Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 30. Hozzászólás ideje: 2005. December 30. Nahát! Holnap is be tudsz írni Ody. Bár esélyes, hogy a társaság nem fog itt kuksolni a monitor előtt. Vagy nem lesznek olvasni képes állapotban . Vagy én nem leszek írásra képes állapotban. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 30. Hozzászólás ideje: 2005. December 30. Enyje! Én nem iszom. Ha estére elmegyek hozzád, hogy fogsz kijönni az állomásra? És egy alkoholtartalmú ember meg egy alkoholmentes ember nincs azonos hangulatban, nem? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 31. Ujjjévet!!! Starwarsosat, boldogat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Néked is Krande. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Ez volt életem legérdekesebb szilvesztere.Egy kocsmában kötöttünk ki egy barátommal 11-kor, fél négyig beszélgettünk, ittunk aztán hazamentünk. Igazából egy bulira mentünk volna amit egy kórház szervezett a Várban.Orvosok és növérek lettek ott volna nagyrészt, de bárki bemehetett.Felértünk a Várba, közben megittunk egy üveg pezsgőt, megláttam az épületet, hát úgy nézett ki mint Drakula kastélya, a haver meg mikor meghallotta, hogy orvostanhallgatók is vannak bent mondta, hogy menjünk innen.Elmentünk vettünk kaját egy ablakpárkányon megettük, aztán megtaláltuk a kocsmát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Én éjfél tájban félálomban feküdtem az ágyamban miközben Black Sabbath szólt a gépből kint meg épp felrobbantották a lakótelepet . Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Black Sabbath? Azt szerettem régen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. A hétvégén összeraktuk a saját számítógépem otthon :59: :57: :59: Nem mondom, jó időbe telt, de megvan (kész anyagi csőd). A gép része vadonat új (ház, 2,8 G proci, 256 RAM, P4 alaplap, XY videokártya), kivéve a winchestert, mert öcsém kölcsönadta a saját másodikját (amiken zenéket tárolt), hogy használjam, amíg veszek. Mivel lecserélte a monitorát TFT-re, még monitorom is lett. Tegnap bekábeleztünk mindent, hogy mindketten tudjunk majd netezni. Most már csak vonalra és internetre várunk. Már futottunk vele néhány kört, de egyszerűen kész borzalom az intézés :x Azért remélem, hogy nem tart már sokáig :63: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Milyen NET lesz? ADSL? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. A hétvégén összeraktuk a saját számítógépem otthon :59: :57: :59: Remek, gratulálok! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. MissKarde: Gratulálok a géphez.Gondolom ADSL lesz mert különben nem várnátok vonalra.Most már majd te is tudod letölteni a filmeket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Köszönöm mindenkinek Igen, ADSL lesz, a modem eszünkbe sem jutott. Öcsémmel ketten álljuk majd anyagilag. Kész szerencse. Egyébként meg az ő nevén lesz Tegnap megpróbáltuk hálózatba kapcsolni a két gépet, de nem akar összejönni Egy darabig látta a gépem tesómét, utána már nem. Azóta sem tudta összehozni. Futunk még vele néhány kört, az biztos. Arról nem is beszélve, hogy aztán a videokártya is "eltünt", újra kellett telepíteni a Windows, szóval volt probléma tegnap dögivel, plusz orditozás is mellé (na meg tesóm, mert totál agybajos a gyerek, összetörte az egyik Win telepítő lemezt!!!! ). Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Nálatok aztán zajlik az elét. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. újra kellett telepíteni a Windows, szóval volt probléma tegnap dögivel, plusz orditozás is mellé (na meg tesóm, mert totál agybajos a gyerek, összetörte az egyik Win telepítő lemezt!!!! ). Tisztára mint én A géppel való kínlódások amúgy még csak most kezdődnek, szóval készülj fel, ez csupán a kezdet kezdete Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. A Winfos már csak ilyen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. MissKarde: Vegyetek egy routert.A Router menjen ki a netre, a routerre meg kössétek rá a két gépet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Nálatok aztán zajlik az elét. Zajlik rendesen, nem panaszkodhatom És akkor a telefonvonalas mizériáról nem is írtam, pedig az még bonyolultabb probléma Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. A géppel való kínlódások amúgy még csak most kezdődnek, szóval készülj fel, ez csupán a kezdet kezdete Veszem észre Tegnap este 7-től 10-ig tartott, mire sikerült nagyjából mindent helyrehozni rajta. Nem kiabálom el, majd meglátjuk, mi lesz, ha hazaérve bekapcsolom Aztán még rá kell másolni az anyagaimat, amik most pen drive-on vannak. Az a gond, hogy tesóm bűvöli a gépet, de nekem nem mondjat el, hogy mit miért csinál, aztán csak állok ott, mint egy tudatlan. Hogy fogom így helyrehozni a problémákat, ha nem tudom, mit csináljak? Azt hiszem, majd önállosítom magam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. A Winfos már csak ilyen. Ja, azzal vannak ám a problémák dögivel Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. MissKarde: Vegyetek egy routert.A Router menjen ki a netre, a routerre meg kössétek rá a két gépet. Pont ezt csináltuk, köszi Legalábbis azt hiszem. Hogy miért kell a két gépnek hálózatban lennie, azt már nem tudom. Majd megkérdezem tesómtól, ha hajlandó lesz velem szóba állni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. A legfontosabb, hogy próbálj mindenre rájönni, mindent felfedezni. Ha félsz tőle, az nem segít, szóval bátran nyúlj a géphez Nem harap Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Azt fogom tenni Sok hülyeséget úgysem tudok csinálni, ugye ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Mikor lesz kész Karrde? Gondolom majd úgy is megtudjuk ha hétvégéken írsz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Nem tudom, mikor lesz kész, de először ide fogok feljönni "örömtáncot járni" Még nem telefonáltak, hogy jönnek szerelni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Sok hülyeséget úgysem tudok csinálni, ugye ? Hát... sajnos ezt így nem állíthatom... mindenesetre egy bizonyos autoexe.bat nevű fájlra vigyázz Donát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. MissKarrde: A számítógépet nem lehet elrontani billentyűvel, se egérrel.Csak el lehet állítani.Nem kell félni tőle. Nem tudom mennyire vagy kezdő, de ha nagyon akkor iratkozz be egy ECDL tanfolyamra.Ott megtanítják az alapokat(Windows, Word stb).Az viszont igaz, hogy csinálni kell.Magadnak kell felfedezned dolgokat.Én 1998 óta foglalkozom informatikával, a diplomám is ezzel kapcsolatos lesz.Amit tudok annak a nagyrészének én néztem utána.Az iskola csak alapot ad. Amikor végeztem a kétéves programozói sulival, akkor Delphiből(Ez egy programozási nyelv), csak az alapokat tudtam.Viszont meg kellett írnom a szakdolgozatomat.Szinte mindennek utána kellett néznem.Ha jó lesz a neted ott rengeteg anyag van. Hálózatba szerintem játék miatt akarja kötni a két gépet az öcséd.Amúgy nem sok értelme van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. MissKarrde: A számítógépet nem lehet elrontani billentyűvel, se egérrel.Csak el lehet állítani.Nem kell félni tőle. Nem tudom mennyire vagy kezdő, de ha nagyon akkor iratkozz be egy ECDL tanfolyamra.Ott megtanítják az alapokat(Windows, Word stb).Az viszont igaz, hogy csinálni kell.Magadnak kell felfedezned dolgokat.Én 1998 óta foglalkozom informatikával, a diplomám is ezzel kapcsolatos lesz.Amit tudok annak a nagyrészének én néztem utána.Az iskola csak alapot ad. Amikor végeztem a kétéves programozói sulival, akkor Delphiből(Ez egy programozási nyelv), csak az alapokat tudtam.Viszont meg kellett írnom a szakdolgozatomat.Szinte mindennek utána kellett néznem.Ha jó lesz a neted ott rengeteg anyag van. Hálózatba szerintem játék miatt akarja kötni a két gépet az öcséd.Amúgy nem sok értelme van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hát... sajnos ezt így nem állíthatom... mindenesetre egy bizonyos autoexe.bat nevű fájlra vigyázz Donát. Ezekre vigyázok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. MissKarrde: A számítógépet nem lehet elrontani billentyűvel, se egérrel.Csak el lehet állítani.Nem kell félni tőle.Nem tudom mennyire vagy kezdő, de ha nagyon akkor iratkozz be egy ECDL tanfolyamra.Ott megtanítják az alapokat(Windows, Word stb).Az viszont igaz, hogy csinálni kell.Magadnak kell felfedezned dolgokat.Én 1998 óta foglalkozom informatikával, a diplomám is ezzel kapcsolatos lesz.Amit tudok annak a nagyrészének én néztem utána.Az iskola csak alapot ad. Ha jó lesz a neted ott rengeteg anyag van. Számítógépen dolgozom napi kb. 6-7 órát, valamennyit tudok róluk, annak jó részét is magam tanultam magamtól (megtapasztaltam), vagy néha kérdeztem a számteches kollégától. Már gondolkodtam rajta, hogy beiratkozom, de anyagi okokból eddig még nem vágtam bele. Egy darabig nem is fogok, de elég tanulékony vagyok magamtól is, marad az utánanézés, ha valamire végképp nem jövök rá. Alapokban megy, de ennél azért többre vágyom, az a baj Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. De jó MissKarrde... Eleinte, amikor még fórumfüggő voltam, én is gondolkodtam, hogy kéne otthonra net, ám egy netes gépet rendben tartani (szóval kicsit parázom a vírusoktól). Plussz amúgy is sokat vakulom a monitort, így meg hétvégén pihen a szemem , most be is gyulladt. Most már kibírom a hétvégéket sagaforum nélkül, nincsenek elvonási tüneteim Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.