kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. SZámomra az év legjobban várt vígjátéka volt a pancser police, vagyis az Other guys. De hát annyira gyenge volt...jajj... az első fél óra után már néztem hogy mennyi van vissza. Imádom Ferrellt, számomra most ő a legjobb vígjátékszínész...de hát ez botrányos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Még a Két koppernél se jobb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Nagyon egy szint a kettő.De semmiképp se jobb. Pár poén nagyon üt, ott is itt is, de áááá... pedig nagy reményeket fűztem hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Egy jó hír. http://www.sg.hu/cikkek/77341/ugy_tunik_me..._film_rendezoje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Egy jó hír. Inkább a legjobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. B:LA viral videók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Gyengék. Minimum elvártam volna, hogy az első feltűnjön egy UFO a végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. (szerkesztve) Dzséjt: kezdhetünk összegyüjteni 35 rongyot. Valami brutálisan vágyom rá. A vágy tárgya. Szerkesztve: 2010. Október 4. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Dzséjt: kezdhetünk összegyüjteni 35 rongyot. Valami brutálisan vágyom rá. A vágy tárgya. A díszdobozos kiadás is 30 rugó... Az SW is ennyi lesz akkor. Elég húzós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Hátha addig lemegy az ára. De nekem még harmincat is megér főleg az sw. Elvégre brutális képet és hangot is kapunk hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Hátha addig lemegy az ára. De nekem még harmincat is megér főleg az sw. Elvégre brutális képet és hangot is kapunk hozzá.Persze. Nekem is megéri annyiért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Persze. Nekem is megéri annyiért. Már csak 300000 ft kéne mire megjelenik és tökéletes lenne a boldogságom. Lehet hogy a sörpénzt kéne elraknom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Már csak 300000 ft kéne mire megjelenik és tökéletes lenne a boldogságom. Lehet hogy a sörpénzt kéne elraknom? Én összegyűjtöm addigra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Bale már elkezdett gyúrni a Batman 3-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Frenkie, engem nem a 35 ezer aggaszt hanem a 300 ezer BD játékos meg tv nélkül nem ér az egész semmit se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Gyengék.Nekem is az a bajom velük de valamiért nem is vártam tőlük semmi hűdebrutáljó tartalmat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Dzséjt: kezdhetünk összegyüjteni 35 rongyot. Valami brutálisan vágyom rá. A vágy tárgya. :D Gyönyörűűűűűűűűű!!!!! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Frenkie, engem nem a 35 ezer aggaszt hanem a 300 ezer BD játékos meg tv nélkül nem ér az egész semmit se Szokj le az evésről. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Újabb jó hír. http://www.sg.hu/cikkek/77368/burce_willis...pendables_2_ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Szokj le az evésről. :)Most hogy mondod.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Most hogy mondod.... Vannak még ötleteim. Ne fűts, ne vílágits, és ne használj vizet. Mennyi lóvé megmaradna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Vannak még ötleteim. Ne fűts, ne vílágits, és ne használj vizet. Mennyi lóvé megmaradna? Látod, tudsz te ha akarsz Simán Nobel díjat érdemelnél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. A Watchmen rendezője dirigálja majd az új Superman filmet, Nolan ugye a producer. Na erre a párosra kíváncsi leszek. Elvileg a bemutató 2012 december, gondolom IMAX 3D-ben . Tehát 2012 végén találkozunk az IMAX bejárata előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Nemsoká megtudhatjuk hogy mi történt pontosan a dol(o)gos svédekkel (vagyis norvégekkel). Az mondjuk enélkül a film nélkül is sejthető hogy szinte ugyanaz mint MacReady-ékkel. http://www.aceshowbiz.com/images/still/the_thing_01.jpg http://www.aceshowbiz.com/images/still/the_thing_02.jpg http://www.aceshowbiz.com/images/still/the_thing_03.jpg http://www.aceshowbiz.com/images/still/the_thing_04.jpg http://www.aceshowbiz.com/images/news/thething1.jpg http://www.aceshowbiz.com/images/news/thething2.jpg http://www.aceshowbiz.com/images/news/thething3.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Nemsoká megtudhatjuk hogy mi történt pontosan a dol(o)gos svédekkel (vagyis norvégekkel). Az mondjuk enélkül a film nélkül is sejthető hogy szinte ugyanaz mint MacReady-ékkel. Hát a Dolog eléggé sokkolt annak idején, pedig először olvastam, vagyis sejthettem volna, mire számítsak, de látni! Jól megcsinált kis cuccos, remélem, ez sem marad el tőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. (szerkesztve) Hát a Dolog eléggé sokkolt annak idején, pedig először olvastam, vagyis sejthettem volna, mire számítsak, de látni! Jól megcsinált kis cuccos, remélem, ez sem marad el tőle! Csak nehogy R-esnél alacsonyabb besorolású legyen mire a mozikba kerül. Szerkesztve: 2010. Október 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Lehet gyűjteni az Avatar Collector Kiadásra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Nagyon szép. Remélem a DVD-s kiadás is ilyen borítót kap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Nagyon szép. Remélem a DVD-s kiadás is ilyen borítót kap. Te is a DVD-s kiadásra gyúrsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Te is a DVD-s kiadásra gyúrsz? Gondolom, csakúgy, mint nekem, neki snincs BR kompatibilis lejátszója! A DVD meg szimplán csak KELL ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.