Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Hát Pildinek igaza van, ránk jár a rúd! Voltam Nollival a bőrgyógyásznál, és a saját körzetisénél. Végeredmény... Beutaló: Fogászat, gégészet, hajklinika, vérvétel és székletvizsgálat. A hajhullása miatt góckeresésbe fogtunk. Úgyhogy holnap kezdem a gégészeten, torokváladékot vesznek le, majd intézem a HeimPálban a hajklinikát, kettőtől a fogorvosnál keresünk gócot. Ennyi orvost életemben nem láttam! Szegény kisfiam, már hazajár a rendelőbe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Szegény kisfiam, már hazajár a rendelőbe! Üdvözlöm a klubban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Nem semmi, hogy egy diagnózisért mennyi sz*ron kell átesnie a kis prücsöknek De inkább most mint felnőttkorában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Szegény Noel Remélem, hősiesen állja a sok vizsgálatot, és hamar megtalálják a problémát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Csak egy tipp, de nézessétek meg a TSH szintjét a vérében. Lehet pajzsmirigy gond, (pláne ha van valaki ilyesmivel a családban) nekem is ilyen problémám van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Hát Pildinek igaza van, ránk jár a rúd! Nem szeretem, amikor ilyesmiben van igazam. Ennyi orvost életemben nem láttam! Szegény kisfiam, már hazajár a rendelőbe! Egy előnye biztos lesz, ha normális és kedves orvosokat fogtok ki: a gyerek nem fog félni az orvosi vizsgálatoktól később, hiszen az élete részévé válik és nem negatív jelleggel. Ha viszont nem így lesz, arról jobb nem is beszélni. Úgyhogy drukkolok nagyon az előbbinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Ennyit a javulásról. http://ozonenetwork.hu/ozonenetwork/200909...arorszagra.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Ennyit a javulásról. http://ozonenetwork.hu/ozonenetwork/200909...arorszagra.html Ez a kedvencem: "záporok várhatók" szóval ha egész nap süt a nap, és este lesz egy kis vihar, ez már teljesült is. Magyarul nem tudják ők se... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. (szerkesztve) Ma tűnt fel, hogy a .wma filéket nem tudom megnyitni. Sem újat, sem régit. Sem winamp-pal, sem media playerrel. Media player el sem indul, rákattintok és visszakattint rám. Nemrég még működött és semmit nem csináltam vele azóta. Windows frissítés letiltva, csak egy vírustalanító van ami frissíti magát néha. .mp3 filék (winamp-pal) működnek szépen. Hümmmm? Szerkesztve: 2010. Május 18. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Ma tűnt fel, hogy a .wma filéket nem tudom megnyitni. Sem újat, sem régit. Sem winamp-pal, sem media playerrel. Media player el sem indul, rákattintok és visszakattint rám. Nemrég még működött és semmit nem csináltam vele azóta. Windows frissítés letiltva, csak egy vírustalanító van ami frissíti magát néha. .mp3 filék (winamp-pal) működnek szépen.Hümmmm? Próbáld meg a vlc-vel. Az mindent lejátszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Ez a kedvencem: "záporok várhatók" szóval ha egész nap süt a nap, és este lesz egy kis vihar, ez már teljesült is. Magyarul nem tudják ők se... Nem, de ezt gyakran olvastam is, mennyire nehéz már egy hétre is előrejelezni, milyen idő lesz. Szerintem a "záporok várhatók" elég korrekt. "zápor lesz" - elég érdekes lenne kijeleneteni, hiszen ritka, hogy az egész országban esik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Nem szeretem, amikor ilyesmiben van igazam. Egy előnye biztos lesz, ha normális és kedves orvosokat fogtok ki: a gyerek nem fog félni az orvosi vizsgálatoktól később, hiszen az élete részévé válik és nem negatív jelleggel. Eddig nem volt gond, illetve egyszer, fütyikegondok voltak, ás urológus dokibácsi megkínozta. Több hónap muka volt, hogy rendesen megmoshassuk neki, nagyon féltette magát És persze tartott a dokiktól is, de mióta "Péter bácsihoz" járunk, azóta rötyögve megy be hozzá. Kellemetlen neki most majd csak a vérvétel lesz, remélem jól veszik majd le, nem szúrkálják össze! Ma csak torokváladék és fogorvos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Próbáld meg a vlc-vel. Az mindent lejátszik. Wma-kat a winamp is lejátszik, szóval valami gond lehet a gépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. rákattintok és visszakattint rám. Ez mit jelent? Mert jót nevettem rajta... Segíteni sajnos nem tudok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Ma tűnt fel, hogy a .wma filéket nem tudom megnyitni. Sem újat, sem régit. Sem winamp-pal, sem media playerrel. Media player el sem indul, rákattintok és visszakattint rám. Nemrég még működött és semmit nem csináltam vele azóta. Windows frissítés letiltva, csak egy vírustalanító van ami frissíti magát néha. .mp3 filék (winamp-pal) működnek szépen.Hümmmm? Winamp uninstall, visszarak. Ha nem működik, codec frissítés. Ha az sem, balta. A gépen nem segít, de a közérzeteden javít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Ha az sem, balta. A gépen nem segít, de a közérzeteden javít Átmenetileg, míg rá nem jövünk, új gép kell De egyébként jó megoldás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Átmenetileg, míg rá nem jövünk, új gép kell De egyébként jó megoldás Na igen, viszont piszok jó móka Haver kicsit ideges lett a vinyójára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Winamp uninstall megvolt, nem tűnt föl neki. Legfőképp, nem segített azon, hogy a Media Player nem működik. Jinx: rákattintok, ő tudomásul veszi, és vállat von. Így jobban tetszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Haver kicsit ideges lett a vinyójára Döbbenet, hogy képesek voltatok erre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Jinx: rákattintok, ő tudomásul veszi, és vállat von. Így jobban tetszik? Nem, a visszakattint jobb volt :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Akkor maradjunk annál. Én rákattintok, ő rám kattint, és akkor kvittek vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Akkor maradjunk annál. Én rákattintok, ő rám kattint, és akkor kvittek vagyunk. Megint röhögtem, pedig már nem volt új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Döbbenet, hogy képesek voltatok erre És mindezt hidegvérrel Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már volt helyette egy másik vinyó, amire le lettek mentve az adatok erről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. És mindezt hidegvérrel Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már volt helyette egy másik vinyó, amire le lettek mentve az adatok erről Ezek után, visszaraktátok a gépbe, és nem értettek, hogy mi a baj, hiszen most szereltétek meg... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. És mindezt hidegvérrel Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már volt helyette egy másik vinyó, amire le lettek mentve az adatok erről Látszik is, hogy úgy ment a szétkapás Sejtettem, hogy le voltak mentve róla az adatok Gondolom, mire eddig elért, épp eleget káromolta a kütyüt, hogy ezt érdemelte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Ezek után, visszaraktátok a gépbe, és nem értettek, hogy mi a baj, hiszen most szereltétek meg... Próbáltuk, de nem találtuk a csavarokat, és valamiért a tokjában sem akart megmaradni. Folyton kiesett Gondolom, mire eddig elért, épp eleget káromolta a kütyüt, hogy ezt érdemelte Háááááát... ja. Nem igazán rajongott érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Márti, ha van valami hír, írjál! Tegnap a fogorvos mondott előzetesen valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Márti, ha van valami hír, írjál! Tegnap a fogorvos mondott előzetesen valamit? A fogorvosnál minden rendben volt, azt mondta, tejfog nem is szokott gócpont lenni, ő olyat 30 év alatt nem látott. Gégészeten viszont azt mondták, hogy mivel az Augmentitnt szombaton fejezte be, kell 2 hét, mire le lehet venni a torokváladékot. Hajambulanciára meg júni 3-ra kaptunk időpontot. Vérvétel időpontot ma mond majd a dokink. Egyenlőre ennyi van. Most éppen alukál a drágám, és hortyog hangosan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Hosszadalmas procedúra, de majd csak túl lesztek rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Na, egy kis (táv)segítségre lenne szükségem újfent. A következő a szitu: mikor hazajöttem, apa közölte velem, hogy két napja nincs net, és hogy központi a hiba. Felhívtuk a szolgáltatót, sé mondták, hogy a hibát már megoldották, ha nincs net, akkor az a mi bajunk. Megnéztük a modemet, tényleg működött. Rákötöttük a routerre, úgy nem. Mondták, hogy talán újra kell kalibrálni. Megtettem, épp csak hogy úgy se akart működni, mert disconnected-ot írt a netre. Reseteltem, nem is egyszer. UPnP szolgáltatást bekapcsoltam. Reboot. Bejött a net. 2 órán keresztül kifogástalanul működött, aztán a router megint szétbontott. A modemmel van net (ld. most) a routerrel nincs. Eddig az incidensig a routernek semmi baja sem volt, 2 hónapos, tök új. Mit tegyek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.