Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Az összes rajta van ami itt megy. Ha más földrészt akarsz nézni akkor radart kell váltani asszem.Nekem elég kevésnek tűnik. De lehet, hogy ha tényleg átváltok akkor már az interkontinentális járatok is rajta lesznek és akkor már teljesebb a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Én vagyok a legnagyobb marha a világon. :)Az okot ismerve, elég nagy a sor már, szóval ne aggódj, nem vagy egyedül Dobj be valami zúzós akciófilmet, vagy idd le magad. El fog múlni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Nekem elég kevésnek tűnik. De lehet, hogy ha tényleg átváltok akkor már az interkontinentális járatok is rajta lesznek és akkor már teljesebb a kép. Pedig rajta vannak azok is, csak értelemszerűen azok elég ritkák. Bár nem tudom melyik légteret nézed? Mert én csak a magyart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Pedig rajta vannak azok is, csak értelemszerűen azok elég ritkák. Bár nem tudom melyik légteret nézed? Mert én csak a magyart.Európait. De néztem az amcsit is, csak nem váltottam át. Nálam kicsit kevésnek tűnnek a gépek ahhoz képest, hogy rendszerint a nagyobb európai repterekről percenként szállnak fel a különböző járatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Európait. De néztem az amcsit is, csak nem váltottam át. Nálam kicsit kevésnek tűnnek a gépek ahhoz képest, hogy rendszerint a nagyobb európai repterekről percenként szállnak fel a különböző járatok.Hát azért ha kinagyítod egész európát, akkor rengeteg gépet látsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Nah, jobb később, mint soha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Nah, jobb később, mint soha...Áhhh....a többit majd a fórumos topikba írom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Legyen már vége ennek a h*lye időnek! Az ember be van kényszerülve a lakásba. A héten csak egyszer tudtam menni bringázni, amikor nem esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Legyen már vége ennek a h*lye időnek! Az ember be van kényszerülve a lakásba. A héten csak egyszer tudtam menni bringázni, amikor nem esett.Most olvastam, hogy 1-2 nap alatt annyi eső esett, mint máskor egész májusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Legyen már vége ennek a h*lye időnek! Egyetértek! Itt 8 fok van, és vacc-vacc. Pont mikor kis pockom 2 hét nyavalya után végre jól van, és lehetne vele játszóterezni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. A szobámban is érzem, hogy jól lehűlt a levegő, mondjuk itt ez nem túl nagy baj, mert a r*hadt panel is lehűl legalább, mert éccaka nyitott ablaknál kellett aludni eddig. Csak ne essen, ez a lényeg. Noelt meg szerintem most ne vidd ki, bár friss levegőztetés azért nem ártana. Erősödjön azért az immunrendszerre. A lisztérzékenységre mondtak valamit? Az nem túl jó dolog, bár nem tudom kezelhető e valahogy, főleg amíg még kicsi. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Itt "csak" tegnap óta esik, de az egyik virágvályúról máris kiderült, hogy nem vezeti el eléggé a vizet az alján a négy luk.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Krandétól elsősorban, de a többi macskatartó is válaszolhat: Mikortól és hogyan lehet megállapítani a kiscicákról, hogy fiú vagy lány? (Bioszból sosem voltam jó ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. A lisztérzékenységre mondtak valamit? Az nem túl jó dolog, bár nem tudom kezelhető e valahogy, főleg amíg még kicsi Az még nem biztos, az akkor derül ki, ha meglesz a vérvétel. Hétfőn megkapom a beutalót gondolom. Én úgy tudom, az nem gyógyítható. Esetleg talán kinőhető, de ebben nem vagyok biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Krandétól elsősorban, de a többi macskatartó is válaszolhat: Mikortól és hogyan lehet megállapítani a kiscicákról, hogy fiú vagy lány? (Bioszból sosem voltam jó ) Már az elején. A nőstényeknél két kis dudort látsz, a kanoknál egyet. Alsó hastájékon persze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Legyen már vége ennek a h*lye időnek! Az ember be van kényszerülve a lakásba. A héten csak egyszer tudtam menni bringázni, amikor nem esett. Ne is mondd. Mintha a végitélet jött volna el. Holnap nem tudok szerintem bringával menni, hacsak el nem áll. Decemberben +10 fok, most meg ez. Megbolondult az idő. Érdekes nálam még nem melegedett fel a panel. Simán tudtam aludni akkor is mikor melegebb volt. Persze a nyarat is rühellni fogom. Ha nem tudsz kimenni a lakásból, akkor nézz filmet, vagy Lost-ot, vagy játsz egy játékot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Ha nem tudsz kimenni a lakásból, akkor nézz filmet, vagy Lost-ot, vagy játsz egy játékot.Megvoltak ezek Na attól kell félnem, hogy nem tudnék mihez kezdeni ilyen időben is De azért a bringázás, friss levegő, sokkal jobb időtöltés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megvoltak ezek Na attól kell félnem, hogy nem tudnék mihez kezdeni ilyen időben is De azért a bringázás, friss levegő, sokkal jobb időtöltés. Nekem nem mert nincs belőle hasznom. Én képes lennék fél évig ki sem menni a lakásból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Nekem nem mert nincs belőle hasznom. Én képes lennék fél évig ki sem menni a lakásból. Nekem az a halálom lenne Utcagyerekként nőttem fel, szóval a szoba négy sarkát csak estétől reggelig láttam, ha éppen nem aludtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Itt "csak" tegnap óta esik, de az egyik virágvályúról máris kiderült, hogy nem vezeti el eléggé a vizet az alján a négy luk.... Erről jut eszembe, hogy tegnap este a Pauláner bejáratánál a Mom Park beázott, körül volt barikádozva, meg felmosórongyokkal volt a padló kidekorálva. Odabent meg hely nem volt, szóval az esti mozi utáni sörözés most elmaradt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Elment a Hang. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Nyugodjon békében. Számos dokumentumfilm (és a magyar szinkron úgy általában) lett szegényebb nélküle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. R.I.P. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Szegény, sajnálom. Neki volt az egyik legjobb magyar hangja. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Decemberben +10 fok, most meg ez. Miért? Most is +10 fok van :S Itt "csak" péntek óta esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. (szerkesztve) RIP Miért? Most is +10 fok van :SItt "csak" péntek óta esik. Na de májusban és decemberben ugyanaz? Itt meg szombat du. óta, szombat reggel verőfényes napsütésben és gyönyörű tavaszban indultam el otthonról Szerkesztve: 2010. Május 17. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Itt meg szombat du. óta, szombat reggel verőfényes napsütésben és gyönyörű tavaszban indultam el otthonról Itt csak hideg van, de a hét többi napjára esőt írtak. És ez nagyon elkeserít. Május közepe után ez már nem járja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. RIP! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Itt "csak" péntek óta esik. Itt csütörtök délután óta esik, fúj a szél, a nap fogalma már kezd kikopni az emberekből. Bár hozzá teszem, a szelet már észre sem vesszük, az esőn meg nem lepődünk meg, mindkettő hozzátartozik Veszprémhez. Mostanában viszont nem hallunk harangszót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Itt most éccaka egy kisebb szélvihar tombolta ki magát. Minden esetre itt még jobb a helyzet mint Borsodban, ahol úsznak a házak. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.