Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Biztos ez Yoda? Mert a közvetítés este hétkor kezdődik és az első panel a Rebelsé lesz. Én azt olvastam, hogy ottani idő szerint délután 5-kor lesz a Rebels panel... Persze azóta változhatott a dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. 11:00 a.m. - 12:00 a.m. PT: New Allies & New Villains: Star Wars Rebels Season Two Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) 11:00 a.m. - 12:00 a.m. PT: New Allies & New Villains: Star Wars Rebels Season Two Én itt láttam: http://www.slashfilm.com/star-wars-celebration-2015-schedule-highlights/ Itt külön van szedve az amit te írtál és a premier. Tehát szerintem nem egy panelen belül vannak Global Premiere: Star Wars Rebels Season Two Sat. April 18| 5:00 PM – 7:00 PM Szerkesztve: 2015. Április 18. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Pedig azt hittem egy panelban lesznek. Viszont akkor tényleg éjjel lesz. Remélem felteszik majd valahova. Jó lenne valami cím is és megcsinálnám neki a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Talán az első panelben elmondják a címét is Most látom, a live stream alá nincs beírva, a programba külön a vetítés mostmár kezdek bizonytalanodni. Az sw.com-on nincs valami hivatalos program? Szerkesztve: 2015. Április 18. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Fél óra és kezdődik! Nagyon várom a második évados infó tömeget! addig megnézem még a teasert vagy 20x Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Az EP VII teaserrel indult a közvetítés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Promózni kell. Maul elég jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Eddig történt valami érdekes? Lemaradtam az elejéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Még nem. Volt egy Ray Park interjú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Billlyyy DEEEE élőben! Ez a csávó olyan mintha folyton részeg lenne. És ott a fia is! Szerkesztve: 2015. Április 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. A fia olyan, mintha a fiatalkori apja és Samuel L. Jackson keveréke lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Én is azt néztem! Nagyon hasonlít Jacksonra. Beltenyészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) lol :D Jó őket nézni és hallgatni, de jöhetne már valami Rebels cucc! Szerkesztve: 2015. Április 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. A fia olyan, mintha a fiatalkori apja és Samuel L. Jackson keveréke lenne... Riddick, ez a kép örökre beleégett az agyamba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Szerintem nyolctól jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Szerintem nyolctól jön. Elég baj az! Riddick, ez a kép örökre beleégett az agyamba. :lol: Szerkesztve: 2015. Április 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Szerintem nyolctól jön. Akkor már csak 20 perc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. A live kommentelői között mennyi paraszt van, te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. A live kommentelői között mennyi paraszt van, te jó ég! Én azzal kezdtem, hogy kikapcsoltam. Szerintem jobban jársz, ha te is lelövöd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Én azzal kezdtem, hogy kikapcsoltam. Szerintem jobban jársz, ha te is lelövöd. Igen, megtörtént... 5 másodperc is sok volt ebből a borzalmas és gusztustalan káoszból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Gondolj bele kis hazánkban is akadnak bőven a youtube-ot meg az egész világ lesi szerk.: Egyébként én full képernyőn nyomom, ha nincs érdekesség vagy ha pötyögök akkor meg lerakom tálcára , az igazi az lenne ha lenne még egy monitorom Szerkesztve: 2015. Április 18. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Gondolj bele kis hazánkban is akadnak bőven a youtube-ot meg az egész világ lesi Nem akarok belegondolni, mert túlságosan borzasztó lenne.... de ez már kezd elmenni más irányba... vissza a live-hoz! Azért jó néha látni az öreg George-ot! Szerkesztve: 2015. Április 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Hopsz... de szép csaj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Az a geonosisi klónpáncél tetszetős volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Haza vittem volna pár kosztümöt, az tuti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. MOST! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Kezdődik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Ász ez a faszi nagyon bírom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Jól nyomja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.