Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Én csak ezt láttam ugyhogy nemtom, de horrorrajongó haverom azt mondta, hogy neki ez a tökösség hiányzott a mozis változatból ami itt már megvolt. Ízlések és pofonok Ha érdekel, itt megnézheted, mik a különbségek (bár lehet, hogy már ismered): http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=1988 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Avatar Bővített Verzióból a Vadászat Jelenet És ezt kivágták az alap mozis verzióból, pedig 3D-ben ütött volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Hú de mohók ezek a navik... két lény kilövését látjuk totálban, egyet látni amint a háttérben kicsinálnak... nagyon zabásak lehettek a vadászat elött. Egyébként én nem bánom, hogy kimaradt. Egy film nem technikai bemutató és ez a jelenet aztán tényleg nem tesz semmihez semmit hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Kár, hogy németül van, az eredeti egyik fénypontja a HELL YEAH! Jó kis pillanat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Dehogy mohók. Gondolom, sz egész törzsnek vadásztak, és egy ilyen darabka nem hiszem hogy sokáig elég lenne. Amúgy lehet h a moziból nem hiányzott, de a kibővített változatba teljesen belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Kimaradt jelenetek, bővített jelenetek és egyéb videók http://www.avatarmovie.com/explore/ Amikor a kopasz tizedes kutakodik a dzsungelben, baromi feelinges Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Egyébként én nem bánom, hogy kimaradt. Egy film nem technikai bemutató és ez a jelenet aztán tényleg nem tesz semmihez semmit hozzá.Egyébként valószínűleg ezért is vágták ki. Bennem se mozgatott meg semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Amikor a kopasz tizedes kutakodik a dzsungelben, baromi feelinges Ne csigázz, ne csigázz! Mikor is jelenik meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Ne csigázz, ne csigázz! Mikor is jelenik meg? November 27-re csúszott az itthoni megjelenés http://bluray.blog.hu/2010/11/03/valtozik_...jelenesi_datuma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. November 27-re csúszott az itthoni megjelenés Köszi! Ezek is csak húznak! Na, remélem, vizsgaajándéknak jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. November 27-re csúszott az itthoni megjelenéshttp://bluray.blog.hu/2010/11/03/valtozik_...jelenesi_datuma Megtaláltad a linkemet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megtaláltad a linkemet? Igen, kösz az infót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Akkor kössz nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Akkor kössz nektek! NIncs mit. Az Avatar 2-ben is valami gonosz katonai fickó lesz a kedvenc karatered? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Kimaradt jelenetek, bővített jelenetek és egyéb videókNagyon jó videók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. NIncs mit.Az Avatar 2-ben is valami gonosz katonai fickó lesz a kedvenc karatered? De csak ha ennyire jól adja! Amúgy a "gonosz" karakter sokkal izgalmasabb - ha jó háttere van, és jó színész játssza - mint a jófiúknak. Vagy esetleg az olyan karakter, akiről sokáig nem lehet tudni, melyik oldalon is áll. (Tsu-tey valami ilyesmi, nem véletlen másik kedvencem) Ezek néha egy közepes filmet is el tudnak tolni a jó irányba. Szerencsére az Avatárnál egy jó filmre tették rá a koronát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. De csak ha ennyire jól adja! Amúgy a "gonosz" karakter sokkal izgalmasabb - ha jó háttere van, és jó színész játssza - mint a jófiúknak. Vagy esetleg az olyan karakter, akiről sokáig nem lehet tudni, melyik oldalon is áll. (Tsu-tey valami ilyesmi, nem véletlen másik kedvencem) Ezek néha egy közepes filmet is el tudnak tolni a jó irányba. Szerencsére az Avatárnál egy jó filmre tették rá a koronát! Detto Én nagyon nagyon bízom benne, hogy Cameron visszahozza Parker Selfridge karakterét. Vele még lehet jó dolgokat kezdeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. November 27-re csúszott az itthoni megjelenéshttp://bluray.blog.hu/2010/11/03/valtozik_...jelenesi_datuma Elírták, 24-én fog megjelenni. 27-e szombat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Én nagyon nagyon bízom benne, hogy Cameron visszahozza Parker Selfridge karakterét. Vele még lehet jó dolgokat kezdeni Hát, üsse kavics, ő is ez a típus, és érdekelne, hogy ez a csúfos vereség mit hoz elő belőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. (szerkesztve) Ha hinni lehet az imdbnek, a Skyline 10 millióból készült http://www.imdb.com/title/tt1564585/business És ahogy Dzséjt mondaná: Látjátok, lehet 10 millióból is hiperszuper látványos sci-fit készíteni, nem kell ide 200 millió mint az Avatarnál :) Szerkesztve: 2010. November 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. És ahogy Dzséjt mondaná: Látjátok, lehet 10 millióból is hiperszuper látványos sci-fit készíteni, nem kell ide 200 millió mint az Avatarnál :) Igen, de ezt csak azután szoktam mondani, hogy láttam a filmet és tényleg kiderül róla, hogy hiper-szuper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Elírták, 24-én fog megjelenni. 27-e szombat... Valahogy úgy rémlik, hogy hét közepén jönnek a premierek általában, szóval a szombat fura volt egy kicsit. Nem tudom, nálam lesz-e ebből vásárlás, megvárom, mit írtok róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Valahogy úgy rémlik, hogy hét közepén jönnek a premierek általában, szóval a szombat fura volt egy kicsit.Nem tudom, nálam lesz-e ebből vásárlás, megvárom, mit írtok róla Xpressen nem írták a változást, az pedig szerintem megbízhatóbb forrás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Azért remélem ezt nézték sokan velem együtt! Én elég sokszor néztem. Egy 240 perces videokazi 200 percén tárolok valamennyi részt belőle. A kép és a hang nem a legfrankóbb de a semminél az is jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Xpressen nem írták a változást, az pedig szerintem megbízhatóbb forrás.Ott is november 24. van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Ott is november 24. van. Na..végül megveszed te is a bővített változatot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Edge of Darkness. A szokásos "bosszú a lányomért" film a lepusztult Gibsonnal.Semmi több. Egyszer nézhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Mel Gibsonnak a Halálos Fegyver 5-el kellett volna visszatérnie... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Mel Gibsonnak a Halálos Fegyver 5-el kellett volna visszatérnie... Szerintem is. Mind a 4 része kiváló akciófilm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerintem is. Mind a 4 része kiváló akciófilm. Néha nem tudom eldönteni hogy a Die Hard részek vagy Halálos Fegyver filmek a jobbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.