Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. A Reddel szerintem még én is várok legalább az R5-ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Top Gear Frankensteinnel http://www.youtube.com/watch?v=EpZLzTdyrpo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nagyon sajnálom, hogy kihagyták az előzetesben elhangzó " tata a kur...." Frenkie, nem vészes a hang. Mondjuk ilyet tőlem ritkán hallasz mert utálom a cam-os verziókat Én azért várok még. Van 220 film a gépemen, addig fogynak azok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Mekkora vinyód van neked? Más. Harc a Terra bolygóért. Hát gyerekek, ez nálam teljesen egy Avatar szintű mű. És fogalmam sincs, hogy ilyen eseményszálat hogy "engedtek" egy főképp gyerekeknek szánt animációba ágyazni, de az tuti, ha ez nem nyitja ki a szeplősök szemét, hogy merre tart az emberiség és ideje változtatni akkor semmi más se. Szóval színtiszta ötös nálam a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Úgy látom nekem is be kell vállalnom ezt a múvit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Úgy látom nekem is be kell vállalnom ezt a múvit. Arról nem is beszélve, hogy képileg, hangilag referenciaanyag Ha majd eljutok odáig, akkor ez nálam durván tesztanyag lesz a Full Hd szekcióban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Arról nem is beszélve, hogy képileg, hangilag referenciaanyag Ha majd eljutok odáig, akkor ez nálam durván tesztanyag lesz a Full Hd szekcióban Pedig nem ajnározták túl ezt a filmet, sőt... Alig lehetett róla hallani, pedig már az előzetese is érdekes volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Úgy látom nekem is be kell vállalnom ezt a múvit. Nem fogod megbánni mert valami eszméletlen jó film lett és sajnos nem kapta meg azt az elismerést amit megérdemelne. És itt egy tökéletes példa az hogy egy film imdb pontszáma mennyire nem tükrözi magát a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Pedig nem ajnározták túl ezt a filmet, sőt... Alig lehetett róla hallani, pedig már az előzetese is érdekes volt. Nálunk pl be se mutatták ha jól tudom. Most amúgy sokan örülnek hogy megjelent lemezen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. A Terrát és a Toy Story 3-at szerintem a jövő héten megnézem. Ja és nem azért hogy lássam annyit ér-e mint amennyinek az IMDb írja. Ezt csakis a pontszámos témán lovagló emberkék miatt tettem hozzá. Csokizzuk már le az IMDb pontjait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. (szerkesztve) Oldie: 1 Tb. Különben teljesen egyetértek veled a Terrát illetően. Szerkesztve: 2010. December 12. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Tényleg, a Toy Story 3-at is megnéztem tegnap, csak valahogy a hullafáradtság és a Piranha sokkhatása között elfelejtődött. Nagyon tetszett, ez is igazi kis minden korosztálynak való mese. Bár szerintem még mindig az első a legjobb, nem sokkal marad le mögötte. A zenéje is baromira tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Harc a Terra bolygóért. Hát gyerekek, ez nálam teljesen egy Avatar szintű mű. És fogalmam sincs, hogy ilyen eseményszálat hogy "engedtek" egy főképp gyerekeknek szánt animációba ágyazni, de az tuti, ha ez nem nyitja ki a szeplősök szemét, hogy merre tart az emberiség és ideje változtatni akkor semmi más se. Szóval színtiszta ötös nálam a film. Gondoltam hogy tetszeni fog Oldie Nem érdekes hgy ez megbukott a moziknál, az Avatar meg összekapart szerény 2.6 milliárd dolcsit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Gondoltam hogy tetszeni fog Oldie Nem érdekes hgy ez megbukott a moziknál, az Avatar meg összekapart szerény 2.6 milliárd dolcsit? Ez szerintem a műfajban keresendő. A mese-animáció azért nem érhet fel egy cgi orgiához. Ezzel szemben más kérdés ugye a mondanivaló. Igazi vetélytársa igazság szerint talán a Wall-E lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Ja és nem azért hogy lássam annyit ér-e mint amennyinek az IMDb írja. Ezt csakis a pontszámos témán lovagló emberkék miatt tettem hozzá. Csokizzuk már le az IMDb pontjait. Azért a top250-ben valóban remek filmek találhatóak Szerintem többnyire találóak a pontozások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. No, én is megnéztem ezt a Battle for Terrat. Nagyon jó film. Példa lehetne Cameronnak, hogyan lehet "elcsépelt" mondanivaló köré nem elcsépelt sztorit írni. Tetszett, de nem nagyon mérném az Avatarhoz, mivel nem egy kategória (ahogy az Aladdint sem mérném a Múmiához). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Azért a top250-ben valóban remek filmek találhatóak Szerintem többnyire találóak a pontozások. Az iMDB top250, biztos, hogy megbízható forrás, én többnyire aszerint válogatom a filmeimet. A lista jó, csak a sorrend nem teljesen.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Vigyázz!! Huzamosabb ideig való nézése tesztoszteronmérgezéssel járhat. Holnap lesz előzetes is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ez a Szikla egyre keményebb. Már-már kőkemény. ------------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=ba43sn5zAHA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. A Tron átlagosra sikerült a kritikusok szerint, aeonflux is lehúzta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Kritikusék meg fluxék mehetnek Kukutyinba zabot hegyezni: Úgyis az a lényeg hogy az átlagnézőknek tetszik-e vagy se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Kritikusék meg fluxék mehetnek Kukutyinba zabot hegyezni: Úgyis az a lényeg hogy az átlagnézőknek tetszik-e vagy se. Ők is nézők... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ők is nézők... Csakhogy én az átlagnézőkről papoltam és tudtommal a kritikusfélék nem tartoznak közéjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nem csak az átlagnézők közé nem tartoznak... egyenesen egy más emberfaj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Akkor akár egy olyan párhuzamos dimenzióba is elmehetnének ahol csak ők élnének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. A Tron átlagosra sikerült a kritikusok szerint, aeonflux is lehúzta... Az első Tront is lehúzták, szóval ez semmi rosszat nem jelet. Az átlagossal meg amúgy sem lenne bajom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) Kalózok jönni! Kalózok jönni! Az a Jack is velük van akit ismerünk. Szerkesztve: 2010. December 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hm... A Katedrális Waleranja, mint főgonosz-kalóz nem rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Az első Tront is lehúzták, szóval ez semmi rosszat nem jelet. Az átlagossal meg amúgy sem lenne bajom. Azért annyira nem löttek mellé a régi Tronnal a kritikusok. Ambiciozusnak ambiciozus, de jó filmnek azért nehezen nevezném... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hm... A Katedrális Waleranja, mint főgonosz-kalóz nem rossz Nekem arról a manuszról mindig Lovejoy ugrik be pedig nagyon rég láttam abban a szerepben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.