Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én csak ezt láttam ugyhogy nemtom, de horrorrajongó haverom azt mondta, hogy neki ez a tökösség hiányzott a mozis változatból ami itt már megvolt.

Ízlések és pofonok :(

Ha érdekel, itt megnézheted, mik a különbségek (bár lehet, hogy már ismered):

http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=1988

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hú de mohók ezek a navik... két lény kilövését látjuk totálban, egyet látni amint a háttérben kicsinálnak... nagyon zabásak lehettek a vadászat elött.

Egyébként én nem bánom, hogy kimaradt. Egy film nem technikai bemutató és ez a jelenet aztán tényleg nem tesz semmihez semmit hozzá.

Hozzászólás ideje:

Dehogy mohók. Gondolom, sz egész törzsnek vadásztak, és egy ilyen darabka nem hiszem hogy sokáig elég lenne. Amúgy lehet h a moziból nem hiányzott, de a kibővített változatba teljesen belefér. :(

Hozzászólás ideje:
NIncs mit.

Az Avatar 2-ben is valami gonosz katonai fickó lesz a kedvenc karatered? :)

De csak ha ennyire jól adja! :)

Amúgy a "gonosz" karakter sokkal izgalmasabb - ha jó háttere van, és jó színész játssza - mint a jófiúknak. Vagy esetleg az olyan karakter, akiről sokáig nem lehet tudni, melyik oldalon is áll. (Tsu-tey valami ilyesmi, nem véletlen másik kedvencem) Ezek néha egy közepes filmet is el tudnak tolni a jó irányba. Szerencsére az Avatárnál egy jó filmre tették rá a koronát!

Hozzászólás ideje:
De csak ha ennyire jól adja! :)

Amúgy a "gonosz" karakter sokkal izgalmasabb - ha jó háttere van, és jó színész játssza - mint a jófiúknak. Vagy esetleg az olyan karakter, akiről sokáig nem lehet tudni, melyik oldalon is áll. (Tsu-tey valami ilyesmi, nem véletlen másik kedvencem) Ezek néha egy közepes filmet is el tudnak tolni a jó irányba. Szerencsére az Avatárnál egy jó filmre tették rá a koronát!

Detto :)

Én nagyon nagyon bízom benne, hogy Cameron visszahozza Parker Selfridge karakterét. Vele még lehet jó dolgokat kezdeni :)

Hozzászólás ideje:
Én nagyon nagyon bízom benne, hogy Cameron visszahozza Parker Selfridge karakterét. Vele még lehet jó dolgokat kezdeni :)

Hát, üsse kavics, ő is ez a típus, és érdekelne, hogy ez a csúfos vereség mit hoz elő belőle!

Hozzászólás ideje:

Ha hinni lehet az imdbnek, a Skyline 10 millióból készült

http://www.imdb.com/title/tt1564585/business

És ahogy Dzséjt mondaná: Látjátok, lehet 10 millióból is hiperszuper látványos sci-fit készíteni, nem kell ide 200 millió mint az Avatarnál :) :)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
És ahogy Dzséjt mondaná: Látjátok, lehet 10 millióból is hiperszuper látványos sci-fit készíteni, nem kell ide 200 millió mint az Avatarnál :) :)

Igen, de ezt csak azután szoktam mondani, hogy láttam a filmet és tényleg kiderül róla, hogy hiper-szuper :)

Hozzászólás ideje:
Elírták, 24-én fog megjelenni. 27-e szombat...

Valahogy úgy rémlik, hogy hét közepén jönnek a premierek általában, szóval a szombat fura volt egy kicsit.

Nem tudom, nálam lesz-e ebből vásárlás, megvárom, mit írtok róla :)

Hozzászólás ideje:
Valahogy úgy rémlik, hogy hét közepén jönnek a premierek általában, szóval a szombat fura volt egy kicsit.

Nem tudom, nálam lesz-e ebből vásárlás, megvárom, mit írtok róla :)

Xpressen nem írták a változást, az pedig szerintem megbízhatóbb forrás.

Hozzászólás ideje:

tronfulltriptychposter.jpg

Azért remélem ezt nézték sokan velem együtt! :D
Én elég sokszor néztem. Egy 240 perces videokazi 200 percén tárolok valamennyi részt belőle. A kép és a hang nem a legfrankóbb de a semminél az is jobb.
Hozzászólás ideje:

Edge of Darkness.

A szokásos "bosszú a lányomért" film a lepusztult Gibsonnal.Semmi több. Egyszer nézhető.

Hozzászólás ideje:
Mel Gibsonnak a Halálos Fegyver 5-el kellett volna visszatérnie...

Szerintem is. Mind a 4 része kiváló akciófilm.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.