Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. S.W.A.T. 2 Úristen! Ilyen trágya-ganéj-sz*r-fos filmet már rég láttam. Semmi eredetiség, nuku magasröptű elmélkedések a filozófiai eszmefuttatások törvényszerűségeiről, az ilyen színészeket be se engedném a Broadwayre, és a rendezőtől is elvenném az engedélyt. Az életemből most elment másfél óra -mit elment?- elpazaroltam másfél órát erre a.....kimondani is szörnyű, mert csak hányatnékom támadhatna tőle. Ezek után nézze meg az akit tényleg érdekel és nem dől be a h*lye fikázók okoskodásának Neked elhiszem hogy rossz. Már ott gyanítható hogy moziban nem vetítették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Neked elhiszem hogy rossz. Már ott gyanítható hogy moziban nem vetítették. Szerintem tetszett neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Szerintem tetszett neki. Akkor jól álcázta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Akkor jól álcázta. Olvasd el még egyszer. Egyértelmű irónia végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Ncore-on is megy a fikázás ezerrel, de mégis 6120 seeder van. Megyek is rendet rakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Neked elhiszem hogy rossz. Már ott gyanítható hogy moziban nem vetítették. Fuss neki mégegyszer Frenkie Nézd meg mi van a sorok között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Ncore-on is megy a fikázás ezerrel, de mégis 6120 seeder van. Megyek is rendet rakni. Van jó minőségű változat belőle? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Olvasd el még egyszer. Egyértelmű irónia végig. Öreg róka nem vén róka Good. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. S.W.A.T. 2 Úristen! Ilyen trágya-ganéj-sz*r-fos filmet már rég láttam. Semmi eredetiség, nuku magasröptű elmélkedések a filozófiai eszmefuttatások törvényszerűségeiről, az ilyen színészeket be se engedném a Broadwayre, és a rendezőtől is elvenném az engedélyt. Az életemből most elment másfél óra -mit elment?- elpazaroltam másfél órát erre a.....kimondani is szörnyű, mert csak hányatnékom támadhatna tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Fuss neki mégegyszer Frenkie Nézd meg mi van a sorok között. Ok értem bár akkor sem nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. (szerkesztve) Van jó minőségű változat belőle? Csak Camos de valami borzalom. Kollégámnak kéne de nem kapja meg. Ezt a filmet nem engedhetem ilyen szutyokban megnézni. Majd megvárja az R5-öt. Tényleg amit te néztél az melyik változat? Most jött le, belenéztem a felüljárói csatába és meg sem közeliti a mozit. A hang valami borzalom, mintha valami kazettás magnóból szólna. Meg kell várni lehet a dvd-ripet de inkább a hd-t. Szerkesztve: 2011. Március 21. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. (szerkesztve) S.W.A.T. 2 Úristen! Ilyen trágya-ganéj-sz*r-fos filmet már rég láttam. Semmi eredetiség, nuku magasröptű elmélkedések a filozófiai eszmefuttatások törvényszerűségeiről, az ilyen színészeket be se engedném a Broadwayre, és a rendezőtől is elvenném az engedélyt. Az életemből most elment másfél óra -mit elment?- elpazaroltam másfél órát erre a.....kimondani is szörnyű, mert csak hányatnékom támadhatna tőle. Ezek után nézze meg az akit tényleg érdekel és nem dől be a h*lye fikázók okoskodásának Sosem érdekelt a S.W.A.T. .. de egy ilyen "ironikus?? - ironikus!! " hsz után lehet mégis bepróbálom majd! Szerkesztve: 2011. Március 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Sosem érdekelt a S.W.A.T. .. de egy ilyen "ironikus?? - ironikus!! " hsz után lehet mégis bepróbálom majd! Annak idején az első rész olyan volt nekem, hogy nem túlságosan ragadott meg, sőt.....Ez meg vacsora közben időtöltésnek jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Csak Camos de valami borzalom. Kollégámnak kéne de nem kapja meg. Ezt a filmet nem engedhetem ilyen szutyokban megnézni. Majd megvárja az R5-öt. Tényleg amit te néztél az melyik változat? Most jött le, belenéztem a felüljárói csatába és meg sem közeliti a mozit. A hang valami borzalom, mintha valami kazettás magnóból szólna. Meg kell várni lehet a dvd-ripet de inkább a hd-t. Szerintem jelenleg egy verzió van. azt néztem amit Te is leszedtél. És tetszett úgy is. Akkor gondold el milyen lesz majd full extrásban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Szerintem jelenleg egy verzió van. azt néztem amit Te is leszedtél. És tetszett úgy is. Akkor gondold el milyen lesz majd full extrásban? Szerintem az angol cam-os amit te néztél az jobb mint a magyar. Mindjárt meg is nézem. Én tudom milyen full-osan. Minimum azt is várom el. Már alig várom megjelenjen Bd-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. A második Szellemlovas csak 15 millióból készül. Azt hiszem lehet temetni a filmet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. http://www.youtube.com/watch?v=Vqud_up4e6w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Jajj először ezt a filmet töltöttem le, de valami istentelen gyenge effektek vannak benne, plusz az egész annyira amatőr mintha én csináltam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Jajj először ezt a filmet töltöttem le, de valami istentelen gyenge effektek vannak benne, plusz az egész annyira amatőr mintha én csináltam volna. Aeon már látatlanba istenití Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Ez tényleg létezik? Majdnem ugyanolyan címmel? Valami ultragagyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Aeon már látatlanba istenití Az a csávó egy idióta... Öt percig bírtam nézni. Valami iszonyat borzalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Oldie: Az Asylum még hamar kijött a filmmel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Oldie: Az Asylum még hamar kijött a filmmel Mintha be is előzte volna talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megnéztem a Hupikék törpikék szinkronos előzetesét, hát valami borzalma az is, Egyetlen régi hangot se hagytak meg, egyedül Törpilla új hangja tetszett. Ez a film meggyalázza az eredeti rajzfilmet, remélem nagyot fog bukni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Aeon tényleg isteníti az Asylumizált Battle: LA-t? LOL! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Aeon tényleg isteníti az Asylumizált Battle: LA-t? LOL! És ez a csávó ossza az észt a filmekről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. (szerkesztve) És ez a csávó ossza az észt a filmekről. Ha leszáll a "popcorn" mozik bugyrába akkor meglepően impotens lesz, és cikibbnél cikibb írásokat karmol össze. Szerkesztve: 2011. Március 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. (szerkesztve) Nem szoktam ilyet írni, de az Asylum a filmgyártás szégyene és szerintem emberiség ellenes cselekedet, amit művelnek. Mind egy szálig egy kalap F*S, amit "gyártanak" és hogy semmi önálló ötletük nincs, csak a nagy nevek másolása. Az, hogy valaki jobbra értékel egy Asylum "művet??", mint az eredetit, arról MEG VAN A VÉLEMÉNYEM... és az nem pozitív! (Elképesztő!... És az ilyen vezet filmes blogot. Váááá!) Szerkesztve: 2011. Március 22. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Most nem azért, hogy védjem, de AE inkább szurkálásnak szánta azt hogy ez "jobbnak néz ki mint a 'Battle of Los Angeles'". Szerintem meg se fogja nézni csak ez amolyan "annál minden jobb" kiszólás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Most nem azért, hogy védjem, de AE inkább szurkálásnak szánta azt hogy ez "jobbnak néz ki mint a 'Battle of Los Angeles'". Szerintem meg se fogja nézni csak ez amolyan "annál minden jobb" kiszólás. Akkor meg provokál. Az se sokkal jobb. Inkább hagyná a fenébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.