Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Talán azért nem hiányzik ez a két mondat, mert benne van a filmben Engem is ez zavart meg. Ezek a mondatok benne vannak a filmben, akkor mi baj velük. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Csatlakozom a tanácstalanok gyülekezetéhez... mintha egy tökéletes kört akarnánk azzal jobbá tenni, hogy lenyessük egy darabját. Pedig pont igy jó ez! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Na én ettől már teljesen kész vagyok Majd megnézem a kérdéses részt, mert most már össze vagyok zavarodva. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Na én ettől már teljesen kész vagyok Majd megnézem a kérdéses részt, mert most már össze vagyok zavarodva. A filmben így szerepel ez a rész: MACE: A Köztársaság Galaktikus Szenátusa nevében letartóztatom, kancellár. (mindannyian bekapcsolják kardjaikat) PALPATINE: Ezt vegyem fenyegetésnek, Jedi mester? MACE: A szenátus fog dönteni a sorsáról. PALPATINE (kitörő dühvel): Én vagyok a szenátus! MACE: Még nem! PALPATINE: Akkor ez árulás! Krande ezt így is el tudná képzelni: MACE: A Köztársaság Galaktikus Szenátusa nevében letartóztatom, kancellár. (mindannyian bekapcsolják kardjaikat) PALPATINE (kitörő dühvel): Én vagyok a szenátus! MACE: Még nem! PALPATINE: Akkor ez árulás! Rövidebb, de így is jó hatású párbeszéd. De szerintem a hosszabb jobb, mint már leírtam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Nincs gond vele, csak Krande felhozta, hogy ha kivágják az említett két középső mondatot ("Fenyegetsz engem..." és "Majd a Szenátus dönt...") úgy sem lenne rossz. Vagyis: - A Köztársaság Galaktikus Szenátusa nevében, letartóztatom kancellár. - Én vagyok a Szenátus. De hozzá tette azt is, hogy "ami senkinek nem jutott eszébe és talán jobb is". Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Ahogy egyben megnéztem az első három részt, feltűnt (főleg persze a 3.-ból), hogy Windu mennyire nem tudja kezelni az embereket. valami képessajtótermékben olvastam h amikor Samu L-t szerződtette Lucas, megkérdezte, nem zavarja.-e ha végig csak parancsszavakat kell kiabálnia... akkor máég nagyon nem értettem, hoghy ez mint karakterjellem kellett neki Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Ez mind szép és jó, csak azt nem értem, hogy mindez hogy kapcsolódik a napló topichoz? 2005. 05. 02. Istenem, már megint nagyon régóta nem jelentkeztem, de mit csináljak, ha egyszerűen elfogyott a spoiler? Persze jelenthettem volna, hogy megérkezett a könyv kis hazánkba is, ami meglátásom szerint nagyon jóra sikeredett, megmutathattam volna egy csomó képet – bár akkor vélhetően e napló a megabájtok súlyos útvesztőjébe tévedt volna – és beszámolhattam volna a hazai marketing alakulásáról. Ez utóbbit igyekszem pótolni. Hazánkban a legtöbb nagy mozi éjféli premieren adja a harmadik részt, ám Budapesten kívül sehol másutt nem látható feliratosan. Sőt, Budapesten is csupán két helyen: a MOM parkban, ahol Közép-Európa legnagyobb digitális vetítőterme van – fantasztikus kép, fantasztikus hang, plusz jelenetek) és a Duna Plaza, ahol a szokásos NAGY premier van. Erre sikerült jegyet vennem, és erről fogok beszámolni. Maga a marketing rész is egész kedvezően alakul – irodalom tekintetében már megjelent a Vizuális Enciklopédia, a Fantasztikus Gépezetek és maga a könyv). Ha a figurákra fáj a fogunk, akkor sem érhet minket csalódás, rengeteg különböző minifigura áll rendelkezésünkre. A legokban sem szenvedünk hiányt, sőt, akár még lézerkardot, és Vader-sisakot is szerválhatunk magunknak. Egy szóval sok „nagy hal” kapható. Érdemes megjegyezni, hogy mától a zenealbumot is meg lehet venni – nagyon jó, csak rövid, ezt ellensúlyozandó, egy remek DVD is társul mellé! Ennyit a merchandesine-ról, most már foglalkozzunk egy kicsit komolyabb dolgokkal. Például azzal, hogy lezajlott a Celebration-3, ahol Episode III-as jelenetek mellett megjelent a stáb nagy része, köztük George Lucas is, aki készséggel válaszolt a kérdezők kérdéseire. De térjünk csak vissza arra az említett Episode III-as jeleneteket tartalmazó videóra! Íme a részletes leírása, ha már mozgóképeket nem tudok szolgáltatni dokumentum formájában… Az írást természetesen Plokoom és a starwars.hu közreműködésével mutatom meg nektek: A montázs az űrcsata képeivel és Anakin Han Solós mondatával indult: "kezdődik a műsor". A közönség ezután láthatta, ahogy robbanás rázza meg az egyik csatahajót, és a belsejéből roncsokat és harci droidokat szippant ki az űr. A következő képen Anakin cipeli Obi-want a lift felé. Látható volt az a pillanat, amikor Mace Windu visszaveri az Erő-villámokat Palpatine-ra, majd néhány külső kép a Coruscant-i operaházról. A rövid szerepben feltűnő George Lucas is felfedezhető volt az egyik kép bal alsó sarkában, az épület bejárata mellett. Kashyyyk sem maradt ki az összeállításból: Yoda és klónharcosai az ellenséget kémlelik egy fák tetején épült parancsnoki bunkerben. A háború másik helyszíne a porlepte bolygó, melyről békés képeket láthatott a közönség, majd pedig az életéért küzdő Ki-Adi-Mundit, akit túlerőben támadnak saját klónharcosai. Luminara Unduli is látható volt klónokkal. A következő látványosság a Szenátus csarnokában játszódik: Yoda megállít egy szenátusi csészét, és visszalöki Darth Sidious felé. A zöld Jedi-mestert villámok találják el, és a nézők döbbenetére keményen nekiütközik a falnak, majd a földre zuhan. Látható volt még, ahogy Padmé megérkezik Mustafarr-ra: leereszkedik a hajó, és kinyílnak a leszállótalpak, majd Obi-wan áll a hajó rámpájának tetején. Következett egy látványos felvétel arról, ahogy Padmé és C-3PO köszönti Anakint a Coruscant-i verandán. A panoráma lélegzetelállító. A közönség elcsíphetett még Obi-wan és klónharcosai megbeszélését - a Jedi vadászgépe vetíti ki Utapau képét, remek felvételeket láthatott Grievous és Obi-wan üldözéséről - látható volt egy részlet, ahol mindketten egy "lándzsába" kapaszkodnak -, majd ismét Mustafarr következett: Anakin az Erő segítségével bezár minden ajtót a szeparatista bunker tárgyalóteremében, és felkészül a mészárlásra. Az Uralkodó klónharcosok kíséretében megérkezik a vulkánbolygóra. A közönség láthatta Sidious első reakcióját, majd pedig Palpatine hajóját, ahogy az esőben leszáll Coruscant-on. A montázsban szerepelt Polis Massa is, valamint a naboo-i temetés - a szürkületben hatalmas gyászmenet vonul át egy hídon. Mindenki egy szigetre tart, és gyertyát tart a kezében. A képeken feltűnik Naboo királynője is. Végül a Tantive IV repül el Alderaan havas hegycsúcsai fölött, és fehér épületek közt leszáll. A közönség kitörő lelkesedéssel fogadta az eddig nem látott képkockákat. Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. ám Budapesten kívül sehol másutt nem látható feliratosan. Sőt, Budapesten is csupán két helyen: a MOM parkban, és a Duna Plaza, ahol a szokásos NAGY premier van. És a Westendben is volt feliratosan, én ott néztem (de csak 19-e délelőtt). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Premier Rulezzzz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. 2005. 05. 05. Immáron kevesebb, mint két hét van hátra a Star wars Episode III Revenge of the Sith premieréig. Mégis… ez a két hét, illetve tizenhárom nap, hosszabbnak tűnik, mint a mögöttünk álló majd’ három év. Olvashatjuk a könyvet, hallgathatjuk a filmzenét, sőt, minap volt szerencsém megismerkedni az új matricákkal is, de a film még mindig nincs itt. Jeleneteket már láttam belőle, de az egészet nem. Apropó, jelenetek! Fantasztikus kémvideók kerültek napvilágra, melyek most már végül is nem is azok, ugyanis a harmadik rész játékából van – ami óriási csalódásra csak Xboxra és PS2-re jött ki . – Egy szóval rengeteg kisebb videóval találkozatunk, melyek egy-egy pálya előtt láthatóak. Ezeknek csupán egy részét láttam, de azok igen meggyőzőek voltak. Van azonban szerencsésebb ember is nálam, aki az ILM-nél dolgozik, és így már az egész filmhez volt szerencséje. Olvashattatok vele interjút mind a starwars.hu-n, mind a régebbi naplóban. Most viszont olyan híreket osztott meg az oldallal – és így persze velünk, rajongókkal is – amit sokan irigyelhetnek. Nevezetesen: látta a filmet. „Szia, Plok! Ma sikerült megnéznem a kész filmet! Aranybetűs ünnep lesz május 19! K***a jó a film! Majdnem ledöntötte az első helyről nálam az Empire-t (ami az én esetemben nagyon nagy szó ) Szuper, leírhatatlan, eszméletlen!!! Látni kell! A film az első kb. 20 perc után egyre nyomasztóbbá válik. A korhatár nagyon-nagyon indokolt, nem is csak a leeső végtagok miatt (pedig szép számmal vannak ), de az egész hangulata, a kisugárzás, ami átölel, és nem enged, egyszerűen GONOSZ és hihetetlenül megrázó. A színészek szuperek, még Portman is, aki szerintem mindig is a gyenge pontot jelentette az új trilógiában. Ewan és Ian elviszik a filmet a hátukon, úgy, ahogy igazi Shakespeare színészekhez illik (hiába, azért az angol színész iskola. ). Hayden az EP2-höz képest mérföldekkel jobb. Az ILM munkája remek (Oscart nem kap, mert nem korszakalkotó, de a mai nagyon erős konkurencia szintjét simán hozza, plusz az új részek legjobb FX jelenetei ebben vannak). Yoda végre úgy játszik, amint a báb (ez nekem nagy sérelem volt a második epizódban, ahol "túljátszatták" az animátorok). Williams zenéje olyan atmoszférát teremt, hogy szívem szerint megnézném a filmet szöveg és hang FX nélkül, hogy csak John zenéjét halljam, amint "illusztrálja" a képek hangulatát. Egyelőre ennyi. Remek film. Mindenki, aki 1977 óta arra vár, hogy miként kezdődött az egész, teljes mértékben elégedett lesz a filmmel! A rajongóknak természetesen KÖTELEZŐ, mert ez minden, ami STAR WARS. Ui.: Baromi jól mutatnak a figuráink a vásznon:) Üdv: Gábor Donát. STAR WARS RULE!” Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Ilyet mindig öröm olvasni Emlékszem, Moon szerint ez negatív kritika... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hát igen. Priest jól felhergelte a népet ezzel az értékeléssel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Ez egy remek kis írás a filmről, és jól megragadja a lényeget pár mondatban Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. 2005. 05. 16. Már csak kettő nap! Alig hiszem el? a kritikák egyébként özönlenek a Star wars harmadik részéről, és azt hiszem, kijelenthetem: meglepően jók! A magyarok szinte csak dicsérik a filmet, külföldön szintén remek a helyzet. Érdekesség, hogy a tegnapi állás szerint negyvenegy kritikából nyolc volt negatív és harminc három pozitív, tehát nyolcvan százaléknál állt a mutató. Annyi az egyetlen negatívum ezzel kapcsolatban, hogy volt már kilencvenöt százalék is? Ha már kritikáknál járunk, hadd tárjam elétek az egyiket, melyet én magam fordítottam: Sith spoilerek Ne mondd, hogy nem figyelmeztettelek! ?A Sith-ek bosszúja? egészen egyszerűen megdöbbentő. Ez az a Star wars film, amit az utálkozók a Baljós Árnyak óta vártak. Ha ezután az epizód után is azt állítják, hogy nem kapták meg, amit kértek, akkor? hazudnak. A rész a Birodalom visszavágnál ezerszer sötétebb. Kezdve a 66-os parancs kiadásától (mely a Jedik ellen fordítja a klón osztagokat, akikkel a lovagok vállvetve harcoltak a Klón-háborúkban, és akik aztán kérdés nélkül lelövik őket) a lélegzetelállító párbajig a Mustafarr-on (ahol is, miután Kenobi levágja Skywalker kezét és lábát, majd volt tanítványát egy láva folyó égő partján hagyja. Ennek következtében Anakin elég heves érzelemkitörést mutat volt mestere irányába.), a filmet olyan fokú sötétség járja át, hogy az ember azt hiszi: nem is Star wars filmet néz, hanem Othellot, vagy Hamletet. Egyébként a film digitálisan vetített változatát láttam, és azt kell, hogy mondjam: fantasztikusan néz ki! A nyitócsata minden eddigi Star warsban szereplő űrharcot maga mögé utasít. Grievous és Kenobi tábornok lézerkardpárbaja is fantasztikus, főleg, amikor a Grievous négy karddal vív. Maga a Klónháború a film feléig tart csupán, így több időnk jut nyomon követni Anakin átállását, és ennek eredményeként a Jedik lemészárlását. A legjobb példa arra, hogy szembesüljünk a sötét oldal erejével, a következő: Bizonyára sokan emlékeznek a kis Jedi-tanítványokra, a Klónok támadásából, akiket Yoda-mester tanított. Nos, amikor galaxisszerte elterjed a 66-os parancs, Vader jó néhány osztaggal a templomba megy. Amikor a Jedi-tanács termébe ér, akkor egy-két kis padawant talál ott, akik a klónok elől bujkálnak. Egyikük odalép Skywalkerhez: ?Most mit csináljunk, Anakin mester?? Ekkor Vader kőszikla arcát láthatjuk, majd amint bekapcsolja a lézerkardját. Amikor viszont látjuk a padawanokat, akkor már csak a holttestükkel találkozhatunk? Valójában ez csak a sötét oldal hatalma, ám ez is épp elég a galaxis pusztulásához. Ne feledjük, Darth Vader születéséről beszélünk ebben a filmben. A rész egyetlen vicces jeleneteit R2-D2 szolgáltatja, ám ez is messze áll a megszokottól. A harmadik epizód rendeltetés szerűen sötét, sötét és sötét! Ian McDiarmid és Ewan McGregor fantasztikusat alkotnak, de ne feledkezzünk meg Hayden Christensenről se, aki a Klónok támadása óta őt ért összes kritikát el fogja feledtetni. A prequelek közül ez a rész áll a legközelebb a klasszikusokhoz, ugyanis a Jedi visszatér óta először láthatjuk tisztán, hogy ki is valójában a galaxis főellensége. És az eddig csupán a sötétben lopódzó, és várakozó Palpatine is végre kimutatja foga fehérjét, árulása legalább olyan aprólékosan kidolgozott, mint John Williams zenéje ebben a részben. Kezdve Anakin folyamatos sötét oldalra taszításától ? mely a film opera jelenetében kezdődik, ahol Palpatine azt állítja, hogy a Sith-ek képesek legyőzni a halált ? egészen a Yodával való lézerkardpárbajig ? ahol a Jedit ?kis zöld barátomnak? szólítja (ezt ő mondta, nem én! Egyébként kissé humorosnak tartom ezt a mondatot, mivel ez az első alkalom, hogy a Star wars filmekben bárki is beismerné: Yoda zöld). Egyszóval ez a Császár filmje lesz. A film utolsó negyedórája tökéletesen átvezet a negyedik részbe (vagy hívjuk csak simán Star warsnak, ahogy azt egyesek teszik), de természetesen itt is bővelkedik az epizód jobbnál jobb jelenetekben. Az utolsó percekben Threepiot és R2-t Antilles kapitány gondjára bízzák (a protokoll droidnak egy memóriatörlés is kijut). Az ikrek ? természetesen ? szétválasztódnak. Leia Organához kerül, az Alderaanra, Obi-wan pedig Luke sorsáról gondoskodik, őt ugyanis a Jedi Owen bácsi és Beru néni gondjaira bízza (amikor ez megtörténik, láthatunk egy remek jelenetet: Owen bácsi a tatuini buckák felé néz, miközben a kezében az ifjú Luke-ot tartja, ez igencsak hasonlít a negyedik részben lezajló Luke nézelődéshez, melyet Williams fantasztikus zenéje kísér.) Miután Anakin áttér a sötét oldalra, meg akarja győzni Padmét, hogy árulják el Palpatine-t, és uralkodjanak együtt a Galaxisban. Kiemelném azt a jelenetet is, ahol Vader és a Császár a fiatalabb Tarkin kormányzó mellől szemlélik a kezdeti fázisában lévő Halálcsillagot. A film legvégén van egy nagyon fontos rész: Yoda közli Obi-wannal, hogy amíg a Jedi a Tatuinon tartózkodik, feladata van számára: meg kell tanulni kommunikálni azokkal, akik el tudták érni az élet egy újabb szakaszát: a halál utáni létet, ahogy ezt teszi Yoda is Qui-gonn-nal (és ahogy azt Ben a későbbiekben majd teszi Luke-kal és Yodával). És végül: a kedvenc jelenetem. Meglepően, amit a legjobban élveztem, az az volt, amikor Yoda és Bail Organa a Tantiv IV bejárata előtt álltak. Bár ennél voltak sokkal több digitális munkát igénylő részek is, nekem mégis ez lett a kedvencem, mivel itt pillanthattuk meg először Darth Vadert oly sok éve ? 1977-ben. Azt hiszem ez fantasztikus élményt jelent a rajongóknak is. Nézd, azt hiszem ez az a fajta film, amire genetikai hajlamom van, hogy megkedveljem. Emlékszem, nyolc éves lehettem, amikor egy ?Starlog? nevű kiadványban olvastam, hogy Darth Vader Ben Kenobi elleni harcban vált félig-géppé, amikor is beleesett az alatta levő olvasztott lávába. És most, huszonhat évvel később, végre láthattam azt a régóta beígért párharcot. És ez? meghaladta minden várakozásomat. Amikor véget ért a film, elszomorodtam, hogy lezárult egy nagy korszak, ám, ahogy hallom, a harmadik rész nem jelenti a Star wars végét, hiszen egy TV-sorozatot is terveznek a Lucasfilmnél. A harmadik rész nem csak menni fog a mozikban, hanem URALKODNI! Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Nézd, azt hiszem ez az a fajta film, amire genetikai hajlamom van, hogy megkedveljem. Emlékszem, nyolc éves lehettem, amikor egy ?Starlog? nevű kiadványban olvastam, hogy Darth Vader Ben Kenobi elleni harcban vált félig-géppé, amikor is beleesett az alatta levő olvasztott lávába. És most, huszonhat évvel később, végre láthattam azt a régóta beígért párharcot. És ez? meghaladta minden várakozásomat. Amikor véget ért a film, elszomorodtam, hogy lezárult egy nagy korszak, ám, ahogy hallom, a harmadik rész nem jelenti a Star wars végét, hiszen egy TV-sorozatot is terveznek a Lucasfilmnél. A harmadik rész nem csak menni fog a mozikban, hanem URALKODNI! Remek írás. Szívemből szólt, bárki írta. Teljes szívemből Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én is belelúdbőröztem. Totál izgatottság uralkodott az utolsó órákban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ez ha minden igaz Kevint Smith kolléga kritikája, akinek a következő filmjében (Clerks 2) többek között egy SW és egy GyU fan vitájába is felepislanthatunk Amikor kiirta a blogjára, hogy majd meg fog nyilatkozni az új SW filmről leirhatatlanul izgatott lettem... aztán az egyik haverja annyit mondott az MTV-ben: "igen Kevin látta és azt mondta van olyan jó, mint a Birodalom visszavág, csak sötétebb hangulatú"... már eddig a pontig is óriási lázban égtem, de ez még feljebb tekerte a hőfokot Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ekkor már én sem bírtam magammal, bár az ws.hu-t már nem néztem mert nem akartam megtudni az egész filmet.Egyszerüen hihetetlennek tünt, hogy már csak 2 nap.Az évek várakozása letelt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ekkor már én sem bírtam magammal, bár az ws.hu-t már nem néztem mert nem akartam megtudni az egész filmet.Egyszerüen hihetetlennek tünt, hogy már csak 2 nap.Az évek várakozása letelt. Olyan volt ez, mintha egy 28 évig épülő monumentális építmény utolsó eleme került volna a helyére. Ünnepi és megismételhetetlen pillanat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Két nappal a filmek előtt már ott volt a jegy a pénztárcámban. Sőt, még előbb is,mert előző hétvégén voltam Pesten, és megvettem előre Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A mi jegyünket csak a helyszínen vehettük át, Tiburtól. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Nálunk a jegyszerzés vicces volt. A klubnapon vettem egyet haveromnak, meg egyet nekem, és kész. Aztán haverom közölte, hogy elvisz minket a faterja kocsival, ha szerzek neki egy jegyet. Na, gyorsan üzérkezésbe kezdtem, és a premier estéjén szereztem is neki jegyet ugyanannyiért, mint magunknak. a poén az egészben, hogy haverom faterja így jobb helyen ült, mint mi! Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. És a Westendben is volt feliratosan, én ott néztem (de csak 19-e délelőtt). Az nekem "törzshelyem" volt, hétfőnként, angolul:) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Az nekem "törzshelyem" volt, hétfőnként, angolul:) Én meg akkor néztem ott, amikor épp fenn voltam Pesten, de sajnos egyszer sem hétfőn Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. A jegyet április 7.-én vettem, akkor lehetett elöszőr venni rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egy éve ilyenkor már lázban égtem. Öt órakor ment a vonatom Pestre... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azt hiszem, egy évvel ezelőtt ilyenkor már javában bosszankodtam azon, hogy szutykossá fogok ázni, mire beérek a buszmegállóba... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Esernyő nem volt? Ezt már rég kérdezni akartam. Lehet, hogy majd éjjfélkor megnézem az EPIII-at. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nincs esernyőnk, az utolsót évekkel ezelőtt szétcincálta egy szélroham. És különben is rühelem az esernyőt, ráadásul akkor itt Veszprémben szabályos vihar tört ki, ugyanis kis híján éjjeli sötétség borult a városra. Se azelőtt, se azóta nem láttam még akkora vehart. Mintha a Sötét Oldal leple borult volna a városra Szóval esernyővel sem maradtam volna szárazabb. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nállunk is már 7-kor sötét lett.Alig tudtam kijutni a metróig akkora esőben, de szerencsére a klubrendezvény alatt megszáradtam. Érdekes, amikoe hazafele mentem akkor még egy tócsát se láttam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.