Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. (szerkesztve) Nahát megnéztem Ody-nak hála az FFVII Advent Children-t. Elsőre nem nagyon értettem a történetet, hiába, a VII-et sajna nem játszottam még , 2. nézésnél már segített az FF alapmitológia, azért az utalásokat és a karakterek motivációit így se mindig vágtam, mégis a hangulata és a látvány hamisítatlan Final Fantasy és most annyira, de annyira kedvet kaptam a játékhoz. Ahogy olvasgattam FF fórumokon a film meg is dobta a játék iránti keresletet . Egy szó mint száz, nagyon bekerített a film. Készül a folytatása, mondjuk szerintem inkább előzmény kéne neki a játékot csak éppen hogy vagy úgy se ismerők számára. Nekem inkább a Jelekkel volt bajom... Nekem a Jelek kifejezetten tetszett, bár meglehetősen elvont. Ám egy meleg nyári éjszakán tökegyedül a sötét lakásban végignézni, marha jó hatást gyakorolt. Pláne, mikor Gibson meglátja az UFO-t a házuk tetején az ablakból. A monitorom mellett, velem szemben meg ott volt az ablak és onnét látszott a ház, ilyedtemben rögvest én is kifelé kezdtem lesni. Huh, ha akkor kiszúrok valakit a tetőn kelebólálni... báh, ha csak arra a pillanatra gondolok, kiráz a hideg. Le is húzom a redőnyt. A Falut sajnos még nem láttam. Szerkesztve: 2006. Május 15. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én a Jeleket moziban néztem, ugyhogy jó nagyokat szoltak az 'ijesztések', de megrémülni még igy se tudtam... kinek a pap kinek a papné Hasonlóan ellentétes ponton állok a FFVII Advent Children-el is. Valoszinüleg azért mert sose játszottam a játékkal igy csak egy nagyon zavaros filmet kaptam nagyon rángó kamerákkal... egy-két szép beállitás tényleg volt és a motorból előugró pengék nagyon jók voltak de azért szivesebben nézek Blizzard-os átvezetőket Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én a Jeleket moziban néztem, ugyhogy jó nagyokat szoltak az 'ijesztések', de megrémülni még igy se tudtam... kinek a pap kinek a papné Én is moziban láttam, és érdekes módon, ott nem rémüldöztem Ellenben tévé előtt valahogy rémisztőbbnek találtam (na persze este sötétben). Gondolkodtam is rajta, hogy vajon mitől, de mindössze annyira jutottam, hogy talán a szoba zártabb tere képes a szorongósabb dolgokat kihozni belőlem, a mozi tág tere pedig jóval kevésbé. A falunak a hangulata bejön nekem is, de a témát is jónak találom, jobban tetszik, mint a Jelek. No és J.N.Howard A faluhoz írta a legjobb zenét is (rendkívül erős hangulati eleme a filmnek) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Nálam forditva müködött: a moziban még csak-csak volt valami hatása (a hirtelen hangoknak köszönhetően... emlékeim szerint a kutya felmordulása volt a legijesztőbb, még az elején), de otthon már majdnem elaludtam rajta. De vajom Shyamalan most már mindig ezt a receptet fogja használni? Misztikus téma a végén egy nagy csattanóval? Mondjuk eddig nagyrészt bejöttek a munkái, de lehet, hogy egy idő után fárasztó lesz... például ennek a Lady in the Water-nek az elözetese annyira már nem hozott lázba, de majd meglátjuk. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A misztikus, zavaros és kusza történet, végén nagy csattanólval, nálam inkább csak a Philip K. Dick filmeknél, de inkább könyveknél jön be. Nagyon kíváncsian várom mit hoznak ki a kamera által homályosan, vagyis Scanner Darklyból. MÁr nincs is olyan messze. Azt már így megnézés nélkül is ajánlom mindenkinek. Ha van valami köze a könyvhöz akkor mindenképp. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ennél az lenne a csattanó, hogy nincs csattanó Én lemondanék az eddigi stílusáról, ha szépen elmesélne egy érdekes történetet. Megnéznék tőle egy ilyet. A bemutatót még nem láttam, de a történetből ki lehet hozni egy jó filmet, majd kiderül, hogy sikerült-e neki. A Jelekben nekem az éjszakai kukoricás rész volt az, amit rémisztőnek találtam. Sötétség, a hangok, az enyhe klausztrofóbiás érzet a magas növénykék között, és annak a várása, hogy mikor bukkan fel végre valami. Ezeknek volt némi hatása, de nem olyan, hogy ne nézzek oda Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Jelek/Signs: Jó béna film, én majdnem elaludtam rajta.DVD-n láttam én is este, de így se tudott hatni.A késes dolog az ajtónál mondjuk állat volt - szegény UFO...Inkább sírni akartam Mel Gibson nyögdécselésein, valahogy nem jön be a pali.Se rendezőként, mert pl a Passió borzalmas film, inkább megnézem a Batman és Robint, mint hogy mégegyszer megnézzem azt az ökörséget. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Azért a Rettenthetetlen nagyon jó film szerintem... sőt témájában az egyik legjobb Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Azért a Rettenthetetlen nagyon jó film szerintem... sőt témájában az egyik legjobb Igen! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. De rég láttam azt a filmet is, pedig hogy szeretem Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Nem tudom, volt e-már. Pirates of the Caribbean Superbowl TV Spot: http://bvim-qt.vitalstream.com/POTC2/Pirat...erbowl_1500.mov Sok újdonság nincs benne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hát nincs, de egy feszes tempójú kis előzetes ez. Pont olyan, hogy az ember mindenképpen többet akarjon látni belőle Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Sztem nem lesz olyan jó mint az első rész, de mindenképp megnézem, hiszem az első zseniális és nem csak a történet és látnyávilág, de a szereplők is. Személyes favoritom Kiera!!! Kisebb szerelmi bánatom van és most megnéztem a Mi kell a nőnek címá filmet, persze már láttam párszor. De segített. Iszonyat ötletes film. Gondolom mindenki látta, de aki mégsem, az gyorsan pótolja! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Kisebb szerelmi bánatom van és most megnéztem a Mi kell a nőnek címá filmet Még moziban láttam annak idején, és jót szórakoztam rajta A bánatodat meg sajnálom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. A bánatodat meg sajnálom. Köszi! Majd sok SWt nézek! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Miami Vice: http://www.apple.com/trailers/universal/miamivice/ Tökös Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. WTC: http://www.apple.com/trailers/paramount/wtc/ Oliver Stone Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Oliver Stone a szájbarágás nagymestere régen összerakott pár egész jó filmet, de amit mostanában csinál az szinte értékelhetetlen... és úgy tünik a Nagy Sándorral még nem süllyedt elég mélyre, mert ezzel a 'Word trade Center'-el mindent alul fog múlni. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Oliver Stone a szájbarágás nagymestere régen összerakott pár egész jó filmet, de amit mostanában csinál az szinte értékelhetetlen... és úgy tünik a Nagy Sándorral még nem süllyedt elég mélyre, mert ezzel a 'Word trade Center'-el mindent alul fog múlni. Ja, totál gáz... Ez a WTC már akkor bűzlött, amikor Stone bejelentette, hogy megcsinálja. Primitív hatásvadászat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Viszont vicces látni az imdb-n, hogy reagálnak rá a helybeliek: "micsoda erőteljes képsorok", "ez biztos elviszi majd a legjobb film Oscar-t", "legalább olyan erőteljes és igaz, mint a 'Katonák voltunk'" (ez bizonyos szempontból igaz ). Alig van egy-két negativoskodó arc... Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Jaj ne ...bár nekem mindegy legfeljebb nem nézem meg, csak kerüljön el messzire... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát a Da Vinci kód-ot rendesen lehuzzák a kritikusok. A külföldi itészek 19%-os tetszési indexe mindenesetre megdöbbentően alacsony (csak összehasonlitásképp: a Baljós Árnyaké 63% volt, az ep.3-é pedig 82%), de idehaza se nagyon méltatják. Mind az origo, mind az index, mind a mozinet lehuzta... a végső konkluzióval várjuk meg persze a filmet, de mióta kiderült, hogy Ron Howard rendezi nem számitottam sokkal többre Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Én is éppen ezen lepődtem meg, bár az index kritikáját még nem is olvastam. EDIT: Huuuuh! Tóta W kolléga írta, "a megfeszített fütyköse" címmel. Jó móka lesz elolvasni. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sajnos a kritikusok alapban úgy álltak, állnak hozzá, hogy már a könyv is egy kusza baromság. Így szerintem nem lehet elfogulatlan véleményt mondani a filmről. Akinek nem tetszett a könyv - én imádtam - annak a film sem fog. De attól még én is kíváncsi vagyok hogy hogyan tudnak annyi okosságot belesűríteni, hogy tényleg ne dokumentumfilmet lássunk, hanem egy jó kis krimit. Én mindenesetre ngyon várom! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Azért ilyen alacsony tetszési index-nél már valami más is bekell játszon... a Baljós Árnyakat is utálták, mert úgy ülték be hogy a 'régi SW-t fogják látni', de azért csak össze tudta gründolni azt a 63%-ot. Ilyen rossz pontot, mint a Da Vinci a B-kategóriás horrorok legrosszabjai szoktak összegyűjteni. Edit: Na de a puding próbája az evés, szóval majd meglátjuk Szerkesztve: 2006. Május 18. - Bomarr Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért ilyen alacsony tetszési index-nél már valami más is bekell játszon... a Baljós Árnyakat is utálták, mert úgy ülték be hogy a 'régi SW-t fogják látni', de azért csak össze tudta gründolni azt a 63%-ot. Ilyen rossz pontot, mint a Da Vinci a B-kategóriás horrorok legrosszabjai szoktak összegyűjteni. Edit: Na de a puding próbája az evés, szóval majd meglátjuk Hát ez tényleg nem sok jót jelent... Nem értek egyet azzal, hogy a könyvvel hozzuk összefüggésbe a tetszési indexet, ugyanis a filmnek önmagában kellene megállnia a helyét, a könyv ismerete nélkül. Ha a kritikusok nagyrésze lehúzza, az biztos azért van, mert filmként nem állja meg a helyét. Engem mondjuk eddig sem érdekelt, ezután sem fog Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, de szerintem Kudar arra gondolt, hogy ha a kritikusnak nem jött be a könyv, akkor az arra alapuló film sem fog, így aztán nem is fogja felpontozni... más kérdés, hogy 19% az mégis csak 19%... Donát. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, de szerintem Kudar arra gondolt, hogy ha a kritikusnak nem jött be a könyv, akkor az arra alapuló film sem fog, így aztán nem is fogja felpontozni... más kérdés, hogy 19% az mégis csak 19%... Donát. Pontosan!!! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Pontosan!!! Nem hiszem, hogy az összes kritikus ismeri a könyvet Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És az se valoszinü, hogy mindegyik ennyire utálja Kicsit más - Ime egy magyar film trailere (megtekintés elött állakat felkötni! ) Trailer Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.