Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

SZámomra az év legjobban várt vígjátéka volt a pancser police, vagyis az Other guys.

De hát annyira gyenge volt...jajj... az első fél óra után már néztem hogy mennyi van vissza. Imádom Ferrellt, számomra most ő a legjobb vígjátékszínész...de hát ez botrányos volt. :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon egy szint a kettő.De semmiképp se jobb. Pár poén nagyon üt, ott is itt is, de áááá... pedig nagy reményeket fűztem hozzá. :D

Hozzászólás ideje:

Hátha addig lemegy az ára. De nekem még harmincat is megér főleg az sw. Elvégre brutális képet és hangot is kapunk hozzá.

Hozzászólás ideje:
Persze. Nekem is megéri annyiért. :D

Már csak 300000 ft kéne mire megjelenik és tökéletes lenne a boldogságom. Lehet hogy a sörpénzt kéne elraknom? :D

Hozzászólás ideje:
Gyengék.
Nekem is az a bajom velük de valamiért nem is vártam tőlük semmi hűdebrutáljó tartalmat. :D
Hozzászólás ideje:
Frenkie, engem nem a 35 ezer aggaszt hanem a 300 ezer ;) BD játékos meg tv nélkül nem ér az egész semmit se :clap:

Szokj le az evésről. :) :) :D

Hozzászólás ideje:
Most hogy mondod.... :clap:

;)

Vannak még ötleteim. :) Ne fűts, ne vílágits, és ne használj vizet. Mennyi lóvé megmaradna? :)

Hozzászólás ideje:

A Watchmen rendezője dirigálja majd az új Superman filmet, Nolan ugye a producer.

Na erre a párosra kíváncsi leszek. Elvileg a bemutató 2012 december, gondolom IMAX 3D-ben .

Tehát 2012 végén találkozunk az IMAX bejárata előtt :clap:

Hozzászólás ideje:
Nemsoká megtudhatjuk hogy mi történt pontosan a dol(o)gos svédekkel (vagyis norvégekkel). :clap:

Az mondjuk enélkül a film nélkül is sejthető hogy szinte ugyanaz mint MacReady-ékkel. ;)

Hát a Dolog eléggé sokkolt annak idején, pedig először olvastam, vagyis sejthettem volna, mire számítsak, de látni! Jól megcsinált kis cuccos, remélem, ez sem marad el tőle! :)

Hozzászólás ideje:
Hát a Dolog eléggé sokkolt annak idején, pedig először olvastam, vagyis sejthettem volna, mire számítsak, de látni! Jól megcsinált kis cuccos, remélem, ez sem marad el tőle! :clap:
Csak nehogy R-esnél alacsonyabb besorolású legyen mire a mozikba kerül. ;)

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.