Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Nagyon jó képek!Hogyan csináltátok? Tiszta Mustafar... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Ezek remek képek Donát! Beküldtétek a MCSE-nek is? A második a Tycho kráter nagyon jó. Szerkesztve: 2006. December 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Hát az elméleti oldalát mind apától kéne megkérdezni, én ehhez nem értek, csak ott voltam, mint 'statiszta' és figyelő Ha jól emlékszem, D-100-assal csinálta + távcső -- erről lövésem sincs. Csak gondoltam tetszeni fog Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Tehát akkor nem CCD kamera igaz? A holdfogyatkozás sorozat is jó! Szerkesztve: 2006. December 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Tiszta Mustafar... Ez még nyomokban se hasonlít Mustafarhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Ez még nyomokban se hasonlít Mustafarhoz. Például a 7. kép engem Mustira emlékeztet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Például a 7. kép engem Mustira emlékeztet. Valóban, a szín kölcsönöz neki némi ilyen érzetet. Ez a föld árnyéka a holdon. Azért ilyen narancs színű, mert a légkör szórja a fényt, így a Hold felszíne nem teljesen sötét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Ezek remek képek Donát! Beküldtétek a MCSE-nek is? A második a Tycho kráter nagyon jó. Szerintem apa beküldte. Egyébként tudtad, Ody, hogy apám tartja az országos csúcsot Hold sarló fotózásban? 17 órás sarlót fotózott le, 95-ben, és azóta ez a csúcs. Donát Szerkesztve: 2006. December 29. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Tehát akkor nem CCD kamera igaz? A holdfogyatkozás sorozat is jó! Nem, nem az Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Szerintem apa beküldte. Egyébként tudta, Ody, hogy apám tartja az országos csúcsot Hold sarló fotózásban? 17 órás sarlót fotózott le, 95-ben, és azóta ez a csúcs. Majd kérdezd már meg tőle, melyik Meteorban írnak róla, és majd utána olvasok. Szerkesztve: 2006. December 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Oké. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. A gyönyörű McNaught üsötkös a déli égre is megérkezett. A kép önmagáért beszél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. A gyönyörű McNaught üsötkös Ez tényleg az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 22. Ezt a linket érdemes megnézni, rengeteg gyönyörű kép található itt. Éder Iván készítette őket, aki olyan asztrofotós területen, mint SimonZ. az SW képek tekintetében. Éder Iván honlapja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. (szerkesztve) Egy kis látnivaló a Marsról. Nem rossz a felbontás, főleg az utolsó képnél. Abból egyébként van 125 megás is. Szerkesztve: 2007. Január 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szépek. A "Mars Pathfinder" küldte őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. A pathfinder még 1997-ben leállt. Ezeket a Spirit és az Oppurtunity csinálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Le vagyok maradva. Van ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. (szerkesztve) Furcsa volt a legutóbbi Telihold. Mintha több napon keresztül telihold lett volna, volt aki panaszkodott, hogy nem tud aludni a Holdtól . Úgy éreztem hogy most erősebb volt mint máskor. Szerkesztve: 2007. Február 6. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. (szerkesztve) Lehet, mert engem is elővett az alvási nyavalya Ritkán előfordul, hogy teliholdkor vagy picivel előtte hajnal 2-3 között felébredek, és éber vagyok, mint a sas (vagy melyik madárféle szokott az lenni). Kb. két óra hosszáig tart ez az állapot, utána elalszom, és kicsivel később úgy kelek fel, mint a mosogatórongy Ja, és ráadásul a névnapomon Szerkesztve: 2007. Február 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Speciel nekem sem úgy ment az alvás az utóbbi napokban, mint szokott... Öt körül rendszeresen felébredtem (remélem, már írhatom múlt időben), és utána órákig nem tudtam visszaaludni. Amikor végre sikerült, 11-ig tartó alvás lett belőle. (Persze hétvégén.) Egyébként a telehold nem szokott zavarni, még szeretem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Pedig elvileg minden rendben volt a Holddal. Igaz, mindig változik a távolsága (néha kicsit messzebb van, néha kicsit közelebb), de ez igazából nem határoz a fényességén. Szerintem inkább a túl tiszta idő okozhatta a nagy fényesség érzetet. Ilyenkor jobb elhúzni a függönyt, és úgy aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Nekem is úgy tűnt, hogy három napon át teliholdat nézek, de ez biztos csak érzékcsalódás volt. Engem sosem zavart az ilyesmi. "kopp-kopp" Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Donát: még mindig várjuk faterod Hold fotóit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hm... nem rémlik. Mire gondolsz? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Te írtad korábban, hogy faterod csinált Hold fotókat. Azokra gondolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hát ezt jól elfelejtettem, egyelőre nem tudom hol vannak Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Azért volt hosszabb a holdfényes sok éjszaka, mert kevés volt (errefelé) a felhő. Vagy te lested túl hosszan a holdat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Öt körül rendszeresen felébredtem (remélem, már írhatom múlt időben), és utána órákig nem tudtam visszaaludni. Amikor végre sikerült, 11-ig tartó alvás lett belőle. (Persze hétvégén.) Pontosan Lehet, hogy nem a teliholdtól van, de akár attól is lehet. Ha még egyszer előfordul, akkor talán. Nálam ez csak ritkán jön elő, biztos akkor van közelebb a Hold (vagyis talán most is) Ody, szerintem ez nem a fényesség miatt van, mert azt hiszem, nem is világított be az ablakon, szóval a függöny nem használ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Pár éve engem is csesztetett a teliholg. Én se tudtam olyankor aludni. Ami azonban még érdekesebb az az, hogy a Föld forgástengelye kezd "kiegyenesedni". Nyáron a Nap már marha magasan szokot delelni, nameg az árnyékok is rendre máshol jelennek meg mint pár évvel korábban. Ez olyan öt-hat évvel ezelőtt tünt fel komolyabban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.