, hogy a forgalmazó megvan csak "hezitál". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Szerintem a nézők visszajelzése alapján meg kéne venni. A kritikusokra meg sz-rni. Rottenen megint kicsit rosszabb lett, de imdbn ugyanúgy áll csak több szavazattal. Kíváncsi leszek az első hétvégés bevételekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Mint rétegfilmtől nem kell tőle globális csodát várni. Nem fog százmilliókat termelni, sztorija egyszerű, sőt mi több, megkockáztatom, hogy magvas gondolatoktól is mentes lesz....viszont annak a rétegnek melynek szánták az maximálisan elégedett lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Féktelenül a síneken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Run, Stallone, run! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Meglepett hogy Eric Roberts is játszik benne. De ez jó. Viszont Sly nálam istenné lépett elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Hát bazz, kissé fátyolos is lett a tekintetem ahogy Sly az ajtóperem felé kap. Nosztalgia ezerrel. Amúgy érdekes, hogy itt a benzin vagy ami azt a gyúlékony anyagot képezte az itt nem gyulladt be a levegőbe a repülőgép után, hanem csak a stéget robbantotta fel. Bezzeg Bruce amikor a Die Hard 2-ben odapörköl a Boeingnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Hát bazz, kissé fátyolos is lett a tekintetem ahogy Sly az ajtóperem felé kap. Nosztalgia ezerrel. Amúgy érdekes, hogy itt a benzin vagy ami azt a gyúlékony anyagot képezte az itt nem gyulladt be a levegőbe a repülőgép után, hanem csak a stéget robbantotta fel. Bezzeg Bruce amikor a Die Hard 2-ben odapörköl a Boeingnek Teljesen mindegy mi ég, csak égjen robbanjon, szakadjon, lőszer üsse át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Teljesen mindegy mi ég, csak égjen robbanjon, szakadjon, lőszer üsse át. Úgy van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Na ezek megmondják a tutit az Expendablesről http://entertainment.todaysbigthing.com/20..._campaign=daily Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Aranyos. Szerintem lassan aláírásgyüjtésbe kezdek, hogy Stallone MESTER filmjét ugyan mutassák már be a hazai mozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Én lőszert gyűjtenék nekik Lehetőleg banán, illetve forgótárban adagolva. És a szép az lesz az egészben majd amikor ezek elkezdenek sírni, hogy októberben már a kutya se kíváncsi a moziban a filmre, mert az éhes néző már azt letöltötte magának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Én lőszert gyűjtenék nekik Lehetőleg banán, illetve forgótárban adagolva. És a szép az lesz az egészben majd amikor ezek elkezdenek sírni, hogy októberben már a kutya se kíváncsi a moziban a filmre, mert az éhes néző már azt letöltötte magának. Pontosan. Megy a rinya hogy jajjj az emberek torrenteznek. Hát ezért. Persze ha bemutatják akkor a moziban a helyem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. 500 nap nyár Kimondottan egyszer nézős fárasztó agyatlanság A kis Hit-girl csaj volt a legjobb benne A Gyilkos Elmékből való csávó meg elégé túlsúlyba ment át Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Hát bazz, kissé fátyolos is lett a tekintetem ahogy Sly az ajtóperem felé kap. Nosztalgia ezerrel.Ott engem is elkapott a nosztalgia. Egyből beugrott Tango vezetékre vetődős mutatványa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 7. Körömrágós új előzetes a frenetikus Titanic 2-nek. Szívfájdalom, de csak DVD-re jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Scott Pilgrimm interaktív előzetes. Kattintsatok a trailerbe jó sokat, mert sok kulisszatitkot és kis filmeket, képeket töthettek le. http://www.scottpilgrimthemovie.com/itrailer/ Nem tudja valaki, hogy itthon mikor lesz a bemutatója? Első napon nézős film ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Nem tudja valaki, hogy itthon mikor lesz a bemutatója? Első napon nézős film ez Decembert mondogatnak. De asszem lefordítom, ha lesz valami jó minőségű verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Decembert mondogatnak. De asszem lefordítom, ha lesz valami jó minőségű verzió. Az jó lenne, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.