Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

S.W.A.T. 2

Úristen! Ilyen trágya-ganéj-sz*r-fos filmet már rég láttam. Semmi eredetiség, nuku magasröptű elmélkedések a filozófiai eszmefuttatások törvényszerűségeiről, az ilyen színészeket be se engedném a Broadwayre, és a rendezőtől is elvenném az engedélyt. Az életemből most elment másfél óra -mit elment?- elpazaroltam másfél órát erre a.....kimondani is szörnyű, mert csak hányatnékom támadhatna tőle.

Ezek után nézze meg az akit tényleg érdekel és nem dől be a h*lye fikázók okoskodásának :P

Neked elhiszem hogy rossz. :D Már ott gyanítható hogy moziban nem vetítették.

Hozzászólás ideje:

S.W.A.T. 2

:o:para::shocked::sick:

Úristen! Ilyen trágya-ganéj-sz*r-fos filmet már rég láttam. Semmi eredetiség, nuku magasröptű elmélkedések a filozófiai eszmefuttatások törvényszerűségeiről, az ilyen színészeket be se engedném a Broadwayre, és a rendezőtől is elvenném az engedélyt. Az életemből most elment másfél óra -mit elment?- elpazaroltam másfél órát erre a.....kimondani is szörnyű, mert csak hányatnékom támadhatna tőle.

:death::lol:

Hozzászólás ideje:

Van jó minőségű változat belőle?

Csak Camos de valami borzalom. Kollégámnak kéne de nem kapja meg. :D Ezt a filmet nem engedhetem ilyen szutyokban megnézni. Majd megvárja az R5-öt. Tényleg amit te néztél az melyik változat? Most jött le, belenéztem a felüljárói csatába és meg sem közeliti a mozit. A hang valami borzalom, mintha valami kazettás magnóból szólna. Meg kell várni lehet a dvd-ripet de inkább a hd-t.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

S.W.A.T. 2

Ezek után nézze meg az akit tényleg érdekel és nem dől be a h*lye fikázók okoskodásának :P

Sosem érdekelt a S.W.A.T. :P:D .. de egy ilyen "ironikus?? - ironikus!! :) " hsz után lehet mégis bepróbálom majd! :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Sosem érdekelt a S.W.A.T. :P:D .. de egy ilyen "ironikus?? - ironikus!! :) " hsz után lehet mégis bepróbálom majd! :)

Annak idején az első rész olyan volt nekem, hogy nem túlságosan ragadott meg, sőt.....

Ez meg vacsora közben időtöltésnek jó volt :)

Hozzászólás ideje:

Csak Camos de valami borzalom. Kollégámnak kéne de nem kapja meg. :D Ezt a filmet nem engedhetem ilyen szutyokban megnézni. Majd megvárja az R5-öt. Tényleg amit te néztél az melyik változat? Most jött le, belenéztem a felüljárói csatába és meg sem közeliti a mozit. A hang valami borzalom, mintha valami kazettás magnóból szólna. Meg kell várni lehet a dvd-ripet de inkább a hd-t.

Szerintem jelenleg egy verzió van. azt néztem amit Te is leszedtél. És tetszett úgy is. Akkor gondold el milyen lesz majd full extrásban? :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem jelenleg egy verzió van. azt néztem amit Te is leszedtél. És tetszett úgy is. Akkor gondold el milyen lesz majd full extrásban? :D

Szerintem az angol cam-os amit te néztél az jobb mint a magyar. Mindjárt meg is nézem. Én tudom milyen full-osan. :D Minimum azt is várom el. Már alig várom megjelenjen Bd-n.

Hozzászólás ideje:

Jajj először ezt a filmet töltöttem le, de valami istentelen gyenge effektek vannak benne, plusz az egész annyira amatőr mintha én csináltam volna. :D

Aeon már látatlanba istenití :lol:
Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Hupikék törpikék szinkronos előzetesét, hát valami borzalma az is, Egyetlen régi hangot se hagytak meg, egyedül Törpilla új hangja tetszett.

Ez a film meggyalázza az eredeti rajzfilmet, remélem nagyot fog bukni.

Hozzászólás ideje:

Nem szoktam ilyet írni, de az Asylum a filmgyártás szégyene és szerintem emberiség ellenes cselekedet, amit művelnek. Mind egy szálig egy kalap F*S, amit "gyártanak" és hogy semmi önálló ötletük nincs, csak a nagy nevek másolása. Az, hogy valaki jobbra értékel egy Asylum "művet??", mint az eredetit, arról MEG VAN A VÉLEMÉNYEM... és az nem pozitív!

(Elképesztő!... És az ilyen vezet filmes blogot. Váááá!)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Most nem azért, hogy védjem, de AE inkább szurkálásnak szánta azt hogy ez "jobbnak néz ki mint a 'Battle of Los Angeles'". Szerintem meg se fogja nézni csak ez amolyan "annál minden jobb" kiszólás.

Akkor meg provokál. Az se sokkal jobb. Inkább hagyná a fenébe.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.