Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. (szerkesztve) Pildi, mihez értesz? Kellőkép Maflánynak érzed magad? Bár tudnám, mit jelent Maflánynak lenni... Nem vagyok jártas a belügyekben. Basszus, hétvégén Szibéria feeling, Karácsonykor meg viva tavaty. :S Ez komoly? Pedig akkor kellett volna a hó. Szerkesztve: 2009. December 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Mint a DON édesmamája a DINASZTIA pénzügyeit én kezelem, de szerintem tuti találunk neked is egy testhez álló feladatkört Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Bár tudnám, mit jelent Maflánynak lenni... Nem vagyok jártas a belügyekben. Semmi különös. Elég ha világuralomra vágysz, kellő részesedésre a DON Végrendeletéből, Hadakozol a DON utasításaival, nem engedsz a kettőből és rendszeresen "gyónsz" Noel Atyánál a sekrestyésben, matava a reverendája redői közt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Mint a DON édesmamája a DINASZTIA pénzügyeit én kezelem, de szerintem tuti találunk neked is egy testhez álló feladatkört Akkor a lakoma ellátmányi feladatkört vállalom. Ez eléggé testhez álló. Semmi különös. Elég ha világuralomra vágysz, kellő részesedésre a DON Végrendeletéből, Hadakozol a DON utasításaival, nem engedsz a kettőből és rendszeresen "gyónsz" Noel Atyánál a sekrestyésben, matava a reverendája redői közt. Ajaj, gondok vannak. A gyónást nem vállalom, a kötekedést meg még tanulnom kell. De ha így is kellek, akkor üsse kő, majd csak belejövök, ha muszáj. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nolám nolám újabb tag? Engem Oldie hugának fogadott, mikor szerepjátékos karrierem kezdetén, az első msnezés közen kifejtettem, hogy Vadernek kaphatna egy levélnyi C-vitamint. Nem tudom, hogy emlékszik e még rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez a hideg még semmi.Hétvégére mondják a kőkemény fagyokat ,méghozzá nappalra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hétvégére mondják a kőkemény fagyokat ,méghozzá nappalra.Hideggel nincs gond, a hóval van. Tőlem lehetne -30 fok is, csak ne essen annyi hó, hogy lapátolni kelljen, mert nem túl jó dolog fél 5 körül kellni és kimenni lapátolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez a hideg még semmi.Hétvégére mondják a kőkemény fagyokat ,méghozzá nappalra.-7 fok még nem a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. -7 fok még nem a világ. , Ohh, nekem az! De odafele melegít a lelkesedés, visszafele meg a jó hangulat és a jéger! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hideggel nincs gond, a hóval van. Tőlem lehetne -30 fok is, csak ne essen annyi hó, hogy lapátolni kelljen, mert nem túl jó dolog fél 5 körül kellni és kimenni lapátolni Milyen jó panelben lakni, parkolóra néző főbejárattal. Reggel bejön a hókotrókocsi, és husss... volt nincs hó az ajtó előtt és az úton. Az már mondjuk más kérdés, hogy ezzel a mozdulattal lazán betemeti a parkolóban álló kocsikat, meg az is jópofa, mikor lefagy az egész parkoló és a hókotró meg sem áll a pakáig. Mert az tudni kell, hogy a mi kis parkeszunk egy enyhén emelkedő domb oldalára épült, amit miden újonnan betévedő csak akkor ismer fel, amikor berántott kézifékkel hagyja hátra a kocsit, az meg tovább csúszik a jégen. És mivel a parkolónk, tervezőjének hála O alakú, és a ki-bejárattól megy lefelé, aki egyszer betéved hozzánk fagyos időben, az jobb, ha megvárja az olvadást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. -7 fok még nem a világ. Én -12-ről tudok.Engem nem érdekel, én bírom a hideget, a munkahelyemen nincs is fűtés egész nap a hideg csarnokban vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ohh, nekem az! De odafele melegít a lelkesedés, visszafele meg a jó hangulat és a jéger! Csatlakozom a hölgyhöz Majd viszek egy halom ruhát (magamra kapom a jövő hetet is), aztán ha láttok egy zöld kabátos Michelin gumiemberke szerű alakot, na az vagyok én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Én -12-ről tudok.Engem nem érdekel, én bírom a hideget, a munkahelyemen nincs is fűtés egész nap a hideg csarnokban vagyok.Éjszaka annyi is lesz, de nappal -7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. egy zöld kabátos Michelin gumiemberke szerű alakot, na az vagyok én Persze erről majd kérünk 1 képet is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hát nekem sincs olyan nagy bajom a hideggel, csak amikor kint vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Én imádom a telet és a magam részéről örülök hogy végre esett a hó! Tél van, hó van, jön a karácsony, talán most az egyszer itt a pösti bötondzsungelben is lesz végre egyszer fehér karácsony! Január végén viszont már nekem is hideg és hóundorom szokott lenni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Nos, leesett a hó. Igaz, vasárnap reggel már nagy szemekben hullt, de el is olvadt. Most szép, fehér, puha rétegben teríti be az utat, autókat, háztetőket. Ki is viszem a srácot - alaposan bebugyolálva - hogy vizsgálja meg, tapogassa, szagolgassa, ízlelgesse. Vasárnap reggel is ott állt az ablakban, még olyan álomszagú volt, nézte-nézte, mi történik. Aztán egyszercsak kibökte: Hó! - Könyvben, rajzfilmben mindig felhívtam rá a figyelmét, és a leckét jól megtanulta. Hiszen két és fél évesen nem emlékszik arra, hogy ilyet már tavaly is látott, de útálta, mert folyton elesett benne, és a hideg hó nem tetszett a kezének. Idén már tudja, mi az a hideg, és fürdés közben imádja a hideg vizet locsolni magára. Úgyhogy a hóval sem lesz tán gondja. Jó lenne, ha a karácsony is ilyen szép fehér lenne. Ne legyen félméteres hó, hófúvások, de ha kinéz az ember a meleg szobából, egy jópofa hógolyózás után, kézben forraltbor, tea, forrócsoki, akkor jóleső érzéssel nézzen a világra. Szépjóóóóreggelt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Esik a hó Járhatok ki havat lapátolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Esik a hó Járhatok ki havat lapátolni Igen, így is meg lehet fogalmazni! Sajnos csak addig szép, míg friss. Mikor összejárják, olvad, latyakos, akkor bloá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ajaj, gondok vannak. A gyónást nem vállalom, a kötekedést meg még tanulnom kell. De ha így is kellek, akkor üsse kő, majd csak belejövök, ha muszáj. Nem, egyáltalán nem kötelező "ragaszkodni" az én általam felsoroltakhoz, bőven elegendő ha azt azt csinálod amit a KERESZTAPA, alias DON, alias ÉN mondok Nolám nolám újabb tag? Engem Oldie hugának fogadott, mikor szerepjátékos karrierem kezdetén, az első msnezés közen kifejtettem, hogy Vadernek kaphatna egy levélnyi C-vitamint. Nem tudom, hogy emlékszik e még rá. Öreg vagyok már húgi, ilyenekre már nem is emlékszem.Amúgy mi az az msn, ki az a Vader? Ortis, te meg ne flamelj! :D Aztahétszázát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Itt is esik ez a nyavaja. Ez most a karácsonyi enyhülésig tutti megmarad. És tutti, hogy a vonathálózat megbénul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Itt is esik ez a nyavaja. Ez most a karácsonyi enyhülésig tutti megmarad. És tutti, hogy a vonathálózat megbénul. Mé, készülsz valahová? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Mé, készülsz valahová? Hétvégén lesz valami ízé valahol, meg sok ember Be kéne nézni oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Akkor a lakoma ellátmányi feladatkört vállalom. Ez eléggé testhez álló. Ajaj, gondok vannak. A gyónást nem vállalom, a kötekedést meg még tanulnom kell. De ha így is kellek, akkor üsse kő, majd csak belejövök, ha muszáj. A poszt még szabad, a tied lehet Én csak mint "gyakorló" nagymama, a sütiket gyártom a leszármazottaknak, de többre általában nem vállalkozom De ezek után azt is passzolom Á, ez spéci gyónás Noel atyánál Főképp a lányok járnak hozzá gyónásra, és miközben gyónnak, felfedező utakra járnak a reverenda ráncai között, közben pedig hallgatják az ÚR igéjét, magyarul Bruce Willis egy-egy kötelező darabja megy a háttérben Innentől kezdve minden filmje, azaz igéje már óvodás kortól kötelező Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez a hideg még semmi.Hétvégére mondják a kőkemény fagyokat ,méghozzá nappalra. Szép lesz így hétvégén mászkálni BP-n, de hát ez van, majd felöltözünk. aztán ha láttok egy zöld kabátos Michelin gumiemberke szerű alakot, na az vagyok én No para, mindenkit megismerünk Senki sem bújhat el Engem nem lehet komolyan venni még akkor sem, mikor jó szokásomhoz híven erőteljesen túltöltött zselétő csöpögő defilapátokkal közeledem fibrilláló szíved rejtő mellkasod felé avval a célzattal hogy visszarántsam lelked a sötét folyosó végéről, a nagy fehér kapuból! :D Ehhez egy pici ismertető, aki nem tudná Ortis műtős, és jelenleg a szíveseknél van, szóval mindezt szó szerint kell érteni Esik a hó Járhatok ki havat lapátolni Kitartás hozzá Szerintem délután én is mehetek ki lapátolni, ha közlekedni akarunk az ajtó és a kapu között, no meg az ajtó és a fás között Egyébként tök jó, hogy esett a hó Most már igazi tél érzetem van, jöhet a karácsony Szegény Milán, neki pont rosszkor jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Nem, egyáltalán nem kötelező "ragaszkodni" az én általam felsoroltakhoz, bőven elegendő ha azt azt csinálod amit a KERESZTAPA, alias DON, alias ÉN mondok Pildi, nyugi, a DINASZTIA prominens tagjai úgyis renitenskednek egyfolytában, szóval mindezt nem kell komolyan venni, csak úgy tenni, mintha És tutti, hogy a vonathálózat megbénul. Felénk még tök pontosan járnak De hétvégére bármi lehet. Mindegy, szombaton úgyis megyek fel, akkor lesz időm felérni akár órák alatt, csak fűtés legyen a vonaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Love Actually Soundtrack - már ismét aktuális A filmet is meg fogom nézni jövő héten. Off Nem is rossz ötlet, úgyis lesz időm, most adták ki, hogy január első hetében kötelező szabira menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. OffNem is rossz ötlet, úgyis lesz időm, most adták ki, hogy január első hetében kötelező szabira menni Hehhe, akkor január első hetiben ráérsz. Tessék gyünni hozzánk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Na megvolt a nagy találkozás, kisfiam és a hó barátságot kötöttek. A tavalyi utálomahavatmerthidegéselesekdenemtudokfelállni után kiderült kisfiam számára, hogy a hó, idézem: Fincsi! Hógolyózást is imádta, főleg ha dobáltam. Szóval jót szórakoztunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hehhe, akkor január első hetiben ráérsz. Tessék gyünni hozzánk! Mivel pénzem most sincs, meg akkor sem lesz fizetés előtt, így sajna a teljes szabit a négy fal között töltöm kizárólagosan Főnöknőnk próbálja intézni, hogy legalább csüt-pénteken tudjunk menni melózni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Mivel pénzem most sincs, meg akkor sem lesz fizetés előtt, így sajna a teljes szabit a négy fal között töltöm kizárólagosan Főnöknőnk próbálja intézni, hogy legalább csüt-pénteken tudjunk menni melózni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.